TOP 10 perkamiausių prekių per didžiausią vasaros Kinijos turgelio išpardavimą: kiniškų ir lietuviškų kainų palyginimas perkant „Huawei“ telefonus, „DJI Mavic Pro Platinum“ droną ar populiariausias „Xiaomi“ ausines (27 savaitė)  (3)

Nors internetinėje parduotuvėje Gearbest.com didžiausias metų vidurio išpardavimas „Gearbest 618“ artėja į pabaigą, susidomėjimas pasiūlymais neblėsta. Sulaukėme tradicinio pranešimo su populiariausiomis prekėmis ir nusprendėme patikrinti kiek gi iš tikro pirkėjai sutaupo, jei perka kiniškas prekes tokių akcijų metu?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nusprendėme pasižiūrėti kiek tokios pačios prekės, kurios su nuolaida parduodamos Gearbest parduotuvėje, kainuoja Lietuvos internetinėse parduotuvėse. Turbūt daugelis tikisi kainų skirtumo, bet turbūt ne kiekvienas supranta, koks kartais jis būna drastiškas. 

Žinoma, skeptikai sakys, kad kainos išsilygina, kuomet perkant iš Kinijos prisideda papildomo mokesčiai. Visgi taip nėra - didelė dalis pirkinių sunčiami nemokamai arba su simboliniu mokesčiu, o pasirinkus siuntimą registruotu paštu, dažniausiai prekės atkeliauja be jokių papildomų muitinės mokesčių. O jei net ir iš jūsų pareikalaus sumokėti mokesčius, tai Gearbest yra pažadėjusi visus juos kompensuoti. Ši tvarka galioja VISOMS į šį rinkinuką įtrauktoms prekėms, kurias užsakysite per registruotą pašto siuntą.

Čia rasite įvairių pasiūlymų: droną, ausinių, išmaniųjų telefonų, oro grynintoją ir masažuoklį.

1. „Huawei P10 Plus“ 4 GB RAM + 64 GB ROM – globali versija

Šiuo metu šiam išmaniajam telefonui taikoma 49 % nuolaida ir jo galutinė kaina siekia 324,12 eurus. Lietuvoje lygiai toks pats telefonas kainuoja 445 eurus, tad sutaupymas yra akivaizdus – net 120,88 eurai.

Apie „Huawei P10 Plus“ buvo tikrai daug prikalbėta ir prirašyta, tad turbūt beliko labai nedaug žmonių, o gal jų visai nėra, kurie nebūtų girdėję apie šį telefoną. Tai vienas geriausių praėjusių metų išmaniųjų telefonų, kuris yra šalia tokių gigantų kaip „Samsung Galaxy“ serijos ar „iPhone X“ išmaniųjų telefonų. O „EISA“ technikos ekspertai netgi nusprendė, kad „Huawei P10 Plus“ yra geresnis už pastaruosius.

Ir ne tik „EISA“, bet daugelis pastebėjo didelį „Huawei P10 Plus“ išskirtinumą iš kitų išmaniųjų telefonų, tai jo kameros. Dviguba galinė kamera aprūpinta 20 milijonų pikselių monochrominiu jutikliu ir 12 milijonų pikselių spalvų jutikliu leidžia atskleisti visiškai naujas „portreto“ režimo galimybes. O priekyje esanti 8 MP kamera, kuri taip pat palaiko „portreto“ režimą, ne tik leidžia daryti nuostabias asmenukes, bet ir nustato ar kadre yra daugiau žmonių. Dėl šios technologijos nuotraukos tampa dar kokybiškesnės ir išsamesnės.

Žinoma, nereikia pamiršti, kad šis telefonas aprūpintas ne tik puikiomis kameromis. Jis turi 4 GB RAM ir 64 GB ROM, 8-nių branduolių „Kirin 960“ procesorių, „Mali-G71 MP8“ vaizdo plokštę, darbuojasi su „Android 7.0“ operacine sistema. Aprūpintas 5,5 colių įstrižainės (1440 x 2560) ekranu, kuris apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu.

Greitas 3750 mAh baterijos įkrovimas, „WiFi“, „Bluetooth 4.2“, pirštų atspaudų skaitytuvas ir visi mobiliojo ryšio dažniai Lietuvoje. Tai fantastiškas telefonas, kurį puikiai vertina tiek specialistai, tiek ir pirkėjai.

2. „Huawei P9 Lite“ 3 GB RAM + 16 GB ROM – globali versija

Visgi, jei „Huawei P10 Plus“ pasirodė jums per brangus yra ir gerokai pigesnis variantas, tai „Huawei P9 Lite“. Šiuo metu šiam išmaniajam telefonui taikoma 42 % nuolaida ir jo galutinė kaina siekia 131,4 eurus. Lietuvoje lygiai toks pats telefonas kainuoja 186 eurus, tad sutaupymas yra akivaizdus – 54,60 eurai arba beveik 30 %.

„Huawei P9 Lite“ turi 5,2 colių įstrižainės FHD ekraną (1080 x 1920) su lenktais krašteliais, tad telefoną yra patogu laikyti rankoje, o „Kirin 650“ 8-nių branduolių procesorius bei 3 GB RAM ir 16 GB ROM padės susitvarkyti su visomis užduotimis.

13 MP galinė ir 8 MP priekinė kamera užtikrins kokybiškas nuotraukas bei vaizdo įrašus. Žinoma, jis turi 3000 mAh talpos bateriją, palaiko papildomą atminties kortelę iki 128 GB, „Bluetooth 4.0“, „WiFi“, GPS, GLONASS ir net pirštų atspaudų nuskaitymą. Tai stilingas telefonas, susitvarkysiantis su kasdienėmis užduotimis.

3. „Huawei Honor 6X“ 3 GB RAM + 32 GB ROM – globali versija

Tai dar vienas puikus „Huawei“ išmanus telefonas, ypač tiems, kuriems tereikia paprasto, bet ne prasto išmanaus telefono kasdieniams darbams. O dabar šį telefoną galima įsigyti su 47 % nuolaida, tad jis kainuos 131,4 eurus. Tai yra 33 % pigiau nei Lietuvoje.

Kainos atžvilgiu „Huawei Honor 6X“ yra identiškas „Huawei P9 Lite“, tačiau turi keletą skirtumų. Pirmiausiai, „Huawei Honor 6X“ turi daugiau vidinės atminties – 32 GB, tad jame tilps daugiau nuotraukų, muzikos įrašų, filmuotos medžiagos ir kitos informacijos. Žinoma, abu telefonai palaiko atminties korteles, tad šis klausimas nėra labai jautrus.

„Huawei Honor 6X“ darbuojasi su „Kirin 655“ 8-nių branduolių procesoriumi bei turi 5,5 colių įstrižainės FHD (1080 x 1920) ekraną. Taip pat yra šiek tiek talpesnė 3340 mAh baterija.

Turi dvigubą galinę kamerą – 12 MP + 2 MP – ir 8 MP priekinę kamerą. „Bluetooth 4.1“, „WiFi“, 3,5 mm audio jungtis, GPS, Lietuvoje esantys mobilieji dažniai ir kiti dalykai, kuriuos be išimties turi visi išmanieji telefonai.

4. „Nubia M2 Lite“ 4 GB RAM + 32 GB ROM – globali versija

Na, o jei „Huawei“ telefonai pasirodė įdomūs, bet turintys šiek tiek per mažai RAM ir gal kiek per brangūs, tada verta atkreipti dėmesį į šį išmanųjį telefoną.  Šiuo metu „Nubia M2 Lite“ taikoma 17 % nuolaida ir jį įsigysite už 113,88 eurus. Kalbėti apie lietuviškas kainas yra net nejauku – čia jis kainuoja net 164 eurais daugiau. Tad daugiau komentarų kaip ir nereikia.

„Nubia M2 Lite“ turi 5,5 colių įstrižainės HD ekraną (1280 x 720). Darbuojasi su „MTK6750“ 8-nių branduolių procesoriumi, turi 4 GB RAM ir 32 GB ROM, kuriuos galima padidinti su atminties kortele dar 128 GB. Tad tai paprastas išmanus telefonas, kuris tikrai nebando lygiuotis į galingiausius „flagmanus“.

Bet tiems, kuriems reikia paprasto išmanaus telefono, tai visai geras pasirinkimas. Juolab, kad turi dvi ganėtinai galingas kameras: 13 MP gale ir 16 MP priekyje. Taip pat užtikrina „Bluetooth 4.0“ ir „WiFi“ ryšius, aprūpintas 3000 mAh talpos baterija, turi pirštų atspaudų skaitytuvą ir kadangi tai globali versija, palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

5. „Xiaomi LEVARAN“ masažuoklis

Šis masažuoklis su nuolaida šiuo metu kainuoja 14,89 eurus ir tai mažiausia kaina kokia tik iki šiol buvo. Įprastai jis kainuoja apie 20 eurų, o Lietuvoje niekas šio masažuoklio net neparduoda.

Pilnas šio „Xiaomi“ masažuoklio pavadinimas yra „Xiaomi LEVARAN Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“, bet mes jį patogumo dėlei vadinsime „Xiaomi LEVARAN“ masažuokliu.

Šis įrenginys naudoja TENS technologiją, dar kitaip vadinamą transkutaninį elektrostimuliavimą, apie kurį išsamiai rašėme šiame straipsnyje. Tikrai rekomenduojame jį perskaityti – jame išsamiai aprašyta TENS technologija, jos pliusai ir įvairūs specifiniai momentai.

Kalbant papraščiau, „Xiaomi LEVARAN“ masažuoklis palengvina ar net pašalina nemalonius kūno pojučius. Jį išbandė ir šios apžvalgos autorius, kuris ir pats iš pradžių į tokį įrenginį žiūrėjo įtartinai, bet viskas pasikeitė kardinaliai, vos tik išbandė „Xiaomi LEVARAN“ masažuoklį.

Jis teigė, kad „LEVARAN“ masažo įrenginys pirmiausiai tinka tiems, kurie turi problemų su sveikata, o jei kenkrečiai – turi sąnarių, raumenų ir panašių problemų. Taip pat tinka tiems, kurie sunkiai fiziškai dirba ir tiems, kurių darbas yra sėdimas. Šis prietaisas yra kruopščiai išbandytas ir jo naudojimas nesukelia jokio šalutinio poveikio.

Pats „LEVARAN“ masažo įrenginys turi tik 3 mygtukus. Viršuje esantis mygtukas yra atsakingas už „LEVARAN“ įrenginio įjungimą ir išjungimą: paspaudus mygtuką ir ilgiau palaikius, įrenginys įsijungia, pakartojus tuos pačius veiksmus, įrenginys išsijungia.

Įjungus „LEVARAN“ įrenginį galima pasirinkti 5 skirtingus masažo režimus, tereikia trumpai paspausti tą patį įjungimo/išjungimo mygtuką. Perjungiant režimus, bus girdimas ir tam tikras garsinis signalas, kuris indikuos, kad pasirinktas kitas masažo režimas.

Taip pat gana smagi detalė, kad šis „LEVARAN“ masažo įrenginys nėra vien tik baltos spalvos, galima rinktis iš daugybės įvairių spalvų ir pasirinkti asmeniškai patį gražiausią.

Įkrauti „LEVARAN“ yra visiškai paprasta, nes jis yra prijungiamas per USB jungtį ir pilnai įkraunamas per 2,5–3 valandas. Žinoma, jei jis bus ne pilnai išsikrovęs, šis laikas bus gerokai trumpesnis.

