TOP 3 pasiūlymai, kokių dažnai nebūna: su rekordine nuolaida iš ES sandėlių siūlomas „Xiaomi Mi Drone“, rudeninis flagmano „Xiaomi Mi 8“ ir elektrinio paspirtuko „Xiaomi M365“ išpardavimas (Video)  (1)

Ruduo dažniausiai atneša kainų sumažėjimus vasaros populiariausiems daiktams - prekybininkai jų prikaupia daugiau, nei sugeba išparduoti, tad ruduo tas metas, kai ženkliai sumažinamos kainos. Štai trys labai geri to pavyzdžiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Drone“ su 4K raiška - ne tik su rekordine nuolaida, bet ir iš ES sandėlio

379.74 | 33% nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.83 balai iš 5 (953 vertinimai)

„Xiaomi Mi Drone“ yra labai populiarus ir labai kokybiškas dronas, kainuojantis kur kas mažiau už artimiausius konkurentus - jis lengvai konkuruoja net su tokiais gigantais, kaip DJI dronai, kurie kainuoja nuo 700€. Tačiau tokios kainos, kokią dabar siūlo „Gearbest“ nebuvo jau seniai - mažiau nei 380€ ir dar iš ES sandėlių, turbūt iš vis pirmas toks pasiūlymas ir tik todėl, kad dabar ruduo ir dronų sezonas jau eina į pabaigą. Siūlome nepraleisti tokios progos, jei tik iš vis galvojote apie tokį pirkinį. 

Kaina

„Xiaomi Mi Drone“ gali būti su 4K ir 1080p raiškos kamera. Pigiausias modelis yra su 1080p raiškos kamera, tačiau geriausia filmuoja su 4K raiška. Žemiau esantys pasiūlymai yra modeliams su 4K raiškos kamera:

  • Gearbest.com taiko 33 % nuolaidą - dronas dabar kainuoja €379, parduodamas iš Čekijos sandėlio, siuntimas kainuoja €4.73 Expedited Shipping metodu. Siunčiant iš ES sandėlio, nelieka rizikos dėl papildomų mokesčių. 
  • TomTop parduoda už €617
  • Amazon.co.uk už droną prašo 690 eurų.
  • Lietuvoje parduodamas už 600€.
  • Perkant iš Gearbest galima sutaupyti bent 221€

Mėgėjiški dronai filmavimui tampa vis populiaresni. Galbūt ir jūs norite į pasaulį pažvelgti kitu kampu? O gal su visais norite pasidalinti mūsų kraštų vaizdais iš paukščio skrydžio?

„Xiaomi Mi Drone 4K“ dronas išsiskiria iš kitų ne tik savo geromis techninėmis savybėmis ir labai gera kaina, bet ir tarptautiniais geriausio dizaino apdovanojimais

Iš tiesų „Xiaomi Mi Drone“ turi daugybę privalumų – jis net yra lyginamas su garsiuoju „DJI Phantom 3S Standard“.

„Xiaomi Mi Drone“ yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, yra lengvas ir nesunkiai valdomas. Stabilizuojantis kameros laikiklis gali būti atjungtas ir pakeistas nauju, jei tik atsirastų toks poreikis. Tačiau ir su dronu komplektuojama 4K raiškos kamera pasižymi puikiomis savybėmis. Ji gali filmuoti 4K raiška, turi plataus kampo objektyvą, o vaizdo įrašai atrodo išties profesionaliai.

Norint pilotuoti šį droną reikalingas išmanusis telefonas su „Mi Drone“ programėle. Telefoną reikia prijungti prie pultelio, jo ekrane tiesiogiai matysite tai, ką mato orlaivis. Labai gerai tai, kad programėlė siūlo ir specialų režimą pradedantiesiems, kuris palengvina drono pilotavimą. „Xiaomi Mi Drone“ ir taip yra labai paklusnus ir lengvai valdomas. Ore 6 ašių giroskopas jam padeda išlaikyti stabilumą, jis gali kaboti vienoje vietoje, automatiškai pakilti, nusileisti ar sugrįžti pas pilotą.

„Xiaomi Mi Drone“ turi ir integruotą GPS imtuvą. Tai suteikia kelias papildomas funkcijas. Visų pirma, galite sekti drono judėjimą erdvėje ir tiksliai jį nuskraidinti ten, kur norite. Orlaivis nuo pultelio gali nutolti 3 km atstumu, o pajutęs signalo silpnėjimą jis apie tai informuoja pilotą ir sugrįžta. Programėlėje taip pat galite pasirinkti vietą, kurią norite nufilmuoti, ir dronas ten nuskris automatiškai.

„Xiaomi Mi Drone“ turi 5100 mAh ličio polimero bateriją, kurios pakanka 27 skrydžio minutėms. Tai labai geras rezultatas - yra nedaug dronų, kurie gali skirsti ilgiau nei 20 min. Gerai tai, kad vos paspaudus ant baterijos matomą mygtuką galima sužinoti, kiek ji įkrauta. Vėlgi, pajutęs, kad baterijoje liko mažai energijos, dronas pats suka link piloto.

Šis bepilotis yra pakankamai tvirtas ir lengvai valdomas, tačiau avarijų pasitaiko visiems. Sensoriai neturėtų leisti atsitrenkti į dideles kliūtis, tačiau jei visgi taip įvyktų, propelerių apsaugos turėtų apsaugoti sraigtus. Pakuotėje yra ir atsarginių sraigtų ketvertas, juos labai lengva pakeisti.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Šis dronas yra nuostabus. Jį lengva valdyti, jis daro nuostabias nuotraukas ir vaizdo įrašus. Stabilizuojantis kameros laikiklis veikia tobulai, vaizdo įrašai yra labai stabilūs. Neplanuotai droną teko pilotuoti pučiant labai stipriam vėjui iškart po audros. Dronui tai labai nepakenkė, jis skraidė lyg niekur nieko. Ore jis gali išsilaikyti apie 20 minučių, gal net šiek tiek ilgiau“. (Daniel) 

Išsamiau: „Xiaomi Mi Drone“ su 4K raiška - „Tai geriausias vidutinės klasės 2017 metų dronas visame pasaulyje“

Geriausia kaina flagmanui „Xiaomi Mi 8“ 

346€ | 23% nuolaida

Tai vienas iš nedaugelių kiniškų išmaniųjų telefonų, kuris atitinka visus europiečių keliamus reikalavimus, kadangi turi labai spartų „Qualcomm Snapdragon 845“ CPU, „Android 8.1 Oreo“, pilną suderinamumą su „Google“ paslaugomis, į 70 skirtingų kalbų išverstą meniu, įskaitant ir lietuvių. Jo našumas prilygsta 3 kartus brangesniems telefonams, o kainos paprastai prasideda nuo 450€, tada dabartinis pasiūlymas yra reta proga gerokai pigiau įsigyti aukščiausios klasės 2018 metų telefoną. 

Kaina

  • Gearbest kainuoja 346€. Siuntimas į Lietuvą nemokamai registruotu paštu, jei būtų mokesčiai, Gearbest kompensuoja.
  • Lietuvoje siūlomas už 462€
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote 116€.

Apžvalgininkai sutinka, kad „Xiaomi Mi 8“ yra labai panašus į „iPhone X“ išmanųjį telefoną. Vis dėlto nepaneigsi, kad „Xiaomi Mi 8“ išmanusis telefonas atrodo gražiai ir išsiskiria galiniu dangteliu, kuris yra dengtas stiklu. Be to, svarbu pabrėžti ir tai, kad rinkoje iš viso galima rasti keturių versijų „Xiaomi Mi 8“: mėlynos, juodos, baltos ir auksinės spalvos.

Kalbėti apie „Xiaomi Mi 8“ spartą net neverta – šiuo metu tai vienas greičiausių telefonų pasaulyje, turintis naujausią flagmanams skirtą procesorių ir 6GB RAM.

Per „Xiaomi Mi 8“ pristatymą daug dėmesio buvo skirta navigacinei sistemai ir teigiama, kad išmanusis telefonas itin greitai gauna duomenis iš palydovų ir puikiai veikia net ir tankiai apgyvendintose vietovėse. Už tai tenka dėkoti integruotiems dviem GPS ryšio moduliams. Pasak gamintojo, tokia GPS konfigūracija garantuoja, kad „Xiaomi Mi 8“ navigacija tikrai veiks bet kurioje pasaulio šalyje.

Telefono gale įtaisytos dvi kameros po 12 MP ir tai atrodo labai panašu ką turi „Mi Mix 2S“ išmanusis telefonas, tačiau „Xiaomi“ kompanija teigia, kad „Xiaomi Mi 8“ telefone yra pagerintas programų lygis.

Bet iš principo „Xiaomi Mi 8“ turi tą patį ką ir „Mi Mix 2S“ – agresyviai apdorojamas portretines nuotraukas ir bendrai itin ryškias nuotraukas.

Nepriekaištingas nuotraukas esant bet kokiam apšvietimui šiuo atveju, žinoma, padeda užfiksuoti įdiegtas dirbtinis intelektas AI.

Pavyzdžiui, dirbtinio intelekto pakalba „Xiaomi Mi 8“ išmaniajame telefone įdiegtos kameros geba identifikuoti net 206 skirtingus fotografavimo scenarijus ir būtent pagal tai automatiškai individualiai parenka geriausius įmanomus nustatymus kiekvienai fotografijai.

Tai matėsi ir per patį „Xiaomi Mi 8“ pristatymą, kai buvo juo darytos nuotraukos lyginamos su „iPhone X“ ir „Huawei P20“.

„Xiaomi Mi 8“ ekranas yra 6,21 colio įstrižainės FHD+ ir 2248 x 1080 raiškos, o ekrano tipas yra „Super AMOLED“.

Nors atrodo, kad telefonas yra ganėtinai didelis, tačiau jis yra kompaktiškas ir, lyginant su praėjusių metų išmaniaisiais telefonais, „Xiaomi Mi 8“ atitinka 5,5 colių ekrano įstrižainę turinčius senesnius modelius.

