Už tokius pinigus geresnio termometro su oro drėgmės matuokliu nerasite: gali valdyti net prietaisus, tik reikia žinoti kaip jį prijungti. Įdomiausi pirkėjų atsiliepimai apie „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklį (Video)  (1)

„Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis lengvai montuojamas, baterija dirba ilgiau nei metus, palaiko „Bluetooth“ ryšį ir yra susiejamas su išmaniaisiais įrenginiais. Su juo netgi galima valdyti kitus namuose esančius išmaniuosius prietaisus, kaip oro drėkintuvą, tačiau yra keletas būtinų sąlygų. Štai kaip apie šį įrenginį atsiliepia pirkėjai ir ką pataria padaryti, norint jį išnaudoti 100 %.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-12-02 Už tokius pinigus geresnio termometro su oro drėgmės matuokliu nerasite: gali valdyti net prietaisus, tik reikia žinoti kaip jį prijungti. Įdomiausi pirkėjų atsiliepimai apie „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklį (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklio atsiliepimų suvestinėje rasite koncentruotą informaciją ką kalba šį įrenginį įsigiję pirkėjai. Kas jiems patinka ir kokius dalykus pastebi.

Buvo peržiūrėti ir atrinkti atsiliepimai iš vienų populiariausių internetinių parduotuvių - Gearbest.com ir Aliexpress.com.

Atrinkta tik pati esmė ir naudingiausia informacija. Taip pat pateikti keli pažodiniai atsiliepimai, kurie atspindi bendras nuotaikas ir požiūrį į „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklį.

„Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklio pagaminimo kokybė, techniniai dalykai, veikimas ir bendri pastebėjimai

  • Pirkėjai teigia, kad šis „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis iš parduotuvės Gearbest.com atvyko greitai ir kokybiškai supakuotas (Marya, Ruslan, Andrea, Martin).
  • Taip pat pabrėžiamas labai gražus dizainas, pagaminimo kokybė. LED ekrane aiškiai pateikiama informacija apie kambaryje esančios temperatūros ir drėgmės rodiklius, nors ir nepalaiko papildomo apšvietimo (AdiGryfinoPL, Zelina). Taip pat galima matyti kiek dar liko baterijos energijos (Tim, A***o, Yiannis).
  • Temperatūros ir drėgmės matavimo tikslumas yra aukštas, rezultatai keičiasi kas 0,1 laipsnio ir pirkėjai teigia, kad duomenys yra tikslūs (Janos Takacs, J***z, Zbig).
  • Gamintojas teigia, kad vienos AAA tipo baterijos (jau yra pakuotėje aut. past.) energijos užtenka iki vienerių metų, tačiau yra pirkėjų, kurie teigia, kad jos užteks ir dvejiems metams (D, N***v, DooMMasterR).
  • Pats pritvirtinimas yra itin paprastas – įrenginio nugarėlėje yra lipni juostelė ir magnetas, tad nereikia jokių varžtų. Šį prietaisą galima lengvai pernešti iš vieno kambario į kitą ir pritvirtinti ten kur norisi (Andypoo, M***k, Ozan, Igor).
  • Daugelyje atsiliepimų minima, kad „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis užtikrina kokybišką „Bluetooth“ ryšį ir duomenys yra sklandžiai perduodami į išmaniuosius telefonus, kompiuterius ar planšetinius kompiuterius. Informaciją apie temperatūros bei drėgmės lygį ir šių duomenų pokytį galima matyti įsijungus „Mi Home“ programėlę (A***v, Umberto, Konstantin).
  • Dar vienas svarbus dalykas, kad šį „Xiaomi“ drėgmės ir temperatūros matuoklį galima automatiškai susieti su namuose esančiais kitais „Xiaomi“ produktus. Tačiau tam būtina turėti įsigijus vadinamuosius „protinguosius vartus“ arba kurį nors vieną išmanųjį „Xiaomi“ produktą, kaip pavyzdžiui šią lempą, kurie leis reguliuoti namuose esančius išmaniuosius „Xiaomi“ įrenginius. Tada bus galima susieti „Xiaomi“ drėgmės ir temperatūros matuoklį su oro drėkintuvu bei kondicionieriumi (FEFEF, Kapo, Keter).
  • Tai yra labai naudinga, nes programėlėje nustatysite minimalius ir maksimalius parametrus, kuriuos pasiekęs „Xiaomi“ drėgmės ir temperatūros matuoklis automatiškai suaktyvins kondicionierių arba oro drėkintuvą. Viskas vyks automatiškai ir be papildomo jūsų įsikišimo. Visgi, norint mėgautis tokiais dalykais reikės papildomai įsigyti „Xiaomi“ oro drėkintuvą, kondicionierių ir kas svarbiausią – prietaisą, kuris sujungtų visus šiuos įrenginius į vieną išmaniąją sistemą (Tetiana, Andrey).
  • Tačiau net ir be šito, daugelis pirkėjų, įsigijusių šį „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklį džiaugiasi jo aukšta pagaminimo kokybe, lengvu pritvirtinimu, ilgai veikiančia baterija, tiksliais matavimo duomenimis, kokybišku „Bluetooth“ ryšiu bei išsamia duomenų analize „Xiaomi Mi Home“ programėlėje (A***n, W***m, Palux88, Pavel).

Štai keletas „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklį įsigijusių pirkėjų atsiliepimų, kurie atspindi bendras nuotaikas ir esminius pastebėjimus:

Ruslan – „Aš iš Gearbest užsisakinėju prekes jau ne pirmus metus ir šįkart nenusivyliau – labai greitas pristatymas, kokybiškai supakuota ir puiki kaina. Xiaomi temperatūros ir drėgmės matuoklis papildė mano išmaniųjų namų prietaisų kolekciją ir jį išbandęs esu labai patenkintas. Viskas veikia kuo puikiausiai – ketinu įsigyti dar vieną tokį įrenginį.“

AdiGryfinoPL – „Mažas ir kompaktiškas, labai paprastas montavimas ir nuėmimas. Bet kada galima jį lengvai perkelti į kitą vietą. Paprastas poravimas su išmaniuoju telefonu, išsamūs duomenys Mi Home programėlėje. Tikslūs matavimo rezultatai ir greitas reagavimas į besikeičiančią temperatūrą bei drėgmės lygį. Jei dar būtų papildomas LED apšvietimas, tai išvis tobulas įrenginys. Kaip už tokią kainą, rekomenduoju.“

Zelina – „Puiki pagaminimo kokybė, realiuoju laiko rodoma temperatūra bei drėgmės lygis ir jų pokytis. Pakuotėje yra AAA tipo baterija, kas džiugina. Taip pat mažai naudoja energijos, susiejant Bluetooth ryšiu šį prietaisą su savo išmaniuoju telefonu. Automatiškai pridėjo šį prietaisą prie mano turimos Mi Home programėlės. Aišku, gerai ir tai, kad drėgmės ir temperatūros lygį galima matyti ir net neįsijungus telefono, o tiesiog priėjus prie šio prietaiso. Visgi, yra keletas minusų. Jame nėra papildomo apšvietimo, tad nakties metu nieko nematysite. Taip pat reikia ir „protingųjų vartų“, kad pilnai išnaudotumėte visas jo suteikiamas funkcijas. Be šio papildomo prietaiso jūs tiesiogiai su telefonu prisijungsite prie temperatūros ir drėgmės matuoklio, bet turėdami visą sistemą gausite kur kas daugiau naudos.“

Martin – „Prekė atvyko labai greitai bei buvo kokybiškai supakuota. Šis įrenginys viršijo mano lūkesčius ir dabar galime stebėti kambario, kuriame miega mūsų kūdikis, temperatūrą. Turiu tik du pastebėjimus: 1 – prireikė šiek tiek laiko, kol įrenginys nustatė tikslią kambario drėgmę ir temperatūrą. Bet tai nėra didelis trūkumas, nes šis darbas užtruko vos porą minučių. 2 – aš tik po kurio laiko supratau, kad norint šį įrenginį prijungti prie interneto tinklo, reikia turėti „Xiaomi“ išmaniųjų namų įrenginių vadinamuosius „protinguosius vartus“ – prietaisą, kuris reguliuoja visus namuose esančius išmaniuosius Xiaomi daikčiukus, kaip durų skambutį, išmaniąsias rozetes, langų daviklius ir pan. Bet net ir neturint šio papildomo įrenginio, tai vis tiek puikus drėgmės ir temperatūros matuoklis už stebėtinai žemą kainą.“

D – „Šio tipo jutiklis veikia dėka Bluetooth ryšio, bet jei norėsite jį prijungti prie savo Xiaomi išmaniųjų namų sistemos, kaip pavyzdžiui Mijia naktines lemputes ar didžiuosius šviestuvus, tada reikės turėti ir specialų Xiaomi prietaisą „protinguosius vartus“. Tačiau ir be to šis jutiklis veikia kuo puikiausiai ir galite per Bluetooth prisijungti prie savo išmaniojo telefono, kompiuterio ar planšetės ir matysite temperatūros bei drėgmės rezultatus. Dabar turiu jau tris tokius jutiklius, o pats seniausias yra 6 mėnesių. Per šį laiką įdėtos baterijos energijos sumažėjo vos per vieną padalą, tad manau, jog vienos AAA tipo baterijos užteks dvejiems metams.“

Marcolenzio – „Pirkau šį įrenginį prieš 10 dienų ir jau jį turiu namuose. Jis tikrai geros kokybės ir puikaus dizaino – kokybiškai pagamintas. Jis yra apvalus – maždaug 5/6 cm skersmens. Nugarėlėje esanti lipni juostelė leidžia greitai ir patogiai jį pritvirtinti prie sienos. LCD ekrane puikiai matoma informacija net ir tuo metu, kai kambaryje prastas apšvietimas. Bluetooth ryšys veikia be priekaištų ir visus duomenis galiu matyti savo išmaniojo telefono Mi Home programėlėje. Manau, kad tai labai funkcionalus įrenginys – rekomenduoju.“

Trumpa ir konkreti „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklio apžvalga:

Kaina ir sąlygos

Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor

  • Gearbest  - 12,45 eurai ir tai yra viena žemiausių kainų.
  • 41 % nuolaida.
  • Siuntimas į Lietuvą papildomai kainuos tik 0,35 centus

Papildoma įranga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(6)
(13)

Komentarai (1)