Naujausi Funyroot pasiūlymai prieš prasidedant didžiajam „Lepin Shopping Carnival“ išpardavimui: nuolaidų kuponai įdomiam kompiuteriukui su 168 klasikiniais žaidimais ir dvi kortų kaladės už vienos kainą  ()

Naujausios internetinės parduotuvės Funyroot siūlomos prekes su nuolaidų kuponais ir svarbi informacija:

1. Rankinis ir nešiojamas su savimi kompiuteriukas su 3 colių įstrižainės ekranu ir jau įdiegtais 168 klasikiniais žaidimais

2. Hario Poterio simbolika animuotos „Hogwats House Poker“ ir „Symbols Poker“ kortos

3. Svarbi informacija prieš prasidedant didžiajam „Lepin Shopping Carnival“ išpardavimui


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Primename, kad „Funyroot“ parduotuvė specializuojasi įdomiuose ir nestandartiniuose gaminiuose, kokių dažniausiai nerasite didžiosiose kiniškose parduotuvėse.

Įdomu, jog parduotuvė žada, kad su mokesčiais nebus jokių problemų - dažnu atveju jų siūlomos prekės kainuoja labai pigiai.

Be to, kiekvieną užsakymą galima sugrąžinti per 14 dienų nuo prekės gavimo ir parduotuvė prisiima įsipareigojimą sugrąžinti pinigus, jei kažkam kažkas nepatiks. 

Tad tai dar viena įdomi ir patikima parduotuvė, o štai kokius naujus ir įdomius pasiūlymus ji siūlo. 

1. Rankinis ir nešiojamas su savimi kompiuteriukas su 3 colių įstrižainės ekranu ir jau įdiegtais 168 klasikiniais žaidimais

Šiuo metu šiam kompiuteriukui taikomas specialus nuolaidos kuponas FRT1967, tad galutinė įrenginio kaina bus 14,03 eurai.

Ypač smagi šio kompiuteriuko detalė yra ta, kad su juo galima žaisti bet kur ir bet kada. Jis jau turi 600 mAh talpos bateriją ir įdiegtus 168 klasikinius žaidimus, tad nuobodu tikrai nebus, o ir išmėginti visus žaidimus tikrai prireiks laiko.

Pačios baterijos užteks bent 3 valandoms, o kompiuteriuko bateriją įkrausite su USB laidu. Gera savybė ir ta, kad 3 colių įstrižainės LCD ekranas užtikrina gyvybingas spalvas, tad senieji žaidimai įgaus naujos gyvybės.

Plius, šį žaidimų kompiuteriuką galima prijungti prie televizoriaus ir tada žaisti žaidimus pačiame televizoriaus ekrane. Tad jis tokiai atvejais veiks, kaip ir žaidimų konsolė.

Pats kompiuteriukas yra kompaktiško dydžio: 11,5 x 7,8 x 2 cm, o ir sveria tik 168 gramus. Korpusas – plastikinis ir galima pasirinkti iš keletos skirtingų spalvų.

Pakuotėje rasite patį žaidimų kompiuteriuką, USB ir AV laidus bei naudotojo instrukcija. Tai smagus nešiojamas kompiuteriukas, kuris leis prisiminti vaikystės žaidimus.

2. Hario Poterio simbolika animuotos „Hogwats House Poker“ ir „Symbols Poker“ kortos

Dabar su nuolaidos kupono kodu FRT2483 šias dvi kortų kalades vienoje pakuotėje galima įsigyti už 2,62 eurus.

Tai turbūt pati puikiausia dovana tiems, kurie mėgsta žaisti kortomis bei patinka Haris Poteris ir istorijos susijusios su šiuo veikėju.

Už nepilnus 3 eurus gausime dvi kortų kalades, kurios yra kokybiškai pagamintos ir meniškai apipavidalintos. Kortų kraštai yra gražiai užapvalinti ir, kaip teigia šias kortas įsigiję pirkėjai, jas patogu ir malonu laikyti rankose. Kiekviena korta yra plastifikuota, tad jos tikrai nenusidėvės po keletos įtemptų pokerio vakarų.

Tačiau jei jūsų nesudomino žaidimų kompiuteriukas ar kortos, Fanyroot turi ir gerokai daugiau įvairių įdomių pasiūlymų.

Šiuo metu pas juos vyksta pasiruošimas didžiajam „Lepin Shopping Carnival“ išpardavimui ir jau dabar galima rasti įvairių išankstinių pasiūlymų, gauti nuolaidų kuponų bei dalyvauti žaidime ir laimėti smagių prizų. Visą informaciją galite rasti oficialioje Funyroot.com svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai ()