„Tai vienas iš įdomiausių Xiaomi įrenginių, kuriuos aš esu išbandęs ir dabar labai intensyviai naudoju, o kas svarbiausia - neturiu jokių priekaištų“ („Xiaomi TV Soundbar“ apžvalgų reitingas, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2018-12-01 16:50
Kažkuriuo metu Vytautas pasijautė blogai plaudamas smegenis koks geras yra kinietiškas šlamštas. Netikėtai pasridoė, kad atrenkant ir aptariant kitų asmenų ypatingai teigiamus atsiliepimus apie šlamštą savijauta geresnė. + Nelabai kas gali kritikuoti, juk tai nėra oficiali t.lt nuomuonė. Sveikinu atradus naują modelį!
AAA000 2018-12-01 21:32
nezinau, man siaip patinka apzvalgos. nematau ka cia labai kritikuot. manau tinka tokiam saitui. svarbu tik kad atrinktu technologinius dalykelius, o ne koki dizainerini slamsta. ir tiek. na gal dar patiktu - jei vidurius parodytu, ka ten prikiso uz ~50€ nes pagal mane ispusta kaina maziausia dvigubai... praardzius manau terastum stiprintuvine mikruske iki 1-2€ vertes ir kelis televizorinius garsiakalbiukus sumoje iki 5-6€ vertes... visa kita - plastiko su skuduru kruvele ir keli centiniai elektronikos komponentai... na gal dar siektiek vario laiduose - vertinga iki 10 centu
HardAxe 2018-12-01 22:01
Apžvalgos ir man patinka. Kažkiek. Bet ne tokios, kur apžvelgiamas "geriausias iphone klonas", galima nupirkti čia. Ar Analogų neturinčios ausinės iš kinijos, tik per mūsų puslapį. Apžvalga yra normalus straipsnis, vieniem jis patinka, kitiem ne. Bet top-šop reklama nėra apžvalginis straipsnis
mindaugas.vaitiekūnas 2018-12-02 10:34
Bluedio ausinės irgi "labai geros" buvo, bet kai nusipirkau (T energy ir T2+), tai garso kokybė primena acme
Pasalietis 2018-12-02 21:06
Vel fake reitingai
peeplt 2018-12-03 09:07
Naudoju aš šią kolonėlę. Prisiskaičiau teigiamų komentarų ir atsiliepimų. Pažiūrėjau youtube apžvalgininkų kirkštavimų. Nusprendžiau nusipirkti. Lūkesčiai po tokių apžvalgų buvo nemaži. Pristatymas iš gearbest buvo greitas. Gal trys savaitės. Viskas OK. Bet pajungus buvo tikras nusivylimas. Garsas tik šiek tiek geresnis negu pačio televizoriaus, bet ne tiek stipriai kad vargintumeisi papildomai stotis įjungti kolonėlę, juo labiau kai nėra valdymo pulto. Žodžių taip ir stovėjo po teliku ta kolonke nenaudojama dar mėnesį, kol iš Kinijos neatėjo papildomas laidas. Pajungus kolonėlę taip kad valdymas veiktų nuo TV pulto - kolonėlė tapo TV dalis. Dabar jau gal trys mėnesiai kolonėlė yra televizoriaus dalis. Apsipratau, na kaip už tokius pinigus gal ir nieko. Bet ar kartočiau tapatį pirkinį. NE !!! Reikia labai aiškiai suvokti ko jums reikia. Jeigu norite kolonėlės žaidinamų ir filmų patirčiai išplėsti, tai šis pasirinkimas bus labai jau per kuklus. O jai jūs mėgstate pasiklausyti muzikos, ar tikėsitės pravesti namų vakarėlį su šokiais, - tai į Xiaomi pusę net nežiūrėkite. Jūsų vakarėlis primins tuos 80-tuosius kai šokius bandydavote pasidaryti prie "šarmankes". Kita vertus jeigu jums reikia kolonėlės tiesiog TV serialų žiūrėjimui. Arba jeigu jūs esate alergiškas žemiems bumčikams, šis pasirinkimas yra neblogas. O jai jums prie interjero derinsis vienintelė balta kolonėlės spalva, tai išviso tobula. Ši kolonėlė labai tiks prie miegamojo TV ar vaiko kambario TV, bet prie pagrindinio svetainės TV aš palinkėčiau šiek tiek solidesnio modelio. Dabar šiek tiek apie patį garsą. Taip ši kolonėlė sukuria pakankamai triukšmo, ir tinkamai pajungus tą triukšmą galėtumėme pavadinti švaria muzika. Bet žemų garsų nebuvimas man tiesiog, viską gadina. Gal keičiasi mados. Gal dabar žemi nebe fasonas. Nesuprantu kodėl apžvalgininkai tai praleidžia pro pirštus. Bet man gražiau skamba mano pigios PC kolonėlės su bent minimaliu subbuferiu. Stiprioji šios kolonėlės pusė, - švarus garsas, smarkiai nukenčią bandant muzikos klausytis belaidžiu rėžimu iš telefono ar TV. Tai va tokia ta mano kukli patirtis. Galvojau kad perku svetainei, o pasirodo nusipirkau miegamojo televizoriui. Ten jis tiesiog tobulas. O gal atiduosiu vaikui. Dar nenusprendžiau. Bet svetainėje kolonėlė ilgai neužsibus. Svetainei klausimas lieka vis dar atviras.
HardAxe 2018-12-03 10:12
Gera audio įranga šiek tiek kainuoja. Gerai atkuriati žemus dažnius audio įranga turi didelius gabaritus (fizikiniai dėsniai). Yra gera įranga, kuri maža, groja gražiai ir atkuria žemus dažnius (tam tikrose stebėtinai gerose ribose), bet tada kaina atitinkama. Jeigu nori gerai ir pigiai - ieškai dėvėto.
AAA000 2018-12-03 11:47
stiprintuvo mikruskes paziurek numeri viduje, bus galima paziuret specifikacijas (datasheet) - ir bus aisku. "svarus garsas" gali but ir su pigiena, bet teisingai isprojektuotoj platoj (cia plata reiktu pamatyt foto). arba tiesiog kai zemavolciai jungiamieji laidai neprisigaudo triuksmu is pasaliniu laidu raizgalynu (tipo "tinkamai pajungus" ).
audriusn 2018-12-03 15:05
Devialet Xlaomi iki Devialet "kak rakom do iraka". Bet jei reikia butent tokio formato tai gal geriau dar pasitaupyt ir imt kazkuri is Q-Acoustics.
HardAxe 2018-12-03 20:53
audriusn 2018-12-04 10:16
Tai ne tik airgunneriai zmones perka kiniskus lempinius stiprintuvus kaip pusgaminius, nes daznai apsimoka vien del korpuso. tada arba korekcija, arba perdarymas visiskas. Su Cayin stiprintuvu buvo atvejis, kai atsidare rado viena netinkamo tipo konda butent toj vietoj, uzteko pakeist ir stiprintuvas pasikeite neatpazistamai. vaizdui is telefono arba apple tv, arba chromecasta. speju, kad isleisti pinigai susilygintu su QAcoustics, o tada jau tikrai neapsimoka vargt.