Jokių mokesčių, 2 metų garantija ir europietiškas garantinis aptarnavimas: Geekmaxi skelbia apie naujausius „Xiaomi“ telefonus iš Vokietijos sandėlio ir jiems taikomas akcijas - „Xiaomi Mi A2“, „Xiaomi Mi A2 Lite“, „Xiaomi Mi 8 SE“ ir net „Xiaomi Mi Max 3“ (Video)  ()

Internetinė parduotuvė Geekmaxi.com ir vėl pasiruošusi mus nudžiuginti. Šįkart paruošė nuolaidų naujausiems „Xiaomi“ kompanijos išmaniesiems telefonams: „Xiaomi Mi A2“, „Xiaomi Mi A2 Lite“, „Xiaomi Mi 8 SE“ ir „Xiaomi Mi Max 3“. Priminsime, kad ši internetinė parduotuvė iš kitų Kinijos internetinių parduotuvių išsiskiria tuo, kad labai dažnai (bet ne visada) savo prekes parduoda iš Vokietijoje esančio sandėlio, tad nėra jokių muito mokesčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip pat ši parduotuvė tvirtina, kad užtikrina europietišką garantinį aptarnavimą ir kas svarbiausia – 2 metų garantiją. Oficialiai, vienų metų garantiją užtikrina visos Kinijos parduotuvės, bet 2 metai - šis tas netikėto. Tad visiems šiame sąraše esantiems išmaniesiems telefonams yra taikoma 2 metų garantija.

Plius, visoms prekėms yra taikomas europietiškas garantinis aptarnavimas. Tai reiškia, kad jei kartais atsitiktų nelaimė ir jūsų įsigytas telefonas per dvejus metus sugęstų, jo nereikės siųsti į Kiniją.

Garantinio aptarnavimo centrai yra čia, Europoje, o kenkrečiai: Vokietijoje, Italijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Nyderlanduose ir Austrijoje. Deja, Lietuvoje nėra.

Na, o dabar pereikime prie tų prekių į kurias siūlo atkreipti dėmesį internetinė parduotuvė Geekmaxi.com.

1. Išmanieji telefonai „Xiaomi Mi A2“ 4 GB RAM + 32 GB ROM ir „Xiaomi Mi A2“ 4 GB RAM + 64 GB ROM – globalios versijos

Kainuoja 214,99€, bet su nuolaidos kupono kodu ZELR6RYC abejoms „Xiaomi Mi A2“ versijoms pritaikoma 5 eurų nuolaida. Kuponas galioja iki spalio 12 dienos.

Naujos kartos „Xiaomi Mi A2“ yra pilnai metalinio korpuso, tačiau kur kas svarbiau yra tai, kad šiuo atveju išmaniojo telefono ekraną nuo susibraižymų saugo kokybiškas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas. Be to, „Xiaomi Mi A2“ taip pat dar gali pasigirti santykinai optimalių matmenų korpusu (15,8 x 7,5 x 0,5 cm) bei nedideliu svoriu (168 g).

Šiuo atveju dar norisi pridėti ir tai, kad prekyboje iš viso yra platinamos trijų skirtingų spalvų „Xiaomi Mi A2“ versijos: auksinės, jūrą primenančios mėlynos ir juodos. Be to, kadangi šis išmanusis telefonas priklauso „Android One“ projektui, tai reiškia, kad „Xiaomi Mi A2“ taip pat turi platų operacinės sistemos meniu kalbų pasirinkimo asortimentą, įskaitant ir lietuvių kalbą.

Reikšmingu „Xiaomi Mi A2“ išmaniojo telefono privalumu dar tampa ir dirbtiniu intelektu aprūpintos kameros. Pavyzdžiui, šis sprendimas naudojant priekinę kamerą itin praverčia tada, kai norite greitai įamžinti asmenukę. Kitaip sakant, šiuo atveju dirbtinio intelekto pagalba realiu laiku vyksta papildomas nuotraukų retušavimas, todėl jos visuomet atrodo kur kas gražiau nei naudojantis kitais ekonominės klasės išmaniaisiais telefonais.

Analogiškas dirbtinio intelekto galimybes turi ir gale integruotos kameros. Vis dėlto, pastarosios leidžia užfiksuoti dar geresnes nuotraukas dėl tos priežasties, nes šiuo atveju 12 MP kamera yra specialiai adaptuota fotografijoms dieną, o 20 megapikselių kamera – nuotraukoms fiksuojamoms naktį. Būtent toks sprendimas garantuoja, kad su „Xiaomi Mi A2“ išmaniuoju telefonu užfiksuotos nuotraukos atrodys itin ryškiai ir kontrastingai nepriklausomai nuo to fotografuosite dieną ar naktį.

Išsami „Xiaomi Mi A2“ apžvalga:

2. Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A2 Lite“ 4 GB RAM + 64 GB ROM – globali versija

Kainuoja 199,99 €, bet su nuolaidos kupono kodu Q3S3IGRUXiaomi Mi A2 Lite“ pritaikoma 18 eurų nuolaida. Kuponas galioja iki spalio 12 dienos.

Tad kuo skiriasi „Xiaomi Mi A2“ nuo „Xiaomi Mi A2 Lite“? Pirmiausiai, „Xiaomi Mi A2 Lite“ yra kiek pigesnis pigesnis „Xiaomi Mi A2“ variantas. Tačiau ko netenkate pasirinkę pigesnį įrenginį?

Na, pradėkime nuo to, kad „Xiaomi Mi A2 Lite“ ekranas yra šiek tiek mažesnis – 5,84 colių įstrižainė prieš 5,99. Jo viršuje yra ne visiems patinkanti išpjova garsiakalbiui ir kamerai, todėl realus ekrano dydis yra kiek mažesnis.

Šio biudžetinės klasės išmaniojo telefono 8 branduolių „Snapdragon 625“ yra tikrai geras ir spartus, bet „Xiaomi Mi A2“ turi „Snapdragon 660“ procesorių (skirtumas 2.2 prieš 2.0 GHz).

Lygiai taip pat „Xiaomi Mi A2“ turi šiek tiek daugiau atminties – net pigesnė versija turi 4 GB RAM ir 32 GB ROM, kai „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ turi 3 GB RAM ir 32 GB ROM. Visgi, 3 GB RAM šiuo metu visiškai pakanka sparčiam darbui su telefonu, o 32 GB duomenų atmintis su išorine kortele prasiplečia iki 256 GB. Deja, bet „Xiaomi Mi A2“ nepalaiko papildomos atminties kortelės, tad prieš pirkdami telefoną, būtinai į tai atsižvelkite.

Vertinant bendrai, brangesnis „Xiaomi Mi A2“ turi daug smulkių pranašumų – naujesnę „Bluetooth“ versiją (5.0 prieš 4.2), mažesnį svorį (168 prieš 170 gramų), geresnes kameras (20+12 ir 20 prieš 12+5 ir 5 MP), labiau apsaugotą ekraną („Gorilla Glass 3“ prieš įprastą kietą stiklą) ir taip toliau. Tačiau ir „Xiaomi Mi A2 Lite“ yra itin geras, nes kainų skirtumas yra didesnis nei kokybės skirtumas.

„Xiaomi Mi A2 Lite“ turi ir vieną pranašumą – šiek tiek talpesnę bateriją (4000 mAh prieš 3000). Gamintojas teigia, kad šios baterijos pakanka 34 nepertraukiamo pokalbio, 16,5 vaizdo įrašų peržiūros, 12 GPS naudojimo ar 7,5 žaidimų valandoms. O pažaisti gali norėtis, nes šis telefonas turi atminties kortelės lizdą, kuris leidžia telefonui suteikti iki 256 papildomų gigabaitų. Aišku, juos galima užpildyti ir nuotraukomis.

„Xiaomi Mi A2 Lite“ ne tik turi tris kameras, bet ir joms talkinančią dirbtinio intelekto sistemą. Ji užtikrina, kad visos nuotraukos atrodys kiek įmanoma natūraliau ir gražiau. Fonas jose bus meniškai nublukintas, o pagrindinių objektų kontūrai – ryškūs. Priekinė kamera užtikrina, kad asmenukės būtų labai kokybiškos, o veidas – gražus. „Xiaomi Mi A2 Lite“ lengvai atpažįsta veidus – tai svarbu nuotraukose, bet ir leidžia atrakinti telefoną. Kitas patikimas būdas atrakinti telefoną – pirštų antspaudų skaitytuvas.

Na, o ekranas yra pakankamai didelis 19:9 santykio IPS LCD, kurio rezoliucija siekia 2280 x 1080px. Jei jus erzina garsiakalbio ir kameros išpjova, galite pasirinkti, kad viso ekrano režimas nelįstų į tuos laisvus kampus.

„Xiaomi Mi A2 Lite“ yra tikrai patogus ir malonus naudoti telefonas, tik šiek tiek nusileidžiantis savo brangesniam broliui.

„Xiaomi Mi A2“ ir „Xiaomi Mi A2 Lite“ palyginimas:

3. Išmanieji telefonai „Xiaomi Mi 8 SE“ 4 GB RAM + 64 GB ROM ir „Xiaomi Mi 8 SE“ 6 GB RAM + 64 GB ROM

Kainuoja 299,99 €, bet su nuolaidos kupono kodu SHEMVBI1 abejoms „Xiaomi Mi 8 SE“ versijoms pritaikoma 5 eurų nuolaida. Kuponas galioja iki spalio 12 dienos. Parduotuvėje telefonai pasirodys nuo rugsėjo 26 dienos.

