Pigiau turbūt nebūna - 10,1" įstrižainės ir 2K raiškos „Onda V10 Pro“ planšetinis kompiuteris iš Lenkijos sandėlio su rekordine 44% nuolaida  (1)

Biudžetinės klasės planšetinis kompiuteris gali būti labai naudingas daiktas. Jis gali tapti kelionių palydovu, jis puikiai tinka knygoms skaityti ar filmams žiūrėti. Biudžetiniai planšetiniai kompiuteriai dažnai yra tokie pigūs, kad jų negaila duoti ir vaikams pažaisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastebėjome labai įdomią „Onda V10 Pro“ planšetiniam kompiuteriui taikomą nuolaidą, kuri turėtų sudominti daugelį tokio daikto ieškančių pirkėjų. Pirmiausia pradėkime nuo to, kad perkant „Onda V10 Pro“ iš Kinijos sandėlio, tektų sumokėti 188€ ir tai su 6% nuolaida. Niekuo neiškirtinis pasiūlymas. Tačiau užmetus akį į Lenkijos sandėlį (G-W-4 yra Lenkijos sandėlys; G-W-5 - Čekijos sandėlys) tas pats planšetinis kompiuteris „Onda V10 Pro“ siūlomas už 111€ su 44% nuolaida. Išskirtinai geras pasiūlymas su greitu pristatymu ir visiška garantija, kad neužklius muitinėje. 

„Onda V10 Pro“ - tai 10,1 colio planšetinis kompiuteris su 2.0GHz dviejų branduolių MTK8173 procesoriumi, 4GB RAM ir 32GB ROM. Tai nėra itin galingas planšetinis kompiuteris, tačiau jis turi stebėtinai neblogus parametrus.

Pavyzdžiui, 10,1 colio IPS ekrano įstrižainė yra  2560 x 1600 - įspūdinga ekrano raiška kaip už tokią kainą, tad vaizdo įrašai ir nuotraukos atrodys tikrai labai gerai, o surasti pigiau 2K raiškos ekraną turintį planšetą gali būti labai sunku.

Planšetė ir taip turi 32 GB atminties, tačiau atminties kortelė ją gali išplėsti ir dar 128 GB.

„Onda V10 Pro“ turi dvi kameras, kaip ir kiti panašūs įrenginiai. Priekinės raiška - 2 MP. Ji puikiai tinka vaizdo pokalbiams. Na, o galinė 8 MP kamera leis daryti pakankamai kokybiškas nuotraukas ir vaizdo įrašus. 

„Onda V10 Pro“ turi 6600 mAh talpos bateriją. Jos turėtų pakakti 8 valandų darbui. Nors specifikacijose nedetalizuojama, bet iš nuotraukų panašu, kad pats planšetinio kompiuterio korpusas yra pagamintas iš plastiko, tačiau komentaruose kai kurie pirkėjai džiaugiasi „metaliniu planšeto korpusu“. Tad greičiausiai, korpusas yra iš plastiko ir metalo, ką galima nuspėti iš labai nedidelio svorio - sveria tik 567 gramus.

Ką galima veikti su „Onda V10 Pro“ planšetiniu kompiuteriu? Geriausiai jis tinka skaitymui, interneto naršymui, lengviems žaidimams ir vaizdo įrašams. Tai - puikus planšetinis kompiuteris keliaujantiems. „Onda V10 Pro“ naudoja „Android 6.0“ operacinę sistemą, todėl galėsite naudotis iš „Google Play“ parduotuve.

Net ir be nuolaidos šis planšėtas nekainuoja brangiau nei 200€, nors su tokios kokybės ekranu to būtų galima tikėtis. Kodėl tiek nedaug? Nes panaudotos pigesnės medžiagos, mažiau žinomos firmos procesorius. „Onda V10 Pro“ neturi SIM kortelės lizdo, todėl jam reikalingas „Wi-Fi“ ryšys.

Kita vertus, 68 pirkėjai šį įrenginį mėgsta - vidutinis jo įvertinimas siekia 4,82 žvaigždutes iš 5. Komentaruose pirkėjas Valentine teigia, kad „Onda V10 Pro“ jam labai patinka dėl puikaus kainos ir kokybės santykio, o svarbiausia - nudžiugino tai, kad dirba puikiai ir nestriginėja, tačiau žaidžiant žaidimus kaista. Kitas pirkėjas, slapyvardžiu sskeleton4, akcentuoja, kad už tokią kainą planšeto parametrai tiesiog žvėriški. Dar vienam pirkėjui labai patiko švarus „Android“, kurį iš karto atsinaujino į aukštesnę versiją ir tiesiog puikus 2K ekranas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai (1)