Kinijos turgelio stebuklai: vos 10€ kainuojantis laikrodis su žadintuvu, termometru ir FM radiju, itin kompaktiškas oro drėkintuvas ir viena geriausių meteorologinių orų stotelių iš Kinijos (Video)  (1)

Jeigu ieškote naudingų aksesuarų iš Kinijos, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti „Novelty Gadgets Sale“ išpardavimo pasiūlymais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Novelty Gadgets Sale“ išpardavime galite rasti ne tik pirkėjų visame pasaulyje jau įvertintų, bet ir visiškai naujų iki šiol dar niekur nematytų kiniškų aksesuarų pasiūlymų.

Skaitmeninis laikrodis su FM imtuvu bei žadintuvu – gali pažadinti tiesiog įjungdamas radiją

Skaitytojai, kurie miegamajame yra įpratę naudoti laikrodį su žadintuvu, šią savaitę būtinai turi atkreipti dėmesį į naujos kartos kinišką skaitmeninį laikrodį ne tik su žadintuvu, bet ir su integruotu FM imtuvu „Digital Colorful Screen Alarm Clock FM Radio“. Šiam pasiūlymui dabar yra taikoma papildoma nuolaida, todėl jį galite įsigyti vos už 10 eurų.

Šis skaitmeninis laikrodis su žadintuvu yra ypatingas dėl tos priežasties, nes turi spalvotą ekraną, kuriame galite matyti ne tik datą, bet taip pat ir kambario temperatūrą bei patalpos drėgmę. Pagal šiuos duomenis jis netgi pateikia orų prognozę.

Be to, šis šiuolaikiškas skaitmeninis laikrodis gali jus pažadinti naudodamas ne tik paprastą standartinį žadintuvą, bet dar ir įjungdamas FM radiją.

3 funkcijos viename įrenginyje: oro valytuvas, drėkintuvas ir kondicionierius

Karštuoju metų sezonu esame įpratę patalpas vėdinti ir vėsinti naudodami kondicionierius. Tuo tarpu kitais metų sezonais jas tenka drėkinti. Taip pat nepaneigsi, kad rinkoje sparčiai populiarėja ir orą valantys įrenginiai. Visas šias tris funkcijas atliekantį elektroninį įrenginį „Portable Mini Air Purifier Humidifier Conditioner Desktop Cooler Fan“ su nuolaida dabar galite įsigyti už 30 eurų.

Svarbu pabrėžti, kad šis prietaisas yra skirtas darbui nedidelėse patalpose, todėl puikiai tinka naudoti miegamajame arba tiesiog ant darbo stalo.

Pavyzdžiui, vasaros metu jis gali pasitarnauti kaip kondicionierius, o orui prie darbo stalo labai išsausėju kaip oro drėkintuvas ar valytuvas.

Bene svarbiausia yra tai, kad šis elektroninis įrenginys yra maitinamas naudojant USB kabelį, o su pilna įkrauta baterija be pertraukos gali veikti net iki 8 valandų.

Vėl atpigusi orų stotelė „FanJu FJ3365“

Žinoti kas dedasi už lango yra tikrai naudinga. Tai puikiai paaiškina, kodėl orų stotelės tampa įprastu kiekvienų namų aksesuaru. Pavyzdžiui, šiuo metu labai populiarią orų stotelę „FanJu FJ3365“ Kinijoje vėl galite įsigyti su 36% nuolaida už 24 eurus.

Praktika rodo, kad tokia didelė nuolaida šiai orų stotelei Kinijoje yra taikoma gana retai. Paskutinį kartą ją fiksavome dar vasario mėnesį ruošdami „FanJu FJ3365“ apžvalgą.

Priminsime, kad „FanJu FJ3365“ ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes be orų stotelės taip pat dar gali pasigirti integruotomis žadintuvo, laikrodžio ir kalendoriaus funkcijomis.

Be to, kartu su „FanJu FJ3365“ orų stotele dar yra komplektuojamas ir belaidis orų jutiklis, kurį reikia sumontuoti lauke.

Taip ekrane išvysite tiek vidaus, tiek lauko temperatūrą, drėgmę, kritulius. Ekrano centre pastebėsite ir simbolius, kurie praneš artimiausių orų prognozę, slėgį bei esamą mėnulio fazę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (1)