Kinijos turgelio stebuklai: mažiau nei 10€ kainuojančios belaidės sporto ausinės, itin gerai vertinama bei pigi garso kolonėlė ir vertikali pelė rankų saugojimui  ()

Daugelis skaitytojų greičiausiai puikiai žino, kad „Xiaomi“ – tai vienas sėkmingiausių Kinijos gamintojų. Vis dėlto Kinijoje gausu ir kitų sparčiai savo prekių asortimentą plečiančių bendrovių. Pavyzdžiui, į šį sąrašą tikrai patenka „Alfawise“ bendrovė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su šios bendrovės daugeliu geriausių pasiūlymų šiuo metu galite susipažinti „Exclusive Brand Sale“ išpardavime.

Belaidė ausinė „Alfawise HBQ - Q13S“

€8.80 | 5 balai iš 5

Jeigu mėgstate klausyti muziką ir dažniausiai naudojate tik vieną ausinę, tuomet šią savaitę rekomenduojame pasidomėti belaide į ausį įstatoma ausine „Alfawise HBQ - Q13S“.

Pastaroji ausinė Kinijoje dabar yra parduodama su nuolaida už 8 eurus. „Alfawise HBQ - Q13S“ daugelis pirkėjų bene labiausiai pamėgo dėl mažo svorio (vos 4 gramai) ir optimaliai parinkto ergonomiško korpuso dizaino (3 x 2 x 1 cm).

Belaidė į ausį įstatoma ausinė „Alfawise HBQ - Q13S“ taip pat garsėja gerai tarnaujančia 65 mAh talpos baterija, kuri, pasak gamintojo, be papildomos įkrovos klausantis muzikos laiko net iki 6 valandų.

Be to, norisi atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Alfawise HBQ - Q13S“ pas pirkėją atkeliauja su specialiu USB įkrovikliu, kuriuo naudojantis šią belaidę ausinę galėsite įkrauti tiek naudodami USB kelioninį adapterį, tiek įprastą kompiuteryje integruotą USB jungtį.

Nešiojama belaidė kolonėlė „Alfawise Q3 Mini“

€8.80 | 5 balai iš 5

Jeigu daug laiko praleidžiate gamtoje ar keliaudami, tuomet greičiausiai esate galvoję apie nešiojamos belaidės garso kolonėlės įsigijimą. Jeigu jos vis dar neturite, tada šią savaitę rekomenduojame pasidomėti su nuolaida vos už 9 eurus parduodama mažų gabaritų (7,5 x 7,5 x 4 cm, 161 g.) belaide garso kolonėle „Alfawise Q3 Mini“.

Ši belaidė garso kolonėlė garsėja integruotu 40 milimetrų garsiakalbiu, 4 omų varža, 150 Hz – 20 kHz atkuriamu dažnių diapazonu, 95 dB signalo ir triukšmo santykiu S/N bei pirkėjų dėmesio susilaukia dėl to, nes muziką gali transliuoti ne tik Bluetooth ryšiu, bet ir per 3,5 milimetrų garso įėjimą arba tiesiai iš Micro SD kortelės. Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Alfawise Q3 Mini“ integruota 400 mAh talpos baterija be papildomos įkrovos atlaiko apie 2,5 valandos.

Belaidė kompiuterinė pelė „Alfawise WM02“

€6.16 | 14% nuolaida

Jeigu ieškote naujos kartos belaidės kompiuterinės pelės, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į su nuolaida už 6 eurus parduodamą „Alfawise WM02“ belaidę kompiuterinę pelę.

Atkreipkite dėmesį, kad tai vertikali kompiuterinė pelė. Tokio tipo belaidės kompiuterinės pelės sparčiai populiarėja dėl tos priežasties, nes pasižymi geromis ergonominėmis savybėmis ir tai pat padeda išvengti rankos riešo nuovargio, kas įprastai sukelia didelį diskomfortą naudojantis įprastomis kompiuterinėmis pelėmis.

Jeigu su šia problema susiduriate gana dažnai, tuomet tikrai laikas susirūpinti savo sveikata, nes ateityje galite turėti dar didesnių problemų – riešo kanalo tunelinio sindromo. Tai yra bene pagrindinė priežastis, kodėl rinkoje pasirodė tokios vertikalios kompiuterinės pelės, kaip „Alfawise WM02“.

Čia dar norisi pridėti tai, kad belaidė optinė kompiuterinė pelė „Alfawise WM02“ yra maitinama dvejomis AAA tipo baterijomis, leidžia keisti jautrumą (400 / 800 / 1600 / 2400 DPI), yra aprūpinta penkiais klavišais ir taip pat iš kitų išsiskiria optimaliu svoriu (90 g) bei korpuso matmenimis (12,5 x 6,5 x 7,6 cm).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()