TOP 10 įdomių pasiūlymų iš Kinijos turgelio savaitės pabaigai: dvi populiariausios LED stalinės lempos iš „Xiaomi“, lazerinis atstumo matuoklis ir mini GPS siųstuvas (Video, 2019 m. 4 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 19 % nuolaida staliniam šviestuvui su USB jungtimis „Coowoo U1“

- 15 % nuolaida miniatiūrinei kamerai „Quelima SQ11“

- 28 % nuolaida mini GPS siųstuvui „K8“

- 33 % nuolaida bekontakčiui termometrui „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

- 23 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „NO.1 F6“

- 12 % nuolaida lazeriniam atstumo matuokliui „KXL – E40“

- 38 % nuolaida vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai“

- 13 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Seago SG – 507“

- 12 % nuolaida staliniam šviestuvui „Xiaomi Mijia Smart LED Desk“ (iš Čekijos sandėlio)

- 60 % nuolaida lanksčiam suktuvo antgaliui „295mm Flexible Shaft“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su 19 % nuolaida siūlomas stalinis šviestuvas „Coowoo U1“

26.55€ | 19 % nuolaida | 4.79 balai iš 5 (28 vertinimai)

Tai dar vienas „Xiaomi“ šeimos produktas, išsiskiriantis klasikiniais „Xiaomi“ bruožais - minimalizmu, elegancija ir patogumu naudojant.  

„Coowoo U1“ yra aprūpinta 4000 K spalvinę temperatūrą skleidžiančiais LED. Būtent tokios spalvos šviesa puikiai tinka dirbant prie kompiuterio ar norint sukurti minimalistinį apšvietimą patalpoje žiūrnt televizorių.

Stalinis šviestuvas „Coowoo U1“ ypatingas yra dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą 4000 mAh talpos bateriją. Būtent toks sprendimas be papildomos įkrovos „Coowoo U1“ ir visiškai be jokių laidų leidžia naudoti net iki 8 valandų. Galiausiai įdomu ir tai, kad „Coowoo U1“ taip pat dar turi dvi USB jungtis, kurias šiuo atveju galima naudoti kitų elektroninių įrenginių baterijoms įkrauti.

2. Su 15 % nuolaida siūloma miniatiūrinė kamera „Quelima SQ11“

7.96€ | 15 % nuolaida4.72 balai iš 5 (1531 vertinimai)

„Quelima SQ11“ - tai mažytis kubas, kurio kraštinė siekia vos 2,2 cm. Dabar pat pasiimkite liniuotę ir pasižiūrėkite, kokio mažumo tai įrenginys. Visgi, tai yra kamera, filmuojanti 120 laipsnių kampu ir 1920 x 1080 raiška. Filmuota medžiaga talpinama į 32 GB atminties kortelę, o kamera neturi didesnių problemų su tamsa.

„Quelima SQ11“ yra skirta automobiliams, todėl turi ciklinio įrašymo funkciją, judesio daviklį, o rinkinyje rasite 360 laipsnių kampu besisukiojančią kamerą. Mažytis įrenginys gali visiškai pasislėpti už veidrodėlio, o 200 mAh baterijos turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui - bent jau valandai. Aišku, automobilyje ši kamera būtų beveik visą laiką prijungta. Bet kodėl kas nors norėtų tokį įrenginį pasirinkti vietoj tikro automobilinio vaizdo registratoriaus?

Visų pirma, dėl kainos. „Quelima SQ11“ šiuo metu kainuoja vos 8 eurus. Gero automobilinio vaizdo registratoriaus už tokią kainą tikrai nerasite, o ši kamera savo užduotis tikrai atliks. Kitas pranašumas aišku yra dydis - lengva kamera gali būti prikabinta prie praktiškai bet ko, o visomis kryptimis besisukiojantis laikiklis leidžia ją panaudoti ir filmavimui iš galo.

Iš tikrųjų, turint omenyje kainą, labiausiai saugumu susirūpinę vairuotojai gali nusipirkti porą tokių kamerų ir jas palikti automobilyje. Važiuojant jos filmuotų aplinką ir galėtų pateikti reikalingų įrodymų eismo įvykio atveju. O automobiliui stovint, kameros galėtų užfiksuoti prie jo lendančių žmonių veidus - prie to prisidėtų judesio daviklis.

Kadangi „Quelima SQ11“ yra tokia maža, ją galima naudoti ir kaip savotišką veiksmo kamerą. Ji paprastu segtuku gali būti prikabinta prie striukės ar kuprinės, o į viršų ją pakeltų ir nedidelis dronas. Aišku, trūkumas tas, kad „Quelima SQ11“ neturi ekrano, o ir atspari vandeniui tikrai nėra. Ją galima panaudoti ir norint pastebėti gyvūnus - kas ištuština lesyklėlę kieme? O kur vaikšto jūsų katė? „Quelima SQ11“ sveria vos 20 gramų, todėl ji gali būti kabinama ir prie gyvūno antkaklio, jei mėgstate tokius eksperimentus.

Galiausiai, „Quelima SQ11“ gali būti panaudota ir namų saugumui užtikrinti. Ją galima palikti prie durų, kad pamatytumėte, kas prie jų ateina, kuomet jūsų nėra. Maža kamera yra sunkiai pastebima.

Būtent lankstus panaudojimas yra didžiausias „Quelima SQ11“ privalumas. Labai maža kaina ir išmatavimai reiškia, kad „Quelima SQ11“ galima naudoti beveik bet kur. Tereikia išlaisvinti savo kūrybiškumą. Trūkumas tas, kad ji nekuria tokių kokybiškų vaizdo įrašų, kaip dideli automobiliniai vaizdo registratoriai ar veiksmo kameros, todėl labai aukštos meninės vertės filmukų su ja tikrai nesuksite.

3. Su 28 % nuolaida siūlomas mini GPS siųstuvas „K8“

17.70€ | 28 % nuolaida | 4.53 balai iš 5 (133 vertinimai)

Šiais laikais niekas negali būti per daug ramus dėl savo turto saugumo. Dažnai girdime apie pavogtus automobilius, kuriuos pavyksta susekti tik tada, kai veikiama žaibiškai. Aišku, tikimybę atgauti pavogtą transporto priemonę gerokai padidina GPS siųstuvai. Jie jau seniai nėra prabanga ir jau seniai yra pakankamai maži, kad automobilių vagys jų negalėtų surasti, tačiau jie gali kur kas daugiau nei tik apsaugoti automobilį.

Priklausomai nuo GPS siųstuvo dydžio ir išvaizdos, jis gali pasitarnauti ir kitoms reikmėms. Apsaugoti motociklus, gyvūnus, sekti, kur vieni vaikšto vaikai, jei jau tikrai norite tai žinoti. Šis K8 siųstuvas išties ir atrodo neblogai, todėl galite jį prisegti prie gyvūno antkaklio ir tikrai vaizdo nepagadinsite. Ir lietaus jis nebijo, nes atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą.

K8 siųstuvas veikia labai paprastai. Į jį reikia įstatyti veikiančią SIM kortelę ir tuomet įrenginys savo koordinates nuolat siųs į serverį. Jas pasiekti galėsite išmaniuoju telefonu su specialia programėle, ar prisijungę prie sistemos internete. Aišku, svarbu nepamiršti įkrauti įrenginio baterijos – prietaisui dirbant jos pakaks 3-5 dienoms.

K8 GPS siųstuvo pagalba galite sukurti virtualią tvorą, žyminčią ribas, kurias peržengus siųstuvas jums iš karto pasiųs perspėjimo signalą.  Galėsite labai tiksliai sekti automobilio judėjimą ir surasti jį nurodytame taške. Nors surasti vietos tokiam mažam prietaisui tikrai nebus sunku, tikriausiai pravers ir korpuse sumontuotas magnetas – nesunkiai surasite metalinį kampelį, kur K8 siųstuvo aptikti vagišiams tikrai nepavyks.

Įdomu ir tai, kad K8 siųstuvas turi ir mikrofoną. Per atstumą galėsite klausytis, kas vyksta jūsų automobilyje. Prietaisas ir pats jums paskambins, jei bus sutrenktas. Informacija, kurią išgirsite gali būti labai naudinga norint greitai atgauti prarastą daiktą. Ar šunelį.

Geriausia tai, kad prietaisas sveria vos 17 gramų, o jo dydis – vos 4x3,2 cm.

4. Su 33 % nuolaida siūlomas bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

22.12€ | 33 % nuolaida | „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai unikalus vokišką „German Heimann“ daviklį turintis bekontaktis kūno temperatūros matavimui skirtas termometras, kuris rinkoje šiuo metu neturi analogų. Nepaisant to, kad tai kinų gaminys, apie jį gerai atsiliepiama visame pasaulyje.

Puikus termometras. Matavimo rezultatus lyginant su paprastu termometru gaunu praktiškai tą patį. Paklaida siekia ~ +/- 0,2 – 0,4 laipsnio, tačiau atsižvelgus į tai kaip gretai veikia „Xiaomi Mi Home iHealth“ grįžti prie įprasto termometro tikrai nesinori. Be to, šis termometras itin praverčia susirgus vaikams, nes temperatūrą pavyksta išmatuoti tiesiog akimirksniu. „Xiaomi Mi Home iHealth“ – tai tikrai puikus pasirinkimas už visiems prieinamą kainą. (Timofey)

Kaina

Tikrinta 2019 01 25

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 22.12€
  • Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.12€.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.87 balai iš 5 (1522 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras termometras: suminis apžvalgų reitingas 4,8 balai iš 5  
  • Pagrindinė funkcija: bekontaktis kūno temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių vokišką „German Heimann“ daviklį.
  • Tikslumas: +/- 0,2 oC (35 – 42 oC ribose); +/- 0,3 oC (esant kitai temperatūrai).
  • Suveikimo laikas: 1 sek., per šį laiką atliekama 100 matavimų ir parodomas vidurkis
  • Naudojimo atstumas: ne didesnis nei 3 cm, kaktos srityje, kaip nurodo instrukcija.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Komplektacija: termometras, 2 x AAA baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 3,7 x 3,4 x 3,9 cm; 90 g.
  • Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas. „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktis termometras užtruko, kaip ir buvo galima tikėtis, vos vieną sekundę ir parodė tokį patį rezultatą kaip ir tradicinis gyvsidabrinis termometras – 36,4 laipsnius.
  • Šiam apžvalgininkui ypač patinka, kad „iHealth“ yra bekontaktis termometras, o tai reiškia, kad kūno temperatūrą pamatuojama neprisiliečiant prie žmogaus. Toks metodas yra higieniškesnis ir ypač patogus, kai reikia miegančiam vaikui pamatuoti temperatūrą. „iHealth“ yra stilingas, tvirtas, patogus laikyti rankoje, turi puikiai veikiantį vokišką Heimann‘o jutiklį. Apžvalgininkas patikrino, kaip „iHealth“ matuoja jo šeimos narių kūno temperatūras ir rezultatus palygino su medikų rekomenduojamu ir plačiai naudojamu į ausis įstatomu įžymiuoju Japonijos „Terumo“ termometru. Ir iš vaizdo įrašo matyti, kad rezultatai yra praktiškai identiški. Šių dviejų termometrų rodomų rezultatų skirtumas tėra 0,1. Tad apžvalgininkas yra labai patenkintas „iHealth“ bekontakčiu termometru, kuris kainuoja gerokai mažiau nei „Terumo“.

5. Su 23 % nuolaida siūlomas išmanusis laikrodis „NO.1 F6“

23.89€ | 23 % nuolaida | 4.62 balai iš 5 (719 vertinimai)

Išmaniųjų laikrodžių pasiūla yra tikrai pakankama, tačiau greičiausiai sutiksite, kad kaina šiuo atveju ne visada atitinka realybę. Kitaip sakant, už išmanųjį laikrodį retas pirkėjas ryžtasi mokėti šimtą ar daugiau eurų. Ir tai nei kiek nestebina, kadangi pigesni išmanieji laikrodžiai šiuo metu taip pat geba užtikrinti maksimalų reikalaujamą funkcionalumą. Išmanusis laikrodis „NO.1 F6“ gali tapti puikiu pavyzdžiu, kad kaina tikrai ne visuomet yra pats svarbiausias aspektas.

Išmanusis laikrodis „NO.1 F6“ yra išties gražaus klasikinio sportinio laikrodžio dizaino ir pasižymi aukšta kokybe.

„NO.1 F6“ potencialius pirkėjus žavi ne tik klasikine sportinio laikrodžio išvaizda, bet ir neįtikėtinomis korpuso atsparumo savybėmis. Visų pirma norisi pabrėžti tai, kad šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui ir dulkėms – tai patvirtina ir „NO.1 F6“ suteiktas IP68 sertifikatas. Įdomu ir tai, kad „NO.1 F6“ yra atsparus įbrėžimams, smūgiams ir taip geba atlaikyti itin ekstremalius temperatūrinius pokyčius (nuo -40oC iki 70oC).

Šis išmanusis laikrodis abejingų nepalieka ir dėl itin talpios 350 mAh baterijos. Būtent to pilnai pakanka, kad „NO.1 F6“ be papildomos įkrovos būtų galima naudoti net iki 50 dienų. Be to, gamintojas taip pat tvirtina, kad „NO.1 F6“ budėjimo režime gali būti naudojamas bene dvigubai ilgiau – net 120 dienų. Ir už tai šiuo atveju tenka dėkoti ne tik nespalvotam ekranui, bet ir itin optimaliai baterijos energijos resursus naudojančiam bei pagrindinius matematinius skaičiavimus atliekančiam „NRF51822“ lustui.

Galiausiai norisi pabrėžti dar ir tai, kad išmanusis laikrodis „NO.1 F6“ yra aprūpintas pulsometru, žingsniamačiu, geba sekti miego kokybę, gali apskaičiuoti įveiktą atstumą, sudegintas kalorijas, priminti apie per mažą fizinį aktyvumą bei taip pat yra ypatingas todėl, nes dar sugeba automatiškai identifikuoti ir fizinio aktyvumo veiklos tipą (krepšinis, badmintonas, plaukimas, važiavimas dviračiu ir t. t.).

6. Su 12 % nuolaida siūlomas lazerinis atstumo matuoklis „KXL – E40“

19.47€ | 12 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1060 vertinimai)

„KXL – E40“ atstumą matuoja į naudotojo pasirinktą paviršių pasiųsdamas lazerio impulsą ir matuodamas, per kiek laiko jis sugrįžta. Kadangi viskas vyksta šviesos greičiu, skirtumas tarp impulso pasiuntimo ir sugrįžimo yra labai mažas, todėl matavimo greitis yra didžiulis.

„KXL - E40“ turi paprastą nespalvotą ekraną, kuriame pamatysite, išsaugotų matavimų istoriją ir, aišku, matuojamą reikšmę. 

„KXL - E40“ naudoja dvi įprastas AAA standarto baterijas. Jų turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui, nes lazerio impulsas įprastai būna labai trumpas, o ir didžioji ekrano dalis yra juoda. Beje, „KXL - E40“ leidžia išsaugoti net 99 matavimus - to daugiau nei pakanka vienam jūsų projektui.

Tikriausiai jau manote, kad lazeriniai matuokliai tiesiog nepateikia tokių patikimų duomenų. Iš tikrųjų, jie veikia net labai gerai, tik visada reikia atminti, kad kaip ir visi matavimai, turi savo paklaidas.

Tiesa, reikia žinoti, kad paviršius, į kurį nutaikote lazerio spindulį, turėtų būti matinis, plokščias. Visiškai netinka stikliniai ir atspindintys paviršiai (poliruotas metalas ar veidrodžiai).

Be to, lazeriniai atstumo matuokliai geriau veikia prieblandoje ar debesuotą dieną - ryškios saulės šviesos jie nemėgsta, nors ir dirbti vien tik naktį nereikalaujama.

7. Su 38 % nuolaida siūlomas vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

32.74€ | 38 % nuolaida | „Xiaomi 70mai“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio. Šis vaizdo registratorius yra ilgas, be ekrano, valdomas per išmanųjį telefoną, bet vis tiek pasižymi visa eile privalumų.

Labai gera kaina, įrenginiu lengva naudotis. Būtina mobiliojo programėlė veikia puikiai ir yra prieinama anglų kalba. Kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pritvirtinti taip, kad jis nebūtų lengvai pastebimas ir neblokuotų matomumo. Pridedamas lipdukas yra labai efektyvus. Itin gera vaizdo kokybė ir stebėtinai geras mikrofonas. (IDMRKFA)

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

Trumpai:

8. Su 13 % nuolaida siūlomas elektrinis dantų šepetėlis „Seago SG – 507“

13.27€ | 13 % nuolaida | „Seago SG – 507“ specifikacijos, atsiliepimai

„Seago SG – 507“ - tai vienas populiariausių, biudžetinės klasės elektrinis dantų šepetėlis. Ką tai reiškia? Tai, kad jis neturi tokių įmantrių priedų kaip belaidžio įkrovimo stotelė ar „Bluetooth“ sąsaja su mobiliuoju telefonu. Geriausia tai, kad ir keičiamos galvutės yra labai pigios, o mažas svoris leidžia šį įrenginį pasiimti į visas keliones.

Nuostabus įrenginys, pakuotėje yra trys galvutės ir įkrovimo laidas. Kokybė, atrodo, yra gera, balta spalva atrodo gražiai. Jis veikia stebėtinai tyliai ir yra malonus naudoti. Man jis patinka, tikriausiai užsakysiu dar kelis visai šeimai. Už tokią kainą nieko geriau nesurasit. (Balazs)

Kaina

Tikrinta 2019 01 25

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 13.27€
  • Siunčiamas į Lietuvą nemokamai neregistruotu paštu.
  • 5 galvučių komplektas - 4.42€.

Kodėl sakome, kad „Seago SG – 507“ yra biudžetinės klasės elektrinis dantų šepetėlis? Palyginkime jį su „Xiaomi Soocas Soocare X3“ ir pasidarys aiškiau - „Seago SG – 507“ paprastai kainuoja iki 16€, kai už „Xiaomi Soocas Soocare X3“ kartais prašoma ir 45€.

„Xiaomi“ įrenginys sveria 123 gramus, turi belaidžio įkrovimo stotelę, atitinka IPX7 standartą ir yra išmanus - „Soocas Soocare X3“ gali prisijungti prie išmaniojo telefono ir į jį perduoti informaciją apie šepetėlio būklę ir jūsų burnos higienos įpročius. Tiesa, „Xiaomi Soocas Soocare X3“ vibruoja žemesniu dažniu (37200 kartų per minutę), turi tik keturis režimus, o baterijos pakanka 25 dienoms.

„Seago SG – 507“, kaip minėta, dirba net 30 dienų, o ir įkraunamas yra net 4 kartus greičiau. Jis vibruoja 40000 kartų per minutę greičiu ir turi 5 režimus: įprastas valymo, jautriems dantims, masažo, balinimo ir poliravimo.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.9 balai iš 5 (938 vertinimai)
  • „Seago SG – 507“ yra aukšto dažnio dantų šepetėlis, pasižymintis moderniu dizainu, vandeniui atspariu korpusu ir keičiamomis kokybiškomis galvutėmis su nailoniniais „DuPont“  šereliais.
  • Vibracijos dažnis – 40000 kartų per minutę;
  • Penki režimai: įprastas valymo, jautriems dantims, masažo, balinimo ir poliravimo.
  • Neturi sąsajos su išmaniuoju telefonu ir įkrovimo stotelės;
  • Įkrovimas per „Micro USB“; 
  • Vieno įkrovimo energijos užtenka apie 30 dienų valantis du kartus per dieną;
  • Įkrovimo laikas – 4 val.;
  • Naudojamos labai aukštos kokybės galvutės su suapvalintais itin tankiais JAV gamintojo „DuPont“  nailoniniais šereliais;
  • Atsparumas vandeniui – IPX5 reitingas;
  • Dydis ir svoris: 23 x 2,5 x 2,5cm, 79 gramai.
  • ECHNO_KARP apžvalgininkas teigia, kad pats išbandė šį elektrinį dantų šepetėlį „Seago SG – 507“ ir neturi jokių nusiskundimų - nei dėl patogumo, nei dėl veikimo. Taip pat apžvalgininkas apibendrina, jog „Seago SG – 507“ yra gražaus dizaino, atrodo estetiškai ir pastebi, kad tokius elektrinius dantų šepetėlius yra malonu ne tik sau įsigyti, bet ir kitiems padovanoti.

9. Iš Čekijos sandėlio su 12 % nuolaida siūlomas stalinis šviestuvas „Xiaomi Mijia Smart LED Desk“

40.71€ | 12 % nuolaida | 4.92 balai iš 5 (847 vertinimai)

Prie rašomojo stalo kasdien praleidžiame labai daug laiko. Labai svarbu tausoti regėjimą, todėl darbo vieta privalo būti gerai apšviesta. Tai ne tik sveikatos, bet ir ergonomijos klausimas. Tad geras stalinis šviestuvas yra būtinybė.

„Xiaomi Mijia Smart LED Desk“ dizainas tikriausiai nieko nenustebins. Tai - paprasta stalinė lempa, kurią sudaro vertikalus stovas, ir plona horizontali detalė su LED elementu. LED technologija reiškia, kad ši stalinė lempa tarnaus labai ilgą laiką ir neišpūs sąskaitų už elektros energiją. Tačiau tai nėra paprasta LED stalinė lempa - „Xiaomi Mijia“ yra išmani.

„Xiaomi Mijia Smart LED Desk“ išmaniosiomis funkcijomis įsidiegęs specialią taikomąją programą gali pasinaudoti kiekvienas „Android“ bei „iOS“ išmaniojo telefono savininkas. Vis dėlto čia svarbu pabrėžti, kad jeigu toks sprendimas pirkėjui nėra patogus, tai jis esant reikalui „Xiaomi Mi Smart LED Desk“ visiškai paprastai gali valdyti ir tiesiog naudodamasis stalinės lempos stove integruotu specialiu ratuku.

Svarbiausia funkcija - keturi režimai:

  • Koncentracijos režimas: šviesa bus nustatyta taip, kad padėtų susikaupti, o po nustatyto laiko persijungs į poilsio režimą, taip primindama jums atsipūsti;
  • Skaitymo režimas: „Xiaomi Mijia“ nustatys natūraliausią šviesos spalvos temperatūrą bei maksimalų ryškumą, kad galėtumėte skaityti knygas ar laikraščius;
  • Kompiuterio režimas: „Xiaomi Mijia“ švies 2700 K šviesa, kuri padės sumažinti mėlynos ekranų šviesos poveikį;
  • Vaikų režimas: nustatoma švelni spalva bei ryškumas, kad vaikams būtų patogu žaisti (bet ne skaityti).

Jei paskaitytumėte interjero dizainerių patarimus apie apšvietimą, pastebėtumėte, kad visi jie siūlo įsirengti šviesos intensyvumo reguliatorius. „Xiaomi Mijia“ tokį turi savo stove. Šiuo reguliatoriumi galėsite sureguliuoti apšvietimo ryškumą bei spalvą.

„Xiaomi Mijia“ galia siekia vos 6W - turint omenyje, kad tai LED technologija ir stalinė lempa, to tikrai pakanka. Šio įrenginio išskiriamas šviesos srautas - 300 liumenų, o šviesos spalvos temperatūros diapazonas - 2700-6500K.

„Xiaomi Mijia“ išmanioji stalinė lempa geriausio dizaino apdovanojimuose susilaukė neregėto pasisekimo. Vien Vokietijoje ji laimėjo net du prestižinius apdovanojimus: „Red Dot“ ir „IF“. Taip pat buvo nepralenkiama Japonijos „Good Design“ bei Amerikos „IDEA“ geriausio dizaino apdovanojimuose.

Šviesos temperatūrą galima kesti rankiniu būdu. Tai labai praverčia – iš ryto, aukštos temperatūros melsva šviesa puikiai žadina, o štai vakare galima sumažinti temperatūrą ir organizmą paruošti artėjančiam nakties poilsiui.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi“ labai rimtai pažiūrėjo į šio įrenginio patikimumą - lanksti lempos jungtis buvo bandymuose lankstoma net 10 tūkstančių kartų. Lempą priglaudus prie vertikalaus stovo ji iš kryptinio šviestuvo transformuojama į nuotaiką kuriantį interjero elementą.

Kitas geras dalykas - pats gamintojas nepatingėjo patikrinti lempos mirgėjimo, o gauti rezultatai net labai geri - iš esmės nėra jokio mirgėjimo. 

„Xiaomi Mijia“ - kokybiška minimalistinio dizaino išmani stalinė lempa gerai darbo vietai. Geras apšvietimas yra viena iš esminių apgalvotos ergonomikos sudedamųjų dalių, todėl jos nereikėtų nuvertinti. 

10. Su 60 % nuolaida siūlomas lankstus suktuvo antgalis „295mm Flexible Shaft“

2.77€ | 60 % nuolaida | 4.87 balai iš 5 (1622 vertinimai)

Elektriniai suktuvai ir grąžtai yra nepaprastai naudingi įrankiai. Visgi, kartais jie yra tiesiog per dideli ir negali tinkamai prieiti prie sunkiai pasiekiamų varžtų. Tam ir skirtas šis itin lankstus suktuvo antgalis.

„295mm Flexible Shaft“ vadinamas įrankis turi plastikinę rankovę, kurioje ir sukasi lanksti ašis. Ją galima sulenkti kokiu tik nori kampu. Aišku, labiausiai užsispyrusių varžtų įveikti gali ir nepavykti, nes kai kuriose vietose bus sunku prispausti atsuktuvo galvutę, tačiau daugeliu atveju tai - labai naudingas įrankis.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: