TOP 10 populiariausių pirkinių iš Kinijos: „ROIDMI 3S“ moduliatorius, „Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė, 32 GB talpos atminties kortelė ir vienas geriausių 2018 metų išmaniųjų laikrodžių (Liepa, 2018)  ()

Pristatome tradicinį praėjusio mėnesio perkamiausių prekių TOP 10 rinkinuką iš Kinijos - puikiai matosi, kokios prekės yra pačios populiariausios ir kaip stipriai tai susiję su kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiafunkcis automobilinis įkroviklis Xiaomi ROIDMI 3S

12.79€ | 13% nuolaida | 4.74 balai iš 5 (506 vertinimai)

Pirmoje vietoje įsitaisė labai dažnas tokių rinkinių dalyvis „Xiaomi ROIDMI 3S“ - labai pigus ir puikiai vertinamas automobilinis FM moduliatorius su USB pakrovėju.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Tai geriausias daiktas, kurį pirkau „Gearbest“. Puikus prietaisas, tinkantis daugybei automobilių. Neturėjau jokių problemų prisijungdamas prie programėlės, ja labai lengva naudotis. Privalumai: juoda spalva, metaliniai komponentai, 4 apšvietimo spalvos pasirinkimai, geras FM signalas, du USB lizdai, jokių trikdžių klausantis muzikos, gerai telpa automobilio elektros lizde. Kol kas tai geriausias „Xiaomi“ produktas. (Pawel)

Šis moduliatorius parduodams ir Lietuvoje, bet kodėl jis dažniausiai perkamas iš Kinijos? Palyginkite žemiau pateiktas kainas ir suprasite - Lietuvoje kainuoja dvigubai brangiau, o kiniška kaina tokia maža, kad nėra prasmės sukti galvos apie sudėtingesnį garantinį aptarnavimą. 

Kaina

  • „Xiaomi ROIDMI 3S“ parduodamas ir Lietuvoje, pvz. Skytech.lt parduotuvėje „Xiaomi ROIDMI 3S“ kainuoja 26€.
  • Gearbest šiuo metu šiam įrenginiui taikoma 13 % nuolaida ir jis kainuoja 12.79€. Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu kainuoja 0.71€, garantuotai nėra jokios rizikos dėl muitų.
  • Perkant Gearbest parduotuvėje dovanojama šluostė.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote 13.20€ - daugiau, nei kainuoja pats moduliatorius.

Trumpai:

  • „Xiaomi ROIDMI 3S“ yra išmanus automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis, papildomai atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos ir įtampos matuoklio funkcijas.
  • Šis įrenginys yra universalus - tinka visiems išmaniesiems telefonams, įkraunamiems per USB laidą, ir įvairių dydžių automobiliniams elektros lizdams.
  • „Xiaomi ROIDMI 3S“ tinka tiek 12V, tiek 24 V sistemoms. Abiem atvejais atiduoda 5V 2.4A ( Max. 3.4A )
  • „Xiaomi ROIDMI 3S“ turi dvi 2,4 amperų USB jungtis, kurios pasižymi 95 % efektyvumu, todėl įrenginiai yra greitai įkraunami.

Išsamiau: „Xiaomi ROIDMI 3S“ - tai ir automobilinis įkroviklis, ir įtampos daviklis, ir FM moduliatorius, ir laisvų rankų įranga: „Tai pats geriausias daiktas, kokį tik pirkau Kinijoje“

Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“

25.76€ | 29% nuolaida | 4.74 balai iš 5 (1942 vertinimai)

Antrą mėnesį iš eilės tai yra viena iš perkamiausių prekių. Ir nieko keisto - ši apyrankė muša populiarumo rekordus visame pasaulyje. „Xiaomi Mi Band 3“ gamintojas anonsavo 2018 metų gegužės 31 d., o birželio mėnesio pabaigoje Wang Xiangas, „Xiaomi“ vyresnysis viceprezidentas „Twitter“ tinkle paskelbė žinutę, kad vos per 17 dienų sugebėjo pasiekti 1 milijoną pardavimų. Ir tai turint omenyje, kad apyrankę buvo galima įsigyti tik Kinijoje. 

Štai ką apie ją sako vienas pirkėjas:

Kaip visad „Xiaomi“ kompanija pasiūlė kažką tokio. Ji išlaikė puikią kainą ir kokybę bei pridėjo mažų dalykų dėl kurių jaučiasi, kad produktas yra naujas ir apgalvotas. Korpusas yra tvirtas ir patį apyrankės modulį laiko itin tvirtai. Medžiagų kokybė yra kaip visada puiki. Apyrankei suteiktas naujas dizainas ir atsirado papildomų funkcijų kaip: pranešimų skaitymas, telefono suradimas ir taip toliau.  Visgi, palyginus su „Mi Band 2“, joje dar nėra tiek daug naujų funkcijų. Tad jei vis dar turite savo nesugadintą, nepažeistą, nesusidėvėjusią „Mi Band 2“ ir nenorite skirti papildomų pinigų už naująją apyrankę, tada patariu likti prie „Mi Band 2“ apyrankės. Tačiau jei norite atsinaujinti, o gal net turite „Mi Band 1“ apyrankę, tada būtinai taip ir padarykite. (Xiaomi Mi Band 3)

Apžvalgininkai su šia apyranke irgi susidraugavo labai greitai. Pavyzdžiui, visai neseniai rašėme, kad vienas apžvalgininkas palygino su „Huawei Honor Band 3“ ir surado „15 priežasčių, kodėl verta rinktis būtent Xiaomi išmaniąją apyrankę ir tik vieną priežastį, kodėl ne“.

Tad teigiamų nuomonių daug, bet kodėl ši apyrankė perkama iš Kinijos ir būtent iš Gearbest? Todėl, kad liepos mėnesį Lietuvoje jos nebuvo iš viso, o Gearbest laikė labai gerą kainą. Dabar jau „Xiaomi Mi Band 3“ atsirado ir Lietuvoje, bet kainų skirtumai - daugiau nei akivaizdūs. Galite palyginti patys. 

Kaina

  • Gearbest.com „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę, kuri neturi NFC modulio, galima įsigyti už 25.76€. Pristatymas registruotu paštu, jei būtų mokesčiai, Gearbest juos kompensuoja
  • Tomtop parduotuvėje „Xiaomi Mi Band 3“ parduodama su 48% nuolaida už 27€
  • Lietuvoje ši išmanioji apyrankė kainuoja 55€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 30 eurų.

Trumpai:

  • „Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus. 
  • Nuolatinis širdies ritmo matavimas, miego kokybės sekimas, žingsniamatis, žadintuvas, skambučių ir žinučių informavimas, galima atmesti skambutį, padeda surasti telefoną
  • Priminimų funkcija, orų prognozė, sporto režimai - bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, greitas ėjimas, paprastas ėjimas.
  • Lietimui jautrus 0,78 colių įstrižainės, nespalvotas OLED ekranas, kurio raiška 128 x 80
  • 5ATM reitingas – pilnai atspari vandeniui, su ja galima maudytis ir nardyti iki 50 metrų gylyje
  • Turi 110 mAh talpos bateriją, kurios vidutiniškai užtenka 20 dienų. Pilnai įkraunama per 2 valandas.

Išsamiau: Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

„MIXZA TOHAOLL“ 32 GB talpos atminties kortelė

5.22€ | 11% nuolaida | 4.89 balai iš 5 (6650 vertinimai)

Iki šiol „MIXZA TOHAOLL“ buvo retas svečias perkamiausių prekių Tope, bet kai Gearbest nuo liepos mėnesio iki pat dabar laiko tokią gerą kainą, tūkstančių pirkėjų vertinimai yra aukštumoje, ar bereikia stebėtis, jog ji tapo viena iš populiariausių prekių Kinijos turgelyje?

