Iš Čekijos sandėlio su įspūdinga 45 % nuolaida siūlomas lengvas, galingas ir labai gerai pirkėjų vertinamas belaidis dulkių siurblys („Proscenic P8“ specifikacijos, Kaina, Video)  ()

„Proscenic P8“ - tai belaidis rankinis dulkių siurblys su „Hepa“ filtru, 7000 PA siurbimo galia ir puikia komplektacija. Šis prietaisas padės išvalyti namų grindis, baldus ir automobilio saloną. Pirkėjai giria įrenginį ir dėl nedidelio jo svorio bei naudojimo patogumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Proscenic P8“ specifikacijos

  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia - 7 kPa. Du galios režimai – įprastas ir sunkiai pašalinamam purvui.
  • Garsas: 70 dB.
  • Filtras: „Hepa“ filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa:  1 litras, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh talpos išimama baterija, kurios pakanka 35 minučių darbui, išvalomas 180 m2 plotas. Įkrovimas užtrunka 3-4 val.
  • Antgaliai: 4 – įprastas grindims, šepetys užuolaidoms ir baldams, plokščias minkštas šepetėlis sunkiai pasiekiamoms vietoms ir apvalus
  • Svoris: 2,5 kg.

„Proscenic P8“ kaina

  • Gearbest turi išskirtinė pasiūlymą „Proscenic P8“ siurbliui - jis siūlomas iš Čekijos sandėlio su 45 % nuolaida, todėl kainuoja vos €95,70. Dar €4,78 kainuos siuntimas į Lietuvą, tačiau laukti tereikės 3-5 darbo dienas ir nebus jokios rizikos dėl muitų.  Įdomu tai, kad iš Kinijos sandėlio jis siūlomas net brangiau - už €110.49.
  • Aliexpress taiko 39 % nuolaidą, todėl „Proscenic P8“ šioje parduotuvėje kainuoja €138,23, tačiau siuntimas iš Vokietijos sandėlio yra nemokamas.
  • Lietuviškose parduotuvėse „Proscenic P8“ neparduodamas.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 40€

„Proscenic P8“ – tai kompaktiškas belaidis dulkių siurblys, pasižymintis aukšta siurbimo galia, lengvu korpusu ir naudingais priedais. Šis prietaisas turi daugybę privalumų, tačiau pats akivaizdžiausias iš jų yra tai, kad jam nereikalingi laidai.

Be jų lengviau valdyti dulkių siurblį, nereikia ieškoti kištukinio lizdo kiekviename kambaryje ar koridoriuje. O svarbiausia, kad šis įrenginys yra galingas ir patogus – jo siurbimo galia siekia 7000 PA – kelis kartus daugiau nei daugelio robotų-dulkių siurblių. O svoris – tik 2,5 kg.

Tiesa, panašiomis savybėmis pasižymi ir kitas labai populiarus biudžetinis dulkių siurblys - „Puppyoo WP536“ (dabar kainuojantis rekordiškai pigiai - vos €78.30, į Lietuvą siunčiamas nemokamai iš Kinijos sandėlio)

„Puppyoo WP536“ taip pat yra belaidis rankinis dulkių siurblys, kurio siurbimo galia siekia 6,36 kPa. Jis sveria tiek pat – 2,5 kg, pasižymi panašiu dizainu ir yra lygiai toks pat kompaktiškas kaip „Proscenic P8“.

Šie dulkių siurbliai net ir baterijas turi tokias pat – 2200 mAh, kurių pakanka maždaug 35 minučių darbui. Tai yra iš pirmo žvilgsnio labai panašūs įrenginiai, tačiau „Puppyoo WP536“ yra šiek tiek pigesnis. Bet ar prastesnis?

„Proscenic P8“ yra šiek tiek tylesnis (70 dB prieš 79), turi didesnį dulkių surinkimo indą ir „Hepa“ filtrą. Ko gero, tai vienas iš svarbiausių skirtumų - „Hepa“ filtras kur kas geriau išvalo išpučiamą orą nuo dulkių, nei paprastas filtras. „Proscenic P8“ taip pat turi ne tris, o keturis antgalius ir visi jie yra savaip naudingi.

Įprastas didelis antgalis su besisukančiu šepečiu yra skirtas grindims – efektyviai surenka nešvarumus ir nuo kilimo, ir nuo kietų grindų.

Didelis minkštas šepetys baldams padės kambaryje pasiekti aukštesnį švaros lygį, o apvalus mažesnis šepetys leis pasiekti kampus.

Tuo tarpu pats mažiausiais šepetys tikriausiai pravers šį dulkių siurblį naudojant automobilyje.

Tai yra vienas iš didžiųjų tokių dulkių siurblių privalumų. Numontavus ilgą vamzdį sutrumpėjusį įrenginį galima patogiai naudoti automobilio valymui. Rankiniai dulkių siurbliai geri ir tuo, kad neužima daug vietos.

„Proscenic P8“ pakuotėje rasite ir specialų laikiklį, kuris leidžia šį prietaisą pakabinti ant sienos. Baterija įkrovimui yra išimama iš siurblio korpuso, tačiau pats įkrovimas trunka tik 3-4 valandas. Su pilnai įkrauta baterija galima išvalyti maždaug 180 kvadratinių metrų, jei naudosite silpnesnį režimą iš dviejų.

„Proscenic P8“ yra paprastas belaidis dulkių siurblys, leidžiantis greitai ir patogiai atkurti namuose švarą. Tikriausiai dėl to jis patiko pirmiesiems pirkėjams.

Vertinimai

„Proscenic P8“ dulkių siurblys buvo pakankamai gerai sutiktas apžvalgininkų. Jie pastebi, kad prietaisas yra lengvas, manevringas ir siurbia pakankamai gerai. Tai matyti ir bandymuose:

Gearbest.com portale vidutinis „Proscenic P8“ pirkėjų įvertinimas siekia maksimalias 5 žvaigždutes, tačiau įvertinimus kol kas pateikė tik 5 pirkėjai. Štai ką keletas iš jų norėjo pasakyti apie šį prietaisą:

  • Georgia- „Surinkimas nepareikalavo pastangų. Šis lankstus, belaidis siurblys, kuris dar ir maišelio nenaudoja, paverčia grindų, baldų ir automobilių valymą lengvu darbu“.
  • Gloria – „Juda lengvai, gali valyti po stalais, sofomis, spintelėmis, lengvai pasiekia kampus. Įspūdį palieka ir siurblio galia“.
  • Angelia – „Gražus daiktas. Belaidis, lengvas siurblys su puikiu lankstumu. Kol kas esu patenkinta“.
  • Henry – „Visos dalys yra nuimamos ir plaunamos, siurblys neužima daug vietos. Nusipirkau jį automobilio valymui“.
  • Alisa – „Šis gaminys tobulai atlieka savo funkciją. Paprastas naudoti ir labai patogus“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()