Spalvotas ir didelis ekranas, nuostabi baterija ir gausybė naudingų funkcijų - Cafago su nuolaida parduoda vieną įspūdingiausiai atrodančių išmaniųjų laikrodžių „NEWWEAR Q1“ (Video)  ()

Daugelis iš mūsų esame matę pačių įvairiausių išmaniųjų apyrankių bei laikrodžių, tačiau „NEWWEAR Q1“ yra kažkas naujo. Fantastiškas ekranas, gausybė naudingų funkcijų, o baterijos tarnavimo laikas tiesiog džiugina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šį įspūdingai atrodantį išmanųjį laikrodį „NEWWEAR Q1“ su nuolaidos kuponu PS3336 dabar galima įsigyti vos už 18,80 eurus.
  • Taip pat garantuojamas nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-20 darbo dienų.

Kaip jau ir galėjote suprasti iš titulinės nuotraukos, pagrindinis šio laikrodžio akcentas yra didžiulis ir spalvotas ekranas. Ir tai yra labai gerai.

Kiek jau esame matę įvairių išmaniųjų apyrankių ir laikrodžių, kurių dauguma dirba gerai, bet dažniausiai problemos prasideda, kai reikia jų ekrane bandyti įžiūrėti pateikiamą informaciją. Tokiais atvejais arba sunku matyti kas yra rodoma arba baterijos energijos naudojama tiek, kad išmanųjį laikrodį reikia įkrauti vos ne kasdien. Bet tik ne šiuo atveju.

Šis išmanusis laikrodis turi 1 colio įstrižainės TFT LCD spalvotą ir ryškų ekraną, tad visa pateikiama informacija yra aiškiai matoma.

Ir geriausia, kad tai nereikalauja didelių išmaniojo laikrodžio baterijos resursų. Gamintojo teigimu, 170 mAh talpos baterijos – esant maksimaliam naudojimui – užteks 6 dienoms. O budėjimo režimas galima sakyti kosminis – 150 dienų.

Dar svarbu paminėti, kad šis išmanusis laikrodis skaičiuoja nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, kiek laiko buvo sportuojama, seka miego kokybę, nuolatos matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir net sugeba nustatyti nuovargio lygį.

Visus duomenis laikrodis gali išsaugoti savo turimoje atmintyje iki 30 dienų. Tad net jei ir nuolatos nebūsite šio laikrodžio susieję su savo telefonu, duomenys niekur neprapuls gana ilgą laiką.

Žinoma, laikrodis palaiko „Bluetooth 4.0“ ir yra susiejamas su išmaniaisiais įrenginiais, kurie darbuojasi su „Android 4.4“/„iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Susiejus laikrodį su savo įrenginiu, jis prie jau paminėtų funkcijų bei priminimo išgerti vandens ir per ilgo užsisėdėjimo, dar informuos apie gaunamus skambučius, SMS ir socialinių tinklų pranešimus.

Be jokios abejonės visi išsamūs duomenys apie fizinės veiklos rodiklius yra pateikiami išmaniojoje programėlėje ir tikrai nereikės jaudintis, kad laikrodis ar programėlė rodo nesuprantamus kiniškus ženklus, kadangi visa informacija pateikiama anglų kalba.

Na, o pačioje pakuotėje rasite išmanųjį laikrodį, įkrovimo laidą ir išsamią naudotojo instrukciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()