Pigiau turbūt nebūna: nuotolinis termometras su lazeriniu taikikliu, itin greita reakcija ir fantastiška kaina (TN400 kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

TN400 - tai bekontaktis termometras, galintis išmatuoti įvairių paviršių temperatūrą. Jis veikia infraraudonųjų spindulių pagalba, todėl dar vadinamas pirometru. Jo matavimo diapazonas yra nuo -50 iki +400 laipsnių Celsijaus, o reikšmė parodoma ryškiame LCD ekrane su apšvietimu. Šis įrenginys yra labai paprastas naudoti, bet pirkėjams patinka ir dėl savo tikslumo bei funkcionalumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: TN400 specifikacijos

  • Tipas: bekontaktis termometras. 
  • Paskirtis: įvairių paviršių, skysčių, maisto temperatūros matavimas be tiesioginio kontakto.
  • Matuojama temperatūra: -50 –  +400 laipsnių Celsijaus.
  • Matavimo atstumas: santykis 1:12. Jei matuojate 1 cm diametro objekto temperatūrą, pirometrą turite laikyti 12 cm atstumu. Ir t.t.
  • Tikslumas: 1,5 laipsniai.
  • Energijos šaltinis: 2 AAA tipo baterijos.
  • Ypatingos savybės: 0,5 sekundės reakcijos laikas, LCD ekranas, lazerio pašvietimas
  • Išmatavimai ir svoris: 18.50 x 13.00 x 4.00 cm, 127 gramai.

TN400 kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €7,65.
  • 3 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai - TN400 bekontaktis termometras, skirtas įvairių paviršių temperatūros matavimui. Šis įrankis nėra medicininis prietaisas – tam tiesiog nėra pakankamai tikslus.

Jeigu norite nuotolinio medicininio matuoklio, rinkitės „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ (kainuoja apie 18€, o apžvalgininkų vertinimai labai geri - „Fantastiškas daiktas, aš daugiau niekada nesinaudosiu kitais termometrais)

Tad nors TN400 žmogaus kūno temperatūros matavimui nėra labai tinkamas, tačiau jis pravers diagnozuojant automobilio ar elektronikos prietaisų gedimus, eksperimentuojant ar šiaip tyrinėjant pasaulį. Geriausia tai, kad TN400 neturi priliesti paviršiaus, kurio temperatūrą matuoja.

Bekontakčiai termometrai naudoja infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris yra sumontuotas už nedidelio lęšio. Šis lęšis tarsi sukoncentruoja kokio nors daikto šiluminę spinduliuotę, o jutiklis šią informaciją paverčia elektriniu signalu, kuris gali būti interpretuojamas ir paverčiamas LCD ekrane matoma reikšme. TN400 temperatūrą gali matuoti ir Celsijaus ir Farenheito laipsniais, o pats ekranas yra apšviestas.

Taigi, tereikia TN400 nukreipti į paviršiaus, kurio temperatūrą norite išmatuoti, pusę, ir reikšmė pasirodys ekrane. Išmatuojamų temperatūrų diapazonas – labai platus – nuo -50 iki +400 laipsnių Celsijaus. Gerai ir tai, kad TN400 turi itin trumpą reakcijos laiką – reikšmę pamatysite vos po pusės sekundės. Įrenginio tikslumas siekia 1,5 laipsnius, tačiau kuo arčiau paviršiaus laikysite termometrą, tuo tikslesni bus rodmenys.

Naudotis TN400 termometrų yra labai paprasta – jis turi tik keturis mygtukus. Pagrindinis leidžia išmatuoti temperatūrą, dar trys mygtukai yra po LCD ekranu. Vienas įjungia lazerinį taikiklį, kitas leidžia pakeisti matavimo vienetus, o trečias – įjungia ekrano apšvietimą. TN400 naudoja dvi AAA standarto baterijas, kurias naudoja labai taupiai. Įrenginys pats išsijungs, jei kurį laiką bus nenaudojamas.

Šis įrenginys yra pigus, funkcionalus ir labai paprastas naudoti. Todėl jį puikiai vertina pirkėjai.

TN400 atsiliepimai

Gearbest.com portale TN400 bekontaktis termometras vidutiniškai vertinamas 4,85 žvaigždutėmis iš 5 (46 pirkėjų įvertinimai). Štai ką keletas iš jų norėjo pasakyti:

  • Mg –„Termometras yra patogus laikyti ir veikia gerai. Naudoju jį mėnesį ir kol kas jis veikia patikimai. Buvau ligoninėje ir mačiau seseles naudojant panašų termometrą. Nors TN400 tam nėra sukurtas, greitam patikrinimui esu naudojusi ir kūno temperatūros matavimui. Tai naudingas įrankis bet kokio paviršiaus temperatūros matavimui“.
  • Queen of Floydavia – „Geras įrenginys. Tik rodmenų užfiksavimo mygtuką reikia paspausti gana stipriai, o tai kartais pakreipia termometrą ir jis išmatuoja ne tai, ką norėjau“.
  • Mide perfectamente – „Visiškai atitinka aprašymą, labai tiksliai išmatuoja temperatūrą net jei atstumas iki paviršiaus yra daugiau nei 10 metrų. Visu 100 % rekomenduoju“.
  • Infrared Thermometer – „Šis termometras pasitarnauja kepant mėsą ant griliaus ar ruošiant kitą maistą“.
  • Mitaka – „Labai paprastas naudoti, matuoja labai tiksliai. Gali išmatuoti ir iš gana didelio atstumo, o ekranas yra gana ryškus – rodmenis lengva skaityti“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()