TOP 10 įdomiausių pasiūlymų iš Kinijos turgelio: itin gera kaina 360 laipsnių vyrius turinčiam kompiuteriui „Teclast F5“, elektroninė rašymo lenta, pigiausios „Xiaomi“ ausinės ir garsusis konstruktorius BEILEXING (35 savaitė, 2018 m.)  ()

Garsi Kinijos elektroninė parduotuvė Gearbest išplatino pranešimą apie šios savaitės rekomenduojamus produktus - tai nėra nauji anonsai, visi jie užsirekomendavę tarp pirkėjų, bet dabar siūlomi su geromis kainomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„6 in 1“ nešiojamas kompiuteris „Teclast F5“ su 360 laipsnių vyriais, metaliniu korpusu ir fantastiškai gera kaina

290.07€ | 22% nuolaida | 5 balai iš 5 (4 vertinimai)

„Teclast F5“ – tai bene pirmasis 2018 metais anonsuotas ir itin geru mobilumu išsiskiriantis ekonominės klasės nešiojamas kompiuteris, kuriam šiuo metu tiesiog nerasite alternatyvos pagal kainą ir kokybę. 

Ekonominės klasės nešiojamas kompiuteris „Teclast F5“ bene labiausiai šiuo metu yra mėgstamas dėl savo mobilumo savybių - dėka 360 laipsnių vyrių jis gali būti naudojamas net 6 skirtinguose darbo režimuose - nuo planšetinio kompiuterio ir piešimo lentos iki paprasto nešiojamo kompiuterio ar demonstracinio ekrano. 

Šiuo metu rinkoje sunku rasti alternatyvų „Teclast F5“, kadangi šis nešiojamas kompiuteris turi pilnai metalinį korpusą, yra labai pigus, o esant reikalui gali atstoti tiek planšetinį kompiuterį, tiek atitinkamai labai praversti konferencijų ar pristatymų metu.

Štai ką apie jį sako vienas apžvalgininkas:

Atsižvelgiant į kainą „Teclast F5“ yra puikus pasirinkimas šį nešiojamą kompiuterį vertinant tiek pagal aparatinę įrangą, tiek pagal surinkimo kokybę. Taip pat norisi pabrėžti, kad „Teclast F5“ našumo šiuo atveju tikrai pilnai pakanka darbui biure, tiek svarbiausioms pramogoms namuose. Manau, kad pagrindinis „Teclast F5“ konkurentas šiuo metu yra „Cube Thinker“  (be nuolaidų kainuoja 635€) nešiojamas kompiuteris. Nors pastarasis nešiojamas kompiuteris yra daug brangesnis, tačiau bendrame kontekste tiek „Teclast F5“, tiek „Cube Thinker“ siūlo labai panašų našumą ir galimybes. („Wovow“)

Kaina

  • „Gearbest“ šiuo metu taiko 22% nuolaidą, todėl „Teclast F5“ dabar galite įsigyti vos už 290.07€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu, jei bus mokesčiai, Gearbest juos kompensuoja
  • „AliExpress“ nešiojamą kompiuterį „Teclast F5“ šiuo metu parduoda už 314-418€.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote nuo 24€.

Trumpai:

  • Pilnai metalinis korpusas.
  • Aukštosios raiškos (1920 x 1080), 11,6 colių įstrižainės lietimui jautrus ekranas
  • 8 kartos keturių branduolių „Intel Gemini Lake N4100“ centrinis procesorius.
  • Vaizdo plokštė – „Intel UHD Graphics 600“.
  • 8 GB DDR4 tipo RAM
  • 128 GB (SSD) duomenų atmintis, tačiau esant reikalui ją galima praplėsti naudojant papildomą PCIe jungtį.
  • Įdiegta „Windows 10 Home“ operacinė sistema (angliška versija).
  • 3850 mAh talpos baterija, 5 val. filmų peržiūrai.
  • Yra aprūpintas 802.11ac WiFi ir Bluetooth 4.2 ryšio moduliais.
  • Turi USB C jungtį, standartinį 3,5 mm ausinių lizdą bei Micro HDMI išvestį.
  • 13 milimetrų storio korpusas.
  • Sveria vos 980 gramų.

