Su nuolaidos kuponu skelbiama neįtikėtinai gera kaina elektriniam paspirtukui „Alfawise T0“ - turbūt geriausia „Xiaomi“ kopija su gumos masės padangomis, 25 km/h greičiu ir be jokių nereikalingų priedų  (5)

„Alfawise T0“ - tai „Xiaomi“ dizaino elektrinis paspirtukas. Jis yra pigesnis nei „Xiaomi“ pasiūlymas, tačiau pasižymi visomis geriausiomis jo savybėmis. Kartu „Alfawise T0“ turi ilgaamžes gumos masės padangas,be įrankių reguliuojamus stabdžius ir jokio išmanumo - šiam paspirtukui nereikia „Bluetooth“ ir programėlių. Pirkėjai teigia, kad tai - praktiškai ideali transporto priemonė miestui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Variklio galia: 250W (momentinė jėga 500W).
  • Įveikiamas atstumas: iki 30 km (įjungus taupymo režimą).
  • Maksimalus greitis: 25 km/h;
  • Baterijų talpa: 5200 mAh/280Wh; įkrovimo laikas 5 h.
  • Maksimali apkrova: 100 kg.
  • Važiuoklė: 8,5 colių ratai, nepripučiamos tuščiavidurės padangos, elektriniai ir mechaniniai stabdžiai su dviguba stabdymo sistema - gale diskinis stabdis, o priekinį ratą stabdo variklis; stabdymo kelias - 4 m.
  • Programėlė: nėra.
  • Šviesos: itin ryškus galinis STOP žibintas ir priekinė lempa.
  • Medžiagos: aliuminio korpusas.
  • Papildomos savybės: E-ABS technologija, be įrankių reguliuojami stabdžiai, 14 laipsnių įkalnės įveikimas.
  • Matmenys ir masė: 108.00×43.00×114.00 cm; 12,5 kg; transportavimui susilenkia per pusę - per 3 sec.

Kaina

  • Šiuo metu Gearbest „Alfawise T0“ kainuoja 375,85€ tačiau su nuolaidos kodu GBT0Scooter šį paspirtuką galite įsigyti už 259,50€. Nemokamas pristatymas registruotu paštu, jei būtų prašoma sumokėti mokesčius, „Gearbest“ juos kompensuos.
  • Kitose el. parduotuvėse jis kol kas neparduodamas.
  • Lietuvoje „Alfawise T0“ neparduodamas.

Palyginimui: „Xiaomi M365“ su didžiausia rudenine nuolaida dabar kainuoja 337€, Lietuvoje- 530€.

„Alfawise T0“ elektrinis paspirtukas yra patogi transporto priemonė gyvenantiems mieste.

Akylesnis skaitytojas pastebės, kad „Alfawise T0“ yra labai panašus į „Xiaomi M365“. Iš tiesų, neskaitant kelių labai smulkių skirtumų, pagal galimybes ir kokybę, tai yra tas pats prietaisas tik už skirtingą kainą ir su keliais skirtumais.

Iš esmės, skirtumų yra tik keli. Gamintojas teigia, kad „Alfawise T0“ naudoja kokybiškesnes baterijas, nors jų talpa yra identiška – 5200 mAh. Tokia baterija tiek vienam, tiek kitam paspirtukui leidžia įveikti 30 km. „Alfawise T0“ taip pat leidžia be jokių įrankių sureguliuoti stabdžius, tačiau didžiausi skirtumai matomi įrenginių išmaniosiose galimybėse ir ratuose.

„Xiaomi M365“ turi pneumatines padangas – jas reikia pripūsti. Jos garantuoja sklandų, minkštą važiavimą per dažnai nelygias miesto gatves ir šaligatvius.  Deja, jos labai greitai susidėvi ir tai vienas pagrindinių skundų dėl „Xiaomi M365“ eksploatavimo. Tuo tarpu „Alfawise T0“ turi gumo masės padangas su nedidelėmis angomis, kurios padeda amortizacijai. Tokios padangos tarnauja ilgiau, tačiau toks paspirtukas kiečiau rieda per nelygumus.

Galiausiai, „Xiaomi M365“ per „Bluetooth“ ryšį prisijungia prie specialios programėlės, kuri leidžia nustatyti parametrus bei pamatyti savo kelionių statistiką. „Alfawise T0“ tokių galimybių neturi – neturi net „Bluetooth“ sąsajos.

Tačiau ar jos tikrai reikia? „Alfawise T0“ yra paprasta miesto transporto priemonė, kurios priekiniame rate sumontuotas variklis išvysto 250 W (momentinė galia – 500 W). Tai leidžia šiam paspirtukui pasiekti 25 km/h greitį, ko mieste tikrai pakanka ir net leidžia įveikti iki 14 laipsnių įkalnes.

Aišku, greitai riedėti nepakanka – reikia ir efektyviai stabdyti. „Alfawise T0“ priekiniame rate turi elektroninius stabdžius su E-ABS antipraslydimo sistema (stabdo varikliu), o gale – mechaninius diskinius stabdžius. Beje, pirkėjai dažnai teiraujasi, kodėl jų „Alfawise T0“  yra toks lėtas ir nepasiekia numatyto greičio – dažnausiai problema yra prastai sureguliuoti stabdžiai.

Dėl saugumo „Alfawise T0“ taip pat turi ryškų priekinį žibintą ir stabdymo žibintus gale – galėsite nebijoti vakare sugrįžti iš darbo. O sugrįžę be vargo savo paspirtuką užsinešite į butą – jis yra sulankstomas vos per 3 sekundes, o lengvo aliuminio lydinio dėka ši transporto priemonė sveria vos 12,5 kg.

Visa tai reiškia, kad „Alfawise T0“ yra labai patogus naudoti, nereikalauja daug priežiūros ir atrodo visai neblogai. Prie to dar pridėkite patrauklią kainą ir gausite labai puikų įrenginį trumpoms kelionėms mieste. Tikriausiai dėl to juo taip ir žavisi pirkėjai.

Vertinimai

Gearbest.com portale vidutinis „Alfawise T0“ pirkėjų įvertinimas siekia 4,9 žvaigždutes iš 5. Tiesa, savo nuomonę pateikė tik 10 pirkėjų, tačiau kol kas atsiliepimai yra net labai geri. Štai ką keletas iš jų norėjo pasakyti:

  • Norman – Tai yra geriausia transporto priemonė. Gyvenu Sietle, kasdien į darbą vykstu maždaug 6 mylias. Įprastai ten nuvažiuoti automobiliu ir jį priparkuoti trunka 35 minutes, autobusu – maždaug valandą. Su šiuo daiktu ten nuvykstu per 30 minučių – per tiek pat laiko kaip automobilių, bet nereikia rūpintis parkavimu. Ir toks kelionės būdas yra daug greitesnis ir pigesnis nei autobusas. Nusprendžiau įsigyti šį paspirtuką, nes paskaičiavau, kad per 100 kartų jis atsipirks. Ir iš tiesų, jau atsipirko ir tai buvo tikras malonumas. Ir toliau juo keliausiu“.
  • Will M. – „Dievinu šį paspirtuką. Dizainas ir medžiagos tiesiog šaukia apie kokybę. Surinkimas taip pat puikus. Rate sumontuotas variklis turi pakankamai neblogą sukimo momentą, todėl šis paspirtukas gerai bėgėjasi plokštumose. Man jis taip patiko, kad nupirkau ir dar vieną savo žmonai. Manau, kad šie daiktai tik populiarės, nes baterijų technologijos pagaliau ištobulėjo tiek, kad jie tapo praktiškais“.
  • James – „Neįtikėtina! Praeitą savaitę išbandžiau elektrinį paspirtuką draugo namuose. Šiek tiek pasivažinėjau ir negalėjau liautis. Jis yra neįtikėtinai greitas ir tolygus. Taigi, nusipirkau vieną sau ir tikrai buvo verta, nes kaina yra labai gera. Planuoju nusipirkti dar vieną kitą mėnesį. Jis tikrai pagerino mano savaitgalį.“
  • Vincent – „Viena geriausių mano investicijų, kalbant apie keliones po miestą. Neturiu automobilio ir man jo nereikia. Paspirtukas palengvina keliones mieste, paverčia jas smagiomis ir lengvomis. Jis yra labai gerai pagamintas ir tvirtas“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(4)
(10)

Komentarai (5)