Ši microSD atminties kortelė pasižymi dideliu duomenų nuskaitymo ir įrašymo greičiu. Gamintojas teigia, kad duomenų nuskaitymo greitis siekia 80 MB/s, tad tai užtikrina greitą duomenų redagavimą, saugojimą bei dalinimąsi.

32 GB talpos atminties kortelės užteks tūkstančiams nuotraukų, dainų ar saugoti bet kokiai kitai svarbiai jūsų informacijai.

Jei 32 GB atminties yra per daug, ar mažoka, galima pasirinkti ir kitos konfigūracijos atminties kortelę. Pasirinkimas išties platus: nuo 8 GB iki 256 GB. Žinoma, už konkurencingą kainą parduodamų atminties kortelių skaičius gana spėriai tirpsta.

„MIXZA TOHAOLL“ atminties kortelės yra atsparios nepalankiems aplinkos veiksniams. Jos yra atsparios vandeniui, karščiui (iki 85 laipsnių pagal Celsijų) ir šalčiui (iki –25 laipsnių pagal Celsijų) bei smūgiams.

WiFi maršrutizatorius „Xiaomi Mi Router 3“

28.72€ | 10% nuolaida | 4.88 balai iš 5 (2674 vertinimai)

Vienas geriausių maršrutizatorių iš Kinijos - „Xiaomi Mi Router 3“ yra labai gerai vertinamas tiek pirkėjų, tiek apžvalgininkų.

Štai ką apie šį maršrutizatorių sako vienas iš pirkėjų:

„Xiaomi Mi Router 3“ yra geras dviejuose diapazonuose – 2.4 ir 5.0 GHz – veikiantis maršrutizatorius su originaliu europietišku kištuku į elektros lizdą ir tarpautine programine įranga, kuri yra anglų kalba. Turėjau keletą problemų su interneto greičiu 2.4 GHz diapazone, tačiau atnaujinęs programinę įrangą iki 2.10.42 versijos visos bėdos prapuolė. Galite naudoti „MiWiFi“ programėlę arba vartotojo sąsają per miwifi.com (arba 192.168.31.1) ir konfiguruoti maršrutizatorių, naudoti papildinius (QoS, Storage...), pakeisti „WiFi“ kanalus ir taip toliau. Šį produktą rekomenduoju tiems žmonėms, kurie nori praplėsti „WiFi“ signalo aprėptį bei tiems, kurie nori pakeisti savo seną maršrutizatorių. Vienintelis trūkumas, kad reikėjo rankiniu būdu atnaujinti programinę įrangą ir taip buvo išspręstos problemos. (Gianmarco)

Kodėl „Xiaomi Mi Router 3“ buvo toks perkamas iš Kinijos? Todėl, kad liepos mėnesį jį buvo galima įsigyti už beveik dvigubai mažesnę kainą - tuomet jis kainavo 17€ ir tai buvo rekordiškai gera kaina. 

Dabar ši puiki akcija jau baigėsi ir kaip matysite iš kainų palyginimo, šiuo metu nelieka jokios prasmės jo pirkti iš Kinijos - kur kas geriau iš Lietuvos. Visgi, tai populiarus produktas ir neabejotinai Gerabest ar kita kinų parduotuvė vėl pasiūlys įdomią akciją šiam maršrutizatoriui - kai jo kaina nukrenta žemiau 20€, tai tampa itin geros kainos/kokybės produktu. Tad jei nėra skubos, galite luktelėti - pastebėję geresnį pasiūlymą būtinai pranešime. 

Kaina

  • Šiuo metu iš Gearbest.com „Xiaomi Mi Router 3“ maršrutizatorių galima įsigyti su 10 % nuolaida ir jis kainuos 28.72 eurus.
  • Parduodamas Lietuvoje, pvz., Skytech.lt „Xiaomi Mi Router 3“ kainuoja 27.29€
  • Parduotuvėje aliexpress.com „Xiaomi Mi Router 3“ maršrutizatorius siūlomas už 25-40€.