Prie kūno šis „LEVARAN“ masažo įrenginys prisitvirtina geliu dengtu elektrodų padėkliuku, kuris yra pagamintas iš odos ir perduoda į kūną impulsus. Laikui bėgant jie nusidėvi ir taip kokybiškai nebeprilimpa prie kūno, štai todėl reikėtų iš karto įsigyti papildomą elektrodų porą, kuri tarnauja maždaug 50 masažo ciklų.

6. „DJI Mavic Pro Platinum“ dronas

Su 31 % nuolaida šį droną galima įsigyti už 962,73 eurus. Lietuvoje jis kainuoja 1215,99 eurus arba beveik 21 % brangiau. Taip pat primename, kad tiek šiam dronui, tiek visoms prekėms iš Gearbest.com visi galimi mokesčiai bus kompensuoti.

Neabejotinai „DJI“ kompanijos dronai yra vieni geriausių rinkoje, juolab, kad kaip teigia šios geriausių „DJI“ dronų apžvalgos autorius, „DJI“ kompanijos sukurti dronai užima apie 60 % dronų rinkos. Tai yra vieni populiariausių dronų pasaulyje.

Ne išimtis yra ir šis „DJI Mavic Pro Platinum“ dronas, kuris perėmė visas geriausias „Mavic Pro“ savybes ir gavo papildomų savybių: 12,71 MP kamera, 4K UHD filmavimo kokybė, 3 ašių stabilizatorius (gimbalas), galimybė droną valdyti 7 kilometrų spinduliu, iki 30 minučių skrydis ir gerokai tylesnis už pirmtaką. Tai tikras dronų čempionas.

„DJI Mavic Pro Platinum“ dronas kontroliuojamas su valdymo pultu, o signalas perduodamas „WiFi“ 2.4 GHz ryšiu. Palaiko GLONASS ir GPS navigacijos sistemas, turi programėlę išmaniesiams telefonams, gali pakilti net iki 5 kilometrų aukščio ir skristi iki 65 km/h greičiu. Tai puikus dronas profesionalams.

7. „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ – antros kartos oro grynintojas

Šiuo metu jam taikoma 47 % nuolaida, tad galutinė kaina siekia 87,6 eurus. Lietuvoje jis kainuoja bene 40 % daugiau – 142,49 eurus.

„Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ yra skirtas padėti kovoti su žalingomis dalelėmis jūsų namų ore. Jei kas porą dienų ant paviršių pastebite nemenką dulkių sluoksnį, jums reikalingas oro grynintojas – jūs tomis dulkėmis kvėpuojate.

Paprastas, nekrentantis į akis, tačiau kartu ir modernus „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ lengvai randa vietą bet kuriuose namuose. Antros kartos „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ yra 40  % lengvesnis ir plonesnis už pirmos kartos įrenginį, kuris ir taip buvo kompaktiškesnis už kitus. Tačiau efektyvumu „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ savo kainos kategorijoje nenusileidžia niekam.

Šis oro grynintojas yra net labai našus. Per valandą įprastu režimu dirbantis „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ gali išvalyti 330 kubinių metrų oro, tačiau pasirinkus greitesnį režimą šis skaičius išauga iki 388 kubinių metrų per valandą. Dar daugiau – per valandą savo aplinkoje šis prietaisas pašalina 99,7 % smulkių, 2,5 mikrono dydžio dalelių. „Xiaomi“ teigia, kad įprastą 21 kvadratinio metro ploto kambarį „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ išvalo vos per 10 minučių.

Šis oro grynintojas naudoja cilindrinius trisluoksnius filtrus. Toks filtras be didesnio vargo pašalina daugelį už 0,3 mikronus didesnių dalelių, beveik visas didesnes už 2,5 mikronus. Oras tampa išskirtinai grynas. Kadangi oras cirkuliuojamas iš visų pusių, toks prietaisas greitai ir efektyviai valo viso kambario orą, o dirba itin tyliai – skleidžia ne didesnį nei 31 dB garsą.

Tačiau tai dar ne viskas. Tuomet darbo imasi aktyvuotos anglies filtras, kuris pašalina nemalonius kvapus. Kvapų dalelės yra kur kas mažesnės ir daugelio filtrų išvengia, tačiau aktyvuota anglis yra linkusi reaguoti į įvairius chemikalus, sklandančius ore, ir juos tarsi užrakinti savyje. Taigi, „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ pasirūpins, kad jūsų namuose neplūduriuotų dulkės, gyvūnų plaukai, nemalonūs kvapai ir žiedadulkės.

Filtrui prisipildžius, „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ praneš, kad laikas jį pakeisti. Tai padaryti yra labai lengva. Filtrai nėra pigūs (Kinijoje parduodami už 31-53 €), tačiau vieno turėtų pakakti maždaug pusei metų. Tik ilgiau laukti ir taupyti su filtru nereikia – naudojant ilgiau, jis taps ne oro grynintoju, o teršėju. 

Kadangi „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ yra išmanus prietaisas, jis „Wi-Fi“ ryšiu jungiasi prie jūsų išmaniojo telefono. Programėlė leidžia nustatyti laikmatį, režimą, per atstumą įjungti grynintoją.

Taip pat ši programėlė suteiks jums naudingos informacijos. „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ ne tik valo orą, bet ir matuoja oro kokybę. Šie duomenys jums padės geriau suvokti, kuo kvėpuojate bei leis priimti konkrečiais duomenimis paremtą sprendimą.

Naudotojai pastebi, kad prisijungti prie „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ yra labai paprasta – tereikia nuspausti ant prietaiso esantį mygtuką, palaukti, kol pradės mirksėti lemputė, o tada surasti „Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ prieinamų „Wi-Fi“ įrenginių sąraše.

8. „Xiaomi Sport Bluetooth“ į ausis įstatomos ausinės

Šioms ausinėms taikoma 22 % nuolaida ir jos kainuoja 18,39 eurus. Lietuvoje šios ausinės kainuoja 37 % brangiau ir siekia 29,19 eurų kainą.

Šios ausinės dar vadinamos „Xiaomi Wireless Bluetooth“ ar „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbunds“. Jos yra skirtos fiziškai aktyviai gyvenantiems žmonėms, yra belaidės ir palaiko „Bluetooth 4.1“.

Garsiakalbius jungiantis laidas „Xiaomi Sport Bluetooth“ ausinėse yra padengtas nuo UV spindulių saugančia danga, o korpusas yra pagamintas iš anoduoto aliuminio - įprastai šioje kainų kategorijoje matysite plastikinius korpusus. Ausinės atitinka IPX4 standartą, todėl nebijo ne tik prakaito, bet ir lietaus.

Talpi ir efektyviai išnaudojama baterija - 100mAh baterijos pakanka 5-6 valandų nepertraukiamam naudojimui užtikrinti. Vienas apžvalgos autorius „Xiaomi Sport Bluetooth“ apžvalgoje teigia, kad testavimo metu, jos atidirbo 6 valandas ir 15 min. Ausinės yra išbandytos ir puikiai veikia nuo -20 laipsnių, iki +70 laipsnių temperatūros aplinkose.

Grojamas diapazonas: žemi tonai yra gana stiprūs ir dominuojantys, tačiau ne per stiprūs. Muzika yra pakankamai garsiai grojama. Šioje „Xiaomi Sport Bluetooth“ apžvalgoje apžvalgininkas teigia, kad sportui skirtos ausinės tiesiog privalo gerai groti energingą šiuolaikišką muziką, tai „Xiaomi“ šiuo gaminiu ir pasiekė. Prie to prisidėjo metalizuota diafragma ir nepriklausoma garso kamera, kuri užtikrina garso realistiškumą. Tačiau vidutiniai tonai yra silpnoki, norėtųsi, kad jų būtų daugiau. Aukštų tonų yra užtektinai.

Medžiagos ir dizainas.  Jų laidas eina virš ausies, todėl ausinių garsiakalbiai sumontuoti patogiuose kabliukuose, kurie tvirtai laikosi ausyje. Šį kabliuką, žinoma, galima sureguliuoti taip, kad jis tobulai atitiktų ausies formą. Ausinės sveria vos 17,8 gramus, todėl jas galima dėvėti ilgą laiką. Atgaliai yra padengti specialia nano medžiaga, kuri leidžia juos itin lengvai nuvalyti. Ant ausinių korpuso yra ir pora mygtukų, skirtų dainoms perjungti, atsiliepti į skambučius, pagarsinti muziką ir taip toliau. Ausinės turi aukštos kokybės MEMS mikrofoną.

Pakuotėje yra pačios ausinės, penkios ausinių pagalvėlių poros, „microUSB“ laidas ir naudojimo instrukcija kinų kalba.

„Xiaomi Sport Bluetooth“ ausinių apžvalgos ir pristatymai

9. „Xiaomi Hybrid Pro HD“ į ausis įstatomos ausinės

Šioms ausinėms taikoma 37 % nuolaida ir jos kainuoja 16,64 eurus. Lietuvoje šios ausinės kainuoja net 61 % brangiau ir siekia 42,79 eurų kainą.

Kuo išsiskiria? „Xiaomi Hybrid Pro HD“ yra gana panašios į „Xiaomi Mi IV Hybrid“, tačiau „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinių mygtukai yra aiškiau vienas nuo kito atskirti, todėl lengviau ir patogiau jais naudotis. Taip pat ausinės yra kiek didesnės bei skiriasi muzikos kokybė.

Transduktoriai. Turi hibridinius tranduktorius: du dinaminius ir vieną subalansuotos armatūros. Taip pat grafeno diafragmą.

Grojamas diapazonas: akcentuojamas vokalas ir vidutiniai tonai. Žemos natos tapo minkštesnės ir ne tokios galingos, kaip „Xiaomi Mi IV Hybrid“. Ir kaip teigia „Xiaomi Hybrid Pro HD“ apžvalgoje jos autorius, bendras garsas yra švaresnis nei „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinėse. Su „Xiaomi Hybrid Pro HD“ gerai klausytis džiazo, bliuzo, vokalinės ir instrumentinės muzikos.

Šias ausines lyginome ir su „KZ ZST“ bei „Mark II Urbanfun HiFi“ ausinėmis ir šios apžvalgos autorius teigė, kad „neabejotinai su „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinėmis klausantis muzikos, garso kokybė buvo pati geriausia“. O šioje apžvalgoje buvo lygintos „Xiaomi Hybrid Pro HD“ su „KZ ZS5“ ausinėmis ir apžvalgos autorius teigė, kad „jei man reikėtų rinktis tarp šių dviejų ausinių, aš neabejotinai pasirinkčiau „Xiaomi Hybrid Pro HD“.

Medžiagos ir dizainas.  Pačios ausinės yra iš metalo ir plastiko, „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinės yra kiek didesnės ir nėra chromuotos, kaip jų pirmatakai „Xiaomi Mi IV Hybrid“. Ausinių kištukai yra metaliniai.

Pakuotėje yra  4 poros ausinių pagalvėlių. Vienos jau uždėtos ant ausinuko. Visos poros yra skirtingo dydžio. Pakuotėje yra specialus medžiaginis maišelis ausinėms

Visos „Xiaomi Hybrid Pro HD“ apžvalgos ir išsamesni aprašymai

10. „Xiaomi Mi IV Hybrid“ į ausis įstatomos ausinės

Šioms neįtikėtinai populiarioms ausinėms taikoma 33 % nuolaida ir jos kainuoja tik 12,26 eurus. Lietuvoje šių ausinių jau net nėra galimybės įsigyti.

Šios ausinės dar vadinamos „Xiaomi Mi Quantie Pro Hybrid“, „Mi In-Ear Headphones Pro“ arba „Mi Piston 4“.

Kuo ypatingos? Yra itin dažnai minimos įvairiuose pigių ausinių topuose - jos čia užima vieną iš pirmųjų vietų. „Business Insider“ žurnalistas Jeffas Dunnas, išbandęs daugybę skirtingų ausinių, nuo pačių brangiausių iki pigiausių, teigia, kad jam yra geresnės nei originalios „Apple“ ausinės.

Tai itin populiarus ir perkamas produktas iš Gearbest – turi daugiau nei 8390 vertinimų, o bendras balas 4.9/5. Atsižvelgiant, kiek daug pirkėjų liko patenkinti šiomis ausinėmis, tai išskirtinai geras produktas.

Transduktoriai. Turi hibridinius transduktorius: vieną dinaminį ir dvi subalansuotas armatūras.

Grojamas diapazonas primena raidę V - ausinės stipriai groja žemas ir aukštas natas, tačiau silpniau perteikia vidutinius tonus. Klausantis muzikos yra labai stipriai akcentuojamos aukštos natos ir klausantis kai kurių muzikos kūrinių tai pradeda erzinti. Stiprūs žemi tonai.  Buvo kuriamos ypatingai žemų ir aukštų natų mėgėjams, tad idealu klausytis roko ir elektroninės muzikos.

Medžiagos ir dizainas. Ausinės yra metalinės, be pigaus plastiko, su tvirtu pintu laidu ir tradicine 3,5 mm jungtimi. Ant laido sumontuoti trys mygtukai valdyti muzikos grotuvui ir atsiliepti į skambučius, bei aukštos kokybės mikrofonas. Mygtukai yra arti vienas kito ir labai panašūs, kaip ir minima apžvalgoje, juos galima lengvai  sumaišyti, ką paspausti ir šia prasme yra patogesnės „Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD“. 

Pakuotėje yra  4 poros ausinių pagalvėlių. Vienos jau uždėtos ant ausinuko. Visos poros yra skirtingo dydžio. Deja, pakuotėje nėra patogaus dėklo.

Daugiau informacijos: „Xiaomi Mi IV Hybrid“ apžvalgos ir pristatymai 

Dar kartą primename, kad perkant iš Gearbest.com ir užsisakius prekę, kad ji būtų pristatyta registruotu paštu, bus kompensuoti galimi mokesčiai. Tokia pati tvarka galioja VISOMS prekėms.

Palyginamoji lentelė:

Įranga

Pirkėjų bendras balas

(didžiausia galima reikšmė 5 balai)

Pirkėjų vertinimų kiekis

Gearbest kaina su nuolaida

Lietuvoje

Sutaupote

Pigiau nei Lietuvoje, %

„Huawei P10 Plus“ 4 GB RAM + 64 GB ROM – globali versija

4,33

3

324,12 €

445 €

120,88 €

27,16 %

„Huawei P9 Lite“ 3 GB RAM + 16 GB ROM – globali versija

4,84

166

131,4 €

186 €

54,6 €

29,35 %

„Huawei Honor 6X“ 3 GB RAM + 32 GB ROM – globali versija

4,89

93

131,4 €

195 €

63,6 €

32,62 %

„Nubia M2 Lite“ 4 GB RAM + 32 GB ROM – globali versija

4,86

35

113,88 €

278,24 €

164,36 €

59,07 %

„Xiaomi LEVARAN“ masažuoklis

4,87

625

14,89 €

-

-

-

„DJI Mavic Pro Platinum“ dronas

4,55

56

962,73 €

1215,99 €

253,26 €

20,83 %

„Xiaomi Smart Mi Air Purifier“ – antros kartos oro grynintojas

4,89

939

87,6 €

142,49 €

54,89 €

38,52 %

„Xiaomi Sport Bluetooth“ į ausis įstatomos ausinės

4,82

3287

18,39 €

29,19 €

10,8 €

37 %

„Xiaomi Hybrid Pro HD“ į ausis įstatomos ausinės

4,86

3617

16,64 €

42,79 €

26,15 €

61,11 %

„Xiaomi Mi IV Hybrid“ į ausis įstatomos ausinės

4,9

8397

12,26 €

Išparduota

-

-




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (3)