„Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“. Įdomiausi pirkėjų atsiliepimai apie įspūdingo galingumo „Alfawise V8S“ (100€ pigiau ir iš Čekijos sandėlio, Video)  (2)

1300 PA siurbimo galia robotams siurbliams iki 150 € yra labai retas, gal net unikalus rodiklis, o dabar „Alfawise V8S“ kainuoja ir dar mažiau. Tačiau pirkėjams patinka ne tik itin didelė siurbimo galia, bet ir tai, kaip efektyviai darbuojasi šis robotas siurblys. O naminių gyvūnų turėtojai nepaliauja girti „Alfawise V8S“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje roboto dulkių siurblio „Alfawise V8S“ atsiliepimų suvestinėje rasite koncentruotą informaciją ką kalba šį įrenginį įsigiję pirkėjai.

Buvo peržiūrėti ir atrinkti atsiliepimai iš vienų populiariausių internetinių parduotuvių - Gearbest.com ir Aliexpress.com.

Pateikiame tik pačią esmę ir naudingiausią informaciją.

Taip pat pateikti keli pažodiniai atsiliepimai, kurie atspindi bendras nuotaikas ir požiūrį į „Alfawise V8S“.

„Alfawise V8S“ roboto dulkių siurblio pakuotės turinys

  • Pirkėjai džiaugiasi, kad robotas dulkių siurblys iš Europos sandėlio atkeliauja gerai bei tvarkingai supakuotas ir viduje randa „Alfawise V8S“ robotą dulkių siurblį, dvi poras šoninių šepetėlių, didįjį šepetį, nuotolinio valdymo pultelį, adapterį, įkrovimo stotelę ir instrukciją anglų kalba (Tomasz, kulasz, Krystyna, milko_do, Rocket, mely).

Roboto dulkių techniniai dalykai, kaip jis veikia ir kokie jo privalumai

  • Šį robotą siurblį įsigiję pirkėjai yra patenkinti jo gražia išvaizda, tačiau labiau pabrėžia jo efektyvų darbą. „V8S“ yra vienas galingiausių robotų dulkių siurblių tokioje kategorijoje ir siekia 1300 PA. Tad pirkėjams tai itin patinka ir jie teigia, kad siurblys puikiai darbuojasi tiek ant kietų grindų, tiek ir ant kiliminės dangos bei puikiai surenka naminių gyvūnų paliktus plaukus (Kris, Sebastian, Babaliauskas, Pawel).
  • Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad nors „V8S“ neturi lazerinės navigacijos sistemos, kaip „Xiaomi“ siurbliai, tačiau tai nėra kvailas siurblys. Nors „V8S“ nesudaro patalpų žemėlapio ir neturi specialios programėlės, skirtos išmaniesiems telefonams, jis turi giroskopą, kuris veikia puikiai ir padeda „V8S“ orientuotis kambaryje bei jį valyti sistemingai, o ne padrikai, kaip kad elgiasi kiti – tokios kainos robotai dulkių siurbliai. Taip pat yra dideli pliusai, kad „V8S“ turi visus apsauginius jutiklius, tad jis nenukrenta nuo laiptų ir nesitranko į baldus (szatmarip, Wilan).
  • „V8S“ taip pat neturi vandens talpos ir prie jo nekabinama šluostė, tačiau galingas siurbimas, tylus ir efektyvus darbas yra būtent tai, ką pažymi šį robotą dulkių siurblį įsigiję pirkėjai (eron, FrancisBenoir).
  • Jis lengvai palenda po baldais, po kuriais negalėtų palįsti kiti ir stambesni robotai dulkių siurbliai. „V8S“ yra 32 x 32 x 8 cm dydžio ir sveria 2,6 kg (Stephenson).
  • Prie efektyvaus valymo prisideda du šoniniai šepetėliai ir 19 cm ilgio didysis šepetys. Visos atliekos siurbiamos į didelę (350 ml) atliekų dėžutę, o standartinis oro filtras pasirūpina, kad oras būtų švarus (John, Jacek).
  • Atkreipiamas dėmesys ir į tai, kad „V8S“ turi keturis valymo režimus: konkrečios vietos, perimetro – išvalo kambario pakraščius, planinis ir automatinis. Visas valdymas vyksta su nuotolinio valdymo pulteliu. Turi didelės talpos bateriją – 2600 mAh – ir per 20-30 min. išvalo apie 40 m2., o baigęs darbą robotas automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės (Oliveira, milko_do).
  • Vertinant bendrai, pirkėjams labai patinka, kad „Alfawise V8S“ yra kokybiškas robotas dulkių siurblys, kuris puikiai susidoroja su užduotimis, efektyviai išvalo namų kambarius, ypač naminių gyvūnų paliktus plaukus, ir visą tai galima gauti už itin patrauklią kainą (Lukas, John, Simoes, Babaliauskas, Richard, Adrian, Alex S).