ATNAUJINIMAS (2018 09 17): Nuo šiandien parduotuvėje Geekmaxi.com telefono „Xiaomi Mi 8 SE“ kaina nukrito iki 282.99€, o su nuolaidos kuponu už jį mokėsite tik 277.99€

„Xiaomi Mi 8 SE“ yra kiek supaprastinta „Xiaomi Mi 8“ versija. „Xiaomi Mi 8 SE“ ekranas yra 5,88 colių įstrižainės, FHD+, 2244 x 1080 raiškos, „Super Amoled“.

Esminis skirtumas nuo „Xiaomi Mi 8“, kad šiame telefone yra 8-nių branduolių „Snapdragon 710“ procesorius, kurio našumas turėtų būti toks, kaip praėjusiais metais pasirodžiusio „Snapdragon 835“.

Tad „Xiaomi Mi 8 SE“ yra pirmasis išmanusis telefonas, kuris darbuosis su „Snapdragon 710“ ir tai yra didelis pliusas „Xiaomi“ kompanijai. Pasak „Xiaomi“ atstovų, procesorius AnTuTu surenka maždaug 175 tūkstančius taškų ir kartu su 4 arba 6 GB RAM LPDDR4X užtikrina aukštą veikimo spartą.

„Xiaomi Mi 8 SE“ turi metalinį korpusą, „Adreno 616“ vaizdo plokštę, 3120 mAh talpos bateriją, palaiko visus mobiliuosius ryšius bei turi 3D veido atpažinimą, pirštų atspaudų skaitytuvą ir aprūpintas visais kitais dalykais, kuriuos dažniausiai randame išmaniuosiuose telefonuose: „WiFi“, „Bluetooth“, GPS ir taip toliau. „Xiaomi Mi 8 SE“ taip pat turi galingą 20 MP priekinę kamerą, o gale yra dviguba 12 MP ir 5 MP kamera.

Ateityje bus galima pasirinkti telefoną baltos, juodos, mėlynos ir raudonos spalvos. Šiuo metu galima pasirinkti pilkos spalvos „Xiaomi Mi 8 SE“.

4. Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi Max 3“ 4 GB RAM + 64 GB ROM – globali versija

Kainuoja 288,99 €, bet su nuolaidos kupono kodu 5LJ1PQFSXiaomi Mi Max 3“ pritaikoma 9 eurų nuolaida. Kuponas galioja iki spalio 12 dienos. Parduotuvėje pasirodys nuo rugsėjo 26 dienos.

Tai dar viena naujiena iš „Xiaomi“ kompanijos – „Xiomi Mi Max 3“. Jau vien iš pavadinimo galima suprasti, jog kalba sukasi apie didelį telefoną. Ir taip yra iš tiesų – „Mi Max 3“ turi milžinišką 6,9 colių įstrižainės 2160 x 1080 pikselių FHD+ ekraną. Nors pati kompanija teigia, kad „Mi Max 3“ yra tokio dydžio, kaip tradiciniai 6,3 colio telefonai. Tad situaciją šiek tiek švelnina, nes tikrai ne visiems patinka tokie dideli telefonai.

Visgi, toks didelis ir kokybiškas ekranas suteikia neabejotinų privalumų – gerokai daugiau ir aiškesnio vaizdo, žiūrėti vaizdo medžiagą, nuotraukas, skaityti naujienas ir žaisti žaidimus bus itin malonu.

Tam pasitarnaus ir galingas 8-nių branduolių „Snapdragon 636“ procesorius, „Adreno 509“ vaizdo plokštė, 4/6 GB RAM bei 128 GB vidinė atmintis. Pats telefonas darbuojasi su „MIUI 10“, kurios pagrindas yra „Android 8.1“.

Žinoma, būtina paminėti ir „Mi Max 3“ kameras. Jis aprūpintas dviguba galine kamera 12 MP + 5 MP bei 8 MP priekine kamera. Taip pat naudojamas dirbtinis intelektas, kad nuotraukų kokybė būtų kuo geresnė.

Dar vienas itin didelis „Mi Max 3“ privalumas yra jo baterija. Jos talpa yra net 5500 mAh ir sunku patikėti, kaip „Xiaomi“ kompanijai pavyko sutalpinti tokio dydžio bateriją į ploną ir gražų „Mi Max 3“.

Žinoma, kai telefono įstrižainė siekia 6,9 colius, didelės talpos baterija yra tiesiog būtina. Ir jos tikrai pakaks žaisti žaidimus net 10 valandų ar žiūrėti vaizdo įrašus 17 valandų. Budėjimo režimas maloniai šokiruoja – 474 valandos arba daugiau kaip 19 parų.

Žinoma, telefonas palaiko greitąjį baterijos įkrovimą, visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, „WiFi: 802.11a/b/g/n/ac“, „Bluetooth 5.0“, „OTG“, turi C-tipo USB jungtį, pirštų atspaudų skaitytuvą, navigacijos sistemas ir taip toliau. Tai – šaunus išmanusis telefonas su dideliu ekranu, talpia baterija ir puikiomis specifikacijomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()