Naujausias „Xiaomi“ skustuvas už žemiausią kainą: skelbiama akcija elektriniam barzdos skustuvui „Xiaomi Smate“  ()

Šįkart Tomtop nusprendė pamaloninti vyriškąją auditoriją ir siūlo atkreipti dėmesį į „Xiaomi Smate“ elektrinį barzdos skustuvą. Per eBay platformą parduodamas „Xiaomi Mijia Smate Electric Razor“ yra vienas naujausių „Xiaomi“ kompanijos barzdos skustuvų, kuris palaiko drėgną ir sausą barzdos skutimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu Tomtop per eBay platformą šį elektrinį skustuvą parduoda už 20,99 eurus
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Tai mažiausia kaina, kokią su akcijomis siūlo parduotuvės šiam skustuvui.

Iškart reikia paminėti, kad „Xiaomi“ įrenginys užtikrina ne tik sausą barzdos skutimą, bet ir drėgną. O tokia savybė yra labai didelis pliusas, nes vienų vyrų veido oda yra jautresnė sausam skutimui ir jie labiau mėgsta drėgną barzdos skutimą. Kiti kaip tik mėgsta greitesnį ir sausą barzdos skutimą. Tad abu deriniai vienoje vietoje yra labai geras skustuvo bruožas.

„Xiaomi Mijia Smate Electric Razor“ yra keturašmenis elektrinis barzdos skustuvas, kurio varikliukas užtikrina 4500 aps/min. O dėl to, kad „„Xiaomi Smate“ turi IPX7 standartą, reiškia, kad jis yra pilnai atsparus vandeniui ir jį po skutimo galima drąsiai plauti.

Gamintojas taip pat teigia, kad „Xiaomi Smate“ elektriniame skustuve yra panaudotas aukščiausio lygio metalo lydinys ir peiliukai yra labai aštrūs. Panaudotos tokios pačios medžiagos, kaip ir gaminant medicininius skalpelius ar kitus specialius įrankius, tad dėl aštrumo nekyla abejonių.

Pats „Xiaomi Smate“ korpusas yra apvilktas specialia gumine danga, kuri užtikrina, kad elektrinis skustuvas rankose laikomas tvirtai ir iš jų neslysta. Taip pat ir pati forma skustuvo kurta taip, kad būtų kuo patogiau naudotis „Xiaomi Smate“ skustuvu.

Dar labai svarbu paminėti, kad elektrinis skustuvas turi pakartotinai įkraunamą bateriją ir kompanijos teigimu, jos pilnai užteks 45 minučių skutimui. Norint įkrauti, beliks su pakuotėje esančiu microUSB laidu prijungti „Xiaomi Smate“ prie maitinimo šaltinio ir po 1-2 valandų jo baterija vėl bus pilnai įkrauta.

Tad šį elektrinį skustuvą galima prijungti prie bet kurio namuose turimo įrenginio: kompiuterio, išorinės baterijos ar kt., ir taip įkrauti.

Tad viskas labai patogu ir paprasta, o turint galvoje, kad „Xiaomi Smate“ tėra 11,8 cm ilgio, 3,2 pločio ir sveria tik 136 gramus, jį bus patogu pasiimti su savimi kur nors keliaujant. Tai tikrai naudingas įrankis, kuris pravers daugeliui vyrų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()