Nauja internetinė parduotuvė Funyroot skelbia labai įdomius nuolaidų kuponus: fantastiškas išmanusis durų skambutis, žaidimų konsolė su 620 žaidimų ir neįtikėtinai populiarus, žmonių finansuotas edukacinis stalo žaidimas „Exploding Kitten“ (Video)  (2)

Sulaukėme visiškai naujos internetinės parduotuvės pranešimo spaudai apie Funyroot siūlomas prekes su nuolaidų kuponais:

1. Belaidis, išmanus, stebintis ir filmuojantis teritoriją durų skambutis „Smart WiFi Security Doorbell“

2. Žaidimų kompiuteris „NEW Mini Video Game Console“ su 620 skirtingų žaidimų

3. Neįtikėtinai populiarus edukacinis stalo žaidimas „Exploding Kitten“ – atnaujinta NSFW versija


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Funyroot“ parduotuvė specializuojasi įdomiuose ir nestandartiniuose gaminiuose, kokių dažniausiai nė nerasite didžiosiose kiniškose parduotuvėse. Įdomu, jog parduotuvė žada, kad su mokesčiais nebus jokių problemų - dažnu atveju jų siūlomos prekė skainuoja labai pigiai, o brangesnėms jie tiesiog linkę nurodyti mažesnes sumas. 

Be to, kiekvieną užsakymą galima sugrąžinti per 14 dienų nuo prekės gavimo ir parduotuvė prisiima įsipareigojimą sugrąžinti pinigus, jei kažkam kažkas nepatiks. 

Tad tai dar viena įdomi ir patikima parduotuvė, o štai kokius įdomius pasiūlymus ji siūlo. 

1. Belaidis, išmanus, stebintis ir filmuojantis teritoriją durų skambutis „Smart WiFi Security Doorbell“

Šiuo metu jam taikomas specialus nuolaidos kuponas FR1862, tad šis išmanus durų skambutis kainuos 24,65 eurus. Nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tikriausiai daugelis iš mūsų kiek sutrikome išgirdę, kad durų skambutis gali kainuoti beveik 25 eurus. Iškart iškyla natūralus klausimas: už ką tiek mokėti? Na, tai tikrai ne įprastas durų skambutis.

„Smart WiFi Security Doorbell“ yra lebaidis durų skambutis, kuris jungiasi prie namuose esančio interneto maršrutizatoriaus. Šis įrenginys palaiko „WiFi: 802.11 B/G/N“ ryšį ir visus duomenis perduoda į išmanųjį telefoną, tereikia atsisiųsti išmaniąją programėlę. Kaip tai veikia?

Kai tik kažkas paspaudžia durų skambutį, „Smart WiFi Security Doorbell“ įtaisytą kamera iškart pradeda fiksuoti vaizdą, skambinti į išmanųjį telefoną ir realiuoju laiku perduoti šią informaciją. Tad iš principo durų skambutis paskambina į išmanųjį telefoną ir iškart galime matyti kas pas mus atėjo. Negana to, galime bendrauti su atėjusiu lankytoju, nes durų skambutyje yra mikrofonas ir garsiakalbis bei nuotoliniu būdu atrakinti duris. Skamba išties šauniai.

Ypač jei esame kažkur toli nuo namų, pavyzdžiui, darbe ir fiziškai negalime būti namuose. Tai taip pat pravers dažnai pamirštantiems namų raktus ar netyčia juos pametusiems. Galiausiai dėl to, kad durų skambutyje yra judesio daviklis, viską matysime net ir tuo atveju, kai aplink namų ar buto duris vaikštantis žmogus nepaspaus mygtuko. Tad „Smart WiFi Security Doorbell“ atstoja ir apsaugos sistemą.

Fiksuojamo vaizdo kokybė yra HD 720P – jis filmuoja ir fotografuoja, matymo kampas siekia 166 laipsnius, papildomas apšvietimas, o naktinis matymas šiam įrenginiui prideda dar daugiau pliusų.

Dar svarbu paminėti, kad „Smart WiFi Security Doorbell“ palaiko ir papildomą atminties kortelę. Maksimaliai galima įdėti 32 GB talpos TF kortelę. Tai ypač pravers tais atvejais, kai atsiras netikėtų „WiFi“ ryšio sutrikimų arba, kai bus neįmanoma susisiekti su išmaniuoju telefonu, nes jis bus neprijungtas prie „WiFi“ tinklo. Pakuotėje atminties kortelės nėra, tad ją teks įsigyti atskirai.

„Smart WiFi Security Doorbell“ palaiko įprastas dvi 18650 standarto ličio jonų baterijas, kurias galima įsigyti bet kurioje elektronikos parduotuvėje. Gamintojas teigia, kad šis išmanus durų skambutis naudoja labai nedaug energijos ir budėjimo režime baterijų užteks net 8 mėnesiams.

Galiausiai būtina paminėti, kad šis išmanus durų skambutis yra visiškai atsparus lietui, tad jį galima drąsiai įrengti ir prie lauko durų. Pilnai gali darbuotis nuo –10 ir 50 laisnių pagal Celsijų temperatūroje bei esant 95 % drėgnumui.

Tad galima sakyti, kad Lietuvos klimato sąlygos jam yra nebaisios. Žinoma, esant rimtesniems šaltukams, jo geriau lauke nepalikti, kaip, beje, ir bet kokios elektronikos.

Apie tokias aplinkybes gamintojas irgi pagalvojo ir „Smart WiFi Security Doorbell“ suprojektavo taip, kad šalia durų tereikia pritvirtinti atskirai nuimamą įrenginio nugarėlę ir prie jo vos per keletą sekundžių pritvirtinti patį „Smart WiFi Security Doorbell“. Viskas paprasta ir patogu.

Tad ir esant rimtesniems šalčiams, kurių reikia pripažinti dabar pasitaiko itin retai, teliks nukabinti nuo kontrukcijos patį durų skambutį ir atsinešti jį į kambarį.

Pakuotėje rasite išmanųjį durų skambutį „Smart WiFi Security Doorbell“, 4 varžtelius, atskirai pritvirtinimą įrenginio nugarėlę ir naudotojo instrukciją.

2. Žaidimų kompiuteris „NEW Mini Video Game Console“ su 620 skirtingų žaidimų

Dabar šį žaidimų kompiuterį su nuolaidos kuponu F1628 galima įsigyti už 13,20 eurų. Nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„NEW Mini Video Game Console“ yra tarsi įprastinė žaidimų konsolė, kurią galime prijungti prie savo televizoriaus. Deja, tačiau ji neturi HDMI jungties ir yra jungiama su AV kabeliu. Įsigijus šią konsolę taip pat gausite ir du valdymo pultelius, todėl klasikiniais žaidimais galėsite mėgautis ir juos žaidžiant kartu su draugais.

Jeigu pažvelgsime į žaidimų sąrašą, kurį rasime šiame žaidimų kompiuteryje – jame tikrai gausu pačių įvairiausių žaidimų, kurių yra net 620. „NEW Mini Video Game Console“ viduje rasime įdiegtus tokius legendinius žaidimus kaip „CONTRA“, daugybę „Mario“ versijų ar legendinį „Donkey Kong“, kuris taip pat pasižymi įvairių versijų ir dalių gausa. Taigi, jeigu esate klasikinių žaidimų mėgėjas, išbandyti šį žaidimų kompiuterį bus tikrai įdomu.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog „NEW Mini Video Game Console“ yra pakankamai kompaktiškas ir neužims daug vietos. Šio žaidimų kompiuterio svoris yra vos 130 gramų, o išmatavimai – 13 x 10 x 4,5 cm. Kompiuteris yra tikrai kompaktiškas, todėl nekils problemų ieškant jam vietos.

3. Edukacinis stalo žaidimas „Exploding Kitten“ – NSFW versija

Šį edukacinį ir protą lavinantį stalo žaidimą dabar su nuolaidos kupono kodu FRT2371 galima įsigyti vos už 5,28 eurus. Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Exploding Kitten“ yra strateginis kortų žaidimas sulaukęs neįtikėtino populiarumo. Tai vienas labiausiai finansuotų žaidimų „kikstarterių“ istorijoje ir jį žmonės žaidžia visame pasaulyje.

Čia yra naujoji „Exploding Kitten“ žaidimo versija, dar kitaip vadinama NSFW. Ji yra pilna „Exploding Kitten“ žaidimo versija, bet kiekvienos kortelės piešiniai būvo kiek sušvelninti, kadangi pirmojoje versijoje jie pasirodė esą kiek žiauroki jaunesniems žaidėjams.

Tad naujoje žaidimo versijoje gauname visą originalų kortų komplektą, bet jau kiek labiau pritaikytą jaunesniems žaidėjams, nors vis dar rekomenduojama šį žaidimą žaisti suaugusiems.

Taip pat verta pabrėžti, kad naujoje NSFW žaidimo versijoje gauname papildomai 20 naujų kortelių ir dabar maksimaliai šį žaidimą gali žaisti iki 6 žmonių. Visos kortelės yra iliustruotos gerai žinomo komiksų iliustratoriaus Oatmeal.

Tad „Exploding Kitten“ stalo žaidimas yra puikiausias būdas linksmai praleisti vis ilgesnius ir tamsesnius rudens vakarus.

Štai kaip yra žaidžiamas šis nuotaikingas žaidimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(7)
(6)

Komentarai (2)