Top 10 naujausių prekių iš Kinijos turgelio su anonso nuolaidomis: triguba dviračio LED lempa, medinio korpuso kolonėlės, levituojantis laikiklis ir per kaulus grojančios ausinės  ()

Gearbest.com informuoja apie visiškai naujas prekes, kurios, jų manymu, susilauks didelio pirkėjų susidomėjimo ir teigiamų įvertinimų. Didžiajai daliai prekių taikomos nuolaidos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Muzikinė rašiklių dėžutė, kalendorius, laikrodis ir termometras viename

Ši daugiafunkcinė rašiklių dėžutė kainuoja 6,11 eurus.

Tai nėra įprasta rašiklių dėžutė, tai yra kur kas daugiau. Šis gaminys vienu metu atlieka daugybę funkcijų: rodo laiką, datą, savaitę bei temperatūrą.

Jame taip pat yra žadintuvas – galima rinktis iš 8 skirtingų melodijų. Taip pat yra gimtadienio priminimo režimas ir laikmačio režimas – galima nustatyti, kad skaičiuotų atgalinį laiką. Maksimalus atgalinio laiko diapazonas siekia 23 valandas ir 23 minutes. Kai baigiasi laikas, suskamba garsinis signalas.

Yra automatiškai matuoja aplinkos temperatūra. Paspaudus „SET“ mygtuką yra pasirenkama, kad rodytų Celsijaus ar Farenheito laipsniais.

Ši iš plastiko pagaminta ir 8 x 8 x 10,8 cm dydžio dėžutė yra maitina dviem AA tipo baterijomis, kurios į pakuotę neįeina.

2. „CS-489A1“ automobilinis įtampos matuoklis

LED ekraną turinčiam automobiliniam įtampos matuokliui šiuo metu taikoma 44 % nuolaida ir jis kainuoja 7,82 eurus.

Šis „CS-489A1“ automobilinis įtampos matuoklis yra atsparus vandeniui ir tinka 12V akumuliatorių sistemoms. Yra patogus naudoti, tereikia įdėti į cigarečių degiklio lizdą. LED ekrane bus rodomas išmatuotos įtampos rezultatas trimis skaičiais bei trimis skirtingomis spalvomis: esant 11,3V-11,9V įtampai švies raudona spalva, 12V-12,5V – geltona spalva, 12,6V-15V – mėlyna spalva.

Žinodami savo automobilio akumuliatoriaus įtampos lygi galėsite greitai nustatyti ir išvengti įvairių problemų, tokių kaip akumuliatoriaus nusėdimas ar generatoriaus gedimas.

Normalus įtampos lygis esant užvestam varikliui yra nuo 13,8V iki 14,4V. Jeigu po kelių važiavimo minučių įtampa yra per didelė arba per maža nei nurodytas intervalas, tai gali reikšti netinkamą generatoriaus darbą arba trumpą jungimą kažkur automobilyje. Tad šis automobilinis įtampos matuoklis gali padėti išvengti rimtų transporto priemonės problemų.

3. „Zanflare B3“ triguba dviračio LED lempa

Fantastiško dizaino ir iš tvirto aliuminio pagaminta dviračiams skirta lempa šiuo metu parduodama su 66 % nuolaida už 16,52 eurus. Pirmi 4 pirkėjai skyrė 5 balus iš 5.

Gamintojo teigimu, ši unikalios išvaizdos „Zanflare B3“ lempa yra skirta dviračiams ir joje esantys net 3 LED šviestukai užtikrina, kad viską puikiai matysite net ir tamsiausios nakties metu.

Šioje lempoje yra naudojami 3 „XPL V5“ spinduoliai (emiteriai) ir maksimalus liumenų skaičius siekia net 2200. Ši triguba lempa atsimena koks buvo naudotas paskutinis švietimo režimas, yra atspari vandeniui (IP67), kritimams iš 1,5 metro aukščio, turi baterijos įkrovimo indikatorių ir apsaugą nuo perkaitimo.

Baterijos indikatoriaus spalva informuos kiek dar yra likę energijos: mėlyna šviesa – daugiau kaip 50 %, raudona šviesa – mažiau kaip 50 %, o mirksinti raudona šviesa – mažiau kaip 10 %. Pasirinkus patį ryškiausią apšvietimo režimą baterijos užteks 2 valndoms, vidutinį ryškumą – 4,5 valandos, o žemo ryškumo režimą – 7 valandoms. Na, o LED lempų veikimo laikas yra net 50 000 valandų, tad šios lempos užteks ilgiems naktiniams nuotykiams.

4. „UCVR VIEW VR 3D Glasses“ – virtualios realybės 3D akiniai

Šiuo metu šiems virtualios realybės akiniams taikoma 3 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 97,05 eurus. Pirmi 6 pirkėjai skyrė 5 balus iš 5.

Tai lengvi, nešiojami, iš ABS ir PC medžiagų pagaminti virtualios realybės akiniai. Gamintojo teigimu, su šiais „UCVR VIEW VR 3D Glasses“ akiniais matysite 360 laipsnių vaizdą ir patirsite maksimalų žaidimų malonumą.

Akiniai atrodo gražiai ir stilingai, sveria vos 197 gramus ir yra tokių išmatavimų: 9,5 x 9 x 18 cm. Taip pat yra svarbu paminėti, kad šie akiniai yra suderinami tik su tais išmaniaisiais telefonais, kurie patenka į 5 ir 5,7 colių ekranų įstrižainės rėmus. Tokie telefonai turi palaikyti ne mažesnę nei 1080P vaizdo raišką, ir darbuotis ne senesne kaip „Android 4.2.2“ operacine sistema ir turėti giroskopo funkciją.

5. „W8 Bluetooth Speaker“ – belaidinis stereo grotuvas

Šiuo metu šis muzikos grotuvas kainuoja 34,04 eurus. Pirmieji du pirkėjai jau skyrė 5 balus iš 5.

„W8 Bluetooth Speaker“ yra pagamintas iš kokybiškos medienos su gumos pagrindo kojelėmis, yra klasikinio stiliaus ir atrodo stilingai. Šis muzikos grotuvas turi keturis 52 mm transduktorius, 120 Hz – 22 kHz, o varža siekia 4 omus. Tad „W8 Bluetooth Speaker“užtikrina itin kokybišką stereo garsą. Taip pat palaiko papildomą TF (max. 16 GB) atminties kortelę ir FM radiją (88-108 MHz diapazonas).

Turi įmontuota microUSB laidu įkraunama 3000 mAh talpos bateriją, kuri darbuosis iki 4 valndų ir gali būti valdomas išmaniuoju telefonu. Kadangi šis stereo grotuvas palaiko „Bluetooth 4.2“ technologiją, jį galima valdyti išmaniuoju telefonu net ir nuo muzikos grotuvo nutolus iki 10 metrų.

6. 750 ml talpos termosas

Šiuo metu šis išvaizdus, butelio formos termosas parduodamas už 11,54 eurus.

Šis iš nerūdijančio plieno medžiagos pagamintas 750 mililitrų talpos termosas yra atsparūs rūgštims, šarmams ir korozijai. Tad jame galima drąsiai laikyti tiek karštus gėrimus, tiek ir šaltus, pavyzdžiui, vaisvandenius.

Galima pasirinkti iš trijų skirtingų spalvų: purpurinės, baltos ir mėlyno safyro. Stilingai atrodantis ir patogios butelio formos termosas bus naudingas bet kuriuo metų laiku: tiek norint žiemos metu išgerti karšto gėrimo, tiek vasaros metu atsigaivinti.

7. „Stainless Steel Roller“ – metalinis volelis tapetams

Dabar šiam metaliniam tapetų voleliui taikoma 11 % nuolaida ir jis kainuoja 8,69 eurus.

Iš pirmo žvilgsnio šis „Stainless Steel Roller“ metalinis volelis tapetams atrodo kiek per mažas tokio pobūdžio darbams. Jis yra 17 centimetrų ilgio, o darbinis plotis siekia vos 4 centimetrus. Skamba labiau kaip žaislinis įrankis nei rimtas pagalbininkas. Juolab, kad įprastai tapetų volelių darbinis plotis svyruoja apie 15 centimetrų.

Tačiau tie, kurie yra bent kartą yra tapetavę kambario sienas puikiai žino kokiu tampa iššūkiu gražiai ir lygiai sienas padengti tapetais kritiniuose taškuose: įvairiuose sienų jungimuose ir kampuose. Tada tie 15 centimetrų atrodo neįtikėtinai daug ir tiesiog fiziškai su tokio dydžio voleliu neįmanoma gražiai padengti tapetų. Štai tokiu atveju labai pravers šis metalinis, tvirtas ir tik iš pirmo žvilgnio žaisliniu atrodantis „Stainless Steel Roller“ volelis tapetams.

8. Dirvožemio kokybės tikriklis (testeris)

Dabar jam taikoma 28 % nuolaida, o galutinė kaina siekia 6,08 eurus.

Šis išvaisdus ir baterijų nereikalaujantis dirvožemio kokybės tikriklis matuoja saulėtumo lygį, drėgmę ir PH lygį.

Tai paprastas, lengvas nešioti ir naudoti įrankis, kuris padės stebėti jūsų sode ar darže esančio dirvožemio kokybę bei palaikyti optimaliausias ir jūsų augalų vešėjimui reikalingas augimo sąlygas.

9. „TenFifteen Z8“ – belaidės ir „kaulais grojančios“ ausinės

Šiuo metu šios „kaulais grojančios“ ausinės kainuoja 26,61 eurą.

„TenFifteen Z8“ yra magnetostrikcijos arba „kaulų“ laidumo tipo pavaras turinčios ausinės. Jos yra ypatingos tuo, kad galima girdėti išorinius garsus ir tuo pačiu metu mėgautis muzika, taip pat gali padėti tiems, kurie turi tam tikrų klausos sutrikimų.

Šios ausinės yra neįtikėtinai tvirtos, kadangi yra pagamintos iš titano lydinio. Taip pat padengtos silikono medžiaga, tad yra ergonomiškos ir malonios dėvėti. Naujausia „Bluetooth 5.0“ belaidžio ryšio technologija užtikrina stabilų ir plataus diapazono signalą.

8 dienų 200 mAh talpos baterijos budėjimo režimas, „Bluetooth“ skambutis, „Bluetooth“ muzika, garso valdymas, triukšmo mažinimas, atsparumas vandeniui ir prakaitui. Šios ausinės puikiai tinka važiavimui dviračiu, vairuojant automobilį, darbuojantis biure ar aktyviai leidžiant laisvalaikį.

10. Magnetinės levitacijos įrenginys su laikikliu

Dabar jam taikoma 33 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 52,19 eurus. Pirmieji 3 pirkėjai jau skyrė 5 balus 5 galimų. 

Magnetinė levitacija yra itin akį traukiantis reiškinys ir šis aukštųjų technologijų prietaisas gali būti būtent tai ko ieškojote. Toks įrenginys gali būti panaudotas tiek kokio nors produkto pristatymo metu jūsų bendrovėje, tiek tapti smagia interjero detale jūsų namuose.

Laikiklis yra 5,5 centimetrų skersmens ir 1,7 cm aukščio, o levituojantis daiktas aplink savo ašį apsisuka per 5-8 sekundes. Maksimalus levituojančio daikto svoris negali viršyti 400 gramų.

Šiame (18 x 18 x 2,5 cm) įrenginyje yra mikroprocesorius ir elektronikos komponentai, kurie sukuria levitaciją. Jame taip pat yra LED švieselės, kurios suteikia papildomo žavesio ir tamsoje matomas vaizdas atrodo dar įspūdingiau.

Palyginamoji lentelė:

Įranga

Nuolaida

Galutinė kaina

Muzikinė rašiklių dėžutė, kalendorius, laikrodis ir termometras viename

-

6,11 €

„CS-489A1“ automobilinis įtampos matuoklis

44 %

7,82 €

„Zanflare B3“ triguba dviračio LED lempa

66 %

16,52 €

„UCVR VIEW VR 3D Glasses“ – virtualios realybės 3D akiniai

3 %

97,05 €

„W8 Bluetooth Speaker“ – belaidinis stereo grotuvas

-

34,04 €

750 ml talpos termosas

-

11,54 €

„Stainless Steel Roller“ – metalinis volelis tapetams

11 %

8,69 €

Dirvožemio kokybės tikriklis (testeris)

28 %

6,08 €

„TenFifteen Z8“ – belaidės ir „kaulais grojančios“ ausinės

-

26,61 €

Magnetinės levitacijos laikiklis

33 %

52,19 €

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(12)
(-6)

Komentarai ()