Tomtop skelbia didžiausių metinių išpardavimų savaitės „11.11“ pradžią: gausybė akcijų, įvairių žaidimų ir ženklios nuolaidos populiariausioms prekėms jau nuo šiandien (Video)  ()

Kinijos parduotuvės labai intensyviai ruošiasi didžiajam lapkričio „11.11“ išpardavimui ir tik ką gavome šviežiausią informaciją iš internetinės parduotuvės Tomtop.com. Skubame dalintis jų paskelbta informacija apie svarbiausius akcijos pasiūlymus, žaidimus ir įvairias galimybes įsigyti nusižiūrėtas prekes už itin žemą kainą jau dabar.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos interneto parduotuvės skuba pasirengti didžiajam lapkričio išpardavimui ir viena paskui kita skuba pasiūlyti kuo geresnes prekes ir įvairias akcijas pirkėjams. Nors didžioji diena bus lapkričio 11-oji diena, tačiau iki jos tikrai nereikės laukti – Tomtop turi puikių pasiūlymų jau dabar.

Tačiau pirmiausiai pasižiūrėkime ką ši internetinė parduotuvė pasiūlys belaukiant „11.11“ išpardavimo. Ir tiesą sakant, laukti jau nereikia – jau dabar vyksta didysis išpardavimas ir štai pagrindiniai dalykai, kuriuos gauname kiekvienas.

Pirmiausiai, kasdien tereikia prisijungti prie jų svetainės ir gausime Tomtop taškų, už kuriuos galima įsigyti įvairių prekių. Jei tai darysime kasdien – gaunamų taškų suma tik didės, o tai reiškia, kad greičiau galėsime įsigyti norimą prekę panaudodami Tomtop taškus.

Antra, Top 11 pirkėjų laimės įvairių prizų – nuo gausybės Tomtop taškų, iki išmaniojo telefono „Umidigi“ ar populiariosios asmenukių lazdos „FeiyuTech“.

Net ir nieko neperkant galima laimėti nuolaidų kuponų, įvairių smulkesnių prizų, kaip atminties kortelių, ausinių ar GPS lokatorių bei pagrindinį prizą, išmanųjį laikrodį „Lemfo Lemx 4G Smart Watch“.

Tereikia nutrinti uždangą ir iškart matysite ką laimėjote – net nereikės kažko pirkti. Turėsite 3 galimybes laimėti šiuos prizus. Čia labai svarbu paminėti, kad šis žaidimas vyks iki lapkričio 8 dienos, tad verta paskubėti.

Iš dar įdomesnių dalykų, kuriuos reikia paminėti, tai – galimybė iškart gauti 50 % nuolaidos kuponą prekei. Ką reikės daryti? Tiesiog pasidalinti šia naujiena apie parduodamą prekę savo socialiniuose tinkluose su savo draugais ir iškart gausite nuolaidą.

Yra ir dar geresnis dalykas, kuris gali būti ypač naudingas ne tik jums asmeniškai, bet ir jūsų draugams, tai – „Social Savings“ programa. Šiuo atveju jūs ir jūsų draugai tampate komanda ir drauge galite gauti didesnę nuolaidą perkant prekes, tad laimi visi.

Tomtop taiko gausybę įvairių akcijų ir nuolaidų: „Buy One Get One Free“, „Super Gadgets“, „Top Brand Zone“ ir taip toliau. Čia tikrai ras ką išsirinkti net ir patys išrankiausi pirkėjai. O galimybė perkant, pavyzdžiui, išmanųjį telefoną, kaip nemokamą priedą gauti ir atminties kortelę yra itin viliojanti. Toks dalykas pasitaiko itin retai.

Na, o nuo lapkričio 8 iki 13 dienos vyks didysis išpardavimas, kurio metu Tomtop.com žada itin gausų įvairių pasiūlymų spektrą ir puikias kainas.

Kasdien keturi produktai (tik 20 vienetų iš 4-rių skirtingų kategorijų) bus pasiūlyti už itin žemą kainą, o kiekvienas pirkėjas turės galimybę įsigyti norimą prekę vos už 11,11 JAV dolerių.

Visą informaciją apie akcijas, sąlygas ir kitką rasite „Pirkėjo atmintinėje“ čia, o pačio „11.11“ išpardavimo prekes, įvairius pasiūlymus ir žaidimus čia.

Pati parduotuvė itin rekomenduoja atkreipti dėmesį į vienas populiariausių ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas prekes, kurioms šiuo metu itin geras kainas. Žinoma, prekių skaičius yra ribotas ir jų gana sparčiai mažėja, kadangi jas gali įsigyti bet kuris pirkėjas iš viso pasaulio, tad jei ketinate įsigyti šias prekes, tai ilgai delsti tikrai neverta:

1. DJI Mavic Air dronas parduodamas vos už 609,70 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą ir jokių papildomų mokesčių.

2. Populiarusis Xiaomi Huami Amazfit Bip išmanusis laikrodis - tarptautinė versija - parduodamas tik už 52,25 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

3. Hohem iSteady Mobile 3-jų ašių stabilizatorius parduodamas už 59,23 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą ir jokių papildomų mokesčių.

4. Vernee V2 Pro išmanusis telefonas parduodamas už 214,26 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Dar kartą primename, kad gerokai daugiau įvairių pasiūlymų rasite apsilankę Tomtop svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai ()