TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pradžiai: itin geri siurblių pasiūlymai iš Vokietijos ir Čekijos sandėlio, geriausias išmaniosios apyrankės pasiūlymas ir nauji mažiausių kainų rekordai (Video, 2018 m. 42 savaitė)  (2)

Skelbiamos nuolaidos šioms prekėms:

- 43% nuolaida vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai“

- 54% nuolaida išmaniajai apyrankei „Alfawise Mini 3“

- 65% nuolaida robotui siurbliui „ILIFE V7S Plus“ - su plovimo funkcija iš Vokietijos sandėlio

- 33% nuolaida robotui siurbliui „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ - tai pati mažiausia kaina šiam siurbliui

- 28% nuolaida belaidžiui rankiniam dulkių siurbliui „Proscenic P8“ (iš Čekijos sandėlio)

- 48% nuolaida prie elektrinio suktuvo montuojamam kniedikliui

- 41% nuolaida orų stotelei „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“

- 52% nuolaida išmaniajam telefonui „OUKITEL WP2“

- 60% nuolaida darbui ar stovyklavimui idealiai pritaikytam belaidžiui lauko šviestuvui „Chargeable Portable Flood Light Charging Bank for Outdoor Camping“

- 41% nuolaida racijų komplektui „Baofeng BF - T3“

- 4% nuolaida atminties kortelei „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

29.58€ | 43% nuolaida | „Xiaomi 70mai“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi 70mai“ arba dar vadinamas „Xiaomi 70 Minutes“ yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio. Šis vaizdo registratorius yra ilgas, be ekrano, valdomas per išmanųjį telefoną, bet vis tiek pasižymi visa eile privalumų.

Labai gera kaina, įrenginiu lengva naudotis. Būtina mobiliojo programėlė veikia puikiai ir yra prieinama anglų kalba. Kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pritvirtinti taip, kad jis nebūtų lengvai pastebimas ir neblokuotų matomumo. Pridedamas lipdukas yra labai efektyvus. Itin gera vaizdo kokybė ir stebėtinai geras mikrofonas. (IDMRKFA)

Kaina

Tikrinta 2018 10 16

  • Lietuvoje - 59€.
  • Gearbest - 29.58€.
  • 43% nuolaida,  nemokamas siuntimas registruotu paštu. 
  • Tomtop - 42€.
  • Cafago - 43.09€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote iki 30  eurų.

Trumpai

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.93 balai iš 5 (46 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai puikus vaizdo registratorius: suminis apžvalgų reitingas 5 balai iš 5
  • Stebuklų čia nėra, bet vertinant kainos ir kokybės santykį, tai vienas iš geriausių vaizdo registratorių. Jis pasižymi puikiomis charakteristikomis ir turi daugybę pliusų.

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

2. Pigiausias „Xiaomi Mi Band 3“ konkurentas -  išmanioji apyrankė „Alfawise Mini 3“

13.05€ | 54% nuolaida | 4.75 balai iš 5 (24 pirkėjų vertinimai) | „Alfawise Mini 3“ specifikacijos

„Alfawise Mini 3“ yra biudžetinės klasės išmanioji apyrankė su dideliu ekranu, talpia baterija ir klasikine išvaizda. Ji sukurta kaip tiesioginis „Xiaomi Mi Band 3“ konkurentas. Daugeliu parametru šios apyrankės yra identiškos, tačiau yra ir skirtumų - „Alfawise Mini 3“ turi kiek didesnį ekraną, matuoja kraujo spaudimą, kainuoja pigiau, bet su ją negalima nardyti. Apibendrinant, tai vienas geriausių „Xiaomi Mi Band 3“ konkurentų, norintiems sutaupyti pinigus - kainuoja pigiau, turi didelį OLED ekraną, talpią bateriją, kokybišką korpusą. Visa tai „Alfawise Mini 3“ paverčia rimtu konkurentu ženkliai brangesnėms apyrankėms.

Kaina

Tikrinta 2018 10 16

  • Lietuvoje neparduodama
  • Gearbest - 13.05€
  • 54% nuolaida yra didžiausia, kokia tik buvo iki šiol 
  • Rugsėjo pabaigoje apyrankė kainavo - 18€, o dabartinė 13€ kaina yra pati mažiausia iki šiol.
  • Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.39€.
  • Visas apyrankių asortimentas.
  • Palyginimui - tarptautinė „Xiaomi Mi Band 3“ versija su 39% nuolaida kainuoja €22.62.

Tikriausiai pirma mintis išvydus „Alfawise Mini 3“ apyrankę yra „Xiaomi Mi Band 3“ – šie įrenginiai yra labai panašūs.

Abu jie turi 110 mAh ličio polimero baterijas, OLED ekranus, „Bluetooth“ sąsajas, programėles, labai panašų dizainą. Net sveria abu laikrodžiai tiek pat.

„Alfawise Mini 3“ pranašumas yra kiek didesnis ekranas (0,96 coliai prieš 0,78), o „Xiaomi Mi Band 3“ – 50 metrų atsparumo vandeniui reitingas. 

Be to, „Alfawise Mini 3“ matuoja kraujo spaudimą, ko negali padaryti „Xiaomi Mi Band 3“.

„Xiaomi Mi Band 3“ apskritai yra šiek tiek aukštesnės klasės įrenginys, galintis turėti ir NFC funkcionalumą. „Mi Band 3“ taip pat leidžia atmesti skambučius, ko „Alfawise Mini 3“ padaryti negali.

Tačiau „Alfawise Mini 3“ garsiajam konkurentui nusileidžia ne taip jau ir daug. Ši apyrankė apie visus skambučius ir žinutes informuoja, turi didesnį ekraną, o IP67 reitingas yra tikrai daugiau nei pakanka – galite rankas plautis šios apyrankės nenusisegę.

Vos pakėlę riešą pamatysite laiką, nereikės nieko spausti. Nors „Alfawise Mini 3“ turi didesnį ekraną, valdomą vieno mygtuko palietimais, jis sveria lygiai tiek pat, todėl nevargina riešo.

Norite sužinoti dar vieną „Alfawise Mini 3“ privalumą prieš „Xiaomi Mi Band 3“? Šiuo metu jau galima rinktis iš trijų „Alfawise Mini 3“ spalvų. Tuo tarpu „Mi Band 3“ vis dar tėra juodas, nors žinoma, kad artimiausiu metu ši spalvinė gama būtinai išsiplės.

„Alfawise Mini 3“ yra į akis nekrentantis, bet labai funkcionalus įrenginys. Jis leidžia nusistatyti treniruočių tikslus ir informuoja, kai jie pasiekiami. „H Band APP“ netgi leidžia dalintis savo sportiniais pasiekimais socialiniuose tinkluose. Šioje programėlėje taip pat rasite labai detalią informaciją apie savo sveikatos būklę. Pavyzdžiui, „H Band APP“ rasite detalę informaciją apie savo miego fazes ir nuolat matuojamo pulso pokyčius.

3. Geriausi robotų siurblių pasiūlymai

Šią savaitę yra net du dėmėsio verti pasiūlymai robotams siurbliams. 

3.1. Geriausias pasiūlymas robotui siurbliui iš ES sandėlio su plovimo funkcija - „ILIFE V7S Plus“

148.06€ | 65% nuolaida  | Iš Vokietijos sandėlio | „ILIFE V7S Plus“ specifikacijos, atsiliepimai

„ILIFE V7S Plus“ yra vienas iš naujesnių robotų dulkių siurblių, bet jau dabar susilaukia itin daug dėmesio tiek iš pirkėjų, tiek iš apžvalgininkų. Tai vienas geriausią kainos ir kokybės santykį turinčių robotų dulkių siurblių, kuris skirtas grindų siurbimui sausuoju būdu ir palaiko grindų plovimą. Tačiau nesumaišykite - tai visai kitoks siurblys nei „ILIFE V7S Pro“ - nors panašumų turi, tačiau yra universalesnis. Pirmieji pirkėjai, tame tarpe ir lietuviai, yra labai patenkinti šiuo pirkiniu.

Puikus pagalbininkas kasdienai. Naudojamės mėnesį laiko. Tik pabandžius kilo klausimas kodėl tokio daikto neįsigijau anksčiau :), nes:
- tikrai labai taupo laiką,
- sveikesnė gyvenamoji aplinka, nes kasdien(!) prišluoja/prisiurbia tikrai daug „katinų“ ir dulkių, nors atrodo iš pažiūros nėra ką valyti.
- tvarkymasis tapo malonumu net vaikams (i***t iš Lietuvos)

Kaina

Tikrinta 2018 10 16

  • Lietuvoje - 211€
  • Tomtop - 148.06€
  • Vokietijos sandėlis, tad nebus jokių papildomų mokesčių. 
  • Nemokamas pristatymas per 3-5 darbo dienas.
  • Suteikiama 2 metų garantija
  • Prekių skaičius ribotas - tik 150 vienetų.
  • Gearbest €156.60
  • Iš Kinijos sandėlio siuntimas registruotu paštu už 0,89€

Išmanusis „ILIFE V7S Plus“ robotas dulkių siurblys yra ypatingas pirmiausiai dėl to, kad jis palaiko 4 skirtingus valymo režimus.

Galima pasirinkti, kad robotas automatiškai valytų visą teritoriją, apvažiuotų tik kambario pakraščius, išvalytų konkrečią vietą. Pastarasis valymo režimas itin praverčia jei netyčia išpilsite ar išmesite kokių nors maisto produktų ant grindų. Tokiu atveju nereikės robotui be reikalo važinėti per visą kambarį, o tik išvalyti konkrečią vietą.

Na ir žinoma palaiko iš anksto suplanuotą valymo režimą. Tad robotas nustatytų laiku išvalys kambarį ir viską atliks pats, be jokios priežiūros.

Sekantis itin svarbus momentas yra tas, kad robotas dulkių siurblys yra gana žemas – aukštis siekia tik 8,4 centimetrus, o ir sveria vos 3 kilogramus. Tad jam nekyla problemų išvalyti kitiems robotams sunkiai pasiekiamas kambario vietas.

Taip pat „ILIFE V7S Plus“ yra aprūpintas gausybe jutiklių, kurie robotą paverčia protingu. Jis sugeba atpažinti, jog yra ant laiptų ar kitų paviršių, tad niekada nenukrenta. Taip pat „mato“ sienas bei kitas kliūtis, tad į jas nesitranko, o gražiai pravažiuoja šalia jų.

„ILIFE V7S Plus“ nekils problemų ir dėl nelygaus paviršiaus – gamintojas teigia, kad robotas sugeba užlipti ant įvairių paviršių, tad bus išvalyta ir kiliminė danga.

„ILIFE V7S Plus“ pats grįžta prie įkrovimo stotelės, kai tik jo baterija pasiekia žemą lygį. Nereikės patiems ieškoti išsikrovusio roboto po visus namus ir nešti jį įkrauti. Tuo pasirūpins pats „ILIFE V7S Plus“.

Teigiama, kad pilnai įkrautos 2600 mAh talpos baterijos užtenka iki 2 valandų darbui, o baterija pilnai įkraunama per 5 valandas. Įkrovimo laikas atrodo gana ilgokas, tačiau juk tai galima daryti nakties metu, kai niekas nesiurbia namų, o ir elektros kaina yra pigesnė.

„ILIFE V7S Plus“ yra itin panašus į „ILIFE V7S Pro“ robotą dulkių siurblį, tačiau turi du esminius skirtumus.

Pirmiausiai - „ILIFE V7S Plus“ turi keičiamą drėgną šluostę, o tai yra labai svarbu. Juk laikui bėgant ir dažnai su robotu plaunant grindis, ši šluostė nusidėvės ir jos pakeitimo galimybės nebuvimas automatiškai panaikins vieną iš „ILIFE V7S Pro“ turimų galimybių. To bus išvengta su „ILIFE V7S Plus“ robotu, kuriam tiesiog beliks įsigyti naują šluostę ir vos per keletą sekundžių pritvirtinti prie savojo roboto.

Kitas skirtumas yra tas, kad „ILIFE V7S Plus“ turi 150 ml mažesnę vandens talpą, tačiau vietoj jo dar yra papildoma 60 ml dulkių talpa. Toks kombinuotas sprendimas irgi pravers tais atvejais, kai vienu metu norėsite kambarį išsiurbti bei išplauti jo grindis.

Pabaigai dar reikėtų paminėti, kad „ILIFE V7S Plus“ yra ganėtinai tylus robotas, įtemptai besidarbuodamas skleidžia iki 68 dB garsą, kas yra gana įprasta tokiems robotams.

„ILIFE V7S Plus“ palaiko nuotolinį valdymą, turi HEPA filtrą. Beje, pakuotėje rasite 2 HEPA filtrus, tad jų užteks ilgam. Bendrai, pakuotėje yra visos būtinos roboto dalys ir nieko pirkti atskirai nereikės. Beliks jį išsiimti iš pakuotės ir paleisti darbuotis. Žinoma, prieš tai perskaičius naudotojo instrukciją, kuri yra parašyta daugeliu kalbų: anglų, rusų, vokiečių, ispanų ir kt.

