„Tokią barzdaskutę naudoju pirmą kartą ir esu nustebintas - kol kas jokių trūkumų“. Itin pigi, labai kompaktiška, drėgną ir sausą skutimą palaikanti, beveik mėnesį be įkrovimo veikianti „Xiaomi“ barzdaskutė („Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Xiaomi Youpin“ barzdaskutė - tai itin kompaktiškas prietaisas, sveriantis vos 86,5 gramus. Jis turi dvi 450 mAh baterijas, kurios be sustojimo gali dirbti 45 minutes. Skutantis kasdien šios energijos pakaks bemaž mėnesiui. Pirkėjai giria atsparumą vandeniui, „USB type C“ įkrovimo lizdą, kompaktišką dydį ir kokybę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-11-14 „Tokią barzdaskutę naudoju pirmą kartą ir esu nustebintas - kol kas jokių trūkumų“. Itin pigi, labai kompaktiška, drėgną ir sausą skutimą palaikanti, beveik mėnesį be įkrovimo veikianti „Xiaomi“ barzdaskutė („Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ specifikacijos

  • Pagrindinė funkcija: belaidis elektrinis barzdos skustuvas, kuris palaiko drėgną ir sausą skutimą.
  • Baterija: 2 X 450 mAh, 8 valandų įkrovimas suteikia 45 minutes darbo.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno skutimo galvutės, neslystantis itin kompaktiškas korpusas.
  • Atsparumas: IPX7 standartas –atsparus vandeniui.
  • Komplektacija: „Xiaomi Youpin“ barzdaskutė, „USB type C“ laidas įkrovimui, instrukcijos kinų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 5,00 x 2,55 x 6,35 cm, 86,5 gramai.

„Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest €15.84.
  • 46 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Tai mažiausia kada nors užfiksuota kaina.

Tai - „Mi Home Waterproof Rechargeable Men Electric Razor from Xiaomi Youpin“ belaidė barzdaskutė su dviem skutimo galvutėmis. Šis prietaisas yra ypatingas tuo, kad telpa kišenėje – jis yra idealus pasirinkimas keliautojui. Šios barzdaskutės ilgis siekia vos 6,35, o plotis – 5 centimetrus. Ji sveria vos daugiau nei 86 gramus, tačiau vis tiek turi patogų, neslystantį korpusą.

Keliautojams patiks ir tai, kad „Xiaomi Youpin“ turi dvi 450 mAh baterijas. Jų pakanka 45 darbo minutėms. Gamintojas skaičiuoja, kad skutantis kasdien pilnai įkrautos baterijos dirbs 30dienų. Taigi, į trumpas keliones šį įrenginį galima pasiimti net negalvojant apie jo įkrovimą. Kadangi ši barzdaskutė naudoja „USB type C“ lizdą, ją įkrausite įprastu telefono įkrovikliu.

Žinoma, svarbiausia yra tai, kad barzdaskutė gerai veiktų. Šis „Xiaomi Youpin“ įrenginys turi dvi nerūdijančio plieno skutimo galvutes, todėl vienu judesiu apima didesnį odos plotą. Ši barzdaskutė tinka ir sausam, ir drėgnam skutimuisi, nes atitinka IPX7 standartą.

„Xiaomi Youpin“ barzdaskutė turi Y formos plieninius ašmenis, kurie yra itin kieti ir aštrūs. Jie lengvai pašalina barzdos plaukelius ir palieka lygią odą. Dėl savo formos ir barzdaskutės konstrukcijos, ašmenys išlieka aštrūs labai ilgą laiką, o pati barzdaskutė yra labai efektyvi.

„Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ atsiliepimai

Šiuo metu vidutinis „Xiaomi Youpin“ barzdaskutės įvertinimas Gearbest.com portale siekia 4,86 žvaigždutes iš 5 (44 atsiliepimai). Štai ką sakė kai kurie iš pirkėjų:

  • Mini electric shaver – „Nuostabus prietaisas, vertas savo kainos, veikia puikiai. Per pastarąją savaitę jo dar nereikėjo įkrauti – vis dar naudoja energiją, su kuria atkeliavo. Lygus, trumpas skutimas, jokio dirginimo. Labai paprastai plaunama ir valoma, visos dalys yra atsparios vandeniui. Įkrovimas yra labai paprastas. Manau, kad niekam nereikia jokios kitos barzdaskutės, tikrai nupirksiu ir kitiems šeimos nariams. Atkeliauja su minkštu dėklu ir USB laidu – tai viskas, ko reikia“.
  • Taras – „Puiki barzdaskutė keliaujantiems. Maža, lengva, atspari vandeniui, su „USB type C“ lizdu įkrovimui. Labai lengvai nuimama skutimo galvutė valymui, magnetas padeda ją įstatyti atgal į vietą. Aišku, pats skutimasis nėra toks efektyvus kaip su didele barzdaskute, bet šis prietaisas skuta pakankamai gerai“.
  • Yishay – „Puikus dydis, tikrai nuostabu. Atkeliauja su medžiaginiu maišeliu, pagamintu iš švelnios medžiagos ir trumpu „USB type C“ laidu. Skuta gerai. Būtų gerai jei turėtų išorinį skustuvą, bet man ji vis tiek labai patinka“.
  • Anonymous Satisfied Client – „Tokią barzdaskutę naudoju pirmą kartą ir esu nustebintas, kol kas nepastebėjau jokių trūkumų. Privalumai – kompaktiškumas, nedidelis svoris, geras dizainas, patogi pakuotė, „USB type C“ lizdas“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()