Štai ką apie jį sako vienas apžvalgininkas:

Neabejotinai „Xiaomi Mi 8“ yra geras pasirinkimas. Tai geriausia „iPhone X“ kopija, kokią esu matęs ir plius, už gerokai mažesnę kainą. Patinka, kad ši kompanija, norėdama įsitvirtinti rinkoje, labai gerina savo įrenginių kokybę. „Xiaomi Mi 8“ patiko puikus ekranas, gera kamera ir „MIUI“ vartotoja sąsaja. Nepatiko tai, kad neturi apsaugos nuo dulkių ir vandens, nėra tradicinės ausinių jungties ir nėra galimybės praplėsti micro SD kortele. (Robertas Narmonas)

Išsamiau: Įspūdingos spartos ir išvaizdos „Xiaomi Mi 8“ flagmanas nustebins dviem GPS moduliais, 20 Mpx kamera su dirbtiniu intelektu, 6GB RAM ir itin kokybišku 6,21 colių įstrižainės „Samsung AMOLED“ ekranu (Video)

Rudeninis išpardavimas elektrinių paspirtukų „Xiaomi M365“

337€ | 23% nuolaida | 4.78 balai iš 5 (405 vertinimai)

Elektrinis motoroleris „Xiaomi M365“ yra vienas geriausių visame pasaulyje: laimėjo net 7 prestižinius geriausio dizaino apdovanojimus. Tai – transporto priemonė mieste gyvenantiems žmonėms ir puiki pramoga vaikams. Vasaros sezono metu geriausi pasiūlymai nenukrisdavo žemiau 360€ ir tai, perkant iš užsienio. Dabartinė kaina - kol kas žemiausia šiais metais, bet akcija yra ribota. 

Kaina

„Xiaomi M365“ - tai sulankstomas elektrinis paspirtukas su 280 Wh baterija, leidžiančia idealiomis sąlygomis nuvažiuoti 30 km. Jis gali pavežti 100 kg svorį, todėl jis puikiai tinka suaugusiesiems. Tiksliau sakant, jis tinka tik suaugusiesiems.

„Xiaomi M365“ elektrinio motorolerio aukštis siekia 114 cm, o rankenėlės plotis – 43 cm. Jį galima patogiai sulankstyti ir dėl naudojamos patogios apsauginės sagties užfiksuoti. Sulenkus „Xiaomi M365“ elektrinį motorolerį jo aukštis sumažėja iki vos 49 cm. 

Paspirtukas sveria vos 12,5 Kg – tiek pat kiek kibiras vandens, dėl to jį yra lengva pernešti ar kur nors užkelti.

Tikriausiai ir jums atrodo, kad tai - vaikams skirtas žaislas. Visgi, patiems mažiausiems jis netiks, nes tiesiog yra per didelis. „Xiaomi M365“ aukštis siekia 114 cm, o svoris - 12,5 kg. Nors jį galima sulankstyti vos per kelias sekundes, šis paspirtukas yra sukurtas suaugusiesiems.

Kitas dalykas, kurį pastebėsite iš karto - tyla. 250 W variklis nėra labai galingas, tačiau yra beveik visiškai tylus.

Kad būtų užtikrintas geresnis akumuliatoriaus veikimas, paspirtuke įdiegta kinetinės energijos taupymo sistema, kuri paverčia kinetinę energiją į elektros energiją. 4 LED lemputės rodo akumuliatoriaus įkrovą, o pažangi baterijų valdymo sistema leidžia žinoti jų būklę.

Tuo tarpu „Smart App“ programinė įranga stebi jūsų važiavimo įpročius, greitį, likusios energijos kiekį ir kitus parametrus. Mobili programėlė leidžia valdyti pagreitėjimą ir autopilotą. Taip, šis paprastas daiktas turi ir autopilotą, kuris palaiko nuolatinį greitį.

8,5 colių pripučiamos padangos yra gana atsparios smūgiams ir pagamintos iš neslystančios medžiagos, todėl tinka daugumai kelių sąlygų. Visgi rekomenduojama įsigyti atsargines padangas, o tik po nusipirkimo jas iš naujo pripūsti.

Labai ryškūs priekiniai ir galiniai žibintai padidina matomumą ir važiavimo saugumą naktį.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Šį paspirtuką naudoju kelionėms į universitetą ar tiesiog lankydamas draugus. Jis turi du režimus – ekonomišką ir sportinį. Ekonomiškasis režimas apriboja greitį iki 20 km/h, o štai sportinis leidžia pasiekti ir 27-29 km/h, bet tai priklauso nuo vietovės kalnuotumo. Variklis yra labai tylus, šviesa pakankamai ryški, įveikiamas nuotolis apie 30 km. Juo jau įveikiau 210 km ir jis veikia kaip naujas (Damian Dash)

Išsamiau: 7 prestižiniai geriausio dizaino apdovanojimai ir daugybė pagyrų iš pirkėjų ir apžvalgininkų: „Xiaomi M365“ paspirtukas (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)