Su 37% nuolaida siūloma fantastiškai universali belaidė kolonėlė: su specialiai dviračiui pritaikytu laikikliu, LED žibintu keliui apšviesti, laisvų rankų įranga ir net išorinės baterijos funkcija („Siroflo PURIDEA i2 SE“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Siroflo PURIDEA i2 SE“ - tai daugiafunkcinė belaidė kolonėlė, idealiai pritaikyta dviračiams, bet tinka naudoti namuose ar bet kur kitur. Ši belaidė „Bluetooth“ kolonėlė su laisvų rankų įrangos funkcija tuo pačiu gali būti kaip dviračio žibintas, prožektorius ir išorinė baterija. „Siroflo PURIDEA i2 SE“ turi 4000 mAh bateriją, kurios pakanka 20 muzikos ar 7 šviesos valandoms. Pats įrenginys yra lengvas, atsparus vandeniui ir lengvai tvirtinamas prie dviračio vairo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Siroflo PURIDEA i2 SE“ specifikacijos

  • Tipas: belaidė kolonėlė.
  • Pagrindinė paskirtis: tvirtinama prie dviračio.
  • Papildomos funkcijos: laisvų rankų įranga, LED žibintuvėlis, išorinė baterija.
  • Valdymas: ant korpuso yra įjungimo/išjungimo, garso reguliavimo, muzikos įjungimo, žibintuvėlio ir „Siri“ mygtukai.
  • Baterija: 4000 mAh, 20 muzikos klausymo valandų, 7 valandos žibintuvėlio šviesos. Įkraunama per 3 valandas.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 4.2“, mikrofonas, 3,5 mm AUX, „micro USB“ įkrovimui, USB kitiems įrenginiams įkrauti.
  • Atsparumas aplinkai: IPX4 standartas.
  • Matmenys ir svoris:  15,30 x 4,90 x 4,90 cm, 226 gramai.

„Siroflo PURIDEA i2 SE“ kaina

  • Lietuvoje -  neparduodamas.
  • Gearbest - €26,43.
  • 37 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu.

„Siroflo PURIDEA i2 SE“ – tai multifunkcinis įrenginys, funkcionalus dviračio aksesuaras. Visų pirma, tai yra belaidė „Bluetooth“ kolonėle. Šis įrenginys gali garsiai groti net 20 valandų – tokią galimybę suteikia 4000 mAh baterija. Nepaisant didelės baterijos, „Siroflo PURIDEA i2 SE“ sveria tik 226 gramus. Toks nedidelis svoris yra svarbus privalumas, nes šis įrenginys yra skirtas tvirtinimui prie dviračio.

„Siroflo PURIDEA i2 SE“ pakuotėje rasite ir kolonėlės laikiklį, kad šį įrenginį galėtumėte pritvirtinti prie dviračio vairo. Taip važiuodami galėsite ne tik klausytis muzikos, bet ir atsakinėti į skambučius – šis įrenginys veikia ir kaip laisvų rankų įranga. Priešais dviračio vairuotoją pritvirtinta kolonėlė bus lengvai valdoma ant korpuso įrengtais mygtukais.

Tačiau ir tai dar toli gražu ne viskas. „Siroflo PURIDEA i2 SE“ turi ir du LED elementus, kurie skleidžia labai ryškią šviesą. Todėl šis įrenginys gali pasitarnauti ir kaip priekinis dviračio žibintas. Aišku, ši funkcija energijos reikalauja daugiau - „Siroflo PURIDEA i2 SE“ naudodami tik kaip žibintuvėlį bateriją išsekinsite per 7 valandas.

Tačiau didelė baterija pasitarnaus ne tik klausantis muzikos, kalbant telefonu ar šviesa nusiklojant dviračio kelią. Ji taip pat leis įkrauti kitų įrenginių baterijas – šis įrenginys veikia ir kaip išorinė baterija. Pati kolonėlė gali būti įkrauta per 3 valandas,

Tai yra gana stilingas įrenginys, kurį patogu vežtis kartu. Gerai ir tai, kad jis yra iš dalies atsparus vandeniui – atitinka IPX4 standartą. Juk kiekvienoje kelionėje reikia šviesos, energijos ir muzikos.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()