Trumpai:

  • „Xiaomi Mi Router 3“ - itin galingas interneto maršrutizatorius, užtikrinantis stabilų net iki 100 metrų atviroje erdvėje siekiantį „WiFi“ signalą
  • Du dažniai: 2.4 GHz (300Mbps) ir 5 GHz (867Mbps); 3G ir 4G palaikymo nėra
  • Interneto greitis iki 100 Mbps, prie jo pajungtiems įrenginiams tarpusavio duomenų perdavimo sparta siekia iki 1167 Mbps
  • Vienu metu aptarnauja iki 126 skirtingų įrenginių.
  • 7 lygių apsaugos mechanizmas, apsauga nuo perkaitimo
  • Nuotolinis valdymas per „MiWiFi“ programėlę
  • Sąsaja anglų kalba
  • Keturios antenos; dvi LAN interneto jungtys; viena USB jungtis.

Išsamiau: „Šiame kainos diapazone aš negalėčiau tikėtis nieko geresnio - kokybė ir veikimas mane tiesiog nustebino“: „Xiaomi Mi Router 3“ maršrutizatorius - ką sako pirkėjai ir apžvalgininkai (Video)

Išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“

147.98€ | 15% nuolaida | 4.71 balai iš 5 (420 vertinimai)

Šių metų išmaniųjų laikrodžų karalius vidutinėje klasėje - su Garmin flagmanais jis nekonkuruoja, bet ir jo kaina 2-3 kartus mažesnė. Nors kaip ir kiekvienas brangesnis daiktas turi dviprasmiškų vertinimų, visgi bendrai „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ yra tikrai dėmesio vertas išmanusis laikrodis - ko gero geriausias, ką galima įsigyti iki 150€.

Štai ką apie jį sako pirkėjas:

Puiki gaminio kokybė, lengvas ir patogus, gerai veikiantis PPG (širdies ritmo matuoklis), greitai veikiantis GPS, 5ATM, 3 fiziniai mygtukai tvirti ir užtikrina patogų naudojimąsi. „WiFi“ ir „Bluetooth“ veikia sklandžiai. Jokių problemų dėl susiejimo su telefonu ir visi SMS, skambučių bei socialinių tinklų pranešimai gaunama momentaliai. Galima klausytis muzikos per Bluetooth ausines, puikus įrenginys. (cyril50)

Kodėl „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ perkamans iš Kinijos? Svarbiausias argumentas - kaina. Gearbest jam jau ilgą laiką siūlko labai gerą kainą - lyginant su lietuviška, jį galima įsigyti 50€ pigiau, o tai jau rimtas skirtumas. Ir jei kaina siekia mažiau nei 150€, kad ir kaip vertinti, bet su tokiomis galimybėmis geresnio laikrodžio nerasite. Ir tikėtina, kad amžinai nuolaidos nesitęs - 147€ nėra įprasta kaina. 

O štai jei jį perkate už 200€, jau kitas reikalas - už tokią kainą galima jau lyginti ir kitų konkurentų gaminius. 

Kaina

  • Aliexpress vidutiniai pasiūlymai laikrodžiui „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ siekia 142-183€.
  • Gearbest „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ su nuolaida siūlomas už 147.98€.
  • Galima įsigyti Lietuvoje už 197.89€.
  • Pirkdami iš Kinijos sutaupote 50 eurų.

Trumpai:

  • „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ arba „Huami Amazfit 2 Stratos“ - tai antros kartos „Xiaomi“ išmanusis laikrodis - flagmanas: itin stilingai atrodantis ir pasižymintis gausybe funkcijų.
  • Palaiko GPS, turi FM radiją, informuoja apie skambučius, SMS ir socialinių tinklų žinutes, matuoja žingsnius, širdies pulsą, pateikia galybę statistinių duomenų apie fizinį aktyvumą
  • Turi 11 treniruočių režimų, tarp kurių ir plaukiojimas
  • Automatiškai seka miego kokybę bei širdies ritmą
  • Itin kokybiškas 1,34 colių OLED liečiamas ekranas su 300X320 pikselių HD raiška ir prisitaikymu prie apšvietimo - jame pateikiamą informaciją visada gerai matysite net ryškioje saulėkaitoje. Tokios galimybės neturi jokia vidutinės klasės išmanioji apyrankė
  • Atsparus vandeniui iki 5 ATM (50 m) - IP68 reitingas
  • Itin talpi 280 mAh baterija - įprastiniame režime laikrodis veikia 5-7 dienas. Palyginimui, „Apple Watch“ su vienu įkrovimu gali veikti tik 1-1,5 dienos.
  • „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ baterija pilnai įkraunama per 2 valandas.

Išsamiau: Laikrodis su galybe funkcijų, labai geru GPS, neįtikėtina baterija ir puikia kokybe: „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ - biznio klasės išmanusis laikrodis už biudžetinę kaina (Aprašymas, Apžvalgų suvestinės, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

Automobilio diagnostikos įrenginys Vgate ELM327

4.09€ | 3% nuolaida | 4.67 balai iš 5 (3 vertinimai)

Vienas iš labai pigių ir patogių ELM327 diagnostinių įrenginių. Šis prietaisas prie išmaniojo telefono prisijungia „Bluetooth“ ryšiu, leidžia pamatyti ir ištrinti klaidas bei realiu laiku stebėti automobilio parametrus.

Prijungę įrenginį, programėlėje išvysite tuo metu naudojamas arklio galias, 0-100 km/h laiką, įsiurbiamo oro ir aušinimo skysčio temperatūrą bei daugybę kitų duomenų, kuriuos tik pateiks jūsų automobilio kompiuteris.

Tai puikus pagalbininkas, bet su sąlyga, kad suprantate kaip ir kam jį naudoti. Jis neparodo visų automobilių gedimų, tam jau reikia sudėtingų įrenginių, tačiau kai ką jis tikrai gali.

Štai vienas iš pavyzdžių, kurį parašė technologijos.lt skaitytojas:

ELM - žaisliukas, bet kartais sutaupo nervų, laiko ir pinigų. Paprastas pavyzdys - užsidegė Check Engine. Realiai tai yra pasiūlymas nuvažiuoti į diagnostiką. O kas nors bandėt patekt į diagnostiką tą pačią dieną? Nėra labai paprasta. O su ELM gali bent pabandyti pasižiūrėti, kokios bėdos nusimato. Tarkim, pažįstamam Corollai užsidegė checkas, lyg variklis keistai dirba. Prijungiam ELM - 3 cilindre missfire. Sukeičiam uždegimo rites su kitu cilindru - missfire kitam. Išvada - keičiam uždegimo ritę. Paskaičiuojam, kiek 5 eurų žaisliukas sutaupė laiko ir pinigų (už diagnostiką) - rezultatas akivaizdus. (MDR)

Išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Bip“

60.93€ | 4.78 balai iš 5 (2026 vertinimai)

Tikra klasika ir turbūt geriausias pasirinkimas tiems, kam reikia didesnio funkcionalumo nei „Xiaomi Mi Band 3“, bet nereikia tiek, kiek visko siūlo „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“. 

