TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pradžiai: speciali akcija ir pati mažiausia kaina dulkių siurbliams, itin atpigęs elektrinis paspirtukas ir labai geri laikrodžių pasiūlymai (Video, 2018 m. 41 savaitė)  ()

Skelbiamos nuolaidos šioms prekėms:

- Belaidis ir universalus dulkių siurblys „Puppyoo WP536“

- Išmanusis TV priedėlis „A5X MAX“

- Elektrinis paspirtukas „Xiaomi Ninebot ES2“

- Išmanusis dantų šepetėlis „Xiaomi Soocare X3“

- „ECOVACS DG801“ siurblys su plovimo funkcija

- Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“, tarptautinė versija

- Išmanusis laikrodis „Lenovo Watch 9“

- TV priedėlis „LAKE I“

- Belaidės ausinės „Meizu EP52 Lite“

- Išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina iki šiol dulkių siurbliui „Puppyoo WP536“

79.20€ | 40% nuolaida | 4.91 balai iš 5 (11 vertinimai)

Tuoj po anonso šis siurblys kainavo net 156€, o paskui per akcijas jo kaina ėmė mažėti. Dabartinė kaina yra pati geriausia iš buvusių. „Puppyoo WP536“ yra belaidis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui. Jis džiugina ne tik moderniu dizainu ir belaidžio įrenginio privalumais, bet ir nedidele kaina.

Kaina

Tikrinta 2018 10 08

  • Belaidžiai dulkių siurbliai dažnai būna pakankamai brangūs - pavyzdžiui, „Xiaomi ROIDMI XCQ01RM“ kainuoja virš 300€. „Puppyoo WP536“ yra maloni išimtis.
  • Gearbest.com taiko 40 % nuolaidą ir jis kainuoja 79.20€, į Lietuvą siunčiamas nemokamai Priority Line metodu.
  • Amazon siūlo už 111€.
  • AliExpress kainuoja 122€, galima įsigyti priedus - atskirą bateriją ir filtrą
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 40€.

„Puppyoo WP536“ yra nedidelis belaidis dulkių siurblys. Kompaktiškas jo dydis reiškia, kad jis užims ne daug daugiau vietos nei paprasta šluota – jį tiesiog atremsite kur nors kampe. „Puppyoo WP536“ sveria 2,5 kg, todėl juo galėsite darbuotis ir iškeltu virš galvos, valydami dulkes iš užuolaidų. Tam net yra specialus antgalis. Dar vienas antgalis yra skirtas sunkiai prieinamoms vietoms, o pagrindinis efektyviai valo grindis.

Šis 120 W galingumo siurblys be vargo renka ir augintinių plaukelius, ir dulkes, ir įprastą purvą. Jokių maišelių „Puppyoo WP536“ nenaudoja, nes jie yra nepatogūs. Visos šiukšlės yra surenkamos į permatomą indą, todėl lengvai matysite, kada jis prisipildo. Vienas mygtuko paspaudimas jį atidarys ir viskas iškris į šiukšledėžę, o indą galėsite išplauti – paprasta ir greita.

Lengvai išimama ir baterija. „Puppyoo WP536“ turi 2200 mAh talpos bateriją, kurios pakanka 35 minučių darbui. Per tiek laiko suspėsite išvalyti bent jau porą kambarių - gamintojas tvirtina, kad tiek užtenka ir 100 m2 plotui, bet čia priklauso kaip skaičiuojama. Per tiek laiko tikriausiai pavyks išsiurbti ir automobilį – juk tai taip lengva, kai įrenginiui nėra būtini laidai.

Tada siurblį reikės kurį laiką įkrauti. Baterija iš siurblio yra išimama kartu su integruotu įkrovikliu - tai reta galimybė tarp tokio tipo siurblių, bet labai patogi. Galima krauti baterijos neišėmus arba išėmus iš siurblio, o jai susidėvėjus, galima įsigyti atskirą bateriją. Krovimas užtrunka 2-2,5 val., kroviklis yra 11W galingumo. 

Galiausiai, „Puppyoo WP536“ yra ne tik patogus ir efektyvus, bet ir pakankamai tylus – skleidžia tik 79 dB triukšmą. Aišku, prie tokio ūžimo pamiegoti nepavyks, bet kaimynai skųstis neturės kuo. Visos šios gerosios savybės yra sujungtos į patrauklų derinį, kurį mėgsta pirkėjai.

Štai ką apie jį sako viena pirkėja:

Labai lengvas ir patogus naudoti. Mano šuo nuolatos šeriasi, visus namus tenka valyti nuo jo plaukų. Šis siurblys yra tikrai geras ir kainuoja pigiau nei kitas, kurį buvau radusi prekybos centre. (Susan)

Išsamiau: Skelbiamos nuolaidos belaidžiam ir labai universaliam 120W galios dulkių siurbliui „Puppyoo WP536“ - turi išimamą bateriją, puikius vertinimus ir dabar kainuoja beveik 50€ pigiau (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

2. Geriausia kaina TV priedėliui „A5X MAX“

39.60€ | 29% nuolaida | 4.81 balai iš 5 (31 vertinimai)

Šiais laikais viskas yra išmanu. Tačiau nemažai namų vis dar turi senesnius, neišmanius televizorius, kurie negali prisijungti prie interneto ir transliuoti „Youtube“ ar „Netflix“. Tai galima išspręsti įsigijus nebrangų, bet labai gerą TV priedėlį, koks ir yra „A5X MAX“ - tai vienas geriausių TV priedėlių Kinijos rinkoje pagal kainą ir kokybę su „Android 8.1“ operacine sistema, 4GB RAM, SD atminties kortelės lizdu, 4-iomis USB ir 1 Ethernet jungtimi bei minimalistiniu pulteliu, o dabartinė siūloma kaina yra labai gera. Pagyrų jis nusipelno ne atsitiktinai - pagal „A5X MAX“ apžvalgų reitingą, tai labai geras pasirinkimas. 

