Cafago skelbia nuolaidas išskirtinės kainos IP kamerai - pilnas valdymas per nuotolį, naktinis filmavimas ir apsauga nuo vagių, o kaina tiesiog juokinga (Video)  ()

Nors gamintojas pabrėžia, kad ši kamera yra sukurta stebėti savo vaikus ir senyvo amžiaus žmones, bet kameros turimų funkcijų gausa pravers daugeliui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Cafago informuoja, kad šiuo metu taiko specialų kupono kodą UU790 šiai namų stebėjimo kamerai ir galutinė jos kaina bus tik 14,99 eurai.
  • Taip pat garantuojamas nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tad kuo pasižymi ši IP kamera „Home Video Camera 720P HD WiFi Wireless APP Control IR Night Vision Camcorder Monitor“? Tai ir naktinis matymas, nuotolinis valdymas išmaniuoju telefonu, prijungimas prie „WiFi“, judesio detektorius, skirtingi įrašymo režimai, 720P raiška, fotografavimas, 355 laipsnių besisukanti kamera ir galimybė bendrauti per kamerą.

Turint galvoje, kad ši kamera nekainuoja ir 15 eurų, tai yra netgi daugiau nei galima būtų tikėtis.

Viena iš smagiausių funkcijų yra galimybė bendrauti per šią namų stebėjimo kamerą – palaikoma „two way talk“ funkcija.

Kameroje yra įtaisytas mikrofonas ir garsiakalbis, tad ir kur bebūtumėte, galėsite ne tik viską girdėti bei matyti kas dedasi jūsų namuose, bet ir bendrauti.

Tam tereikės šią kamerą prijungti prie „WiFi“ – palaiko IEEE802.11b/g/n – atsisiųsti programėlę ir susieti įrenginius. Ir viskas, jau galite stebėti savo namus iš bet kurios pasaulio vietos ir bendrauti su žmonėmis, esančiais šalia kameros.

Kitas smagus dalykas, kad visą vaizdą galima stebėti ne tik savo išmaniajame telefone, bet ir kituose įrenginiuose, kurie palaiko „iOS“, „Android“ ar „Windows“ operacines sistemas.

Galima iškart keliems vartotojams matyti tai, ką fiksuoja kamera arba viename įrenginyje matyti iškart 4 skirtingų kamerų filmuojamą vaizdą.

Tai ypač naudinga funkcija jei namuose įsirengsite kelias tokias kameras – iškart matysite visą vaizdą ir nereikės nuo vienos kameros pereiti prie kitos.

Tad iš principo kamerą galima prijungti prie bet kurio namuose esančio įrenginio ir stebėti tai kas vyksta. Kamera palaiko garso/vaizdo įrašymą – HD (1280 * 720P), VGA (640 * 480), iki 30 kadrų per sekundę – ir gali daryti nuotraukas. Palaiko keturis skirtingus įrašymo režimus, tarp kurių pats įdomiausias yra „alarm recording“.

Kadangi kamera reaguoja į judėjimą, ji pradeda automatiškai filmuoti vos tik kažką užfiksuoja savo stebėjimo plote. O pastarasis yra itin didelis, nes kamera gali horinzonaliai pasisukti 355 laipsnių kampu, o vertikaliai – 100 laipsnių kampu.

Tad vos tik nepageidaujamas asmuo paklius į kameros stebėjimo lauką, ji automatiškai pradeda viską fiksuoti ir išsiunčia įspėjamąją žinutę į kameros savininko įrenginį. Ir iškart galima matyti kas vyksta jūsų namuose bei imtis atitinkamų veiksmų. Žinoma, būtina, kad tuo metu abu įrenginiai būtų prijungti prie interneto.

Dar vertėtų paminėti, kad kamera palaiko iki 32 GB talpos microSD kortelę – pakuotėje jos nėra – gali darbuotis tik kambario sąlygomis: nuo 0 iki 55 laipsnių temperatūroje. Tad jos lauko sąlygomis naudoti negalima.

Pačios kameros išmatavimai būtų tokie: 8.6 * 8.7 * 11 cm, o sveria apie 179 gramus. Pakuotėje rasite pačią IP kamerą, naudotojo instrukciją, maitinimo laidą ir papildomai bus įdėtas europinis kištukas. Taip pat bus kameros laikiklis ir varžteliai, kuriais kamerą galėsite pritvirtinti prie sienos ar lubų ir stebėti savo namus iš bet kurios pusės.

Išsami šios kameros apžvalga - tai iš tikro puikus produktas pagal savo kainą, bet yra kelios gudreybės, kurias reikia žinoti. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(3)
(15)

Komentarai ()