Šios savaitės perkamiausi: tiesiog šluojamos belaidės ausinės, geriausias tokios kainos vaizdo registratorius ir puikus „Roborock S50“ pasiūlymas iš Čekijos sandėlio (Video, 2018 m. 38 savaitė)  (3)

Pačios populiariausios šios savaitės prekės:

- Belaidės ausinės „Bluedio TN“

- Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

- Išmanusis TV priedėlis „A5X MAX“

- Antros kartos robotas dulkių siurblys „Roborock S50“ iš Čekijos sandėlio

- Elektrinis paspirtukas „Alfawise T0“

- Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A2“ iš Lenkijos sandėlio

- Atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- Naujos kartos mini suktuvas „Bosch GO“

- Automobilinis USB įkroviklis „Dual USB Port Car Charger GPS Satellite Positioning Tracker“

- Išmanusis telefonas „Pocophone F1“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belaidės ausinės „Bluedio TN“

12.06€ | 13% nuolaida | 4.73 balai iš 5 (93 vertinimai)

Tikras hitas ausinių rinkoje - vasaros pabaigoje nebuvo ausinių, kurios pagal populiarumą bent kiek prilygtų „Bluedio TN“. Nekeista, jog juodos spalvos ausinės buvo visiškai išpirktos ir kurį laiką nepasiekiamos, dabar asortimentas vėl pasipildė naujais pasiūlymais.  Tai dar vienas žaidėjas pigių belaidžių ausinių rinkoje, tačiau apie kokybę daug kalbėti net neverta - jos įtrauktos į Amazon's Choice kaip vienos geriausių visame pasaulyje belaidžių magnetinių ausinių sportuojantiems. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 23

  • Gearbest ausinėms taiko 13 % nuolaidą ir jos kainuoja 12.06€, į Lietuvą siunčiama nemokamai neregistruotu paštu.
  • Aliexpress kainuoja 15.86€, siuntimas į Lietuvą nemokamas. 
  • Amazon.com kainuoja 24€.
  • Lietuvoje neparduodamos.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 12€.

„Bluedio TN“ ausines gamina labai įdomi ir išskirtinė visame pasaulyje „Bluedio“ kompanija. Technologijos.lt jau rašė apie Europoje mažai kam žinomą „Bluedio“ ausinių atsiradimo istoriją: kodėl jos tokios pigios, o kokybė prilygsta net 5-10 kartų brangesniems analogams ir kaip tai susiję su drastišku „Apple“ sprendimu.

Taigi, „Bluedio TN“ yra kokybiškos garsaus gamintojo ausinės, tačiau jos tikrai nėra brangios ir tai neturėtų stebinti, prisiminus kompanijos istoriją ir dabartinę politiką.

„Bluedio TN“ yra į ausis įstatomos belaidės ausinės su 13 mm garsiakalbiais ir magnetinėmis  nugarėlėmis. Štai toks trumpas pristatymas geriausiai apibūdina „Bluedio TN“ neišduodamas didžiausių šio gaminio stiprybių, bet pažvelkime į viską išsamiau.

„Bluedio TN“ antgaliai, kurių pakuotėje yra net 4 poros, yra įstatomi į ausies kanalą. Tai padeda ausinėms laikytis tvirčiau, o garsas yra perduodamas tiesiai į ausį, todėl garsiakalbiai neturi būti tokie galingi. Į ausis įstatomos ausinės yra lengvesnės ir kompaktiškesnės. „Bluedio TN“ sveria vos 23 gramus, nemažai to svorio lieka ant kaklo, todėl jos tikrai netrukdo bėgioti – užmiršite, kad esate jas užsidėję.

Aišku, garsas tikriausiai bus nepamirštamas. 13 mm garsiakalbiai tokio dydžio ir tipo ausinėms nėra sutinkami dažnai. „Bluedio“ pasistengė, kad garsiakalbiai gerai atkurtų žemus tonus ir gerai grotų šiuolaikinę muziką su ritmingais žemais dažniais. Būtent tokia muzika geriausiai tinka treniruotėms. „Bluedio TN“ jautrumas siekia 116 dB, todėl muzika yra ryški, išraiškinga ir pakankamai garsi.

Štai ką apie jas sako vienas pirkėjas:

Šių ausinių kokybė prilygsta garsių gamintojų, tokių kaip „Sony“, „Beats“ ir „Jay Bird“ produktams. Jos puikiai gula mano ausų kanaluose ir tikrai nekrenta. Tai leidžia klausytis labai išraiškingų žemų dažnių, o ir dainų žodžiai yra lengvai suprantami. Nesu audiofilas, bet kaip „Bluetooth“ ausinėms, „Bluedio TN“ garso kokybė yra įspūdinga. Baterija tarnauja labai ilgai – 2 dienas jas naudojau be jokio įkrovimo su įjungta aktyvia triukšmo kontrolės sistema. (TechGuru)

Išsamiau: Skelbiama itin gera kaina „Bluedio TN“ belaidėms ausinėms su 13 mm garsiakalbiais, magnetiniais korpusais, itin ilgu baterijos tarnavimo laiku, tiesiog puikiai atkuriamais žemais dažniais ir dvigubai pigiau nei Amazon (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

29.30€ | 43% nuolaida | 4.87 balai iš 5 (15 vertinimai)

„Xiaomi 70mai“ arba dar vadinamas „Xiaomi 70 Minutes“ yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio. Tai ko gero geriausias vaizdo registratorius iki 50€ - „Xiaomi 70mai“ apžvalgų reitingas yra aukštumoje. Pridėkime labai gerą kainą ir gauname vieną iš perkamiausių savaitės prekių. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 23

  • Šiuo metu Gearbest parduotuvėje „Xiaomi 70mai“ kainuoja 29.30€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu. 
  • Tomtop šį vaizdo registratorių siūlo už 42.53€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Cafago „Xiaomi 70mai“ galima įsigyti už 43.09€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 14 eurų.

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Labai gera kaina, įrenginiu lengva naudotis. Būtina mobiliojo programėlė veikia puikiai ir yra prieinama anglų kalba. Kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pritvirtinti taip, kad jis nebūtų lengvai pastebimas ir neblokuotų matomumo. Pridedamas lipdukas yra labai efektyvus. Itin gera vaizdo kokybė ir stebėtinai geras mikrofonas. (IDMRKFA)

Išsamiau: Geriausias vaizdo registratorius be ekrano pagal kainos ir kokybės santykį? „Visiems rekomenduoju šį gaminį, tačiau jis turi savų niuansų“ („Xiaomi 70mai“, Video)

Išmanusis TV priedėlis „A5X MAX“

38.79€ | 29% nuolaida | 4.81 balai iš 5 (16 vertinimai)

Šiais laikais viskas yra išmanu. Tačiau nemažai namų vis dar turi senesnius, neišmanius televizorius, kurie negali prisijungti prie interneto ir transliuoti „Youtube“ ar „Netflix“. Tai galima išspręsti įsigijus nebrangų, bet labai gerą TV priedėlį, koks ir yra „A5X MAX“ - tai vienas geriausių TV priedėlių Kinijos rinkoje pagal kainą ir kokybę su „Android 8.1“ operacine sistema, 4GB RAM, SD atminties kortelės lizdu, 4-iomis USB ir 1 Ethernet jungtimi bei minimalistiniu pulteliu, o dabartinė siūloma kaina yra labai gera. Pagyrų jis nusipelno ne atsitiktinai - pagal „A5X MAX“ apžvalgų reitingą, tai labai geras pasirinkimas. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 23

  • Šiuo metu Gearbest šiam įrenginiui taikoma 29 % nuolaida ir jis kainuoja 38.79€. Nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Geekbuying siūlo iš Lenkijos sandėlio už 57€. Siunčia nemokamai.
  • TomTop siūlo už 55.56€, tačiau senesnę versiją su Android 7.1 - nusipirkus dar reikėtų atnaujinti programinę įrangą į Android 8.1 (atnaujinimą galima persisiųsti iš čia)
  • Lietuvoje neparduodamas
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 18 eurų.