Kaina

Tikrinta 2018 10 08

  • Šiuo metu Gearbest šiam įrenginiui taikoma 29 % nuolaida ir jis kainuoja 39.60€. Nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Geekbuying siūlo iš Lenkijos sandėlio už 49.42€. Siunčia nemokamai.
  • TomTop siūlo už 55.56€, tačiau senesnę versiją su Android 7.1 - nusipirkus dar reikėtų atnaujinti programinę įrangą į Android 8.1 (atnaujinimą galima persisiųsti iš čia)
  • Lietuvoje neparduodamas
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 16 eurų.

„A5X MAX“ – tai TV priedėlis bet kokį televizorių su HDMI lizdu galintis paversti išmaniu. Šis prietaisas „Wi-Fi“ ryšiu prisijungia prie interneto ir leidžia televizoriaus ekrane naršyti internete, naudotis „Youtube“, „Netflix“ ir kitomis vaizdo įrašų transliavimo platformomis. Kadangi „A5X MAX“ naudoja „Android 8.1“ operacinę sistemą, šis įrenginys gali naudotis ir įprastomis „Android “ programėlėmis. Išskirtiniai jo bruožai - itin daug jungčių, labai daug operatyviosios atminties, puiki vaizdo kokybė ir visa tai už labai gerą kainą. 

Jis taip turi „Bluetooth“, tad galima prijungti tiek belaidę klaviatūrą ar pelę, tiek laidinę per per USB. Priedėlį lengva valdyti ir pridedamu pulteliu, kuris yra labai paprastas ir naudoja dvi AAA standarto baterijas. Pats priedėlis yra labai mažas ir ant televizoriaus stalelio bus sunkiai pastebimas – akies šis prietaisas tikrai nerėš, nes jo išmatavimai siekia tik 11,20 x 11,20 x 2,20 cm.

Kad ir kaip keistai tai nuskambėtų, apie „A5X MAX“ užtikrinamą vaizdo kokybę net nėra labai daug ką pasakoti - ji turėtų būti tikrai kokybiška. Mat „A5X MAX“ turi tą pačią vaizdo plokštę kaip ir „Xiaomi Mi Box“ - „Mali 450“, 750 MHz, o dėl „Xiaomi Mi Box“ vaizdo kokybės dar niekas nesiskundė. Tai reiškia, kad „A5X MAX“ gali groti ir 4K raiškos failus.

Prie vaizdo kokybės prisideda ir HDR skaitmeninis vaizdas ir garsas. Viskas turėtų būti ryšku ir gražu. Tiesa, priešingai nei „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis, „A5X MAX“ neturi pažangios erdvinio garso sistemos.

„A5X MAX“ yra lankstus, universalus ir funkcionalus TV priedėlis. Nors jis Gearbest.com parduotuvėje pasirodė pakankamai neseniai, pirkėjai jam jau rodo prielankumą.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Nusprendėme įsigyti šį prietaisą perskaitę apžvalgas. Kaip ir jose buvo rašoma, „A5X MAX“ veikia labai gerai, jis pasikrauna greičiau nei panašūs priedėliai. Jis atkeliauja su naujausia „Android 8.1“ versija ir turi pakankamai daug atminties įvairioms programėlėms. Apskritai, tai yra daiktas vertas pinigų. (Kishore)

Išsamiau: „A5X MAX“ - išmanusis TV priedėlis su 4GB RAM, atminties kortelių skaitytuvu, „Android 8.1“ operacine sistema, DLNA bei „Airplay“, net 4 USB jungtimis, 4K raiška ir tokia pat vaizdo kokybe kaip „Xiaomi Mi Box“ (Video)

3. Elektrinis paspirtukas „Xiaomi Ninebot ES2“

342.32€ | 27% nuolaida | 4.45 balai iš 5 (55 vertinimai)

Žemiausia kaina „Xiaomi Ninebot ES2“ paspirtukui. Tai yra paprastas, lengvas, suaugusiems žmonėms skirtas elektrinis paspirtukas, skirtas trumpoms distancijoms įveikti - idealus miestuose ar parkuose. Kuo labiausiai skiriasi nuo garsiojo „Xiaomi M365“? Savo galia - „Xiaomi M365“ variklio galia 250W, o „Xiaomi Ninebot ES2“ - net 700W.

Kaina

Tikrinta 2018 10 08

  • Šiuo metu Gearbest.com portale „Xiaomi Ninebot ES2“ taikoma 27 % nuolaida ir jis kainuoja 342.32€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Šis paspirtukas parduodamas ir Lietuvos parduotuvėse. Štai Technoramoje jis kainuoja 509 eurus.
  • Perkant iš Kinijos sutaupoma 167€.

Elektriniai paspirtukai vis labiau populiarėja. Auganti nauja rinkos šaka pritraukia vis naujų žaidėjų, tačiau vis neapleidžia jausmas, kad paprastas paspirtukas tampa per daug sudėtingu. „Xiaomi Ninebot ES2“ toks tikrai nėra - šis elektrinis paspirtukas yra mažas, lengvas ir gaiviai paprastas.

„Ninebot ES2“ yra labai paprasto dizaino elektrinis paspirtukas, primenantis tuos paspirtukus, su kuriais žaidėme būdami vaikais. Visgi, jis turi tvirtą aliuminio rėmą, kuris gali išlaikyti iki 100 km svorį, nors visas paspirtukas sveria vos 12 kg. Jis gali būti sulankstytas per porą sekundžių ir tuomet automobilio bagažinėje ar namų prieškambario spintoje neužims daug vietos.

Įprastoje konfigūracijoje „Ninebot ES2“ galia siekia 700 W, maksimalus greitis – 25 km/h, o nuvažiuojamas atstumas – 25 km. Aišku, realiomis sąlygomis dinaminės charakteristikos priklausytų nuo apkrovos, kelio sąlygų ir vairuotojo įpročių, tačiau gamintojas pateikia būtent tokius skaičius.

Visgi, juos galima pagerinti papildoma išorine baterija, kuri sveria 1,5 kg, bet išaugina galią iki 720 W, leidžia pasiekti 30 km/h greitį ir įveikti atstumus siekiančius net apie 45 kilometrus. Tačiau tokiu atveju patobulintas paspirtukas Lietuvoje jau bus priskirtas mopedų klasei ir reikės registracijos - plačiau apie tai šioje atmintinėje

„Ninebot ES2“ turi LED žibintus, kurie pasirūpins, kad ir naktį būtumėte matomi ir patys matytumėte, kur važiuojate. Juos galite nustatyti naudodami išmaniojo telefono programėlę, kurioje taip pat rasite greičio ribotuvo funkciją, autopilotą, užraktą ir įvairią techninę informaciją apie savo paspirtuką.

Kur kas svarbesnė „Ninebot ES2“ savybė yra puikūs stabdžiai. Šis paspirtukas turi tradicinius stabdžius ant galinio rato, kuriuos tikriausiai prisimenate iš savo vaikiškų paspirtukų laikų. Tačiau kartu su jais veikia ir elektroniniai stabdžiai, kurie gerokai sutrumpina stabdymo atstumą.

„Ninebot ES2“ yra manevringas, lengvai valdomas ir patogus. Jo ekrane matysite greitį, o telefonu galėsite keisti nustatymus. Beje, ar pastebėjote, kad kartais rašoma „Xiaomi Ninebot ES2“, o kartais - „Segway Ninebot ES2“?

„Segway“ yra garsus riedžių gamintojas, kuriam elektrinės asmeninės transporto priemonės nėra naujiena. Šią kompaniją 2015 metais įsigijo kinų bendrovė „Ninebot“, kurios dalininkė yra „Xiaomi“. Taigi, šie prekiniai ženklai yra susiję ir dabar yra naudojami įvairioms marketingo kampanijoms. Kad ir kaip būtų vadinamas šis paspirtukas, tai - tas pats gaminys. 

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Aš myliu šį daiktą. Tikriausiai jį naudosiu greitoms kelionėms į parduotuvę ar, žinoma, pasimėgavimui. Žmonėms tikriausiai įdomu, kam skirtas šis paspirtukas. Na, jums teks planuoti savo kelionę, nes jei važiuosite ne tinkamiausiu keliu ir jį teks panešti, smagu nebus – jis juk sveria 12 kg! (Andy Kow)

Išsamiau: „Aš myliu šį daiktą.Tikriausiai jį naudosiu greitoms kelionėms į parduotuvę ar, žinoma, pasimėgavimui“. Galingas ir labai populiarus „Xiaomi Ninebot ES2“ paspirtukas su apžvalgininkų atsiliepimais (Aprašymas, Apžvalgos, Video)

4. Išmanusis dantų šepetėlis „Xiaomi Soocare X3“

34.32€ | 34% nuolaida | 4.91 balai iš 5 (1732 vertinimai)

Viena geriausių kainų „Xiaomi Soocas Soocare X3“ - tai išmanusis aukšto dažnio dantų šepetėlis, pasižymintis moderniu dizainu, vandeniui atspariu korpusu, keičiamomis kokybiškomis galvutėmis ir galimybe prisijungti prie išmaniojo telefono.

Kaina

Tikrinta 2018 10 08

  • Vienas iš pačių populiariausių visame pasaulyje išmaniųjų dantų šepetėlių dabar siūlomas su labai gera kaina - Gearbest šiuo metu „Soocas Soocare X3“ taikoma 34 % nuolaida ir šepetėlis kainuoja 34.32€. Į  Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Papildoma pora įprasto valymo šepetėlių kainuoja  apie 6€.
  • Ebay.com kainuoja apie 54€.
  • Lietuvoje neparduodama.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote apie 20€.

Ar žinojote, kad elektriniai dantų šepetėliai yra kur kas efektyvesni už tradicinius? Taip yra todėl, kad jie vibruoja labai aukštu dažniu, taip pašalindami daugiau nešvarumų per tą patį laiką. Anksčiau dantų šepetėliai turėjo įvairių trūkumų - trumpą baterijos gyvavimo laiką, didelį ir nepatogų korpusą, jie dažnai nemėgo vandens. Tačiau laikai keičiasi - „Xiaomi Soocas Soocare X3“ yra pigus, išmanus ir kokybiškas įrenginys. Kuo gi ypatingas „Xiaomi“ dantų šepetėlis?

Elektrinis dantų šepetėlis yra efektyvesnis, jį rekomenduoja dauguma dantistų. Visgi, ne visi elektriniai dantų šepetėliai yra lygūs. Patys pigiausi dažnai nėra labai kokybiški, turi itin silpnas, neilgaamžes baterijas, greitai sulūžta. Tuo tarpu „Xiaomi“ pasirūpino, kad jūsų dantų šepetėlis turėtų visas technologijas, reikalingas nepriekaištingai burnos higienai palaikyti.

Elektriniai dantų šepetėliai laiko tikrai netaupo - dantis vis tiek reikia valytis bent porą minučių. Tačiau jie valo kur kas efektyviau, nes per šį laiką atlieka daugiau judesių. Elektriniai dantų šepetėliai efektyviau šalina apnašas, neleidžia susidaryti akmenims. Burnos gale esantys dantys yra ypač sunkiai valomi, tačiau nedidelė elektrinių dantų šepetėlių judesių amplitudė leidžia labai švariai nuvalyti visus dantis.

„SOOCARE X3“ yra vienas iš populiariausių ir geriausiai vertinamų nebrangių elektrinių šepetėlių rinkoje. Jis turi visą eilę privalumų.

„Soocare X3“ šepetėlis yra tankesnis ir vibruoja itin aukštu dažniu. Jis juda daugiau nei 37 tūkstančius kartų per minutę, todėl dantys yra valomi itin efektyviai.

Vibruodanas 37200 kartų per minutę greičiu „Xiaomi Soocas Soocare X3“ efektyviai šalina apnašas ir maisto likučius - tokio greičio dantis brūžindami tradiciniu šepetėliu tikrai nepasiekiate.

„Xiaomi SOOCAS X3“ turi visą eilę įdomių funkcijų, kuriomis kiti panašūs įrenginiai nepasižymi. Šis šepetėlis dantis valo keturiais režimais – galėsite pasirinkti tą, kuris jums atrodys tinkamiausias:

  • Pats švelniausias yra skirtas itin jautriems dantims ir žmonėms, kurie dar nėra išbandę elektrinio dantų šepetėlio.
  • Šiaip jautriems dantims yra skirtas specialus režimas.
  • Įprastas valymo režimas yra kasdienis ir pasižymi optimaliu procesu nešvarumų pašalinimui.
  • Na, o balinimo režimas yra agresyvesnis, bet gali padėti susigrąžinti šypsenos baltumą.

„Soocare X3“ visiškai nebijo vandens - visą įrenginį galite plauti po vandens srove. Nenaudojamą jį galite įstatyti į įkrovimo stotelę, tačiau realistiškai jo 1000 mAh bateriją reikės įkrauti tik kas 25 dienas, todėl tai nėra didelė problema, jei patogioje vietoje vonioje neturite elektros lizdo. Įkrovimui reikia maždaug 16 valandų.

Kitas labai didelis ir svarbus „Xiaomi Soocas Soocare X3“ privalumas yra itin kokybiški, tankūs nailoniniai šepetėliai su užapvalintais šerelių galais. Jie nežeidžia dantų ir dantenų, tačiau labai efektyviai šalina nešvarumus.

Dantų šepetėlį taip pat galite kruopščiai išplauti, nes visas įrenginys yra atsparus vandeniui (IPX7 reitingas). Galiausiai, kai ateis laikas jį pakeisti, galėsite nusipirkti porą šepetėlio galvučių iš Gearbest.com ar kitos parduotuvės. 

Pačios šepetėlio galvutės yra dar vienas privalumas, nes jos pasižymi itin aukšta kokybe ir suapvalintais itin tankiais JAV gamintojo „Dupont Tynex Classic“ 0,152 mm šereliais. Nors patys šereliai yra vienodi, jų išdėliojimas galvutėse yra skirtingas.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Tai aukštos kokybės šepetėlis. Baterijos pakanka net 30 dienų, per visus naudojimo metus neturėjau jokių problemų, šepetėlis dantis valo puikiai. Jį rekomenduočiau visiems, nes jis prilygsta garsiems gamintojams, nors yra žymiai pigesnis. Spalvos taip pat visai gražios ir suteikia įrenginiui aukštos klasės išvaizdą. Gaminio kokybė yra puiki. (LK)

Išsamiau: Išmanusis dantų šepetėlis „Soocare X3“, „kuris galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje“: „po valymo suteikia neįtikėtinos švaros pojūtį, o kainos ir kokybės santykis yra labai geras“ (Video)

5. „ECOVACS DG801“ siurblys su plovimo funkcija

140.80€ | 57% nuolaida

Taip pat skelbiama mažiausia kaina „ECOVACS DG801“ - tai universalus robotas-dulkių siurblys, kuris gali ne tik siurbti, bet ir plauti grindis. Paprastai šis robotas pardavinėjamas už vidutiniškai 300€ kainą, tad šią savaitę paskelbta Gearbest nuolaida buvo tikra staigmena - dvigubai mažesnė kaina iš karto sudomino pirkėjus. Už tokią kainą tai tampa ko gero geriausiu pasirinkimu rinkoje. Jis yra labai funkcionalus, turi du šoninius šepetėlius ir vieną pagrindinį. Jo siurbimo galia siekia 1000 PA, jis nesunkiai išvengia kliūčių ir užlipa ant kilimo. 

Kaina

Tikrinta 2018 10 08

  • Gearbest.com „ECOVACS DG801“ siurbliui taiko 57% nuolaidą ir jis kainuoja 140.80€. Siuntimas į Lietuvą Priority Line metodu už 1.98€.
  • Ebay.co.uk šis siurblys kainuoja 191.69€, bet deja, į Lietuvą nesiunčiamas. 
  • AliExpress prašo 223.68€ už siurblį. Siunčia nemokamai.
  • Lietuviškose parduotuvėse „ECOVACS DG801“ neparduodamas.
  • Pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti 83€.

„ECOVACS DG801“ – tai neišmanus biudžetinės klasės robotas-dulkių siurblys su plovimo funkcija. Be nuolaidų - tai įprastos kainos produktas, kuomet reikia svarstyi jo ir konkurentų pranašumus, kad nuspręsti ką rinktis. Bet jei siūlomas už pusę savo kainos, jis konkurencijos praktiškai neturi. 

Pagrindiniais parametrais jis šiek tiek primena „ILIFE A6“ - tai dar vienas biudžetinės klasės robotas siurblys, dabar kainuojantis 202€. Abu šie įrenginiai yra pigesni už itin populiarius „Xiaomi“ robotus dėl labai paprastos priežasties – jie neturi išmaniųjų funkcijų, kurių žmonėms dažnai tiesiog nereikia ir nesudaro virtualaus žemėlapio, kuris mažesnėms patalpoms irgi nėra būtinas. 

Abu šie robotai pasižymi itin žemu siluetu. „ILIFE A6“ aukštis siekia vos 8 cm, todėl jis lengvai palenda po baldais. „ECOVACS DG801“ šį rodiklį dar labiau pagerina – šio įrenginio aukštis siekia tik 7,2 cm. Abu dulkių siurbliai yra gana tylūs, bet vėlgi - „ECOVACS DG801“ yra šiek tiek tylesnis (60 dB prieš 65). Galiausiai, abu įrenginiai moka išvengti kliūčių, nenukristi nuo laiptų, užlipa ant kilimo.

Įdomu tai, kad baterijų talpa nežymiai skiriasi „ECOVACS DG801“ naudai (2600 mAh prieš 2500), tačiau ilgiau vienu įkrovimu dirba „ILIFE A6“ (160 min. ir 150-200 kv. metrų prieš 150 min. ir 150 kv. metrų). Tačiau taip yra todėl, kad „ECOVACS DG801“ turi vieną funkciją, kuria konkurentas pasigirti negali – jis plauna grindis.

„ECOVACS DG801“ turi drėgnojo valymo funkciją. Tam pakuotėje rasite specialią 300 ml vandens talpą ir šluostę. Itin didelių nešvarumų šis įrenginys įveikti tiesiog negali dėl savo dydžio, tačiau naudojant kasdien jis tikrai padės kovoti su dulkėmis.

Abu siurbliai pasižymi 1000PA siurbimo galia, kurios robotams tikrai pakanka, nes jie yra naudojami dažniau nei įprasti dulkių siurbliai.

„ECOVACS DG801“ turi 4 režimus - automatinį, zonos, perimetro ir rezervacijos. Pastarasis režimas leidžia nustatyti laiką, kada siurblys gali dirbti niekam netrukdydamas. Kadangi tai nėra išmanus įrenginys, jį tenka valdyti pulteliu, o ne kokia nors išmania programėle. Jis savo sensorių pagalba susiplanuoja maršrutą ir lėtai keliauja per kambarius, kol viską išsiurbia. Kadangi šis įrenginys veikia pakankamai tyliai, jį galite palikti veikti per naktį tuose kambariuose, kuriuose nemiegate ar tiesiog nustatyti tam laikui, kai nebūsite namie.

„ECOVACS DG801“ yra lengvai prižiūrimas, nebrangus robotas-dulkių siurblys, savo funkcionalumu lenkiantis ir ne vieną brangesnį konkurentą.

Išsamiau: Geras, bet trumpas pasiūlymas: dvigubai pigiau parduodamas „ECOVACS DG801“ - pigus robotas-dulkių siurblys su itin žemu korpusu, 1000 PA siurbimo galia ir drėgno valymo funkcija („ECOVACS DG801“ kaina, Specifikacijos)

6. Nuolaida „Xiaomi Mi Band 3“ tarptautinei versijai

22.88€ | 39% nuolaida | 4.85 balai iš 5 (871 vertinimai)

Ko gero, prasideda pasiruošimas dovanų sezonui - šią apyrankę pirkėjai jau perka po kelis vienetus. Tai protingas pasirinkimas, nes kaina tikrai gera, daiktas patikimas, o apyrankė atkeliaus per 3-4 savaites. „Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus ir nuo to laiko nuolatos patenkanti į perkamiausių TOPą.

Kaina

Tikrinta 2018 10 08

  • Gearbest tarptautinę „Xiaomi Mi Band 3“ versiją parduoda už 22.88€ su nuolaidos kodu IVBAND3. Nuo kiniškos versijos ji skiriasi tuo, kad turi CE sertifikatą, joje yra įdiegta tik anglų kalba (kiniška apyrankės versija turi ir kinų, ir anglų kalbą - nustatoma per programėlę pasirinkimuose). Nors abiejų apyrankių versijų galimybės yra identiškos, tačiau internete komentatoriai teigia, kad tarptautinė versija yra stabilesnė. Siunčia registruotu paštu nemokamai.
  • Gearbest kinišką „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę, kuri neturi NFC modulio, galima įsigyti už 35.55€. Pristatymas registruotu paštu už 1.86€.
  • Tomtop parduoda už 27.33€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje ši išmanioji apyrankė kainuoja 33€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 13 eurų.

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė iš išvaizdos yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didesnės talpos bateriją. Tiesa, dėl didesnio ekrano budėjimo laikas išliko toks pat.

Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta kur kas didesniu 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80. Be to, ekranas yra pilnai jautrus lietimui, kai „Xiaomi Mi Band 2“ atveju buvo tik vienas lietimui jautrus ekrano taškas - sensorinis mygtukas. 

Tad tokio dydžio ekraną reikia išnaudoti ir naujoji „Mi Band 3“ leidžia į telefoną gautas žinutes perskaityti tiesiog apyrankės ekrane. Žinutės dažniausiai būna ilgos, tačiau „Mi Band 3“ jas sutalpina į tris puslapius, kuriuos greitai vartysite atnaujintos programinės įrangos pagalba.

Štai ką apie ją sako vienas pirkėjas:

Ekonomiška, turinti ilgaamžę bateriją, elegantiškai atrodanti, valdymas ir naudojimasis yra nesudėtingas, atspari vandeniui ir itin greitas pristatymas iš Gearbest.com. (Giovanni)

Išsamiau: Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

7. Išmanusis laikrodis „Lenovo Watch 9“

17.60€ | 46% nuolaida | 4.58 balai iš 5 (423 vertinimai)

Rekordiškai maža kaina laikrodžiui - kainuoja pigiau nei išmanioji apyrankė, o gali iš esmės tą patį ir dar turi didelį klasikinį ekraną. Iš pažiūros „Lenovo Watch 9“ primena įprastą klasikinį mechaninį laikrodį, tačiau iš tikrųjų šio laikrodžio vidus slepia kai ką daugiau.

Kad ir kaip keistai tai skamba, tačiau šis išmanusis laikrodis neturi lietimui jautraus ekrano ir gali pasigirti tik įprastomis trimis klasikinio laikrodžio rodyklėmis, kurias nuo išorinės aplinkos apsaugo skaidrus safyro stiklas.

Tuo tarpu pats „Lenovo Watch 9“ korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio, o apyrankė iš specialaus odos alerginių reakcijų nesukeliančio silikono. Toks medžiagų pasirinkimas pasiteisina ir dėl tos priežasties, nes leidžia maksimaliai optimizuoti laikrodžio svorį. Tai puikiai patvirtina ir „Lenovo Watch 9“ pavyzdys, kadangi šis neįprastas laikrodis sveria vos 55 gramus ir yra atsparus išorės poveikui - su juo drąsiai galima plautis rankas ar maudytis ežere. 

Šiuo atveju įdomu ir tai, jog gamintojas „Lenovo Watch 9“ išmaniajame laikrodyje pasirinko naudoti ne standartinę ličio jonų, bet CR2032 tipo bateriją. „Lenovo“ tvirtina, kad budėjimo režime ši baterija energiją laikrodžiui gali teikti net apie 240 dienų. Tuo tarpu jai išsikrovus tiesiog teks įsigyti naują CR2032 bateriją, kuri šiuo metu priklausomai nuo kokybės ir gamintojo kainuoja ne daugiau nei du eurus.

Nors iš pažiūros visa tai gali atrodyti kaip apribojimai, tačiau šiuo atveju reikėtų įvertinti ir tai, kad „Lenovo Watch 9“ šiuo atveju vis tiek naudojant Bluetooth ryšio modulį gali būti prijungtas tiek prie „iOS“, tiek prie „Android“ išmaniųjų telefonų. Tai yra pagrindinė priežastis dėl kurios būtent ir galime įprastai atrodantį „Lenovo Watch 9“ laikrodį vadinti išmaniuoju laikrodžiu.

Taip pat norime atkreipti jūsų dėmesį, kad „Lenovo Watch 9“ gali skaičiuoti nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, informuoti apie įeinančius skambučius bei pranešimus ir taip pat geba priminti apie per mažą fizinį aktyvumą. Be to, „Lenovo Watch 9“ dar gali pasigirti integruotu begarsiu žadintuvu, miego sekimo funkcija bei įdiegtu sprendimu, kuris leidžia nuotoliniu būti valdyti išmaniojo telefono kamerą.

Tiesa, duomenys pateikiami tik programėlėje - laikrodžio ekranas tokios funkcijos nepalaiko. Programėlė suderinama su Android ir iOS, yra kiniška ir angliška jos versija. 

Greičiausiai dabar sutiksite, kad įprastai atrodantis „Lenovo Watch 9“ laikrodis iš tikrųjų siūlo lygiai tokias pačias funkcijas kaip ir bet kuris kitas fizinis aktyvumo asistentas ar išmanusis laikrodis. Vis dėlto futuristiškai atrodantys laikrodžiai daugeliui susižavėjimo nekelia, todėl net neabejojame, jog „Lenovo Watch 9“ šiuo atveju gali būtent tai ko dauguma iš jūsų jau labai seniai ieškojo.

8. TV priedėlis „LAKE I“ su galimybe veikti kaip tinklo duomenų saugykla NAS

47.52€ | 39% nuolaida | 4.8 balai iš 5 (15 vertinimai)

„LAKE I“ - tai šiuolaikiškas tinklo įrenginys, kuris gali būti naudojamas kaip tinklo duomenų saugykla. „LAKE I“ gali atstoti ne tik TV priedėlį, bet ir NAS tipo įrenginį, kadangi turi galimybę prijungti išorinį 2 TB talpos diską ir gali būti pasiekiamas tiek per belaidį, tiek per laidinį tinklą. Naudojamas kaip tinklo duomenų saugyklą, kurioje gali būti laikomos nuotraukos, filmai bei muzika. Prieiga prie „LAKE I“ esančios informacijos galima tiek iš vidinio tinklo, tiek per internetą. Taip pat gali būti jungiamas prie televizoriaus ar monitoriaus ir būti naudojamas kaip „Android“ žaidimų kompiuteris, interneto naršyklė ar TV priedėlis televizijai per internetą žiūrėti.

Kaina

Tikrinta 2018 10 08

  • Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ taiko net 39% nuolaidą, todėl dabar „LAKE I“ tinklo duomenų saugyklą su TV priedėlio funkcionalumu galite įsigyti už 47.52€. „LAKE I“ siuntimas iš Kinijos yra vykdomas registruotu paštu ir papildomai nekainuoja.
  • „AliExpress“ už šį elektroninį įrenginį prašo 70.48€.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Tinklo duomenų saugyklą „LAKE I“ pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti 23€.

„LAKE I“ yra tikrai nestandartinis tinklo įrenginys, kurį su kažkuo lyginti yra labai sunku. Iš pažiūros „LAKE I“ primena tipinį Kinijoje parduodamą TV priedėlį, tačiau šis elektroninis įrenginys gali kur kas daugiau.

Žiūrint tik kaip į TV priedėlį, „LAKE I“ šiek tiek panašus į garsųjį „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlį, kuris dabar su nuolaida siūlomas už 57.20€.

Abu šie priedėliai turi integruotą dviejų dažnių WiFi (2,4 GHz + 5,8 GHz) – įprasti kiniški TV priedėliai geriausiu atveju siūlo tik vieno dažnio palaikymą. Tačiau jei „Xiaomi Mi Box“ kritikuojamas, kad neturi LAN jungties, „LAKE I“ šios problemos neturi.  „LAKE I“ nestandartinis įrenginys turi ne tik integruotą Bluetooth 4.0 ryšio modulį, bet ir gigabito pralaidumą palaikančią RJ-45 jungtį.

Tokių ryšio modulių kombinacija garantuoja, kad „LAKE I“ saugomą informaciją visada galėsite pasiekti jums patogiausiu būdu. Pakankamas ryšio modulių pralaidumas taip pat garantuoja, kad tiesiai iš „LAKE I“ tinklo duomenų saugyklos be jokių problemų bus galima transliuoti ir ten saugomus 4K raiškos filmus.

„LAKE I“ dažnai dar būna pavadinamas mažų gabaritų kompiuteriu. Toks funkcionalumas tampa įmanomas dėl įdiegtos „Android 6.0“ operacinės sistemos.  Būtent tokią pat OS versiją turi ir „Xiaomi Mi Box“.

Tad jų galimybės tampa iš esmės vienodos ir tuo pačiu, tai garantuoja, kad įrenginys turės ir anglų kalbą. 

Žinoma, tokį patį funkcionalumą siūlo ir kiti įprasti TV priedėliai, tačiau „LAKE I“ gali kur kas daugiau  - galimybė prijungti išorinį 2TB talpos 2,5 colių diską jį paverčia labai patogia per nuotolį pasiekiama duomenų saugykla.

Tokios galimybės neturi nei „Xiaomi Mi Box“, nei daugybė kitų TV pridėlių. Į išorinį diską galima įrašyti ne tik filmus ir kitą informaciją iš interneto, bet vėliau naudoti filmų peržiūrai per TV ar kompiuterį. 

Duomenys pasiekiami iš bet kokio išmanaus įrenginio, kuris gali prisijungti prie interneto. 

Negana to, „LAKE I“ dar palaiko ir išorinę duomenų kortelė iki 128 GB - „Xiaomi Mi Box“ irgi tokios galimybės neturi. 

Nejaugi „LAKE I“ visais atžvilgiais geresnis už „Xiaomi Mi Box“? Jei kainuoja juntamai pigiau, tada turbūt taip. Jei kaina vienoda, tuomet „Xiaomi Mi Box“ įgauna kitų privalumų - yra stilingesnis, palaiko erdvinį garsą, bet teks susitaikyti su labai ribotos atminties galimybėmis. 

Maksimali jo talpa gali siekti 2 TB. Jame galėsite laikyti ne tik muziką, bet ir filmus ar nuotraukas. Be to, visą šią informaciją namų tinkle galėsite pasiekti iš bet kurio įrenginio tiesiog per tinklą.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Puikus įrenginys. „Realtek“ lustas, USB 3.0, HDMI išvestis ir 1000 Mbps pralaidumo LAN jungtis. Dar norisi paminėti ir galimybę pridėti 2,5 colių HDD. O jeigu prie „LAKE I“ prijungsite ir pelę su klaviatūra, tuomet galėsite turėti tikrą mini kompiuterį. Turėdami tokį sprendimą tiesiog galėsite žiūrėti filmus tiesiai iš „LAKE I“ integruoto disko be jokio interneto. Įsigijau šį įrenginį su labai gera nuolaida ir tikrai esu juo patenkintas. (5niza33)

Išsamiau: Skelbiama trumpa, bet gera nuolaida unikaliam TV priedėliui „LAKE I“ su galimybe prijungti 2TB kietąjį diską - tikra tinklo duomenų saugykla su „Android“ žaidimų kompiuteriu ir interneto televizija viename (Video)

9. Belaidės ausinės „Meizu EP52 Lite“

16.72€ | 23% nuolaida

„Meizu EP52 Lite“ – tai naujos kartos ant kaklo kabinamos belaidės Bluetooth ausinės, kurios tarpusavyje gali būti sukabinamos dėka magnetinių paviršių. Šios ausinės taip pat yra atsparios vandeniui (IPX5), yra labai lengvos ir iš kitų išsiskiria dėl garsiakalbių gamybai panaudoto biologinio tipo pluošto.

Kaina

Tikrinta 2018 10 08

  • Gearbest parduoda „Meizu EP52 Lite“ su 23% nuolaida už 16.72€, siunčiama registruotu paštu už 0.02€.
  • „AliExpress“ už „Meizu EP52 Lite“ dabar prašo 19.73€.
  • Ausines pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti apie 3€.

„Meizu“ prekinis ženklas anksčiau daugeliui asocijavosi su išmaniaisiais telefonais. Vis dėlto dabar „Meizu“ kur kas dažniau pristatomas kaip ausinių gamintojas. Sukauptą šio gamintojo patirtį ausinių rinkoje puikiai pademonstruoja naujos kartos belaidės į ausį įstatomos ausinės „Meizu EP52 Lite“.

Jeigu domitės kiniškų ausinių rinka, tuomet greičiausiai „Meizu EP52 Lite“ jau pradėjote lyginti su „Bluedio TN“ ausinėmis. Taip, tai labai geros ausinės, kurias rekomenduoja net ir „Amazon“. Iš tiesų, šios ausinės yra labai panašios dėl to, nes yra kabinamos ant kaklo ir galuose taip pat turi magnetus, kurie leidžia sukabinti skirtingas ausines tarpusavyje.

„Bluedio TN“ jums greičiausiai patinka dar ir dėl to, nes yra šiek tiek pigesnės nei „Meizu EP52 Lite“ – „Bluedio TN“  dabar kainuoja apie 14€. Tačiau akcijos metu kainų skirtumas nėra labai didelis, tad verta pažiūrėti, kaip šios ausinės atrodo palyginus techninius parametrus. Visų pirma, „Meizu EP52 Lite“ yra naujas gaminys, tad labiau patiks tiems, kas mėgsta naujoves. 

Be to, „Meizu EP52 Lite“ papildomai siūlo atsparumą vandeniui (IPX5), unikalius garsiakalbius, kurių gamybai naudojamas biologinio tipo pluoštas bei dar lengvesnį 16 gramų korpusą nei „Bluedio TN“ atveju (23 g.).

„Meizu“ taip pat deklaruoja, kad „Meizu EP52 Lite“ geba užtikrinti HD kokybės garsą pokalbio metu. Už tai tenka dėkoti MEMS tipo mikrofonui bei specialiai programinei įrangai.

Labai panašų sprendimą naudoja ir „Bluedio TN“, tačiau šios ausinės negali pasigirti MEMS mikrofonu, kuris „Meizu EP52 Lite“ atveju garantuoja ne tik geresnį signalo/triukšmo santykį, bet ir mažesnes energijos sąnaudas bei geresnį jautrumą.

Matyti, kad „Meizu EP52 Lite“ turi privalumų lyginant su „Bluedio TN“, o ar šie privalumai vertesni šiek tiek didesnės kainos – reiktų spręsti asmeniškai.

Štai ką apie jas sako vienas apžvalgininkas:

Nors tai nėra „Sennheiser“, „Sony“ ar „Bose“ ausinių alternatyva, tačiau tenka pripažinti, kad žemesnės kainos kategorijoje „Meizu EP52 Lite“ belaidės ausinės yra vienas geriausių pasirinkimų. Kitaip sakant, „Meizu EP52 Lite“ turi visas funkcijas, kurių jums gali prireikti tiek poilsiaujant, tiek sportuojant ar atliekant bet kurias kitas užduotis. Geriausia yra tai, kad „Meizu EP52 Lite“ yra labai lengvos, todėl dėvėdami šias ausines tiesiog jausitės patogiai ir galėsite mėgautis muzika. („Technosoups“)

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos naujos kartos belaidėms ausinėms „Meizu EP52 Lite“ su biologinio pluošto garsiakalbiais, MEMS tipo mikrofonu ir labai gerais pirmaisiais atsiliepimais („Meizu EP52 Lite“ kaina, Specifikacijos, Video)

10. Išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“

158.40€ | 26% nuolaida

„Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ – tai atnaujinta „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ išmaniojo telefono versija, kuri išsiskiria dar geresnėmis kamerų techninėmis charakteristikomis bei dar didesniu ekranu. Be to, šis išmanusis telefonas taip pat gali pasigirti ir pačia naujausia MIUI 10 vartotojo sąsaja – jos kol kas neturi kiti „Xiaomi“ išmanieji telefonai.

Kaina

Tikrinta 2018 10 08

3/32 GB

  • „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ versijai su 3 GB RAM ir 32 GB ROM „Gearbest“ šiuo metu taiko net 26% nuolaidą, todėl dabar šį išmanųjį telefoną galite įsigyti už 158.40€. Išmanusis telefonas yra siunčiamas registruotu paštu visiškai nemokamai.
  • Lietuvoje kainuoja apie 203€.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 45€.

4/64 GB

  • „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ versijai su 4 GB RAM ir 64 GB ROM „Gearbest“ šiuo metu taiko 15% nuolaidą, todėl dabar šį išmanųjį telefoną galite įsigyti už 202.40€. Išmanusis telefonas yra siunčiamas registruotu paštu visiškai nemokamai.
  • Lietuvoje kainuoja apie 219€.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 17€.

Skaitytojams, kurie seka kiniškų išmaniųjų telefonų naujienas „Xiaomi Redmi Note“ įrenginių serija greičiausiai yra puikiai pažįstama. Tuo tarpu likusiems norime priminti, kad „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ – tai populiariųjų „Xiaomi Redmi Note 5“  kainuoja (202€) bei „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ išmaniųjų telefonų pamaina.

Telefonai turės panašų našumą, nes naudojamas tas pats procesorius, o ir baterijos talpa yra identiška, tačiau „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ ateina su naujesne MIUI 10 versija, tad turės labiau ištobulintą energijos taupymo režimą.

Bene esminis akcentas, kuris leidžia „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ išsiskirti iš senesnių šios serijos išmaniųjų telefonų – tai net 6,26 colių įstrižainės ekranas ir speciali iškirptė ekrano viršuje. Tai pirmasis Redmi serijos telefonas su notch tipo ekranu.

Pagal šį faktorių „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ yra išskirtinis telefonas bendrame „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų kontekste, tačiau neatsilieka nuo tendencijos siūlyti dideles įstrižaines. Tuo tarpu pirkėjus, kurie ieško dar didesnę įstrižainę turinčio išmaniojo telefono, galimai gali sudominti 6,9 colių ekranu aprūpintas „Xiaomi Mi Max 3“ išmanusis telefonas (kainuoja 264€), tačiau pastarasis turi tradicinio tipo ekraną be iškirptės.

Grįžtant prie „Redmi Note“ serijos dar norisi atkreipti dėmesį į „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atnaujintas kameros technines charakteristikas. Šį naujos kartos išmanųjį telefoną lyginant su „Xiaomi Redmi Note 5“ ir „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ galinė dviguba kamera nuo šiol yra aprūpinta ne tik dirbtiniu intelektu, bet ir kur kas geresne f/1.9 diafragma (anksčiau buvo f/2.2). Be to, „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ dar gali pasigirti ir 1.4µm jutiklio tašku, kuris anksčiau siekė 1.25µm.

Atitinkamai svarbiais atnaujinimais yra aprūpinta ir priekinė „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ kamera. Ją nuo šiol sudaro ne vienas, o du lęšiai.

Be to, jeigu „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ garsėjo 20 MP priekyje integruota kamera su f/2.2 diafragma, tai naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ dabar turi ne tik 20 MP kamerą su dar geresne f/1.9 diafragma, bet ir papildomą 2 MP kamerą su gylio sensoriumi.

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai: 26% anonso nuolaidos pirmajam „Redmi“ telefonui su ekrano išpjova, tiesiog milžinišku 6,26 colių ekranu ir labai geromis kameromis – galima sutaupyti daugiau nei 50€ („Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ kaina, Specifikacijos, Video)




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()