Rekordiškai maža kaina garsiausiam 2018 metų riedžiui su mokesčių kompensavimo garantija, itin gerą kainos/kokybės santykį turintis išmanusis telefonas ir 5 eurų nekainuojančios „Samsung“ ausinės: Cafago skelbia naujausias nuolaidas ir kuponus (Video)  ()

Šįkart Cafago pasiūlymuose rasite tokias prekes:

1. Garsiausias 2018 metų riedis „Ninebot Segway Drift W1“ su mokesčių kompensavimo garantija

2. Išmanusis telefonas „HOMTOM S99“ 4 GB RAM + 64 GB ROM

3. Į ausis įstatomos „Samsung AKG“ ausinės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Garsiausias 2018 metų riedis „Ninebot Segway Drift W1“ su garantija, kad bus sumokėti visi galimi mokesčiai

2018 metais rinkoje pasirodžiusiam unikaliam riedžiui šiuo metu taikoma 41 % nuolaida, tad jo galutinė kaina siekia 299,99 eurus. Tai viena žemiausių kainų – kitose populiariose internetinėse parduotuvėse jo kaina perkopia ir 400 eurų ribą.

Taip pat Cafago garantuoja nemokamą pristatymą į Lietuvą ir pažada sumokėti visus muitinės mokesčius, jei tik tokių bus. Tokia išskirtinė akcija galioja tik 100-ui vienetų.

„Ninebot Segway Drift W1“ riedis yra itin išskirtinis produktas ganėtinai plačioje riedžių rinkoje. Tai įspūdingai atrodantis įrenginys, kuris labai primena riedučius. Žinoma, tai tikrai nėra riedučiai, tai kur kas pažangesnis įrenginys.

Tačiau iškart galima pasakyti, kad su „Ninebot Segway Drift W1“ riedžiu užtikrinama maksimali judesių įvairovė ir laisvė. Juk dažniausiai esame įpratę matyti riedžius, ant kurių stovima abiejomis kojomis, o dažnas jų dar turi ir kokią nors rankeną. Tik ne „Ninebot Segway Drift W1“ atveju. Jokių papildomų rankenų ir abi kojos yra visiškai laisvos.

Aeronautikoje naudojamas tvirčiausias aliuminio lydinio korpusas, 10 mm storio silikoninės apsaugos nuo smūgių, baterijos atsparumas vandeniui. „Ninebot Segway Drift W1“ riedis yra itin tvirtas įrenginys, kuris išlaikys ir tvirčiausiai sudėtą vyrą. Maksimali šio riedžio apkrova siekia iki 100 kilogramų. Tad nors vienai kojai skirtas riedis sveria tik 3,5 kilogramo, jo ištvermingumas yra tiesiog neįtikėtinas.

Ne veltui kompanija teigia, kad jai prireikė 18 metų, kol pasiekė, kad „Ninebot Segway Drift W1“ riedis būtų lengvas, tvirtas, saugus, atrodytų gražiai ir atitiktų kitus būtinus standartus.

Ir šiuos žodžius patvirtina testų rezultatai. Turbūt būtų sunku rasti dar tokį riedį, kuris būtų taip detaliai ištestuotas ir turėtų tiek daug saugumo ir kokybės sertifikatų.

Kai kuriems gali kilti natūralus klausimas: o kaip su šiais riedžiais važiuoti? Juk tai du atskiri įrenginiai, skirti kiekvienai kojai atskirai.

Kompanija teigia, kad su „Ninebot Segway Drift W1“ važinėti yra labai paprasta ir tam nereikia jokių specialių treniruočių. Juos valdyti išmokstama vos per keletą minučių. Na, o jei esate važinėję riedučiais ar čiuožę pačiūžomis, nereikės ir tų keletos minučių. Žemiau pateiktame šiuos „Ninebot Segway Drift W1“ riedžius išbandžiusios apžvalgininkės vaizdo įraše galite pamatyti kaip paprasta juos valdyti.

„Ninebot Segway Drift W1“ yra suprojektuotas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus saugumas ir išvengta bet kokių nemalonių situacijų ar netikėtų traumų. Žinoma, geriausia įsigyti papildomas kelių, alkūnių ir galvos apsaugas.

Neabejotinai, vienas iš smagiausių dalykų, kad „Ninebot Segway Drift W1“ yra labai tvirtas ir lengvas. Juk vienas riedis sveria vos 3,5 kg, tad juos nešiotis su savimi nesukels jokių papildomų sunkumų.

2. Fantstiškai pigus išmanusis telefonas „HOMTOM S99“ 4 GB RAM + 64 GB ROM

Šiam išmaniajam telefonui yra taikoma 12 % nuolaida, tad jo kaina siekia 113,99 eurus. Suvedus nuolaidos kupono kodą UU0303, jo kaina nukris iki 105,99 eurų. Nemokamas pristatymas į Lietuvą. Akcija galioja iki spalio 31 dienos.

Žvelgiant į šį biudžetinio tipo telefoną iškart norisi pabrėžti pagrindinius jo momentus. Turbūt reikšmingiausias šio išmanaus telefono bruožas yra jo baterija.

Jis gali pasigirti įmontuota net 6200 mAh talpos baterija ir esant reikalui „Homtom S99“ galima naudoti kaip išorinę bateriją (angl. power bank) kitiems įrenginiams įkrauti. Jis turi OTG technologiją, todėl ir palaiko tokią galimybę. Žinoma, turėdamas tokio dydžio bateriją, telefonas palaiko greitojo įkrovimo technologiją – 9V/2V.

„Homtom S99“ iš karto turi įdiegtą „Android 8.0“ operacinę sistemą, aprūpintas santykinai našiu „MediaTek MT6750T“ 8-nų branduolių centriniu procesoriumi, 4 GB operatyviąja RAM atmintimi bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 256 GB naudojant Micro SD kortelę.

Šis 5,5 colių įstrižainės IPS technologijos HD+ ekranu (1440 x 720) aprūpintas išmanusis telefonas ypatingas tampa dar ir dėl to, kad gale turi integruotą dvigubą kamerą (21 MP + 2 MP), o kokybiškoms asmenukėms įtaisyta 13 MP priekinė kamera.

Nors tai biudžetinis telefonas, bet ir jis palaiko tokią technologiją, kaip „Face ID“ bei pirštų atspaudų nuskaitymą. Tad jūsų duomenys bus apsaugoti nuo svetimų akių.

Dar svarbu paminėti, kad telefonas palaiko Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, „Bluetooth 4.0“ ir „WiFi 2,4/5 GHz“ ryšius. Taip pat darbuojasi įvairiomis kalbomis, tarp kurių yra ir lietuvių. Turi daugumą sensorių, GPS, OTG, OTA ir kitus privalomus išmaniųjų telefonų atributus.

3. Į ausis įstatomos, fantastiškai pigios „Samsung AKG“ ausinės

Šioms ausinėms šiuo metu taikoma 72 % nuolaida, tad jų kaina siekia tik 5,79 eurus. Tačiau suvedus nuolaidos kupono kodą UU5059, jų kaina nukris iki 4,99 eurų. Nemokamas pristatymas į Lietuvą. Akcija galioja iki spalio 31 dienos arba kol užteks ausinių – siūlomas ribotas kiekis.

Viena iš savybių, kurią itin pabrėžia gamintojas, yra šių ausinių dėvėjimo patogumas. Jos pagamintos iš kokybiškų medžiagų ir pačių ausinių forma yra tokia, kad lengvai priglunda prie ausų ir neiškrenta iš jų. Gamintojas teigia, kad jas yra molonu dėvėti ilgą laiką ir nejaučiamas ausų nuovargis.

Kita labai svarbi ausinių savybė yra jų laidas. Gamintojo teigimu jis yra itin tvirtas ir stiprus. Atsparus neigiamam poveikiui – įvairiems tempimams. Taip pat galima valdyti garsą, dainas ir ausines naudoti, kaip laisvų rankų įranga – atsiliepti į telefonų skambučius.

Teigiama, kad šios ausinės buvo kurtos specialiai „Samsung S8“ išmaniajam telefonui, tačiau puikiai tinka ir kitiems išmaniesiems įrenginiams. Juolab, kad ausinės turi standartinį 3,5 mm kištuką.

Kompanija teigia, kad yra naudojama kompleksinė biopluošto diafragma, todėl „Samsung AKG“ užtikrina aukštos kokybės garsą. Verta paminėti, kad pakuotėje be pačių „Samsung AKG“ ausinių rasite specialų maišelį joms susidėti ir 4 poras skirtingo dydžio ausinių pagalvėlių. Jos yra nesunkiai pakeičiamos, todėl kiekvienas gali pasirinkti sau patį tinkamiausią dydį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()