„A5X MAX“ – tai TV priedėlis bet kokį televizorių su HDMI lizdu galintis paversti išmaniu. Šis prietaisas „Wi-Fi“ ryšiu prisijungia prie interneto ir leidžia televizoriaus ekrane naršyti internete, naudotis „Youtube“, „Netflix“ ir kitomis vaizdo įrašų transliavimo platformomis. Kadangi „A5X MAX“ naudoja „Android 8.1“ operacinę sistemą, šis įrenginys gali naudotis ir įprastomis „Android “ programėlėmis. Išskirtiniai jo bruožai - itin daug jungčių, labai daug operatyviosios atminties, puiki vaizdo kokybė ir visa tai už labai gerą kainą. 

Jis taip turi „Bluetooth“, tad galima prijungti tiek belaidę klaviatūrą ar pelę, tiek laidinę per per USB. Priedėlį lengva valdyti ir pridedamu pulteliu, kuris yra labai paprastas ir naudoja dvi AAA standarto baterijas. Pats priedėlis yra labai mažas ir ant televizoriaus stalelio bus sunkiai pastebimas – akies šis prietaisas tikrai nerėš, nes jo išmatavimai siekia tik 11,20 x 11,20 x 2,20 cm.

Kad ir kaip keistai tai nuskambėtų, apie „A5X MAX“ užtikrinamą vaizdo kokybę net nėra labai daug ką pasakoti - ji turėtų būti tikrai kokybiška. Mat „A5X MAX“ turi tą pačią vaizdo plokštę kaip ir „Xiaomi Mi Box“ - „Mali 450“, 750 MHz, o dėl „Xiaomi Mi Box“ vaizdo kokybės dar niekas nesiskundė. Tai reiškia, kad „A5X MAX“ gali groti ir 4K raiškos failus.

Prie vaizdo kokybės prisideda ir HDR skaitmeninis vaizdas ir garsas. Viskas turėtų būti ryšku ir gražu. Tiesa, priešingai nei „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis, „A5X MAX“ neturi pažangios erdvinio garso sistemos.

„A5X MAX“ yra lankstus, universalus ir funkcionalus TV priedėlis. Nors jis Gearbest.com parduotuvėje pasirodė pakankamai neseniai, pirkėjai jam jau rodo prielankumą.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Nusprendėme įsigyti šį prietaisą perskaitę apžvalgas. Kaip ir jose buvo rašoma, „A5X MAX“ veikia labai gerai, jis pasikrauna greičiau nei panašūs priedėliai. Jis atkeliauja su naujausia „Android 8.1“ versija ir turi pakankamai daug atminties įvairioms programėlėms. Apskritai, tai yra daiktas vertas pinigų. (Kishore)

Išsamiau: „A5X MAX“ - išmanusis TV priedėlis su 4GB RAM, atminties kortelių skaitytuvu, „Android 8.1“ operacine sistema, DLNA bei „Airplay“, net 4 USB jungtimis, 4K raiška ir tokia pat vaizdo kokybe kaip „Xiaomi Mi Box“ (Video)

Bene geriausias šios savaitės pasiūlymas - antros kartos robotas dulkių siurblys „Roborock S50“ su didžiule nuolaida ir tiesiai iš Čekijos sandėlio

375€ iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu GB$APRB | 14% nuolaida | 4.86 balai iš 5 (3783 vertinimai)

Šią savaitę tai buvo turbūt įdomiausias pasiūlymas iš Kinijos, tad nekeista, jog tapo vienu perkamiausiu produktu. „Roborock S50“ yra naujos kartos robotinis „Xiaomi“ dulkių  siurblys - flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai. Dabar parduoduodamas iš Čekijos sandėlio su tokia kaina, kokios seniau nebuvo net perkant tiesiai iš Kinijos.

Kaina

Tikrinta 2018 09 23

  • „Roborock S50“ Gearbest parduodama su 14 % nuolaida už 375€ su nuolaidos kuponu GB$APRB. Siunčia iš Čekijos sandėlio už 4.71€.
  • Tomtop „Roborock S50“ versijai su ES kištuku taiko 59 % nuolaidą, jį parduoda už 388€. Iš Vokietijos sandėlio, siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje parduodama už 465€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 85 eurus.

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

Štai ką apie jį sako vienas apžvalgininkas:

Šis dulkių siurblys tikrai yra tarp geriausių robotinių dulkių siurblių rinkoje, už tokią kainą jį būtų sunku aplenkti. Smegenys, grožis ir raumenys šį prietaisą paverčia tiesiog būtinu visiems, kurie nori geresnio įrenginio už savo pigesnį ir kvailesnį robotą. Ar tiems, kurie iškart nori ko nors labai gero. (Android Headlines)

Išsamiau: „Už tokią kainą geresnio dulkių siurblio nerasite“: antros kartos „Roborock S50“ apžvalgininkus sužavėjo savo galingumu ir intelektu (Aprašymas, Apžvalgos, Video)

Elektrinis paspirtukas „Alfawise T0“

258.60€ | su kuponu GBT0Scooter | 4.9 balai iš 5 (10 vertinimai)

Dar vienas itin populiarus šios savaitės produktas iš Kinijos. „Alfawise T0“ - tai „Xiaomi“ dizaino elektrinis paspirtukas. Jis yra pigesnis nei „Xiaomi“ pasiūlymas, tačiau pasižymi visomis geriausiomis jo savybėmis, o už dabartinę kainą su kuponu nieko geriau tiesiog nerasite. Be to, pasižymi patvaresnėmis, gumos masės padangomis

Kaina

Tikrinta 2018 09 23

  • Šiuo metu Gearbest „Alfawise T0“ kainuoja 374.54€, tačiau su nuolaidos kodu GBT0Scooter šį paspirtuką galite įsigyti už 258.60€. Nemokamas pristatymas registruotu paštu.
  • Kitose el. parduotuvėse jis kol kas neparduodamas.
  • Lietuvoje „Alfawise T0“ neparduodamas.

„Alfawise T0“ elektrinis paspirtukas yra patogi transporto priemonė gyvenantiems mieste.

Akylesnis skaitytojas pastebės, kad „Alfawise T0“ yra labai panašus į „Xiaomi M365“. Iš tiesų, neskaitant kelių labai smulkių skirtumų, pagal galimybes ir kokybę, tai yra tas pats prietaisas tik už skirtingą kainą ir su keliais skirtumais.

Iš esmės, skirtumų yra tik keli. Gamintojas teigia, kad „Alfawise T0“ naudoja kokybiškesnes baterijas, nors jų talpa yra identiška – 5200 mAh. Tokia baterija tiek vienam, tiek kitam paspirtukui leidžia įveikti 30 km. „Alfawise T0“ taip pat leidžia be jokių įrankių sureguliuoti stabdžius, tačiau didžiausi skirtumai matomi įrenginių išmaniosiose galimybėse ir ratuose.

„Xiaomi M365“ turi pneumatines padangas – jas reikia pripūsti. Jos garantuoja sklandų, minkštą važiavimą per dažnai nelygias miesto gatves ir šaligatvius.  Deja, jos labai greitai susidėvi ir tai vienas pagrindinių skundų dėl „Xiaomi M365“ eksploatavimo. Tuo tarpu „Alfawise T0“ turi gumo masės padangas su nedidelėmis angomis, kurios padeda amortizacijai. Tokios padangos tarnauja ilgiau, tačiau toks paspirtukas kiečiau rieda per nelygumus.

Galiausiai, „Xiaomi M365“ per „Bluetooth“ ryšį prisijungia prie specialios programėlės, kuri leidžia nustatyti parametrus bei pamatyti savo kelionių statistiką. „Alfawise T0“ tokių galimybių neturi – neturi net „Bluetooth“ sąsajos.

Tačiau ar jos tikrai reikia? „Alfawise T0“ yra paprasta miesto transporto priemonė, kurios priekiniame rate sumontuotas variklis išvysto 250 W (momentinė galia – 500 W). Tai leidžia šiam paspirtukui pasiekti 25 km/h greitį, ko mieste tikrai pakanka ir net leidžia įveikti iki 14 laipsnių įkalnes.

Aišku, greitai riedėti nepakanka – reikia ir efektyviai stabdyti. „Alfawise T0“ priekiniame rate turi elektroninius stabdžius su E-ABS antipraslydimo sistema (stabdo varikliu), o gale – mechaninius diskinius stabdžius. Beje, pirkėjai dažnai teiraujasi, kodėl jų „Alfawise T0“  yra toks lėtas ir nepasiekia numatyto greičio – dažnausiai problema yra prastai sureguliuoti stabdžiai.

Dėl saugumo „Alfawise T0“ taip pat turi ryškų priekinį žibintą ir stabdymo žibintus gale – galėsite nebijoti vakare sugrįžti iš darbo. O sugrįžę be vargo savo paspirtuką užsinešite į butą – jis yra sulankstomas vos per 3 sekundes, o lengvo aliuminio lydinio dėka ši transporto priemonė sveria vos 12,5 kg.

Visa tai reiškia, kad „Alfawise T0“ yra labai patogus naudoti, nereikalauja daug priežiūros ir atrodo visai neblogai. Prie to dar pridėkite patrauklią kainą ir gausite labai puikų įrenginį trumpoms kelionėms mieste. Tikriausiai dėl to juo taip ir žavisi pirkėjai.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Tai yra geriausia transporto priemonė. Gyvenu Sietle, kasdien į darbą vykstu maždaug 6 mylias. Įprastai ten nuvažiuoti automobiliu ir jį priparkuoti trunka 35 minutes, autobusu – maždaug valandą. Su šiuo daiktu ten nuvykstu per 30 minučių – per tiek pat laiko kaip automobilių, bet nereikia rūpintis parkavimu. Ir toks kelionės būdas yra daug greitesnis ir pigesnis nei autobusas. Nusprendžiau įsigyti šį paspirtuką, nes paskaičiavau, kad per 100 kartų jis atsipirks. Ir iš tiesų, jau atsipirko ir tai buvo tikras malonumas. Ir toliau juo keliausiu. (Norman)

Išsamiau: Su nuolaidos kuponu skelbiama neįtikėtinai gera kaina elektriniam paspirtukui „Alfawise T0“ - turbūt geriausia „Xiaomi“ kopija su gumos masės padangomis, 25 km/h greičiu ir be jokių nereikalingų priedų

Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A2“

189.64€ | 25% nuolaida | 4.8 balai iš 5 (51 vertinimai)

Jau kelias savaites iš eilės tai vienas perkamiausių telefonų iš Kinijos. „Xiaomi Mi A2“ – tai antrasis „Xiaomi“ išmanusis telefonas, kuris priklauso „Android One“ programai ir pas pirkėją iš karto atkeliauja su įdiegta ir „Google“ nuolatos palaikoma bei atnaujinama „Android 8.1“ operacine sistema.

Kaina

Tikrinta 2018 09 23

  • Gearbest „Xiaomi Mi A2“ su 4 GB/32 GB siūlo už 189€. Iš Lenkijos sandėlio, siuntimas Priority Line būdu kainuos 19.56€.
  • „AliExpress“ 4GB/32GB siūlo už 177€ 
  • „Gearbest“ 4 GB/64 GB versiją su nuolaida atiduoda už 189€
  • „Gearbest“ 6 GB/128 GB versiją su nuolaida atiduoda už 241€
  • „Gearbest“ taip pat siūlo „Xiaomi Mi A2 Lite“ su 3GB/32GB už 137€ - pats pigiausias ir mažiausio našumo A2 variantas.

Naujos kartos „Xiaomi Mi A2“ garsėja pilnai metaliniu korpusu, tačiau kur kas svarbiau yra tai, kad šiuo atveju išmaniojo telefono ekraną nuo susibraižymų saugo kokybiškas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas. Be to, „Xiaomi Mi A2“ taip pat dar gali pasigirti santykinai optimalių matmenų korpusu (15,8 x 7,5 x 0,5 cm) bei nedideliu svoriu (168 g).

Prekyboje iš viso yra platinamos trijų skirtingų spalvų „Xiaomi Mi A2“ versijos: auksinės, jūrą primenančios mėlynos ir juodos. Be to, kadangi šis išmanusis telefonas priklauso „Android One“ projektui, tai reiškia, kad „Xiaomi Mi A2“ taip pat turi platų operacinės sistemos meniu kalbų pasirinkimo asortimentą, įskaitant ir lietuvių kalbą.

Reikšmingu „Xiaomi Mi A2“ išmaniojo telefono privalumu dar tampa ir dirbtiniu intelektu aprūpintos kameros. Pavyzdžiui, šis sprendimas naudojant priekinę kamerą itin praverčia tada, kai norite greitai įamžinti asmenukę. Kitaip sakant, šiuo atveju dirbtinio intelekto pagalba realiu laiku vyksta papildomas nuotraukų retušavimas, todėl jos visuomet atrodo kur kas gražiau nei naudojantis kitais ekonominės klasės išmaniaisiais telefonais.

Analogiškas dirbtinio intelekto galimybes turi ir gale integruotos kameros. Vis dėlto pastarosios leidžia užfiksuoti dar geresnes nuotraukas dėl tos priežasties, nes šiuo atveju 12 MP kamera yra specialiai adaptuota fotografijoms dieną, o 20 megapikselių kamera – nuotraukoms fiksuojamoms naktį. Būtent toks sprendimas garantuoja, kad su „Xiaomi Mi A2“ išmaniuoju telefonu užfiksuotos nuotraukos atrodys itin ryškiai ir kontrastingai nepriklausomai nuo to fotografuosite dieną ar naktį.

Išsamiau: Anonsuotas „Xiaomi Mi A2“ su „Snapdragon 660“, 20Mpx kamera, dirbtiniu intelektu ir visiškai švariu „Android 8.1“ (Aprašymas, Video)

Atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

7.75€ | 5 balai iš 5 (6 vertinimai)

Nauja atminties kortelė, kuri dėl itin gero kainos-kokybės santykio iš karto sulaukė daug dėmesio. Tai - 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

Naujos kartos mini suktuvas „Bosch GO“

34.48€ | 66% nuolaida | 5 balai iš 5 (10 vertinimai)

Praėjusio mėnesio hitas neužleidžia savo pozicijų - pagal apžvalgas tai labai geras įrankis, su itin gera kaina, kokios nesiūlo kitos parduotuvės.  3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra skirtas visiems, kuriems dėl įvairių priežasčių tenka ardyti ir surinkinėti įvairius daiktus. Tai yra galingas įrankis, efektyviai pakeičiantis įprastą atsuktuvą, o jo kaina vis dar yra rekordiškai gera. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 23

  • Didžiausio rudeninio išpardavimo metu Gearbest.com jam taiko 66 % nuolaidą, tad jis kainuoja vos 34.48€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Ebay.com kainuoja 51€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 17 eurų.

Galima įsigyti „Bosch GO“ suktuvus iš karto komplekte su antgaliais:

  • komplektas su 10 antgalių kainuoja 54.67€.
  • komplektas su 25 antgalių kainuoja 64.32€.
  • Antgalius galima įsigyti atskirai arba pirkti bet kokioje Lietuvoje esančioje įrankių parduotuvėje.

„Bosch“ įrenginys turi didelį šešiakampį griebtuvą – jam tiks standartiniai antgaliai, kuriuos naudojate su įprastais atsuktuvais. Tai reiškia, kad nereikės ieškoti kažkokių specifinių priedų. Šis suktuvas taip pat turi gerokai didesnį maksimalų sukimo momentą, kuris, priklausomai nuo pasirinktos pavaros, svyruoja nuo 2,5 iki 5 Nm.

Kalbant apie pavaras, „Bosch GO“ suktuvas turi 6 greičius – jie pasirenkami atsuktuvo gale esančiu ratuku. Tinkamą greitį reikia pasirinkti pagal varžto dydį – kuo didesnis varžtas, tuo žemesnę pavarą reikia naudoti. Šis suktuvas vienodai gerai veikia sukdamasis bet kuria kryptimi.

Šone esančiu slankikliu reikės pasirinkti, ar norite prisukti, ar atsukti varžtą. Tuomet atsuktuvo galvutę tereikės prispausti prie varžto ir jis ims suktis norima kryptimi. Pats įrenginio korpusas yra padengtas termoplastiku, todėl jis neslysta ir yra patogus. Iš tiesų, jį galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą, jei kiltų toks reikalas. „Bosch“ mini suktuvas sveria 280 gramų.

Šis įrenginys turi talpią bateriją. Jos pakaks 8 darbo valandoms, o tada suktuvą reikės įkrauti maždaug 1,5 val. Gerai tai, kad įkrovimas vyksta įprastu USB laidu. Tai reiškia, kad šį atsuktuvą galite įkrauti prijungę prie kompiuterio, išorinės baterijos ar per adapterį į kištukinį lizdą.

Tai labai galingas atsuktuvas - vienu ypu be pertraukų gali įsukti 72 medvarščius ir tai tiesiog įpūdingas rezultatas tokiam mažam suktuvui.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Naudojau šį įrenginį apie metus, turiu pasakyti, kad jis vis dar man patinka. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, nebent visą laiką naudojate suktuvą ant jo galimybių ribos. Jei taip, tai po keliasdešimties varžtų šis suktuvas sulėtės. Dar noriu pridurti, kad pirmasis greitis yra tiesiog per lėtas, bet galios šiam suktuvui tikrai pakanka. (Piet)

Išsamiau: Skelbiama solidi nuolaida naujos kartos „Bosch GO“ mini suktuvui: 8 valandas laikanti baterija, reguliuojamas greitis, rankinis ir automatinis režimas, o darbo patogumas toks, kad juo naudojasi net ir moterys (Video)

Automobilinis USB įkroviklis „Dual USB Port Car Charger GPS Satellite Positioning Tracker“

12.94€

Universalūs daiktai visada buvo mėgiami praktiškų žmonių. Tai - net keli įrenginiai viename. Visų pirma, tai yra automobilinis USB įkroviklis, vienu metu leidžiantis įkrauti net du įrenginius. Šis įrenginys taip pat turi OLED ekraną, kuriame rodoma automobilio sistemos įtampa. Galiausiai, tai yra ir GPS sekiklis.

Nepaisant visų savo funkcijų, šis įrenginys yra visai nedidelis, todėl nerėžia akies. Jis yra patogus naudoti ir tinka visiems automobiliams su įprastais elektros sistemos lizdais (cigarečių pridegikliais).

Išmanusis telefonas „Pocophone F1“

332.73€ | 10% nuolaida

Į perkamiausių topą pateko ir „Pocophone F1“ – tai „Xiaomi“ dukterinės kompanijos išmanusis telefonas, iki šiol pats pigiausias flagmanas rinkoje, kuris turi integruotą „Qualcomm Snapdragon 845“ centrinį procesorių su dirbtiniu intelektu AI.

Kaina

Tikrinta 2018 09 23

Išmanusis telefonas „Pocophone F1“ prekyboje pasirodė visai neseniai, tačiau jį jau dabar galima įsigyti įvairiose elektroninėse parduotuvėse.

  • „Gearbest“ už „Pocophone F1“ su 6/128 GB prašo 332.73€. Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0.69€.
  • „GeekBuying“ šį išmanųjį telefoną dabar parduoda už 331.44€. Siunčia nemokamai.
  • „AliExpress“ šiuo metu už tokį pat „Pocophone F1“ prašo 332.57€, tačiau už siuntimą papildomai tenka mokėti 22.41€, todėl galutinė išmaniojo telefono kaina – 354.98€.

„Pocophone F1“ išmanusis telefonas yra tikras hitas, nes „Xiaomi“ vėl padarė tai, ką daro geriausiai – flagmano specifikacijas siūlo už vidutinioko kainą.

Puikias technines charakteristikas įvertino ir pirkėjai, nes mažiau nei per penkias minutes buvo nupirkta bent 68 965 „Pocophone F1“ telefono kopijų.

„Pocophone F1“ techninės įrangos pagrindu tapo šiuo metu galingiausia „Qualcomm“ mobilioji platforma „Snapdragon 845“ su aštuoniais „Kryo 385“ branduoliais. Keturi iš jų veikia iki 2,8 GHz dažniu, o likęs kvartetas skirtas mažiau resursų reikalaujančioms užduotims ir gali pasiekti 1,8 GHz ribą.

Tai galingiausias 2018 metų procesorius telefonams flagmanams ir dar nebuvo jokio kito modelio, kuris kainuotų taip pigiai ir turėtų „Snapdragon 845“.

Gamintojas tvirtina, kad skysčiu aušinama sistema leidžia sumažinti temperatūrą 8 laipsniais, esant procesoriaus maksimaliai apkrovai. O tai ypač svarbu žaidžiant žaidimus - „Snapdragon 845“ leis mėgautis pačiais naujausiais žaidimais be jokių apribojimų.

Pats pigiausias modelis turi 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Primokėjus daugiau, galima gauti telefoną su 128 GB vidinės atminties, o daugiausiai kainuoja 8 GB RAM ir net 256 GB ROM versija. Neabejotinai, bet kurios konfigūracijos „Pocophone F1“ dabar yra pigiausi modeliai su naujausiu „Qualcomm“ procesoriumi iš to kas šiemet jau buvo pristatyta.

Ekrano išpjovoje įtaisyta 20 megapikselių kamera ir jutiklių rinkinys. Pagrindinė kamera sudaryta derinant 12 megapikselių „Sony IMX363“ ir 5 mln. taškų „Samsung“ jutiklius. Šalia rasite dvigubą LED blykstę.

Kaip ir įprasta naujausiems „Xiaomi“ telefonams, taip ir šis, turi dirbtinį intelektą, skirtą fotografavimo situacijų įvertinimui ir geresnių kadrų užfiksavimui.  Flagmanams su „Snapdragon 845“ integruotas dirbtinis intelektas jau tapo standartu - jis pasirūpina itin kokybišku autofokusavimu, spalvų suderinimu ir kitais fotografijai skirtais specialiais efektais.

Galiausiai labai maloniai stebina ir tas faktas, kad „Pocophone F1“ yra vienas iš nedaugelio naujos kartos išmaniųjų telefonų, kuris pas pirkėją atkeliauja ne tik su šiuolaikine USB C tipo jungtimi, bet dar ir su integruotu standartiniu 3,5 milimetrų ausinių lizdu.

Štai ką apie jį sako vienas apžvalgininkas:

„Xiaomi“ akcentuoja, kad „Pocophone F1“ išmanusis telefonas yra orientuotas į maksimalų našumą. Jeigu ieškote tikrai našaus išmaniojo telefono, kurį ruošiatės naudoti bent jau keletą metų, tuomet rasti ką nors geriau nei „Pocophone F1“ šiuo metu yra praktiškai neįmanoma. Pagrindinis akcentas, kuris taip leidžia kalbėti apie „Pocophone F1“, žinoma, yra konkurencinga ir žema kaina. Be to, jeigu kartu su sparta trokštate turėti ir visą parą laikančią bateriją, tuomet „Pocophone F1“ gali būti būtent tai, ko jau labai seniai ieškojote. („Android Authority“)

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamos pirmosios nuolaidos telefonui „Pocophone F1“ - naujas hitas iš „Xiaomi“ ir pats pigiausias flagmanas su „Snapdragon 845“, dirbtiniu intelektu ir aušinimu skysčiu (Video)




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (3)