„Tai turbūt pats geriausias ant lubų kabinamas LED šviestuvas už tokią kainą“ – net 3000lm šviesos srautas, drėgmės ir temperatūros jutikliai, pilnas nuotolinis valdymas („Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui Ceiling Lamp“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (5)

„Xiaomi Mijia Zhirui“ – tai nuotoliniu būdu per „Bluetooth“ arba „WiFi“ valdomas ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris gali skleisti norimo ryškumo bei pasirinktos spalvinės temperatūros šviesą. „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali būti valdoma tiek išmaniuoju telefonu, tiek specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl labai paprasto montavimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ specifikacijos

  • Šviesos srautas: 3000 liumenų (atitinka 2 kaitrines lemputes po 100W).
  • Spalvinė temperatūra: 2700 – 5700 K.
  • Galingumas: 33 W.
  • LED: 64 LED, 82 Ra
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 10 – 20 m2.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų
  • Išskirtinės funkcijos: valdoma išmaniuoju telefonu per Bluetooth ir WiFi; atspari dulkėms (IP60); gali būti susiejama su fiziniu aktyvumo asistentu „Xiaomi Mi Band“, gali būti valdomas su išmaniuoju pulteliu „Xiaomi Zhirui Transmitter“.
  • Matmenys ir svoris: 49,5 x 49,9 x 5,4 cm; 1,63 kg.

„Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“87€
  • 22% nuolaida, į Lietuvą siunčiama „Priority Line“, siuntimas kainuoja 2,23 €
  • „AliExpress“ - 138,53 € (vien siuntimas kainuoja net 63,83 €).
  • „Xiaomi Mijia Zhirui“ pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti beveik 50 €.

„Xiaomi Zhirui Transmitter“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“17.40€
  • 21% nuolaida,  siunčiama į Lietuvą registruotu paštu už 0.42€            

Patalpos apšvietimui keliame vis didesniu reikalavimus. Šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad LED su šia užduotimi susitvarko be didelių problemų. Pavyzdžiui, ant lubų kabinamas LED šviestuvas „Xiaomi Mijia Zhirui“ yra ne tik labai galingas ir stilingas šviestuvas, bet esant poreikiui dabar leidžia keisti ir apšvietimo ryškumą, ir skleidžiamą šviesos spalvinę temperatūrą.

„Xiaomi Mijia Zhirui“ šviestuvas yra atsparus dulkėms (IP60) ir taip pat gali būti valdoma ne tik išmaniuoju telefonu, bet taip pat ir specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu „Xiaomi Zhirui Transmitter“.

Šis nuotolinis valdymo pultelis yra perkamas atskirai, bet jį įsigyti tikrai verta – jame yra integruoti temperatūros ir drėgmės davikliai.

 „Xiaomi Zhirui Transmitter“ yra susiejamas su išmaniuoju telefonu, kas reiškia, kad patalpos drėgmė ir temperatūrą galėsite matyti tiesiog išmaniojo telefono ekrane. Tačiau šie davikliai panaudojami ne tik pranešimams apie temperatūrą ar drėgmę – pagal šią informaciją galima iš karto autošmatiškai nustatyti šviestuvo elgseną: vėstant patalpai, šviestuvas skleidžia vis šiltesnę spalvą. Nors tai kambario nepašildo, bet sukuria kur kas jaukesnę atmosferą.

Artimiausiu „Xiaomi Mijia Zhirui“ konkurentu šiuo metu galima laikyti kitą to paties gamintojo paviršinę LED panelę „Xiaomi Yeelight Smart“88€. Abu šie LED šviestuvai gali būti valdomi nuotoliniu būdu, tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ reikšmingą pranašumą įgyja dėl sukuriamo 3000 liumenų šviesos srauto. Priminsime, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ pirkėjai pagal šį aspektą turi tenkintis 2000 Lm.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ yra ženkliai didesnė (49,5 x 49,9 x 5,4 cm) už „Xiaomi Yeelight Smart“ (32 x 32 x 7,3 cm), tačiau dėl šiuolaikiškų sprendimų sveria beveik 600 gramų mažiau (1,63 kg prieš 2,2 kg). Be to, „Xiaomi Mijia Zhirui“ yra plonesnė (5,4 cm prieš 7,3 cm), o tai daugeliui pirkėjų gali tapti reikšmingu aspektu kuriant šiuolaikiškai atrodantį namų interjero dizainą.

Galiausiai atkreipkite dėmesį ir į tai, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ jums negali pateikti nei patalpos temperatūros, nei drėgmės. Tenka pripažinti, kad ši savybė „Xiaomi Mijia Zhirui“ daro išskirtine LED paviršine panele pasaulinėje rinkoje ir tą dažnai yra linkę pabrėžti ne tik pirkėjai, bet ir apžvalgininkai.

„Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ atsiliepimai

„Xiaomi Mijia Zhirui“ – tai didelio pasisekimo jau spėjęs susilaukti produktas. Šį ant lubų montuojamą LED šviestuvą Kinijos elektroninėse parduotuvėse su malonumu įsigyja pirkėjai iš viso pasaulio, o tai bene geriausiai patvirtina pirkėjų reitingas. Jis šiuo metu siekia 4,86 žvaigždutes iš 5 galimų.

  • Johnny. Tai turbūt pats geriausias ant lubų kabinamas LED šviestuvas šioje kainos kategorijoje. Pagrindinis „Xiaomi Mijia Zhirui“ privalumas – ryškumas. Sukuriamas šviesos srautas yra tikrai labai didelis, todėl „Xiaomi Mijia Zhirui“ puikiai tinka tiek jaukiam patalpos apšvietimui sukurti, tiek praverčia tada, kai norite maksimaliai ryškaus patalpos apšvietimo. Man labai patinka, kad šį LED šviestuvą galima valdyti išmaniuju telefonu, tačiau kartais labai praverčia ir paprastą jungiklį primenantis nuotolinis valdymo pultelis.
  • Max. Tai kompaktiškas ir stilingas šviestuvas su integruotomis išmaniomis funkcijomis, kuris leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvą. Likau maloniai nustebęs, kai sužinojau, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali automatiškai keisti patalpos apšvietimą priklausomai nuo paros meto. Įdomu ir tai, kad šį šviestuvą galima susieti su fiziniu aktyvumo asistentu, kas leis jums automatiškai išjungti „Xiaomi Mijia Zhirui“ tada, kai išeisite iš namų.
  • Roman. Esu išbandęs tiek „Xiaomi Mijia Zhirui“, tiek „Xiaomi Yeelight Smart“. Turiu pripažinti, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ atrodo kur kas solidžiau, o plonesnis korpusas leidžia ženkliai sumažinti atstumą iki LED, todėl apšvietimas tampa kur kas ryškesnis. Iš patirties galiu pasakyti, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ galima drąsiai naudoti kaip pagrindinį šviestuvą. Jeigu nuspręsite įsigyti šį šviestuvą, tuomet rekomenduočiau įsigyti ir nuotolinį valdymo pultelį „Xiaomi Mijia Zhirui“.
  • David. Puikus šviestuvas, kuris turi keturis darbo režimus. Įdomiausia yra tai, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali keisti spalvos temperatūrą automatiškai. Pavyzdžiui, „Xiaomi Mijia Zhirui“ vasarą dienos metus skleidžia šaltai baltą šviesą, o atėjus vakarui arba žiemos metu pradeda naudoti šiltesnį gelsvos spalvos apšvietimą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai (5)