Šluojame geriausius „Xiaomi“ produktus - Geekbuying skelbia apie paskutinius „11.11“ išpardavimo pasiūlymus (Video)  ()

Naujausi Geekbuying pasiūlymai, besibaigiant didžiajam „11.11“ išpardavimui:

1. „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ išmanusis laikrodis – angliška versija

2. „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ išmanusis telefonas – 4 GB RAM + 64 GB ROM, globali versija

3. „Xiaomi Mi Pad 4“ planšetė – 3 GB RAM + 32 GB ROM, globali versija


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ išmanusis laikrodis – angliška versija

Labai ribotą laiką su nuolaidos kupono kodu JEIXGGXF parduodamas vos už 132,20 eurus.

Siunčiamas iš Italijoje esančio sandėlio, tad nebus jokių muito mokesčių. Pats siuntimas per DHL papildomai tekainuos 2,15 eurų.

„Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ arba „Xiaomi Amazfit Pace 2“, arba „Xiaomi Amazfit Stratos 2“ yra antrosios kartos, patobulintas ir pagražintas „Xiaomi Amazfit Pace“ šeimos išmanusis laikrodis.

Tai labai gražus išmanusis laikrodis, kuris turi tvirtą metalinį ir anglies pluošto korpusą ir tinka ne tik sportine veikla užsiimantiems, bet ir verslo žmonėms. „Amazfit Pace 2“ esantys mygtukai užtikrina dar lengvesnį laikrodžio valdymą, nors jį galima pilnai valdyti ir liečiamu ekranu.

„Bluetooth 4.2“ veikia 10 metrų atstumu tarp laikrodžio ir telefono. WiFi ir Bluetooth ryšiai su telefonu yra stiprūs ir netrukinėjantys. 

Gamintojo teigimu, baterijos budėjimo režime užtenka 5 dienoms, o su nuolat įjungtų GPS, jos energijos užteks 35 valandoms. Praktiniai bandymai rodo, kad baterijos gali užtekti ir 7 dienoms, bet jei intensyviai naudojama (įjungtas WiFi) – 5 dienoms, o pasirinkus „Eco“ režimą – net ir 10 dienų.

Yra atsparus vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje, taip pat palaiko 11 skirtingų sporto režimų, tarp kurių yra plaukiojimas, kopimas, bėgiojimas, pasivaikščiojimas, važinėjimas dviračiu.

Laikrodžio ekrane galite matyti SMS, WeChat, Twitter, Facebook pranešimus. Laikrodis praneš ir jei per ilgai užsisėdėsite vienoje vietoje. Taip pat pastoviai matuoja širdies ritmą ir automatiškai seka miego kokybės rodiklius. Jokių papildomų mygtukų spausti nereikia. Belieka tik atsibudus išmanųjį laikrodžį susieti su telefone esančia „Amazfit Watch 2.0“ programėle ir joje bus pateikiama visa informacija.

Taip pat naujajame „Amazfit Pace 2“ išmaniajame laikrodyje yra ir „Xiaomi Smart Home“ funkcija, tai reiškia, kad jei turite kitų „Xiaomi“ išmaniųjų įrenginių, kaip kad išmaniosios garso kolonėlės ar lempos, jus jas galėsite kontroliuoti per atstumą. Tereikia įsijungus WiFi nusiųsti „On“ arba „Off“ komandą. Tokio dalyko su pirmos laidos „Amazfit Pace“ padaryti nepavyks.

„Amazfit Pace 2“ laikrodžio ekrano užrakinimas vyksta labai paprastai, tereikia pirštais uždengti ekraną ir jis automatiškai užsirakina. Šios funkcijos nėra „Amazfit Pace“, čia teks palaukti 20 sekundžių kol automatiškai užsirankins ekranas arba du kartus paspausti mygtuką.

„Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ yra labai įdomus išmanusis laikrodis, kuris puikiai atrodo, yra tvirtas ir aprūpintas gausybe funkcijų. Štai ką apie anglišką šio laikrodžio versiją kalba apžvalgininkas:

2. „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ išmanusis telefonas – 4 GB RAM + 64 GB ROM, globali versija

Labai ribotą laiką su nuolaidos kupono kodu RKAZIZZN parduodamas vos už 163,93 eurus. Siunčiamas iš Honkongo sandėlio. Pats siuntimas yra nemokamas, registruotu paštu.

Skaitytojams, kurie seka kiniškų išmaniųjų telefonų naujienas, „Xiaomi Redmi Note“ įrenginių serija greičiausiai yra puikiai pažįstama. Tuo tarpu likusiems norime priminti, kad „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ – tai populiariųjų „Xiaomi Redmi Note 5“  bei „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ išmaniųjų telefonų pamaina.

Telefonai turės panašų našumą, nes naudojamas tas pats procesorius, o ir baterijos talpa yra identiška, tačiau „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atkeliavo su naujesne MIUI 10 versija, tad turės labiau ištobulintą energijos taupymo režimą.

Bene esminis akcentas, kuris leidžia „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ išsiskirti iš senesnių šios serijos išmaniųjų telefonų – tai net 6,26 colių įstrižainės ekranas ir speciali iškirptė ekrano viršuje. Tai pirmasis Redmi serijos telefonas su „notch“ tipo ekranu.

Pagal šį faktorių „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ yra išskirtinis telefonas bendrame „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų kontekste, tačiau neatsilieka nuo tendencijos siūlyti dideles įstrižaines.

Dar norisi atkreipti dėmesį į „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atnaujintas kameros technines charakteristikas. Šį naujos kartos išmanųjį telefoną, lyginant su „Xiaomi Redmi Note 5“ ir „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“, svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ galinė dviguba kamera nuo šiol yra aprūpinta ne tik dirbtiniu intelektu, bet ir kur kas geresne f/1.9 diafragma (anksčiau buvo f/2.2). Be to, „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ dar gali pasigirti ir 1.4µm jutiklio tašku, kuris anksčiau siekė 1.25µm.

Atitinkamai svarbiais atnaujinimais yra aprūpinta ir priekinė „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ kamera. Ją nuo šiol sudaro ne vienas, o du lęšiai.

Be to, jeigu „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ garsėjo 20 MP priekyje integruota kamera su f/2.2 diafragma, tai naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ dabar turi ne tik 20 MP kamerą su dar geresne f/1.9 diafragma, bet ir papildomą 2 MP kamerą su gylio sensoriumi.

Tad tai išties puikus „Xiaomi“ kompanijos išmanusis telefonas, kuriam gerų žodžių negaili ir jį išbandę apžvalgininkai:

3. „Xiaomi Mi Pad 4“ planšetė – 3 GB RAM + 32 GB ROM, globali versija

Labai ribotą laiką su nuolaidos kupono kodu GVWADSBJ parduodamas vos už 141,01 eurą. Siunčiamas iš Honkongo sandėlio. Pats siuntimas yra nemokamas, registruotu paštu.

Apžvalgininkai sutinka, kad „Xiaomi Mi Pad 4“ – tai kol kas geriausiais šiais metais pristatytas kiniškas planšetinis kompiuteris.

Beje, „Xiaomi Mi Pad 4“ dideliu privalumu tampa ir „Xiaomi“ plėtojama „MIUI 9“ operacinės sistemos versija. Kitaip sakant, pasirinkdami šį planšetinį kompiuterį galėsite jaustis užtikrintai ne tik dėl techninių galimybių, bet ir dėl programinės planšetinio kompiuterio dalies.

Taip pat atkreipkite dėmesį ir į tai, kad „Xiaomi Mi Pad 4“ planšetinis kompiuteris turi Wi-Fi 802.11ac (2.4 / 5 GHz) ir „Bluetooth 5“ belaidžius ryšio modulius, palydovinės navigacijos sistemų GPS / GLONASS imtuvą bei yra aprūpintas USB C tipo jungtimi.

Svarbiais „Xiaomi Mi Pad 4“ privalumais taip pat tampa iš metalo pagamintas galinis dangtelis, įdiegta 3,5 milimetrų ausinių jungtis bei integruota dviguba garsiakalbių sistema.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi Pad 4“, lyginant su „Xiaomi Mi Pad 3“, gavo tokių svarbių atnaujinimų, jog techninių charakteristikų aspektu kai kurie pakeitimai atrodo tiesiog neįtikėtinai.

Pavyzdžiui, jeigu „Xiaomi Mi Pad 3“ yra aprūpintas kinų pamėgtu ekonominės klasės „MediaTek MTK8176“ centriniu procesoriumi, tai „Xiaomi Mi Pad 4“ turėdamas „Qualcomm Snapdragon 660“ CPU pagal savo našumą be jokių didelių pastangų nurungia praktiškai visus ekonominės klasės išmaniuosius telefonus.

Kitaip sakant, šiuo atveju tenka pripažinti, kad naujos kartos „Xiaomi Mi Pad 4“ planšetinis kompiuteris savo techninėmis galimybėmis gali lygiuotis netgi su tokių gigantų planšetiniais kompiuteriais, kaip „Samsung“ ar „Apple“, tačiau kaina yra kur kas geresnė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()