Skelbiamos anonso nuolaidos „Dibea DW200“: du siurbliai viename, įspūdinga 17 kPa siurbimo galia, keturių lygių filtravimo sistema ir labai patraukli kaina (Kaina, Specifikacijos, Video)  (3)

„Dibea DW200“ - tai naujas belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas namams ir automobiliui. Jo galia - 250 W, o siurbimo galia - net 17 kPa. Jis efektyviai susiurbia visas dulkes, kurios vėliau stringa ciklone ir keturių lygių filtravimo sistemoje. „Dibea DW200“ turi 2000 mAh bateriją, kurios pakanka maždaug pusvalandžiui - šis siurblys tinka namams, kurių plotas yra iki 120 kvadratinių metrų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Galia: Elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia – 8-17000 Pa.
  • Garsas: 68 dB.
  • Filtras: ciklonas su keturių lygių filtravimo sistema.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,3 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2000 mAh talpos baterija, kurios pakanka 15-30 minučių darbo, išvalomas 120 kvadratinių metrų plotas. Įkrovimas užtrunka 4-5 val.
  • Antgaliai: 4 – su besisukančiu šepečiu, čiužiniams, plokščias sunkiai pasiekiamoms vietoms, apvalus užuolaidoms.
  • Išmatavimai ir svoris: 59,00 x 28,00 x 18,50 cm (pakuotės dydis), 2 kg.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest“ – €133,50.
  • 25 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €10,33.

„Dibea DW200“ – tai naujas belaidis rankinis dulkių siurblys namams ir automobiliui. Tai – du prietaisai viename. Sumontavus ilgą aliuminio vamzdį, šis prietaisas puikiai tinka namų valymui, tačiau be jo „Dibea DW200“ yra pakankamai trumpas ir lengvas darbui automobilyje. Prie šio įrenginio funkcionalumo prisideda ir du valymo režimai – silpnesnis (8 kPa) tiks minkštiems grindims, audiniams, užuolaidoms, o stipresnis (17 kPa) – automobiliui, kilimams, kai kuriems baldams.

„Dibea DW200“ turi integruotą 2000 mAh bateriją. Įjungus stipriausią režimą, baterija išseks per 15 minučių. Taupesnis antrasis režimas leis šį laiką ištempti dvigubai. Gamintojas teigia, kad vieno įkrovimo turėtų pakakti 120 kvadratinių metrų išvalymui. Tai turėtų būti gana nesunkus ir patogus darbas, nes šis dulkių siurblys kelia tik 68 dB triukšmą.

Pagal savo charakteristikas „Dibea DW200“ iš karto taikosi į rimtus vidutinės klasės rankinius dulkių siurblius ir lygiuojasi su populiariausiu šios klasės atstovu - „Xiaomi Jimmy JV51“ (dabar kainuoja 267.00€).

Palyginimui, „Xiaomi Jimmy JV51“ yra galingesnis dulkių siurblys (400 W prieš 250), tačiau ir pastebimai triukšmingesnis – jo ūžimas pasiekia 75 dB lygį. Šie prietaisai yra labai panašūs, tačiau „Dibea“ gaminys yra gerokai pigesnis. Ko netenkate pasirinkdami pigesnį siurblį?

„Xiaomi Jimmy JV51“ siurbimo galia yra šiek tiek didesnė (18,5 kPa), jis turi HEPA filtrą. Tačiau „Dibea DW200“ turi cikloną ir keturių lygių filtravimo sistemą, kuri užtikrina, kad siurblį paliekantis oras yra pakankamai švarus. „Xiaomi“ prietaisas turi šiek tiek didesnę dulkių talpą (0,5 l prieš 0,3), tačiau yra sunkesnis (2,9 kg prieš 2). Tačiau greičiausiai didžiausias skirtumas yra baterija - „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 2500 mAh elementą, o „Dibea DW200“ – tik 2000 mAh.

„Dibea DW200“ yra labai patogus, ergonomiškas dulkių siurblys. Pakuotėje yra keturi antgaliai. Platus antgalis su besisukančiu šepečiu idealiai tiks kilimams ir kietoms grindims. Specialus čiužinių valymo antgalis pagerins miegamojo švarą bei leis išvalyti baldus. Tuo tarpu apvalus šepetys pravers valant užuolaidas bei kai kuriuos paviršius, o siaurasis leis išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas. „Dibea DW200“ pakuotėje taip pat yra ir kablys, leidžiantis šį siurblį pritvirtinti prie sienos – taip jis neužims per daug vietos namuose.

„Dibea DW200“ neturi HEPA filtro, tačiau jo keturių lygių filtravimo sistema yra labai naši. Geriausia tai, kad filtrus galima plauti ir jie tarnaus labai ilgą laiką. 

Tai naujas ir visai neseiniai anonsuotas dulkių siurblys, tad kol kas atsiliepimų jis neturi. Tačiau pagal kainos ir parametrų derinį matyti, kad tai turėtų būti populiarus dulkių siurblys. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai (3)