TomTop skelbia akciją apžvalgininkų puikiai vertinamam „Lenovo S5“ ir geriausiu kainos bei kokybės santykiu pasižyminčiam „Umidigi A3“ (Video)  ()

Tomtop informuoja apie naujausias nuolaidas išmaniesiems telefonams:

1. „Lenovo S5“ - 4 GB RAM + 64 GB ROM

2. „Umidigi A3“ - 2 GB RAM + 16 GB ROM

3. Specialios nuolaidos geriausiems „Umidigi“ išmaniesiems telefonams ir lapkričio „11.11“ išpardavimas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Lenovo S5“ - 4 GB RAM + 64 GB ROM

Šiuo metu Tomtop šį telefoną parduoda už 118,45 eurus. Nemokamas pristatymas į Lietuvą. Ribotas prekių skaičius.

„Lenovo S5“ yra gana neseniai rinkoje pasirodęs biudžetinio segmento atstovas. Šiam telefonui, kaip ir daugeliui kitų šio segmento atstovų, dar teks rasti kelią į pirkėjų širdis. Konkurencija šioje išmaniųjų telefonų kategorijoje yra žvėriška ir tikriausiai nesuklysime sakydami, kad joje itin stipriai konkuruoja Kinijos gamintojų išmanieji telefonai.

Tačiau panašu, jog „Lenovo S5“ tikrai ras savo pirkėją, tai patvirtina ir jau šį išmanųjį telefoną išbandę apžvalgininkai.

„Lenovo S5“ išsiskiria savo metaliniu ir gražaus dizaino korpusu, turi pirštų ir veido atpažinimo technologijas, talpią bateriją, 4 GB RAM + 64 GB ROM, darbuojasi su ganėtinai galingu „Snapdragon 625“ procesoriumi. Tad tai ne iš kelmo spirtas biudžetinis išmanusis telefonas, pasižymintis itin geru kainos ir našumo santykiu.

13 MP + 13 MP dviguba galinė kamera, kuri daro geros kokybės nuotraukas bei filmuoja 4K ir 1080p raiška. Priekinė 16 MP kamera filmuoja 1080p raiška.

Kaip ir daugelis šios klasės telefonų, gero apšvietimo sąlygomis daro puikias nuotraukas, o mažėjant šviesai, kokybė prastėja. Tačiau tai neišvengiama visų biudžetinių telefonų bėda ir nerasite modelio, kuris neturi tokio rūpesčio.

Atsiliepimai skelbia, kad„Lenovo“ nemelavo ir pirštų atspaudų skaitytuvas veikia tiesiog puikiai - suveikimo tikslumas yra labai aukštas, o greitis įspūdingas. Tokiu kokybiškų pirštų atspaudų skaitytuvu gali pasigirti tik nedaugelis pigių išmaniųjų telefonų, tad šia prasme „Lenovo S5“ jau turi kuo pelnytai didžiuotis.

Apskritai, daugelis apžvalgininkų sutinka, kad ieškant telefono iki 170 eurų, „Lenovo S5“ tampa tikrai geru variantu ir jį reikėtų apsvarstyti pirmiausia.

2. „Umidigi A3“ - 2 GB RAM + 16 GB ROM

Šiuo metu Tomtop šį telefoną parduoda vos už 69,67 eurus. Akcija truks tik 2 dienas. Nemokamas pristatymas į Lietuvą. Labai ribotas prekių skaičius.

„Umidigi A3“ yra itin pigus biudžetinis telefonas. Šiuo metu tai turbūt geriausiu kainos ir kokybės santykiu pasižymintis išmanusis telefonas rinkoje – ypač, kai kitose internetinėse parduotuvėse toks telefonas kainuoja gerokai daugiau.

Ir nors „Umidigi A3“ kainuoja vos 70 eurų, jis yra ganėtinai mielas išmanusis telefonas. Taip, čia nepamatysime žvėriškų parametrų, kaip flagmanuose, bet juk ir kaina jo nesiekia 1000 eurų.

Nors tai biudžetinis telefonas, bet „Umidigi A3“ aprūpintas metalinių korpusu, „MT6739“ 1,5 GHz procesoriumi, 3000 mAh talpos baterija, 2 GB RAM ir 16 GM RAM. Ne stebuklai, bet kasdienių poreikių patenkinimui daugiau nei gana.

Plius, labai gerai, kad telefonas palaiko papildomą atminties kortelę – net iki 256 GB talpos. Tad visa reikalinga informacija tikrai tilps šiame kompaktiškame telefone. Juk 5,5 colių įstrižainės ekranas yra būtent tas dydis, kuris patinka daugeliui pirkėjų.

Nors tai biudžetinio segmento išmanusis telefonas, bet jis gali pasigirti turįs gana geras kameras: dvigubą galinę kamerą – 12 MP+5 MP ir 8 MP priekinę kamerą kokybiškoms asmenukėms.

Jis taip pat palaiko pirštų atspaudų nuskaitymą ir netgi telefono atrakinimą nuskaičius vartotojo veidą - „Face ID“ technologija. Neįtikėtina rasti tokią funkciją telefone kuris kainuoja vos 70 eurų.

Dar yra labai svarbu paminėti, kad telefonas vienu metu gali palaikyti dvi Nano Sim korteles ir tuo pačiu metu papildomą atminties kortelę. Tai bus ypač naudinga tiems, kurie mėgsta turėti skirtingas SIM korteles, bet nenori su savimi nešiotis dviejų telefonų.

„Umidigi A3“ darbuojasi su „Android 8.1“ operacine sistema ir palaiko lietuvių kalbą. Taip pat nekils problemų dėl ryšių, kadangi „Umidigi A3“ palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Na ir tokie dalykai, kaip „WiFi“, „Bluetotoh“, GPS ir GLONASS yra savaime suprantami net ir biudžetinių telefonų atributai.

Pabaigai būtina paminėti, kad per šias dvi dienas Tomtop taiko itin ženklias nuolaidas kone visiems karščiausiems „Umidigi“ išmaniesiems telefonams. Visą jų pasiūlą rasite apsilankę oficialioje Tomtop parduotuvėje.

Taip par primename, kad liko labai nedaug laiko iki didžiojo lapkričio „11.11“ išpardavimo pabaigos. Tad jei kažką esatę nusižiūrėję – laiko liko visai nedaug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()