3.2. Už tokią kainą pats geriausias robotas siurblys be plovimo funkcijos  - „Xiaomi Mi Robot Vacuum“

243.60€ | 33% nuolaida„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ specifikacijos, atsiliepimai 

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ tai pirmos kartos kompanijos flagmanas (antrosios kartos vadinasi „roborock S50“) ir vienas populiariausių bei galingiausių siurblių robotų iki 300€, skirtas grindų siurbimui sausuoju būdu mažoms, vidutinėms ir didelėms patalpoms. Valo efektyviau nei bet koks pigesnis robotas vien dėl gebėjimo sudaryti virtualų patalpos žemėlapį, o siurbimo jėga prilygsta kelis kartus brangesniems analogams.

Kaina

Tikrinta 2018 10 16

  • Gearbest - 243.60€.
  • Siunčia registruotu paštu už 1.89€.
  • Tai pati mažiausia kaina, kokia tik buvo iki šiol. 
  • TomTop kainuoja 287€. Siunčia nemokamai.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 38€.

Trumpai:

Palyginamosios apžvalgos:

  • „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ yra kur kas efektyvesnis nei  „Xiaomi Xiaowa Vacuum“ - išsiurbia viską greičiau, o lyginant per tą patį laiką - surenka daugiau visokių nešvarumų.
  • „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ neturi tiek daug galimybių, kaip „Roborock S50“ bet siurbia vienodai gerai. „Asmeniškai, už tuos pinigus, kuriuos išleistumėte įsigydami Roborock S50, aš rekomenduočiau rinktis Xiaomi Mi Robot Vacuum robotą dulkių siurblį, o grindų plovimui – elektrinį šepetį SWDK – D260 Handheld Electric Mop. Mano požiūriu, tai būtų optimalus variantas.“ 
  •  „Xiaomi Mi Robot“ yra neabejotinai geresnis dulkių siurblys nei „ILIFE V7S Pro“. Jis valo kruopščiau, orą filtruoja geriau, surenka daugiau nešvarumų, yra galingesnis. Jis turėtų pirmas pasirinkimas, jei turite didelius namus.

  • Palyginus su „ILIFE A6“, apžvalgos autoriui labiau patinka „Xiaomi Mi Robot Vacuum“. Jis yra gerokai efektyvesnis. Tai ypač aktualu tiems, kurie turi didelius namus ir yra daug valomo ploto.

  • „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ visą darbą atliko gerokai greičiau nei „Roomba 980“. Vienuose testuose laimėjo vienas robotas, kituose kitas, tačiau vertinant bendrai, daugiau pergalių pasiekė „Xiaomi Mi Robot Vacuum“. Nors jis yra trukšmingesnis nei „iRobot Roomba 980“, bet ir gerokai pigesnis.

  • „Samsung PowerBot R9040“ robotas dulkių siurblys užtruko 30 minučių kol išvalė kambarį, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ dulkių siurbliui užteko 12 minučių. Tad neabejotinai „Mi Robot“ yra gerokai efektyvesnis nei „R9040“

4. Belaidis rankinis dulkių siurblys „Proscenic P8“

95.70€ | 28% nuolaida | Iš Čekijos sandėlio | „Proscenic P8“ specifikacijos, atsiliepimai 

Tiesiai iš ES sandėlio siūlomas labai praktiškas daiktas „Proscenic P8“ - tai belaidis rankinis dulkių siurblys su „Hepa“ filtru, 7000 PA siurbimo galia ir puikia komplektacija. Šis prietaisas padės išvalyti namų grindis, baldus ir automobilio saloną. Pirkėjai giria įrenginį ir dėl nedidelio jo svorio bei naudojimo patogumo.

Visos dalys yra nuimamos ir plaunamos, siurblys neužima daug vietos. Nusipirkau jį automobilio valymui. (Henry)

Kaina

Tikrinta 2018 10 16

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 95.70€ 
  • Kaina su 28 % nuolaida
  • Iš Čekijos sandėlio. Dar 4.76€ kainuos siuntimas į Lietuvą, tačiau laukti tereikės 3-5 darbo dienas ir nebus jokios rizikos dėl muitų.  Įdomu tai, kad iš Kinijos sandėlio jis siūlomas net brangiau - už 145.70€.
  • Aliexpress136.37€
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote apie 40€

Trumpai

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.5 balai iš 5 (8 vertinimai)
  • Kas geriau, ar iš Čekijos sandėlio siūlomas „Proscenic P8“, ar kiek brangesnis „Dibea C17“? Po visų bandymų apžvalgininkui labiau patinka „Proscenic P8“ dulkių siurblys nei „Dibea C17“. „Proscenic P8“ yra kiek galingesnis bei šiek tiek triukšmingesnis, tačiau jis geriau susiurbia atliekas nuo grindų ir kiliminės dangos. Tam reikia mažiau laiko ir „Proscenic P8“ šepečio šerelių dizainas dirba geriau nei „Dibea C17“ siurblio.

Dabartinė 95.70€ kaina yra viena mažiausių šio siurblio kainų istorijoje:

5. Prie elektrinio suktuvo montuojamas kniediklis

10.75€ | 48% nuolaida | 5 balai iš 5 (23 vertinimai)

Jeigu tik Kinijoje pasitaiko nestandartinis ir už gerą kainą siūlomas įrankis, jis visada sulaukia dėmesio. Štai dabar prie populiariausių įsibrovė labai patogus kniediklis. Kniedyti rankomis nėra labai sunku, tačiau kur kas maloniau, kai šį darbą atlieka prietaisai. O šis dar be viso kito labai universalus ir įdomus. 

Šis kniediklis yra montuojamas prie paprasto suktuvo ir turi keturias skirtingo dydžio galvutes.

Po plastiko korpusu slepiasi plieninės dalys, todėl šis įrankis yra labai tvirtas ir malonus naudoti.

6. Orų stotelė „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“

22.62€ | 41% nuolaida | 4.76 balai iš 5 (38 vertinimai)

Kai tik pasiūloma gera nuolaida, ši orų stotelė iš karto patenka į perkamiausių sąrašus. „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“ yra ne tik žadintuvas, bet ir orų stotelė, ir laikrodis, ir kalendorius. Ir pasižymi labai patrauklia kaina.

FJ3365 turi didelį LCD ekraną, kuris visas yra užpildytas informacija. Visų pirma, aišku, reikia paminėti, kad čia pamatysite dienos laiką, datą, mėnulio fazę. Galėsite nustatyti žadintuvą, o jei atsibusti bus sunku, galėsite signalą atidėti 5 minutėms. Visgi, tai - labai paprastos funkcijos, kurias turi kiekvienas paprastesnis žadintuvas.

FJ3365 jus informuos apie orus. Kartu su šiuo prietaisu komplektuojamas ir belaidis orų jutiklis, kurį reikia padėti kur nors už lango. Taip ekrane išvysite tiek vidaus, tiek lauko temperatūrą, drėgmę, kritulius. Ekrano centre pastebėsite ir simbolius, kurie nurodys artimiausių orų prognozę.

Tai - gana protingas daiktas. Jis pats savarankiškai prognozuoja orus pagal drėgmę, temperatūrą ir šių rodiklių pokyčius. Temperatūrai nukritus žemiau nulio, pasigirs ir perspėjimas, kad lauke galite susidurti su ledu.

Pats ekranas yra gana ryškus LCD. Ne naujausias žodis technologijose, tačiau jis yra pakankamai ryškus. Apšvietimo lygį galite reguliuoti - galite sumažinti iki minimumo, jei ketinate šį įrenginį laikyti prie lovos.

FJ3365 atrodo labai švarus, dizaino prasme, nes mygtukai, baterijų lizdas ir garsiakalbiai yra perkelti į įrenginio galą. Tiesa, nors jis gali veikti naudodamas porą AA baterijų, šį įrenginį galite prijungti ir tiesiai prie elektros lizdo. O štai išorinis temperatūros jutiklis veikia tik dviejų AA standarto elementų pagalba.

Dabartinė 22.62€ kaina yra pati mažiausia, kada tik buvusi šiai orų stotelei:

7. Išmanusis telefonas „OUKITEL WP2“

191.40€ | 52% nuolaida | „OUKITEL WP2“ specifikacijos

Su įspūdinga nuolaida siūlomas „OUKITEL WP2“ telefonas aktyviems. Jis atitinka IP68 standartą, nebijo smūgių, o ir dėklo jam nereikia. Vienas didžiausių privalumų - 10000 mAh baterija, kurios pakaks kelioms dienoms. Šalia to „OUKITEL WP2“ turi ir pirštų antspaudų skaitytuvą, trigubą kamerą ir krūvą papildomų funkcijų.

Trumpai

  • Ekranas: 6,0 colių įstrižainės (2160 x 1080, 403 PPI).
  • Procesorius: 8 branduolių MTK6750T, 1,5 gHz.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM (gali būti plečiama naudojant „Micro SD“ kortelę iki 256 GB).
  • Kameros: dviguba galinė kamera (16 MP + 2 MP), 8MP priekinė.
  • OS: „Android 8.0“ („Oreo“).
  • Baterija: 10000 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas.
  • Jungtys: USB.
  • Ryšiai: NFC, „Bluetooth 4.0“ ir „WiFi“ ryšio moduliai, 4G LTE palaikymas.
  • Jutikliai: akselerometras,  giroskopas, artumo sensorius, kompasas.
  • Korpusas: IP68, metalinis, gumuotas, atsparus smūgiams.
  • Matmenys ir masė: 15,21 x 7,12 x 0,85 cm, 360 g.

8. Darbui ar stovyklavimui idealiai pritaikytas belaidis lauko šviestuvas „Chargeable Portable Flood Light Charging Bank for Outdoor Camping“

13.92€ | 60% nuolaida | 4.85 balai iš 5 (27 vertinimai)

Tai - belaidis lauko šviestuvas. Lauke vis ilgiau tamsu, todėl toks įrenginys praverstų tiems, kurie dar stengiasi daugiau laiko praleisti gamtoje. Šis šviestuvas turi keturis LED elementus, sumontuotus tvirtame ABS korpuse, kuris yra atsparus vandeniui.

Tikrai daro įspūdį. Nupirkau šį šviestuvą kaip dovaną, bet negaliu su juo skirtis. Galiu įsivaizduoti daugybę situacijų, kuomet šis šviestuvas bus naudingas ir efektyvus. (Louis)

Vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų - mobilumas. Jį labai lengva nešioti, nes jis sveria vos 290 gramų.

Baterijomis taip pat galima pasirūpinti iš anksto - šis įrenginys naudoja  dvi 18650 arba tris AA standarto baterijas, kurios kartu parduodamos nėra.

Šviesos intensyvumą galima reguliuoti. Šis šviestuvas puikiai tiks stovyklaujant ar vakare dirbant lauke. Tačiau jis turi ir dar vieną funkciją - jis gali įkrauti jūsų telefoną.

Šis šviestuvas turi USB lizdą, prie kurio galite prijungti savo išmaniuosius įrenginius ir taip juos įkrauti. Tai - smulkmena, bet ir ji kartais būna svarbi.

9. Racijų komplektas „Baofeng BF - T3“

12.18€ | 41% nuolaida | 4.89 balai iš 5 (108 vertinimai)

Jeigu mėgstate keliauti arba tiesiog klajoti po nepažįstamas teritorijas, tai greičiausiai sutiksite, kad po ranka turėti nešiojamą raciją tikrai nepamaišytų.

„Baofeng BF - T3“ naudoja keturias AAA standarto baterijas, o be jų sveria vos 80 gramų. 

Dažnių diapazonas taip pat yra pakankamai platus - 462 - 467MHz, atmintyje išlieka 8 dažniai.

„Baofeng BF - T3“ turi integruotą anteną, kuri leidžia susikalbėti 1-3 km atstumu, priklausomai nuo kliūčių.

Šalia to dar pridėkite LCD ekraną, LED prožektorių, keičiamus perspėjimo apie susisiekimą signalus ir gausite pakankamai patrauklų daiktą.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tai, kad „Baofeng BF-T3“ racijos (5,5 x 2,5 x 14,5 cm) pilnai atitinka visus keliamus Europos Sąjungos reikalavimus, todėl be jokių problemų gali būti naudojamos ir Lietuvoje.

10. Atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

3.91€ | 4% nuolaida | 4.9 balai iš 5 (30 vertinimai)

Nauja atminties kortelė, kuri dėl itin gero kainos-kokybės santykio iš karto sulaukė daug dėmesio. Tai - 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

Dabartinė 3.91€ kaina yra pati mažiausia, kada tik buvusi šiai atminties kortelei:




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (2)