Kinijos turgelio stebuklai: pačios geriausios anonso nuolaidos nei smūgių, nei vandens, nei dulkių nebijančiam telefonui „Poptel P10“ su „Android 8.1“ (Video)  ()

Išmaniųjų telefonų pasirinkimas šiuo metu rinkoje yra tikrai gana platus. Vis dėlto tuo pačiu vis dar tenka pripažinti, kad tam tikra išmaniųjų telefonų naudotojų grupė lieka gana dažnai nuskriausta. Šiuo atveju ypatingai norėtume atkreipti tokių skaitytojų dėmesį, kurie ieško aplinkos poveikiams atsparaus išmaniojo telefono. Būtent tokiomis savybėmis šį kartą išsiskiria naujos kartos išmanusis telefonas „Poptel P10“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Ekranas: 5,5 colių įstrižainės lietimui jautrus ekranas (1280 x 640).
  • Procesorius: 8 branduolių „MediaTek Helio P23“ centrinis procesorius.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-G71“.
  • Atmintis: 4 GB RAM (LPDDR4 tipo), 64 GB duomenų atmintis (gali būti plečiama naudojant Micro SD kortelę).
  • Kameros: galinė 13 MP kamera su „Sony IMX135“ sensoriumi. Priekinė 8 MP kamera.
  • OS: „Android 8.1“.
  • Baterija: 3600 mAh talpos baterija.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas - integruotas išmaniojo telefono galinėje dalyje.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, Type-C USB 2.0.
  • Ryšiai: Palaiko visus 4G ryšio dažnius Lietuvoje
    TDD-LTE dažniniai kanalai: B34 / B38 / B39 / B40/ B41.
    FDD-LTE dažniniai kanalai: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B17 / B20.
    Integruotas NFC ryšio modulis. Turi tiek GPS, tiek GLONASS ryšio modulius. Bluetooth 4.0.
  • Jutikliai: giroskopas, e-kompasas.
  • Korpusas: plastikas, IP68 standartas.
  • Išskirtinės savybės: yra atsparus ne tik vandeniui ir dulkėms, bet ir smūgiams bei reikšmingiems temperatūriniams pokyčiams nuo -20 oC iki 50 oC.
  • Matmenys ir masė: 15,52 x 7,46 x 1,19 cm; 205 g.

Kaina

Išmanųjį telefoną „Poptel P10“ kol kas galima įsigyti tik Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Šiuo atveju rekomenduojame atidžiai išanalizuoti kiekvienos elektroninės parduotuvės pasiūlymą, kadangi tai gali padėti reikšmingai sutaupyti.

  • „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje „Poptel P10“ galite įsigyti su 27% nuolaida už 167,96 €. Nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.
    Jeigu šį išmanųjį telefoną pirksite „Gearbest“, tuomet šiuo metu nemokamai taip pat dar gausite OTG USB adapterį bei ausines.
  • Elektroninėje parduotuvėje „TomTop“ šį išmanųjį telefoną dabar galite įsigyti už 211,67 €.
  • Tuo tarpu „AliExpress“ šiuo metu „Poptel P10“ parduoda už 210,38 € ir tuo pačiu nemokamai dovanoja išmaniojo telefono laikiklį.
  • Pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti apie 45 €.

Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, jog „Poptel“ yra naujas vietinis Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas, tačiau praktika kalba visai ką kita. Ši bendrovė savo veiklą pradėjo dar 2006 metais ir iki pat 2018 metų vidurio intensyviai dirbo prie vidinės infrastruktūros plėtros. Tuo tarpu šią vasarą pagaliau buvo pristatytas ir pirmasis išmanusis telefonas „Poptel P9000 Max“.

Nors abu šie gamintojo išmanieji telefonai yra orientuoti į tą patį pirkėjų segmentą, tačiau „Poptel P9000 Max“ ir „Poptel P10“ visgi turi keletą pastebimų skirtumų. Techniškai tenka pripažinti, kad pranašumą įgyja „Poptel P9000 Max“, bet jis kainuoja šiek tiek brangiau. Jeigu didesniu privalumu laikote išmaniojo telefono kompaktiškumą bei mobilumo savybes, o taip pat gerą kainą, tuomet jums labiau turėtų patikti naujos kartos išmanusis telefonas „Poptel P10“.

Pavyzdžiui, jeigu „Poptel P10“ turi 3600 mAh talpos baterija ir išsiskiria 15,52 x 7,46 x 1,19 centimetrų korpuso matmenimis, tai „Poptel P9000 Max“ šiuo atveju gali pasigirti tokios pačios 5,5 colių įstrižainės ekranu, talpesne 9000 mAh baterija, bet taip pat ir pastebimai masyvesnius 16,8 x 8,3 x 1,7 centimetrų korpusu.

„Poptel P9000 Max“ išskirtinumą įgyja dar ir dėl to, nes šio išmaniojo telefono ekraną nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass 3“ stiklas. Deja, bet kokį apsauginį stiklą naudoja naujos kartus „Poptel P10“ išmanusis telefonas gamintojas kol kas neatskleidžia.

Jeigu didelį prioritetą skiriate programinei įrangai, tuomet „Poptel P10“ jums tikrai yra kur kas geresnis pasirinkimas dėl to, nes šis išmanusis telefonas iš karto yra aprūpintas šiuo metu naujausia „Android 8.1“ operacinės sistemos versija. Tuo tarpu „Poptel P9000 Max“ savininkai kol kas gali išnaudoti tik „Android 7.0“ platformos privalumus.

Galiausiai norime pabrėžti tai, kad dabar yra puiki proga rinktis įsigyti „Poptel P9000 Max“ ar „Poptel P10“. Taip yra dėl to, nes šiuo metu bent jau iki šios savaitės pabaigos abiem išmaniesiems telefonams yra taikomos labai panašios nuolaidos, todėl tiek „Poptel P10“, tiek „Poptel P9000 Max“ dabar kainuoja praktiškai tiek pat.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()