Kinijos turgelio stebuklai: kompiuterinių aksesuarų išpardavime įdomi belaidė mechaninė klaviatūra, daugiafunkcinė žaidimų pelė ir labai įdomios USB ausinės su 7.1 virtualia garso sistema  (1)

Greičiausiai sutiksite, kad atėjus rudeniui daugiau laiko prie kompiuterio praleidžiame kiekvienas iš mūsų. Niekam ne paslaptis, kad šiuo laikotarpiu taip pat būna anonsuojami geriausi filmai bei kompiuteriniai žaidimai. Kad pastarosiomis kompiuterinėmis pramogomis būtų mėgautis dar smagiau, šią savaitę rekomenduojame pasidomėti „Game On Gear“ išpardavimo pasiūlymais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Game On Gear“ pradžiugins  pačiais įvairiausiais komputeriui skirtais priedais.

Belaidė mechaninė klaviatūras „Motospeed GK89“

Vietiniai Kinijos gamintojai nuo senų laikų garsėja puikiomis mechaninėmis laidinėmis klaviatūromis. Smagu pranešti, kad šį rudenį pagaliau pasirodė ir pirmosios gerai vertinamos belaidės mechaninės klaviatūros. Pavyzdžiui, „Motospeed GK89“ šiuo metu su papildoma nuolaida galima įsigyti už 47 eurus.

Belaidė mechaninė klaviatūrą „Motospeed GK89“ ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes yra aprūpinta net 1300 mAh talpos baterija, LED pašvietimu bei unikaliu metaliniu karkasu. Be to, ši klaviatūra (43,8 x 13,5 x 3,8 cm, 96 g) atkeliauja su 1,5 metro USB kabeliu, todėl esant reikalui gali būti naudojama ir kaip standartinė mechaninė klaviatūra. Pirkėjai „Motospeed GK89“ dar giria už patrauklų ir ergonomišką korpuso dizainą bei taip pat visuomet įvertina integruotą sparčiųjų klavišų palaikymą.

„Rocketek“ kompiuterinė žaidimų pelė

Jeigu norite įsigyti tikrai kokybišką optinę kompiuterinę pelę tinkamą žaidimams, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti su nuolaida už 43 eurus parduodama „Rocketek“ kompiuterine žaidimų pele.

„Rocketek“ (12,2 x 8,1 x 4,1 cm, 152 g) tikrai atitinka net ir itin išrankių žaidėjų lūkesčius. Ši optinė kompiuterinė pelė turi 12 programuojamų klavišų, garsėja keičiamu 5 skirtingų spalvų LED pašvietimu, reguliuojamu jautrumu (3600 DPI, 6400 DPI, 9600 DPI, 16400 DPI) bei komplekte pridedamais svareliais, kurie šiuo atveju leidžia keisti bendrąjį pelės svorį.

USB ausinės „Somic G941“ su 7.1 virtualia garso sistema

Skaitytojai, kurie kompiuterinius žaidimus mėgsta žaisti su ausinėmis šią savaitę būtinai turėtų atkreipti dėmesį į su nuolaida už 40 eurų parduodamas USB ausines „Somic G941“.

Šios laidinės visą ausį dengiančios ausinės garsėja savo ergonomiškumo savybėmis bei techninėmis charakteristikomis, kurias visai gerai vertina net ir labai išrankūs pirkėjai. Atkreipkite dėmesį, kad Kinijoje „Somic G941“ turi 4,78 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų.

Visą ausį dengiančios ausinės „Somic G941“ ypatingos tampa dėl integruotos 7.1 virtualios garso sistemos bei įdiegto aktyvaus triukšmo slopinimo techninio sprendimo ANC. Šiuo atveju reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Somic G941“ turi -48 dB jautrumo mikrofoną, užtikrina 20 Hz – 20 kHz atkuriamų dažnių diapazoną bei gali pasigirti 32 omų varža ir 111 dB siekiančiu 40 milimetrų garsiakalbių jautrumu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)