Keletas „Alfawise V8S“ robotą dulkių siurblį įsigijusių pirkėjų atsiliepimų, kurie atspindi bendras nuotaikas ir esminius pastebėjimus:

  • Alex S – „Alfawise V8S yra labai geras robotas dulkių siurblys. Man ypač patinka jo turima didelės talpos baterija ir tai, kad šis namų pagalbininkas dirba taip efektyviai. Naudojuosi juo praktiškai nuolatos ir jis nuostabiai atlieka savo darbą. Esu labai juo patenkintas ir užsakysiu tokį robotą dulkių siurblį dar ir savo draugams.“
  • szatmarip – „Dulkių siurblys yra geresnis nei aš tikėjausi. Labai gerai darbuojasi ant medinių grindų ir plytelių. Turi šiek tiek problemų su gauruotais kilimais ir tuo metu, kai siurblys yra ant kilimo, reikia jį prižiūrėti, nes gali užstrigti. Manau, kad toks trūkumas yra priimtinas, kadangi nėra dulkių siurblio, kuris ant tokio paviršiaus darbuotųsi geriau. Giroskopas siurblio veikia, tad tai nėra kvailas dulkių siurblys, kaip kiti – V8S dirba sistemingai. Beveik, kaip robotas su lazeriniu patalpų nuskaitymu. Vienintelis trūkumas, kad nėra galimybės sudaryti roboto darbavimosi tvarkaraštį. Esu patenkintas šiuo robotu dulkių siurbliu ir jau užsakiau dar vieną V8S savo tėčiui. Puikus pasirinkimas už tokią kainą.“
  • Wilan – „Iš pradžių kiek bijojau rinktis šį robotą dulkių siurblį, kadangi visi rekomendavo arba Xiaomi, arba Ilife ir apie Alfawise V8S daug kažko nežinojau. Tačiau po kelių naudojimosi šiuo siurbliu dienų, turiu pasakyti, kad esu labai laimingas. Dulkių siurblys labai tylus ir apie 60 m2 plotą (kietos grindys) jis išvalo per 30-40 minučių. Tada grįžta prie įkrovimo stotelės, jei tik ji nėra per toli, arba grįžta į tą vietą, nuo kurios pradėjo darbuotis. Robotas juda tvarkingai nuo sienos prie sienos (kitų režimų dar kol kas man neprisireikė), o jei praleidžia kažkokią vietą, jis lengvai prie jos grįžta ir išvalo. Jei siurblys susiduria su kliūtimi, jis gražiai ją apvažiuoja ir po to vėl juda tiesia linija. Įdomus momentas, kad vienu valymo metu kažkas stambesnio pateko į pagrindinį valymo šepetį ir jį užblokavo. Dulkių siurblys sustojo ir anglų kalba buvo pasakyta, kad turiu jį išvalyti. Siurblys taip pat kalba anglų kalba, kai pradeda darbuotis, kai baigia darbą ir įkrovimo metu. Bendrai, rekomenduoju šį robotą dulkių siurblį ir iš 10 balų duodu 9,5.“
  • Lukas – „Po savaitės naudojimosi galiu tvirtai pasakyti, kad tai yra būtent tas dulkių siurblys, kurio man reikėjo. Žmona juo taip pat yra labai patenkinta. Dulkių siurblys nevažinėja chaotiškai, o juda eilutėmis ir atsargiai tarp baldų, ir sienų kraštuose. Gerai surenka atliekas, o atliekų dėžutės išvalymas yra nesudėtingas ir lengvas. Taip pat yra nuotolinio valdymo pultelis su kuriuo galima robotą paleisti darbuotis, sustabdyti, kontroliuoti jo judėjimo kryptis, pasirinkti valymo režimus, kaip kambario kraštų ar konkrečios vietos ir liepti grįžti prie įkrovimo stotelės. 60 m2 kambarį, kuriame yra ir tamsios kiliminės dangos, robotas puikiai išvalo. Iš pradžių kiek nerimavau, kaip šis robotas elgsis kambaryje, kuriame yra stalas bei kėdės, tačiau Alfawise puikiai susidorojo su šia užduotimi ir jei reikia kažką išvalyti konkrečiai – geriausia patraukti kėdes į šalį. Juk nei vienas robotas dulkių siurblys nesugeba to padaryti pats. Vienas dalykas mane kiek neramino, kad iki šiol nebuvo galimybės įsigyti priedų bei keičiamų roboto dalių, kaip atliekų dėžutės ar šepečių, tačiau jau žinau, kad netrukus bus galima juos įsigyti. Apibendrinant, rekomenduoju visiems, kurie ieško roboto dulkių siurblio tokioje kainų kategorijoje.“
  • Stephenson – „V8S kainuoja dvigubai pigiau nei mūsų turimas Roomba robotas dulkių siurblys ir V8S dirba nepriekaištingai. Nuotolinio valdymo pulteliu naudotis yra paprasta ir po dviejų minučių instrukcijos skaitymo, jau galima naudotis siurbliu. V8S darbuojasi tikrai gerai ir yra gerokai plonesnis nei Roomba, todėl gali pasiekti tas vietas, kurių nesugeba išvalyti Roomba. Atliekų dėžutė visuomet būna pilna arba beveik pilnai, kai mes grįžtame namo ir patikriname, kaip sekėsi darbuotis V8S. Tad jis tikrai gerai atlieka savo darbą ir gelbsti mus nuo dviejų didelių šunų paliekamų šerių.“
  • FrancisBenoir – „Po paskutinės nugaros operacijos rankinis kambarių siurbimas man tapo per sunkia užduotimi. Todėl aš nusipirkau šį robotą dulkių siurblį ir esu juo labai patenkintas. Jis yra plonas ir sugeba palįsti po įvairiais baldais, patekti į itin siauras erdves, kurių aš net nesugebu išvalyti su rankiniu siurbliu. V8S darbuojasi labai tyliai ir tiesą sakant jis dirba taip tyliai, kad aš jo beveik negirdžiu.“
  • Babaliauskas – „Nusipirkau šį siurblį prieš mėnesį laiko ir jis tikrai vertas tų pinigų. Pagaminimo kokybė gera, sistemingai juda po kambarį, daug siurbimo galios. Anksčiau turėjau Ilife V7S Pro (600 Pa) ir jam kildavo problemų su naminių gyvūnų plaukais, o Alfawise V8S (1300 Pa) su tokia užduotimi susidoroja puikiai. Tikrai geresnis siurblys, rekomenduoju.“
  • Emily – „Aš nusipirkau šį siurblį ir esu juo labai patenkinta. Dėl savo puikaus dizaino, jis sugeba palįsti po įvairiais baldais. Taip pat V8S darbuojasi labai tyliai, tad galiu naudoti jį kasdien. Turiu namuose katę ir šis siurblys mane gelbsti nuo jos visur paliktų plaukų – puikus pasirinkimas naminių gyvūnėlių turėtojams.“

Kaina ir sąlygos

„Alfawise V8S“ robotas dulkių siurblys:

  • Gearbest - 133,50 €;
  • 14 % nuolaida;
  • iš Čekijos sandėlio, tad pristatymas greitas ir nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • pristatymas į Lietuvą kainuos tik 4,86 €.
  • Aliexpress - 231,06 €;
  • beveik 100€ brangiau nei siūlo Gearbest
  • Lietuvoje neparduodamas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai (2)