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai: 360 laipsnių vyrius turintis, 2018 metais anonsuotas nešiojamas kompiuteris „Teclast F5“ su „Intel“ procesoriumi, „Windows 10“, neįtikėtinai gera kaina ir 6 skirtingais darbo režimais (Video)

Rekordiškai maža kaina pirmajam planšetiniam kompiuteriui su „Android 8.0 Oreo“ ir 2K raiškos ekranu - „Chuwi Hi 9 Air“

158.22€ | 28% nuolaida | 4.63 balai iš 5 (92 vertinimai)

„Chuwi Hi 9 Air“ daugelį pirkėjų iš karto pakerėjo ne tik dėl pilnai metalinio korpuso bei kokybiško 10,1 colių įstrižainės 2K raiškos ekrano (2560 x 1600) su itin siauru rėmeliu, bet ir dėl to, nes yra bene vienas ploniausių (storis – 7,9 mm) planšetinių kompiuterių ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

„Chuwi Hi 9 Air“ dar gali pasigirti galinėje dalyje integruota 13 megapikselių kamera su LED blykste bei taip pat maloniai stebina integruotos 8000 mAh talpos baterijos galimybėmis (budėjimo režime gali veikti net iki 72 valandų).

Ne ką mažiau svarbiu „Chuwi Hi 9 Air“ planšetinio kompiuterio akcentu tampa ir iš karto įdiegta „Android 8.0 Oreo“ operacinė sistema. Priminsime, kad pastaroji platformos versija garsėja ne tik savo sparta, bet ypatinga tampa ir dėl tos priežasties, nes kur kas efektyviau bei racionaliau naudoja integruotos baterijos energijos resursus.

Greičiausiai nesuklysime pasakydami, kad „Chuwi Hi 9 Air“ – tai pirmasis „Android 8.0“ operacine sistema aprūpintas planšetinis kompiuteris pasaulyje. Čia dar galima pridėti ir tai, kad kol kas šios operacinės sistemos privalumų negali išnaudoti net ir garsiausių gamintojų išmaniųjų telefonų savininkai.

Net su anonso nuolaidomis jis kainavo 190 eurų, tad dabartinė 158.22€ kaina yra tiesiog fantastiškai gera, bet produktų kiekis ribotas - susidomėjus siūlome nedelsti. 

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis siūlomas „Chuwi Hi 9 Air“ – įspūdinga baterija ir turbūt pirmasis pasaulyje planšetinis kompiuteris su „Android 8.0 Oreo“

Konstruktorius BEILEXING Autocycle Style

19.33€ | 25% nuolaida | 4.92 balai iš 5 (25 vertinimai)

Konstruktoriai turi daugybę privalumų. Jie iš tikrųjų vis dar geba sudominti vaikus ir padeda jiems išsiugdyti erdvinį mąstymą. Daugelis inžinierių prisimena kaip vaikystėje rinko konstruktorius, o kai kurie suaugusieji ir dabar mielai prie jų prisėda. Šis „Beilexing Autocycle“ konstruktorius bus tikras iššūkis ir puiki dovana, kuri dabar parduodama su 25 % nuolaida.

Daugybė žmonių skundžiasi negalėjimu susikoncentruoti į vieną užduotį, tačiau tik nedaugelis suvokia, kad tai yra įgūdis - sveikas žmogus gali išmokti susikaupti ir nesiblaškyti. Šis „Beilexing Autocycle“ konstruktorius turi 378 dalis, visos jos yra smulkios, todėl susikaupimo tikrai reikės.

Kadangi šis konstruktorius iš tikrųjų yra skirtas vaikams, nereikėtų praleisti pro akis ir to, kad jis gerina motorinę funkciją. Sujungti smulkias plastikines detales visada yra sunku, reikalinga nebloga koordinacija. „Beilexing Autocycle“ detalės pagamintos iš lengvo ABS plastiko. Jos yra gana smulkios, todėl konstruktorius nerekomenduojamas vaikams iki 6 metų amžiaus.

Konstruktoriai taip pat lavina loginį mąstymą ir problemų sprendimo įgūdžius. Tai - gana didelis ir sudėtingas galvosūkis, reikės apgalvoti, kur kokia detalė dedama ir kokia tvarka šį konstruktorių surinkti. Prireiks ir kūrybiško mąstymo, gebėjimo skaityti instrukcijas. Visi šie įgūdžiai vaikams labai praverčia, tačiau kartu domina ir suaugusiuosius.

Na o rezultatas - žaislinis motociklas su judančiomis dalimis. Stumiant „Beilexing Autocycle“ į priekį bus matyti, kaip sukasi grandinė ir krumpliaračiai. Galbūt toks žaislas paskatins vaikus kada nors siekti ir techninės profesijos.

Žaidimas judesiams ir koncentracijai lavinti „Infinity Fidget Action Cube“

12.30€ | 41% nuolaida | 5 balai iš 5 (12 vertinimai)

„Infinity Fidget Action Cube“ – tai dar vienas žaislas, kuris kelia azartą ir lavina gebėjimą sutelkti dėmesį bei loginį mąstymą.

„Infinity Fidget Action Cube“ centre – keturi šviečiantys kvadratai. Iš abiejų jų pusių yra dar po porą spalvotų kvadratų, kurie nešviečia ir spalvų nekeičia. Šie šoniniai kvadratai gali būti sukiojami ir slankiojami palei centrinio modulio pakraščius. Centrinių kvadratų spalva dinamiškai keičiasi, o jūsų užduotis – pasukti ir paslinkti šoninius kvadratus taip, kad jie atitiktų tų kvadratų spalvą, su kuriais dalijasi kraštinėmis.

Užduotis nėra lengva, nes šoniniai kvadratai turi skirtingas spalvas skirtingose pusėse - jas reikės įsidėmėti. Taip pat egzistuoja ne vienas būdas, kaip žaidimą galima išspręsti.

Prireiks laiko, kol galėsite per šį žaidimą nardyti tokiu greičiu. Tačiau jį perpratus apims azartas ir jo nebesinorės paleisti iš rankų. Gamintojas „Infinity Fidget Action Cube“ rekomenduoja vaikams nuo 8 metų amžiaus.

„Infinity Fidget Action Cube“ veikia magnetų pagalba ir pagal juos atskiria, kurie kvadratai kur atsukti. „Infinity Fidget Action Cube“ naudoja dvi AA standarto baterijas. Porą jų rasite kartu su žaidimu, tačiau iš karto pasirūpinkite dar keliomis, nes žaidimo nesinorės paleisti.

„Infinity Fidget Action Cube“ turi keturis režimus:

1. Greičio režimas - išspręskite 10 galvosūkiu per kuo trumpesnį laiką.

2. Lygių režimas - 10 lygių su vis trumpėjančiu laiku galvosūkiui išspręsti.

3. Atminties lavinimo režimas - centrinis kvadratas įsižiebs trumpą laiką ir užges - jums reikės galvosūkį išspręsti iš atminties naudojant tik 8 bandymus.

4. Dviejų žaidėjų režimas - per minutę išspręskite galvosūkį ir perduokite kitam. Pirmasis nesuspėjęs pralaimi.

Išsamiau: Itin gerai vertinamas ir labai pigus žaidimas, skirtas judesiams ir koncentracijai lavinti - su magnetais veikiantis „Infinity Fidget Action Cube“ įtraukia taip, kad sunku atsiplėšti (Video)

Kiaušinienės dešrelių keptuvas „DIY electric egg roll machine“

12.72€ | 17% nuolaida | 4.82 balai iš 5 (11 vertinimai)

„DIY electric egg roll machine“ – puikus prietaisas norintiems paįvairinti kasdienybę virtuvėje.

Šis puikiai atrodantis kiaušinienės dešrelių keptuvas yra aprūpintas aukštos kokybės PP ir silikono medžiagomis. Jis yra karščiui atsparus bei pasižymi paprastu ir saugiu naudojimu bei valymu.

Į šią 210 W keptuve tereikia įmušti porą kiausišnių ir stebėti kaip jie iškyla iš keptuvo, o vėliau kiaušinienės dešrelę galima paskaninti mėgstamais prieskoniais ar pagardais.

Tačiau smagiausias dalykas yra tai, kad taip kiaušiniai iškeps per 4-5 minutes, o paties proceso nereikia nei prižiūrėti, nei pačių kepamų kiaušinių vartyti.

„MIXZA TOHAOLL“ 32 GB talpos atminties kortelė

5.93€ | 4.89 balai iš 5 (6850 vertinimai)

„MIXZA TOHAOLL“ yra vienas iš perkamiausių produktų Kinijos turgelyje. 

Ši microSD atminties kortelė pasižymi dideliu duomenų nuskaitymo ir įrašymo greičiu. Gamintojas teigia, kad duomenų nuskaitymo greitis siekia 80 MB/s, tad tai užtikrina greitą duomenų redagavimą, saugojimą bei dalinimąsi.

32 GB talpos atminties kortelės užteks tūkstančiams nuotraukų, dainų ar saugoti bet kokiai kitai svarbiai jūsų informacijai.

Jei 32 GB atminties yra per daug, ar mažoka, galima pasirinkti ir kitos konfigūracijos atminties kortelę. Pasirinkimas išties platus: nuo 8 GB iki 256 GB. Žinoma, už konkurencingą kainą parduodamų atminties kortelių skaičius gana spėriai tirpsta.

„MIXZA TOHAOLL“ atminties kortelės yra atsparios nepalankiems aplinkos veiksniams. Jos yra atsparios vandeniui, karščiui (iki 85 laipsnių pagal Celsijų) ir šalčiui (iki –25 laipsnių pagal Celsijų) bei smūgiams.

Lazerinis matuoklis „KXL - E40“

15.82€ | 28% nuolaida | 4.9 balai iš 5 (786 vertinimai)

„KXL - E40“ – tai biudžetinis lazerinis atstumo matuoklis, itin gerai vertinamas pirkėjų. Tiesiog jo kainos ir kokybės santykis yra labai geras. Nedidelė jo kaina neturėtų atbaidyti, nes tai yra tvirtas ir geras įrenginys. Jis sveria vos 70 gramų – ar įsivaizduojate, kiek sveria 40 metrų ilgio matavimo juosta?

„KXL - E40“ turi paprastą nespalvotą ekraną, kuriame pamatysite, išsaugotų matavimų istoriją ir, aišku, matuojamą reikšmę. 

„KXL - E40“ naudoja dvi įprastas AAA standarto baterijas. Jų turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui, nes lazerio impulsas įprastai būna labai trumpas, o ir didžioji ekrano dalis yra juoda. Beje, „KXL - E40“ leidžia išsaugoti net 99 matavimus - to daugiau nei pakanka vienam jūsų projektui.

Tikriausiai jau manote, kad lazeriniai matuokliai tiesiog nepateikia tokių patikimų duomenų. Iš tikrųjų, jie veikia net labai gerai, tik visada reikia atminti, kad kaip ir visi matavimai, turi savo paklaidas. 

Tiesa, reikia žinoti, kad paviršius, į kurį nutaikote lazerio spindulį, turėtų būti matinis, plokščias. Visiškai netinka stikliniai ir atspindintys paviršiai (poliruotas metalas ar veidrodžiai).

Be to, lazeriniai atstumo matuokliai geriau veikia prieblandoje ar debesuotą dieną - ryškios saulės šviesos jie nemėgsta, nors ir dirbti vien tik naktį nereikalaujama.

Laisvų rankų įranga, FM moduliatorius ir įkroviklis viename – Bluetooth Handsfree 3.1A Car Charger BT-39

14.47€ | 5 balai iš 5 (1 vertinimai)

Ar pastebėjote, kad pigūs priedai automobiliams visada atrodo prastai? Pigus plastikas, netikęs dizainas, neapgalvota ergonomika - atrodo, viskas praneša apie tai, kad įrenginys daug nekainavo. Tačiau pasitaiko ir nebrangių, bet puikiai atrodančių ir funkcionalių prietaisų. Toks ir yra šis įrenginys - laisvų rankų įranga, FM moduliatorius ir įkroviklis viename. Bluetooth Handsfree 3.1A Car Charger BT-39 – nebrangus, bet puikiai atrodantis ir funkcionalus prietaisas.

„Bluetooth Handsfree 3.1A Car Charger BT-39“ pavadintas prietaisas krenta į akis dėl savo išvaizdos. Panašu, kad jo kūrėjai pagalvojo apie naudojimo patogumą – pagrindas gali būti palenkiamas, kad tiktų skirtingose padėtyse sumontuotiems automobiliniams elektros lizdams.

Pats didžiausias, iškiliausias mygtukas yra skirtas pakelti rageliui (taip pat užbaigti skambutį ar perskambinti) – jį surasite net nenukreipę akių nuo kelio. Prie šiaip jau nebrangaus prietaiso išvaizdos prisideda ir ryškus aliumininis rėmelis – metalas visada atrodo geriau už plastiką.

Tačiau ne dėl išvaizdos pirktumėte šį įrenginį. Jis turi porą USB lizdų. Juos galima panaudoti išmaniesiems įrenginiams įkrauti - vienu metu įkrausite du prietaisus. Tačiau vieną USB lizdą taip pat galima panaudoti ir USB atmintinės prijungimui ir iš jos groti muziką. Šis įrenginys taip pat nuskaito failus iš atminties kortelės, prie jo galima prisijungti ir „Bluetooth“ ryšiu, ir įprastą 3,5 mm audio jungtimi.

Kad ir kurį būdą pasirinksite, muzika bus grojama per automobilio garsiakalbius, nes šis prietaisas veikia kaip FM moduliatorius. Jis muziką siunčia radijo bangomis, kurias ir nuskaito jūsų nenaujo automobilio stereo sistema. Ekrane pamatysite naudojamą dažnį - tereikės sureguliuoti automobilinį radijo imtuvą.

Ekrane taip pat pamatysite grojamos dainos pavadinimą (ar skambinančio žmogaus numerį), laiką, dainų skaičių, akumuliatoriaus įtampą. Keli mygtukai ant korpuso leis perjungti ar pagreitinti dainą, panaršyti po parametrus. Iš pirmo žvilgsnio, šiuo įrenginiu naudotis turėtų būti patogu ir paprasta.

Išsamiau: Pristatytas pigus, bet stebėtinai gerai atrodantis daugiafunkcinis įrenginys automobiliui su aliumininiu rėmeliu: laisvų rankų įranga, FM moduliatorius ir įkroviklis viename su 1.44 colių ekranu

Jokių konkurentų pagal kainą ir kokybę neturinčios ausinės „Xiaomi Piston Fresh“

4.06€ | 4.75 balai iš 5 (12 vertinimų)

„Xiaomi Piston Fresh“ tiesiog „rauna stogą“ - net sunku patikėti, kad galima įsigyti kokybiškas ausines vos už 4-5 eurus. Galvojate, kad tai neįmanoma? Įmanoma, tikrai įmanoma. Žinoma, garso kokybė nebus tokia pat, kaip 10-20 kartų brangesnių ausinių, bet šioje kainų grupėje tai yra beveik tobulas produktas. 

Apžvalgos autorius išbandęs šias ausines su „Xiaomi Mi 5S“ išmaniuoju telefonu teigia, kad muzikos kokybė yra gera. Jose yra labai geri ir aiškūs žemi tonai. Klausantis elektroninės, bliuzo, roko ar bet kokio kito žanro muzikos aiškiai girdimi visi dainų elementai.

Tiesa, muzika nėra labai garsi, bet ji grojama tik truputi tyliau nei „Xiaomi Hybrid“ ausinėmis.

Deja, bet aukšti tonai nesulaukia tiek dėmesio kaip žemi - be hibridinės technologijos tiesiog to neįmanoma padaryti, todėl pagal universalumą šios ausinės neprilygsta „Xiaomi Hybrid“. Plačiame dažnių diapazone jau nėra tokio detalumo, tačiau daugeliui muzikos kūrinių jo ir nereikia. 

Ausinių kištukas yra standartinis 3,5 mm. Laidas yra lankstus ir aplietas storu sluoksniu gumos.

Techninės „Xiaomi Piston Fresh“ ausinių specifikacijos:

1) standartinis 3,5 mm kištukas;

2) 125 centimetrų ilgio laidas;

3) pagamintos iš aliuminio lydinio ir plastiko;

4) varža – 32 omai, 98 dB;

5) palaiko tokias funkcijas kaip: atsiliepimas į skambutį, mikrofonas, dainų perjungimas;

6) galima rinktis iš įvairių spalvų ir sveria vos 14 gramų.

Išsamiau: „Neįsivaizduoju ką panašaus į „Xiaomi Piston Fresh“ galima nupirkti mažiau nei už 10€ - tai tiesiog kitų ausinių žudikas“ (Apžvalga, Video)

Elektroninė rašymo lenta „Wuxing LZS85“

8.79€ | 4.8 balai iš 5 (595 vertinimai)

Galbūt kažkada jums yra tekę susidurti su elektronine rašymo lenta. Tai - planšetinį kompiuterį primenantis prietaisas, ant kurio specialiu parkeriu galima piešti vienspalvius paveikslėlius ar rašyti raštelius. Pavyzdžiui, galite tokiame prietaise ranka susirašyti savo dienotvarkę ar išeidami palikti žinutę vaikams. Vienas mygtuko paspaudimas piešinį panaikina, o mažų baterijų užtenka labai ilgam laikui. Kaip tai gali būti? Kaip veikia LCD rašymo lentos jau rašėme.

Paprastos LCD rašymo lentos kai kuriems žmonėms atrodo labai primityvūs ir neįdomūs įrenginiai. Ir iš tiesų, jos yra labai paprastos, tačiau kartu ir pigios bei funkcionalios. „Wuxing LZS85“ yra viena populiariausių ir geriausiai vertinamų tokių elektroninių rašymo lentų - kokie jos privalumai ir trūkumai?

„Wuxing LZS85“ - tai 8,5 colių rašymo lenta. Nors iš pirmo žvilgsnio šis įrenginys primena planšetinį kompiuterį, jis neturi jokių įkraunamų baterijų ir yra neįtikėtinai plonas. LCD ekranas nešviečia, neleidžia rinktis spalvų.

Tai - labai paprastas įrenginys, kuris didžiąją laiko dalį net nenaudoja savo baterijos energijos. Ji reikalinga tik norint ką nors ištrinti - nuspaudus mygtuką silpnas elektros impulsas iš naujo į pradinę padėtį išrikiuoja kristalus ir ištrina piešinį.

Ši lenta naudoja CR2020 standarto bateriją, kurią galima nesunkiai pakeisti. Tiesa, to daryti dažnai tikrai nereikės - ši baterija turėtų atlaikyti bent porą metų. Tam, kad geriau suvoktumėte, koks tai paprastas įrenginys, paminėsime jo svorį - 110 gramų.

Šis įrenginys turi daugybę panaudojimo galimybių, juo gali žaisti ne tik vaikai. Į menus linkę žmonės ant jo gali piešti eskizus, „Wuxing LZS85“ tinka dienotvarkėms, rašteliams, pirkinių sąrašams. Linijos ekrane greitai neišblunka, todėl šią rašymo lentelę galite tiesiog visam laikui palikti prie šaldytuvo ir ant jos rašytis, ko trūksta.

Išsamiau: Ką gali ir ko negali elektroninė rašymo lenta „Wuxing LZS85“ už 10€? 2 metus laikanti baterija, piešimas su bet kuo ir kokių gudrybių reikia norint išsaugoti piešinius (Apžvalga, Video)




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()