„Dabar aš naudojau Sony garso sistemą, bet nuo šiol jos vietą užims Xiaomi TV Soundbar“. Išsamiausios ir įdomiausios „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos apžvalgos (Video, Apžvalgų rinkinys)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

audriusn 2018-08-19 13:10
gal jau gana apie ta kitaiska suda. niekada tie lavonai nepasieks Yamaha, Pioneer, Polk ir kitu normaliu gamintoju lygio. pirmas sakinys savaime yra klaidingas, joks soundbaras nepakeis pilnavertes kino sistemos https://www.youtube.com/watch?v=M__CLL48Fnc " Xiaomi TV Soundbar dažnu atveju lenkia tas brangesnes sistemas." tegu nekliedi, salia Yamahos net negulejo, apie koki nors Focal net nekalbu.
sub 2018-08-20 08:59
Čia niekas nekalba apie pilnavertes muzikos sistemas, nes visiems aišku, kad iki šių gamintojų kitiems toli, dar pridurčiau ir JBL, Sonos, kurie man labiau patinak nei Yamaha ir Pioneer. Anyway, čia kalbama tik apie soundbar, niekam dabar nereikai pilnso muzikos sistemos, ypač gyvenantiems ne vienkiemyje, nes ten jau ir kaimynų leidimo bei nervų reikės, norint bent pusę galios išnaudot. Kalbant apie šią sistemą, man ji pasirodė gana pigi. Iš video matosi, kad ir stovi netvirtai. Nėra pultelio, nėra subo, visos jungtys už nugaros po apačia irgi nepatogu, o mygtukai ten, kur nelabai išvaizdžiai atrodo. Nes kuo toliau tuo labiau dideli televizoriai darosi ne tik vaizdas bet ir interjero dalis, taigi soundbar taip pat turi atrodyti padoriai. Aš kai pirkau smart Tv, kartu nusipirkau ir soundbar tipo tos pačios fimos garso sistemą, soundbar + subwoofer, dar niekada nesu išbandęs didesnio nei pusės garso, nes to pilnai užtenka.
HardAxe 2018-08-20 10:20
Beveik niekas neperka gerų galigų kolonėlių, kad galėtų muzikos klausyti baisiai garsiai. Išnaudoti visą audio sistemos galią, tai tas pats, kaip išnaudoti visą VGA galią. Apie ką mes kalbam, vidutinį FPS ar low 1%, low 0.1%? Turint omeny, kad garsas grojamas logoritminėje skalėje 100W kolonėlėm grojančiom 10-20W rms galia viskas bus ok. Ir muzika gros garsiai, ir galios rezervo užteks. Aišku labia skiriasi nuo muzikos, techno, roką grojam beveik vienoda galia, klausant vokalinės - viskas labai šokinėja. Čia grynai mano nuomuonė: Geri soundbarai skamba tikrai geriau, nei galėtum tikėtis, pagal jo dydį! Realiai pas juos tikrai geras grasas kaip centriuko dydžio kolonėlei, bet normali akustinė sistema skamba geriau. Tiesa užima 10x tiek vietos. Pats naudoju senas vidutinės klasės jamo e650 su sony 770 resyveriu, tai viską su jomis ir lyginu.
Ar_as? 2018-08-20 10:33
Protingų žmonių geros garso sistemos perkamos ne dėl garso stiprumo. Dėl garsumo perka arba neprigirdintieji, arba tokie egzemplioriai, kur iš savo golfuko turginio stipriako pusę ežero vakare linksmina, o ryte rusiškai keikdamiesi bando golfuką užstumt pagirioti.
audriusn 2018-08-20 13:10
Geri soundbarai yra geri, bet ne visokie chlamjomi. Klausiau Yamaha YSP-5600, kaip ir neblogai, bet vistiek kazkas ne taip. O dideles, geros koloneles su gerais ir galingais stiprintuvais perka, kad galetu maksimaliai isnaudot visa dinamini diapazona. Ar tai butu kinas, ar muzika. Joks soundbaras neperteiks to ka gali geros grindines uzmaitintos monoblokais. Vat jei butu parasyta "nusibodo prastas televizoriaus garsiakalbiu garsas?". Todel geriau garso technikos apzvalgu is visokiu "technoblocheriu" neziuret, nebent pazvengt norisi. Tik vistiek nera prasmes metyt pinigu tokiam slamstui. Geriau jau paprastesnis, bet gero gamintojo modelis. "bet normali akustinė sistema skamba geriau. Tiesa užima 10x tiek vietos." dabar jau pakankamas pasirinkimas aktyviniu lentyniniu su DACais, bliupupais, vaifajais.