Labai informatyvus vieno pirkėjo atsiliepimas:

Aš jau žinojau ką perku, nes buvau peržiūrėjęs daugybę apžvalgų ir perskaitęs gausybę atsiliepimų apie „Xiaomi Amazfit Bip“. Ir šis laikrodis pateisino visus mano lūkesčius. Jį labai patogu dėvėti, užtektinai funkcionalumo, o baterijos užtenka 45 dienoms. Ekrane puikiai matoma informacija ir saulėtos dienos metu. Atsisakiau savo „Mi Band 2“ ir perėjau prie „Xiaomi Amazfit Bip“ – esu labai patenkintas šiuo laikrodžiu. Beje, Gearbest.com labai greitai pristatė šį laikrodį – iš Singapūro jis atkeliavo per 2 savaites. Ar yra trūkumų? Neįsivaizduoju kas už tokius pinigus įsigijęs šį laikrodį dar galėtų kažkuo skųstis. (Dmytro Sydorenko)

Kodėl liepos mėnesį jį taip pirko iš Kinijos? Kaip jau įprastas, dėl kainos. Lietuvoje jis kainuoja apie 90€, o perkant iš Kinijos galima sutaupyti nuo 30€ iki 40€. Tai gana apčiuopiamos sumos. Liepos mėnesį Gearbest prašė 50€ ir tai viena geriausių kainų, kokia tik būna „Xiaomi Amazfit Bip“. Dabar ji padidėjo, bet vistiek kur kas geriau nei Lietuvoje. Jei neskubate, galite luktelėti - ko gero bus vėl pakartotos akcijos ir Gearbest pasiūlys jį už 50€.

Kaina

  • Šiuo metu šis išmanusis laikrodis Gearbest kainuoja 60.93€. Pristatymas registruotu paštu už 2.05€. 
  • TomTop kainuoja 66€.
  • Lietuvoje toks laikrodis kainuoja apie 90 eurų.
  • Pirkdami iš Kinijos sutaupote apie 30 eurų.

Trumpai:

  • „Xiaomi Amazfit Bip“ yra labai pigus, bet tuo pačiu itin funkcionalus išmanusis laikrodis su širdies ritmo ir miego kokybės matavimu, aprūpintas GPS, o baterijos energijos užtenka net 45 dienoms
  • 190 mAh talpos baterija, kurios užtenka iki 45 dienų. Pilnai įkraunama per 2,5 valandos
  • 1,28 colių ryškus ir šviesą atspindintis spalvotas ekranas su 2.5D Corning Gorilla Glass 3 apsauga ir išskirtiniu energijos taupymu
  • Atsparus dulkėms ir vandeniui, tačiau nardyti su juo nepatariama
  • GPS ir GLONASS navigacinės sistemos, barometras ir E-kompasas
  • Nuolatinis širdies ritmo matavimas; miego kokybės sekimas
  • Žingsnių skaičiavimas ir 4 sporto režimai: bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu ir ėjimas
  • Informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, praleistus skambučius, žinutes, socialinių tinklų pranešimus
  • Orų prognozė
  • „Bluetooth 4.0“ ryšiu suderinamas su išmaniaisiais telefonais, kurie darbuojasi su „Android 4.4“ / „iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Išsamiau: „Neįsivaizduoju kas už tokius pinigus įsigijęs šį laikrodį dar galėtų kažkuo skųstis“: „Xiaomi Amazfit Bip“ - pirmutinis pasirinkimas ieškantiems optimalaus santykio tarp kainos ir funkcionalumo (Video)

„Huwaijianfeng“ sportinė kuprinė

4.35€ | 67% nuolaida | 4.65 balai iš 5 (211 vertinimai)

Kuprinė, apie kurią nieko daug sakyti ir nereikia - itin gera išvaizda, labai nebloga kokybė, o kaina su nuolaida tokia, kad nekeista, kad tai tapo viena perkamiausių prekių Kinijos turgelyje. 

„Huwaijianfeng“ sportinės kuprinė talpa yra vos 15 litrų - tai tikrai mažas krepšys. Tačiau ši kuprinė nėra skirta ilgoms išvykoms.

„Huwaijianfeng“ sportinės kurpinės audinys nepraleidžia vandens ir yra labai tvirtas.

Kuprinė yra lengva ir patogi, o joje tilps visi daiktai, kurių jums tą dieną gali prireikti.

Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

29.59€ | 43% nuolaida | 4.82 balai iš 5 (822 vertinimai)

Dar vienas puikus ir labai populiarus Xiaomigaminys, kuriam liepos mėnesį buvo pritaikytos rekordinės nuolaidos - jis kainavo mažiau nei 30€. O ir pirkėjų vertinimai labai geri.

Štai ką sako vienas pirkėjas apie „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorių:

Nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybė – nuostabi. Labai gera surinkimo kokybė, įkroviklis ir laidas taip pat labai geri. Prisijungimas per „Wi-Fi“ yra paprastas. Pats įrenginys yra labai mažas ir lengvai įrengiamas automobilyje – pirminis nustatymas užtrunka vos 5 minutes. Visiems rekomenduoju šį gaminį. Tačiau instrukcijos yra tik kinų kalba, tik tokias komandas supranta ir įrenginio balso atpažinimo sistema. (Mohit Batan)

Kodėl „Xiaomi 70mai“ liepą taip pirko iš Kinijos? Kaina tik viena iš priežasčių - tai tas atvejis, kai Lietuvoje nieko panašaus nerasite, nebent per skelbimus. Dabartinė kaina nors ir padidėjusi, bet dar labai gera. Šio registratoriaus neverta pirkti jei jis kainuoja apie 40€, bet iki 35€ visi pasiūlymai yra svarstytini, nes tokių būna nedažnai ir jie trunka gana trumpai. 

Kaina

  • Šiuo metu Gearbest parduotuvėje „Xiaomi 70mai“ kainuoja 29.59€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu. 
  • Ebay.com kainuoja apie 38€.

Trumpai:

  • „Xiaomi 70mai“ arba dar vadinamas „Xiaomi 70 Minutes“ yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio
  • Labai geras vaizdas dienos metu ir daugelį konkurentų lenkiantis vaizdas nakties metu - puikiai galima įžiūrėti numerius
  • Valdymas – telefono programėle per „Wi-FI“, sąsaja anglų kalba; arba balso komandomis, bet supranta tik kiniškai
  • Didžiausia rezoliucija – 1080P (1920 X 1080 px), HD raiška; 30 kadrų per sekundę;
  • Jutiklis – „SONY IMX323“;
  • microSD kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Objektyvo apžvalgos kampas – 130 laipsnių;
  • Kameros raiška – 2 MP;
  • Automatinis įrašymas – yra, reguliuojamas smūgių jutiklio jautrumas;
  • Trijų ašių akcelerometras
  • Baterijos talpa - 240 mAh. Baterija skirta korektiškam vaizdo įrašo užbaigimui išjungus degimą.

Išsamiau: Geriausias vaizdo registratorius be ekrano pagal kainos ir kokybės santykį? „Visiems rekomenduoju šį gaminį, tačiau jis turi savų niuansų“ („Xiaomi 70mai“, Video)

FS-AN02 endoskopas

5.74€ | 23% nuolaida | 4.74 balai iš 5 (203 vertinimai)

O perkamiausių rinkinuką užbaigia labai populiarus ir naudingas daiktas - prie išmaniojo telefono jungiamas endoskopas, siūlomas tiesiog juokingai pigiai. 

​FS-AN02 turi 1,3 MP kamerą, kurios diametras storiausioje vietoje siekia tik 5,5 mm. Laido ilgis - 3,5 metrai, todėl pasieksite tikrai daug. Geriausia tai, kad FS-AN02 visiškai nebijo vandens ir dulkių - atitinka IP67 standartą.

FS-AN02 gali padėti įvairiose situacijose. Įprastai endoskopai praverčia remontuojant automobilius, tvarkant santechniką ir tiesiog pasiekiant kur nors nepatogiai nukritusius daiktus. Tam FS-AN02 turi ir magnetą, kabliuką ir specialų antgalį su veidrodėliu, kuris pakreipia matymo kampą 90 laipsnių kampu.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: