TOP 10 savaitės perkamiausių: su tokia nuolaida konkurentų neturintis robotas siurblys, itin geras suktuvas „Bosch GO“ ir toliau pozicijų neužleidžiančios geriausios „Bluedio“ ausinės bei „Xiaomi“ laikrodžiai ir telefonai (Video, 2018 m. 39 savaitė)  ()

Perkamiausios šios savaitės prekės:

- „ECOVACS DG801“ siurblys su plovimo funkcija

- Mini suktuvas „Bosch GO“

- Belaidės ausinės „Bluedio TN“

- Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“, tarptautinė versija

- Klijai „Waterproof Household Glue Toothpaste Style Sealing Repair 180 ml“

- Išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“

- Double Head Metal Sheet Cutter Drill Attachment

- Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi Max 3“

- „MIXZA TOHAOLL“ 32 GB talpos atminties kortelė

- Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „ECOVACS DG801“ siurblys su plovimo funkcija

139.20€ | 57% nuolaida 

„ECOVACS DG801“ - tai universalus robotas-dulkių siurblys, kuris gali ne tik siurbti, bet ir plauti grindis. Paprastai šis robotas pardavinėjamas už vidutiniškai 300€ kainą, tad šią savaitę paskelbta Gearbest nuolaida buvo tikra staigmena - dvigubai mažesnė kaina iš karto sudomino pirkėjus. Už tokią kainą tai tampa ko gero geriausiu pasirinkimu rinkoje. Jis yra labai funkcionalus, turi du šoninius šepetėlius ir vieną pagrindinį. Jo siurbimo galia siekia 1000 PA, jis nesunkiai išvengia kliūčių ir užlipa ant kilimo. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 28

 

2. Mini suktuvas „Bosch GO“

34.80€ | 66% nuolaida | 4.86 balai iš 5 (21 vertinimai)

Tikras rugsėjo mėnesio atradimas, kiekvieną savaitę patenkantis į perkamiausių prekių dešimtuką. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas - tai universalus rankinis elektrinis suktuvas, su talpia baterija, ergonomišku korpusu ir standartiniu griebtuvu. Šiam įrenginiui tinka daugelis paplitusių atsuktuvų galvučių su šešiakampiais kotais. Talpios baterijos pakanka net 8 darbo valandoms, o pirkėjai džiaugiasi nevarginamais riešais, naudingumu namų remonte ir kaina. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra puikus įrankis ir mėgėjams, ir profesionalams.

Kaina

Tikrinta 2018 09 28

Žemiau pateikiamos kainos „Bosch GO“ suktuvui be antgalių:

  • Didžiausio rudeninio išpardavimo metu Grearbest.com jam taiko 66 % nuolaidą, tad jis kainuoja vos 34.80€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Ebay.com kainuoja 52€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 17€.

Galima įsigyti „Bosch GO“ suktuvus iš karto konplekte su antgaliais:

  • komplektas su 10 antgalių kainuoja 55.18€
  • komplektas su 25 antgaliais kainuoja 64.92€
  • Antgalius galima įsigyti atskirai arba pirkti bet kokioje Lietuvoje esančioje įrankių parduotuvėje. 

Štai ką apie jį sako viena pirkėja:

Pirkau šį suktuvą savo vyrui, bet pati juo naudojuosi dažniau. Iš pradžių maniau, kad tai – juokingas įrankis tinginiams. Tačiau jis buvo toks naudingas, kai neseniai remontavau savo virtuvę ir vonios kambarius. Net sunku įsivaizduoti, kiek šis įrenginys man sutaupė laiko nuimant spinteles, stalčius, šviesos jungtukų ir kištukinių lizdų dangtelius. Jis išgelbėjo dieną, mano protą ir riešus. Naudoju jį nuolat. Vienintelis priekaištas būtų tai, kad kaskart tenka pasirinkti rankinį režimą ir varžtus šiek tiek suktelti rankomis, kad jie tikrai būtų tvirtai prisukti, bet tai nieko tokio. Taip pat kažkodėl nebuvo pridėtas plokščias atsuktuvas, bet mes tokį turėjome įrankių dėžėje. Neskaitant to, esu labai patenkinta. (Electric Screwdriver)

Išsamiau: Skelbiama solidi nuolaida naujos kartos „Bosch GO“ mini suktuvui: 8 valandas laikanti baterija, reguliuojamas greitis, rankinis ir automatinis režimas, o darbo patogumas toks, kad juo naudojasi net ir moterys (Video)

3. Belaidės ausinės „Bluedio TN“

12.18€ | 13% nuolaida | 4.72 balai iš 5 (109 vertinimai)

Tikras hitas ausinių rinkoje - vasaros pabaigoje nebuvo ausinių, kurios pagal populiarumą bent kiek prilygtų „Bluedio TN“. Nekeista, jog juodos spalvos ausinės buvo visiškai išpirktos ir kurį laiką nepasiekiamos, dabar asortimentas vėl pasipildė naujais pasiūlymais.  Tai dar vienas žaidėjas pigių belaidžių ausinių rinkoje, tačiau apie kokybę daug kalbėti net neverta - jos įtrauktos į Amazon's Choice kaip vienos geriausių visame pasaulyje belaidžių magnetinių ausinių sportuojantiems. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 28

  • Gearbest ausinėms taiko 13 % nuolaidą ir jos kainuoja 12.18€, į Lietuvą siunčiama nemokamai neregistruotu paštu.
  • Aliexpress kainuoja 17.09€, siuntimas į Lietuvą nemokamas. 
  • Amazon.com kainuoja 21.56€.
  • Lietuvoje neparduodamos.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 10€.

„Bluedio TN“ ausines gamina labai įdomi ir išskirtinė visame pasaulyje „Bluedio“ kompanija. Technologijos.lt jau rašė apie Europoje mažai kam žinomą „Bluedio“ ausinių atsiradimo istoriją: kodėl jos tokios pigios, o kokybė prilygsta net 5-10 kartų brangesniems analogams ir kaip tai susiję su drastišku „Apple“ sprendimu.

Taigi, „Bluedio TN“ yra kokybiškos garsaus gamintojo ausinės, tačiau jos tikrai nėra brangios ir tai neturėtų stebinti, prisiminus kompanijos istoriją ir dabartinę politiką.

„Bluedio TN“ yra į ausis įstatomos belaidės ausinės su 13 mm garsiakalbiais ir magnetinėmis  nugarėlėmis. Štai toks trumpas pristatymas geriausiai apibūdina „Bluedio TN“ neišduodamas didžiausių šio gaminio stiprybių, bet pažvelkime į viską išsamiau.

„Bluedio TN“ antgaliai, kurių pakuotėje yra net 4 poros, yra įstatomi į ausies kanalą. Tai padeda ausinėms laikytis tvirčiau, o garsas yra perduodamas tiesiai į ausį, todėl garsiakalbiai neturi būti tokie galingi. Į ausis įstatomos ausinės yra lengvesnės ir kompaktiškesnės. „Bluedio TN“ sveria vos 23 gramus, nemažai to svorio lieka ant kaklo, todėl jos tikrai netrukdo bėgioti – užmiršite, kad esate jas užsidėję.

Aišku, garsas tikriausiai bus nepamirštamas. 13 mm garsiakalbiai tokio dydžio ir tipo ausinėms nėra sutinkami dažnai. „Bluedio“ pasistengė, kad garsiakalbiai gerai atkurtų žemus tonus ir gerai grotų šiuolaikinę muziką su ritmingais žemais dažniais. Būtent tokia muzika geriausiai tinka treniruotėms. „Bluedio TN“ jautrumas siekia 116 dB, todėl muzika yra ryški, išraiškinga ir pakankamai garsi.

Štai ką apie jas sako vienas pirkėjas:

Šių ausinių kokybė prilygsta garsių gamintojų, tokių kaip „Sony“, „Beats“ ir „Jay Bird“ produktams. Jos puikiai gula mano ausų kanaluose ir tikrai nekrenta. Tai leidžia klausytis labai išraiškingų žemų dažnių, o ir dainų žodžiai yra lengvai suprantami. Nesu audiofilas, bet kaip „Bluetooth“ ausinėms, „Bluedio TN“ garso kokybė yra įspūdinga. Baterija tarnauja labai ilgai – 2 dienas jas naudojau be jokio įkrovimo su įjungta aktyvia triukšmo kontrolės sistema. (TechGuru)

Išsamiau: Skelbiama itin gera kaina „Bluedio TN“ belaidėms ausinėms su 13 mm garsiakalbiais, magnetiniais korpusais, itin ilgu baterijos tarnavimo laiku, tiesiog puikiai atkuriamais žemais dažniais ir dvigubai pigiau nei Amazon (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

4. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“, tarptautinė versija

22.62€ | 39% nuolaida | 4.87 balai iš 5 (354 vertinimai)

„Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus ir nuo to laiko nuolatos patenkanti į perkamiausių TOPą. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 28

  • Tarptautinės „Xiaomi Mi Band 3“ versija šiuo metu kainuoja 22.62€. Nuo kiniškos versijos ji skiriasi tuo, kad turi CE sertifikatą, joje yra įdiegta tik anglų kalba (kiniška apyrankės versija turi ir kinų, ir anglų kalbą - nustatoma per programėlę pasirinkimuose). Nors abiejų apyrankių versijų galimybės yra identiškos, tačiau internete komentatoriai teigia, kad tarptautinė versija yra stabilesnė. Siunčia registruotu paštu nemokamai.
  • Gearbest kinišką „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę, kuri neturi NFC modulio, galima įsigyti už 22.62€. Pristatymas neregistruotu paštu už 0.17€.
  • Tomtop parduotuvėje „Xiaomi Mi Band 3“ parduodama už 27.33€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje ši išmanioji apyrankė kainuoja 35€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 13 eurų.

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė iš išvaizdos yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didesnės talpos bateriją. Tiesa, dėl didesnio ekrano budėjimo laikas išliko toks pat.

Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta kur kas didesniu 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80. Be to, ekranas yra pilnai jautrus lietimui, kai „Xiaomi Mi Band 2“ atveju buvo tik vienas lietimui jautrus ekrano taškas - sensorinis mygtukas. 

Tad tokio dydžio ekraną reikia išnaudoti ir naujoji „Mi Band 3“ leidžia į telefoną gautas žinutes perskaityti tiesiog apyrankės ekrane. Žinutės dažniausiai būna ilgos, tačiau „Mi Band 3“ jas sutalpina į tris puslapius, kuriuos greitai vartysite atnaujintos programinės įrangos pagalba.

Štai ką apie ją sako vienas pirkėjas:

Ekonomiška, turinti ilgaamžę bateriją, elegantiškai atrodanti, valdymas ir naudojimasis yra nesudėtingas, atspari vandeniui ir itin greitas pristatymas iš Gearbest.com. (Giovanni)

Išsamiau: Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

5. Klijai „Waterproof Household Glue Toothpaste Style Sealing Repair 180 ml“

5.22€ | 69% nuolaida | 4.75 balai iš 5 (16 vertinimai)

Tai - garsieji „Flex Glue“ klijai, išgarsėję plačios internetinės reklamos kampanijos dėka.

Šie universalūs klijai turi daugybę privalumų. Visų pirma, jie prilimpa iš karto ir neteka, todėl juos galima naudoti ir ant lubų. Geriausia tai, kad jie yra visiškai atsparūs vandeniui - juos galima naudoti ir ant šlapių paviršių ir net po vandeniu.

Įsivaizduokite, kad baseino dugne atlipo kokia nors plytelė ar vamzdžio apvadas. Nereikia išleisti vandens, kad tai sutvarkytumėte - šie klijai drąsiai veikia po vandeniu. Jie išdžiūva per 24-48 valandas, maksimalus tvirtumas pasiekiamas per 7 dienas.

Štai ką apie juos sako vienas pirkėjas:

Šie klijai yra neįtikėtini. Įrenginėjau lauko virtuvę, klijavau plyteles ant stalviršio, bet nuo atbrailos jos vis nusilupdavo nesudžiūvus klijams. Vos tik panaudojau šių klijų, tereikėjo 10 sekundžių palaikyti ir plytelės liko savo vietose. (Richard)

Išsamiau: Kas iš tiesų yra tie internete išgarsėję „Flex Glue“ klijai? Kaip jie gali būti tokie stiprūs ir veikti po vandeniu? (Video)

6. Išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“

139.20€ | 31% nuolaida | 4.77 balai iš 5 (686 vertinimai)

Tai šių metų išmaniųjų laikrodžų karalius vidutinėje klasėje – nors su pačiais brangiausiais Garmin flagmanais jis nekonkuruoja, bet ir jo kaina 2-3 kartus mažesnė, o kokybė labai gera. Nekeista, jog iš laikrodžių, kurie kainuoja iki 150€ tai pats perkamiausias produktas jau keltintas mėnuo iš eilės. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 28

  • Šiuo metu Gearbest su 31% nuolaida „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ galima įsigyti už 139.20€. Siunčia registruotu paštu, siuntimas kainuos 0.25€.
  • Geekbuying šį laikrodį siūlo už 137€ (Kinijos sandėlis), 146€ (Vokietijos sandėlis). Siunčiantis iš Kinijos registruotu paštu nieko nekainuos, siunčiantis iš Vokietijos siuntimo išlaidos sieks 14.80€.
  • Tomtop taiko 32% nuolaidą, su ja laikrodžio kaina siekia 167€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, kuris nieko nekainuos.
  • Lietuvoje šį išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 189€.
  • Cafago „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ dabar kainuoja 202€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nieko nekainuos.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote apie 63 eurus.

Tai labai gražus išmanusis laikrodis, kuris turi tvirtą metalinį ir anglies pluošto korpusą ir tinka ne tik sportine veikla užsiimantiems, bet ir verslo žmonėms. „Amazfit Pace 2“ esantys mygtukai užtikrina dar lengvesnį laikrodžio valdymą, nors jį galima pilnai valdyti ir liečiamu ekranu.

„Bluetooth 4.2“ veikia 10 metrų atstumu tarp laikrodžio ir telefono. WiFi ir Bluetooth ryšiai su telefonu yra stiprūs ir netrukinėjantys.

Gamintojo teigimu, baterijos budėjimo režime užtenka 5 dienoms, o su nuolat įjungtu GPS, jos energijos užteks 35 valandoms. Praktiniai bandymai rodo, kad baterijos gali užtekti ir 7 dienoms, bet jei intensyviai naudojama (įjungtas WiFi) – 5 dienoms, o pasirinkus „Eco“ režimą – net ir 10 dienų.

Yra atsparus vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje, taip pat palaiko 11 skirtingų sporto režimų, tarp kurių yra plaukiojimas, kopimas, bėgiojimas, pasivaikščiojimas, važinėjimas dviračiu.

Apžvalgos rodo, kad GPS signalas yra labai stiprus ir puikiai rodo maršrutą net ir miestų gatvėse. 

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Puikus produktas už neįtikėtinai žemą kainą. Kokybiška konstrukcija, išjungus GPS man baterija laiko 10 dienų. Puikiai ekrane viskas matosi ir saulėtoje vietoje. Greitas pristatymas iš Gearbest.com ir jokių komplikacijų. Man labai patinka šis išmanusis laikrodis. (Matin)

Išsamiau: Laikrodis su galybe funkcijų, labai geru GPS, neįtikėtina baterija ir puikia kokybe: „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ - biznio klasės išmanusis laikrodis už biudžetinę kaina (Aprašymas, Apžvalgų suvestinės, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

7. Double Head Metal Sheet Cutter Drill Attachment

15.66€ | 46% nuolaida | 5 balai iš 5 (9 vertinimai)

Tai - specialus antgalis grąžtui, skirtas pjauti įvairių medžiagų lakštus. Jis turi dvi puses, tačiau dėl saugumo nenaudojamą reikėtų uždengti pridedama rankena - taip bus lengviau išlaikyti įrankį. Šis pjūklas yra gana stiprus, jį galima naudoti ir su elektriniais, ir pneumatiniais suktuvais.

Šis įrankis gali sėkmingai pjauti tiesias linijas ir kreives 2 mm medžio, plastiko, vario ar aliuminio lakštuose, 1,8 mm geležies ar 1,2 mm storio nerūdijančio plieno skartoje. Tai yra gana mažas, bet naudingas pagalbininkas.

Gamintojas teigia, kad šis pjūklas pravers ir dirbant su automobiliais, ir ruošiant skardą ir tiesiog remontuojant namus. Tai yra greitas ir saugus būdas pjauti įvairių medžiagų lakštus.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Stebėtinai efektyvus įrankis pjauti skardai, tačiau pats pjūvis nebūna labai gražus. Iš esmės jis veikia kaip labai greitas skylamušis, todėl palei nupjautą kraštą matysite daug mažyčių pusapskritimių. Jis veikia labai efektyviai, pjauna greitai, o valdyti jį yra labai lengva. Kai pjauni lėčiau, pjūvis yra švaresnis, bet vis tiek tenka griebtis dildės. (Paul G)

 

8. Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi Max 3“

226.20€ | 22% nuolaida | 4.5 balai iš 5 (4 vertinimai)

Karščiausias šios savaitės anonsas, ilgai lauktas įspūdingų matmenų telefonas, kuris tiesiog neturi sau lygių konkurentų. „Xiaomi Mi Max 3“ – tai naujos kartos išmanusis telefonas, kuris turi 6,9 colių įstrižainės ekraną ir net 5500 mAh talpos bateriją. Paprastai tokie parametrai būdingi planšetiniams kompiuteriams, tačiau „Xiaomi Mi Max 3“ atveju tai pavyko sutalpinti 17,6 x 8,74 x 0,8 cm matmenų korpuse. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 28

  • „Gearbest“ taiko 22% nuolaidą, todėl dabar „Xiaomi Mi Max 3“ galite įsigyti už 226.20€. Iš Kinijos siunčiamas registruotu paštu visiškai nemokamai.
  • „AliExpress“ įskaičiavus siuntimą per DHL dabar „Xiaomi Mi Max 3“ parduoda už 283.83 €.
  • „Xiaomi Mi Max 3“ pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti apie 57 €.

Visi „Xiaomi Mi Max 2“ buvo įpratę vadinti išties dideliu išmaniuoju telefonu. Vis dėlto „Xiaomi Mi Max 2“ su savo 6,44 colių įstrižainės ekranu (1080 x 1920, 342 PPI) dabar turi pripažinti „Xiaomi Mi Max 3“ pranašumą. Naujos kartos išmanusis telefonas turi net 6,9 colių įstrižainės ekraną (1080 x 2160, 350 PPI).

Tokios įstrižainės ekranu negali pasigirti net ir garsieji „Samsung Galaxy Note“ išmanieji telefonai. Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi Max 3“ net ir turėdamas ženkliai didesnį ekraną išlaikė labai panašius korpuso matmenis (17,6 x 8,74 x 0,8 cm prieš 17,4 x 8,87 x 0,76 cm) kaip ir „Xiaomi Mi Max 2“, o sunkesnis tapo vos 10 g.

Svarbiu „Xiaomi Mi Max 3“ pranašumu nuo šiol tampa ir 5500 mAh talpos baterija. Priminsime, kad „Xiaomi Mi Max 2“ išmanusis telefonas yra aprūpintas 5300 mAh talpos baterija. „Xiaomi“ tvirtina, kad naujos kartos išmanusis telefonas turėdamas tokios talpos bateriją budėjimo režime gali veikti net 474 valandas, žiūrint filmus laiko apie 17 valandų, o žaidžiant iki 10 valandų.

„Xiaomi Mi Max 3“ taip pat yra aprūpintas „Snapdragon 636“ centriniu procesoriumi, kuris yra net iki 40% našesnis nei „Snapdragon 630“ CPU. Jeigu prieš tai turėjote „Xiaomi Mi Max 2“, tuomet pajausite dar didesnį spartos skirtumą, nes šis išmanusis telefonas turi integruotą senesnės kartos „Snapdragon 625“ CPU.

Galiausiai reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Xiaomi Mi Max 3“ atkeliauja su dviguba galine kamera (12 MP + 5 MP), kuri yra aprūpinta dirbtiniu intelektu AI. Jeigu daug fotografuojate, tuomet tai gali būti esminis akcentas atsinaujinti „Xiaomi Mi Max 2“ į šį naujos kartos išmanųjį telefoną.

Šie kameros atnaujinimai svarbūs yra dėl tos priežasties, nes padeda automatiškai pasirūpinti geriausiais fotografavimo nustatymais. Kitaip sakant, toks sprendimas leidžia užfiksuoti profesionalias nuotraukas net ir neturint specifinių fotografui būdingų žinių.

Štai ką apie jį sako apžvalgininkai:

Panašu, kad „Xiaomi“ šį kartą pavyko atrasti aukso vidurį. „Xiaomi Mi Max 3“ turi viską ko gali prireikti šiuolaikinėje kasdienybėje. Šis išmanusis telefonas puikiai papildo „Redmi“ įrenginių seriją ir taip pat padeda išlaikyti protingą tokio tipo išmaniųjų telefonų kainą rinkoje. Vis dėlto nepaneigsi, kad „Xiaomi Mi Max 3“ dėl itin didelio ekrano iš karto pradėsite nekęsti arba tiesiog akimirksniu pamilsite. Manome, kad tokį išmanųjį telefoną turi rinktis tie pirkėjai, kurie vertina mobilumą ir įprastai dienos eigoje yra įpratę daugelį darbų tvarkyti tiesiog išmaniuoju telefonu. („GSMArena“)

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos „Xiaomi Mi Max 3“ - unikalus išmanusis telefonas, kuris konkurentų praktiškai neturi (Video)

9. „MIXZA TOHAOLL“ 32 GB talpos atminties kortelė

4.78€ | 19% nuolaida | 4.89 balai iš 5 (7391 vertinimai)

„MIXZA TOHAOLL“ yra vienas iš perkamiausių produktų Kinijos turgelyje. 

Ši microSD atminties kortelė pasižymi dideliu duomenų nuskaitymo ir įrašymo greičiu. Gamintojas teigia, kad duomenų nuskaitymo greitis siekia 80 MB/s, tad tai užtikrina greitą duomenų redagavimą, saugojimą bei dalinimąsi.

32 GB talpos atminties kortelės užteks tūkstančiams nuotraukų, dainų ar saugoti bet kokiai kitai svarbiai jūsų informacijai.

Jei 32 GB atminties yra per daug, ar mažoka, galima pasirinkti ir kitos konfigūracijos atminties kortelę. Pasirinkimas išties platus: nuo 8 GB iki 256 GB. Žinoma, už konkurencingą kainą parduodamų atminties kortelių skaičius gana spėriai tirpsta.

„MIXZA TOHAOLL“ atminties kortelės yra atsparios nepalankiems aplinkos veiksniams. Jos yra atsparios vandeniui, karščiui (iki 85 laipsnių pagal Celsijų) ir šalčiui (iki –25 laipsnių pagal Celsijų) bei smūgiams.

10. Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

29.58€ | 43% nuolaida | 4.89 balai iš 5 (19 vertinimai)

„Xiaomi 70mai“ arba dar vadinamas „Xiaomi 70 Minutes“ yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio.

Kaina

Tikrinta 2018 09 28

  • Šiuo metu Gearbest parduotuvėje „Xiaomi 70mai“ kainuoja 29.58€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu. 
  • Tomtop šį vaizdo registratorių siūlo už 42.53€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Cafago „Xiaomi 70mai“ galima įsigyti už 43.09€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 14 eurų.

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Labai gera kaina, įrenginiu lengva naudotis. Būtina mobiliojo programėlė veikia puikiai ir yra prieinama anglų kalba. Kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pritvirtinti taip, kad jis nebūtų lengvai pastebimas ir neblokuotų matomumo. Pridedamas lipdukas yra labai efektyvus. Itin gera vaizdo kokybė ir stebėtinai geras mikrofonas. (IDMRKFA)

Išsamiau: Geriausias vaizdo registratorius be ekrano pagal kainos ir kokybės santykį? „Visiems rekomenduoju šį gaminį, tačiau jis turi savų niuansų“ („Xiaomi 70mai“, Video)




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: