Kasdieniam įprastam barzdos skutimui būtų sunku rasti kažką geresnio nei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“: japoniško plieno ašmenys, vokiškas variklis ir fantastiška kaina (Apžvalga, praktinis testavimas, Video)  ()

Šis apžvalgininkas išbandė „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ barzdaskutę, kuri dar yra žinoma, kaip „Xiaomi ZHIBAI Electric Razor“. Iš karto reikėtų pabrėžti, kad apžvalgos autoriui tai yra toli gražu ne pirma pažintis su „Xiaomi“ kompanijos skustuvais ir jis turi tvirtą nuomonę apie šią kompaniją ir jos gaminamus barzdos skustuvus. Tad šioje apžvalgoje ir sužinosime, kaip veikia „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“, kokie jos pliusai ir minusai bei pamatysime, kaip ji skuta barzdą praktiškai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-11-17 Kasdieniam įprastam barzdos skutimui būtų sunku rasti kažką geresnio nei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“: japoniško plieno ašmenys, vokiškas variklis ir fantastiška kaina (Apžvalga, praktinis testavimas, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausiai jis įsigijo „Manual Razor Set From Xiaomi Youpin“, vėliau išbandė „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ barzdaskutę, kuri yra itin kompaktiška ir patogi nešiotis su savimi. Tada buvo išbandyta ir viena naujausių „Xiaomi“ barzdaskučių „Xiaomi Mijia Waterproof Electric Shaver“ ir galiausiai atėjo eilė „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“. 

Taigi, autoriaus patirtis testuojant barzdaskutes ne tokia jau maža, tačiau apie kitas bazdaskutes šioje apžvalgoje jis nekalba - visas dėmesys atitenka pagrindiniam herojui - itin kompaktiško dydžio „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“

„Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest €16.91.
  • 42 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Beje, praktiškai visoms barzdaskutėms „Black Friday“ proga yra taikomos ženklios nuolaidos. Visą informaciją galite rasti čia.

Tad eikime iškart prie esmės. Ką gi gali pasakyti apžvalgininkas apie „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ barzdaskutę ir kaip ji skuta barzdą?

Apžvalgininkas prisipažįsta, kad jam elektriniai skustuvai visada atrodė kiek keistoki ir jis naudojosi įprastais barzdos skustukais. Ir greičiausiai būtent dėl to reikėjo šiek tiek laiko kol veido oda priprato prie šių elektrinių barzdos skustuvų iš „Xiaomi“.

Tiesa, „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ skustuvas yra vienas paskutiniųjų, kuriuos Sean Blog išbandė, tad jokių nemalonių potyrių nepatyrė ir jis darbuojasi išties gerai. O ir kaina jo yra išties nedidelė.

Pačioje pakuotėje randame vandeniui atsparią „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ barzdaskutę, C-tipo USB laidą, maišelį ir naudojimosi instrukciją. Pats maišelis yra gražus ir malonus liesti – apžvalgininkui atrodo, kad pagamintas iš veliūrinės medžiagos.

USB laidas nėra labai ilgas, tačiau jo tikrai užteks įkrauti šiai barzdaskutei nuo bet kokio jūsų namuose esančio įrenginio ar telefono įkroviklio.

Sean Blog iškart prisipažįsta, kad nors puikiai žinojo, jog ši barzdaskutė yra atspari vandeniui, bet jis iš pradžių kiek baiminosi ją plauti. O jeigu kas? Juk čia yra elektronika ir ji tikrai nedraugauja su vandeniu. Tačiau baimintis tikrai neverta, šią barzdaskutę galima drąsiai plauti po tekančiu vandeniu ir jai nieko blogo nenutinka.

Visgi, Sean Blog teigia, kad pačią barzdaskutę laikyti rankoje nėra itin patogu, bet tai akivaizdžiai priklauso nuo jos konstrukcijos. Tai yra nedidelė ir kompaktiška barzdaskutė, tad jei norėtume, kad ji rankoje laikytųsi itin tvirtai, tada barzdaskutė iškart turėtų gerokai padidėti ir jau prarastų savo kompaktiškumą.

Ant „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ barzdaskutės korpuso tėra „ZHIBAI“ logotipas, vienas mygtukas ir šviesos diodas, kuris šviečia skirtingomis spalvomis. Tai priklauso nuo to, kokį skutimo režimą pasirenkate. Beje, jei skustuvo baterijos energijos bus likę nedaug, apie tai informuos geltonai šviečiantis šviesos diodas, o kai prijungiate skustuvą įkrauti – diodas šviečia baltai.

Įkrovimo lizdas yra skustuvo apačioje, apsaugotas guminiu-silikoniniu dangteliu. Apžvalgininkas teigia, kad jis labai tvirtai uždengia šį lizdą ir į jį dar nė karto nepateko vandens.

Dar vienas Sean Blog labai patikęs dalykas, kad šios barzdaskutės peiliukų konstrukcija yra lengvai nuimama, išplaunama ir kas svarbiausia – itin greitai bei paprastai vėl uždedama. Tam itin padeda esantys magnetukai, kurie tiesiog pritraukia šią konstrukciją ir nereikia pačiam rūpintis, kaip čia viską tiksliai sudėti.

Taip pat apžvalgininkas neturi jokių pretenzijų dėl pačių peiliukų ir visos juos laikančios konstrukcijos. Kas turi būti pagaminta iš plastiko yra iš plastiko, o kas privalo būti iš metalo ir yra iš metalo.

Apžvalgininkui patinka ir tai, kad tai yra lengva barzdaskutė, kuri sveria mažiau, kaip 100 gramų ir yra pagaminta taip, kad ja būtų patogu naudotis kelionėse. Nors Sean Blog ja naudojasi ir savo namuose.

Taip pat pabrėžiama, kad nors kai kuriems gali pasirodyti, kad „Xiaomi“ kompanija neturi tiek patirties šioje srityje, kaip kiti gamintojai, tačiau ji gamina tikrai kokybiškas ir patogias barzdaskutes. Tą galima drąsiai pasakyti ir apie „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“, kuri yra ne tik lengva, bet ir itin kompaktiško dydžio: 5 x 2,55 x 6,35 cm.

Taip pat kreipiamas itin didelis dėmesys į peiliukų kokybę, tad yra naudojamas 600HV tvirtumo plienas, kurį „Xiaomi“ kompanija užsako iš Japonijos gamintojų. Taip, kaip ir galėjote nuspėti, tokio tvirtumo plieną gamina „Toyota“ kompanija.

Tuo tarpu pats korpusas pagamintas ne iš metalo, nors ir norėtųsi, kad taip būtų. Visgi, liesti šią barzdaskutę yra malonu ir net atrodo, jog korpusas būtų išties metalinis, nors ir pagamintas iš plastiko. Tad geriau jos nemėtyti, kad nebūtų pažeistas korpusas.

Barzdaskutės varikliukai yra vokiški ir sūkių skaičius siekia 8500 aps/min. Dėl barzdaskutės darbo metu keliamo triukšmo apžvalgininkas nusiskundimų neturi – nei labai tyliai dirba, nei itin triukšmauja.

Barzdaskutė be perstojo gali dirbti 1,5 valandos (nors gamintojas teigia, kad 45 minutes aut. past.), tačiau to daryti žinoma nerekomenduoja, nes ji gali tiesiog perkaisti. Bendrai, barzdaskutė turi dvi 450 mAh talpos baterijas, kurias įkrauti apžvalgininkui užtruko apie 5 valandas. Tad tai turbūt vienintelis šios barzdaskutės minusiukas ir gamintojas galėjo įdiegti greitąjį įkrovimą ar kažkaip kitaip pagreitinti šį įkrovimo procesą.

Iš kitos pusės, barzdaskutę galima palikti įkrauti nakties metu ir taip išsisprendžia šis nepatogumas. Plius, labai gerai, kad tuo metu, kai yra įkraunama baterija, tuo pačiu galima naudotis barzdaskute. Tad nereikės laukti kol ji bus įkrauta ir tik tada ja naudotis. Bendrai „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ energijos užteks iki mėnesio laiko, jei ja naudosime kartą per dieną.

Sean Blog yra labai patenkintas šia „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ barzdaskute ir jis tikrai ketina ja naudotis toliau. Jokių perkaitimų, jokių netikėtų išsijungimų, viskas veikia kuo puikiausiai. Tai yra ganėtinai paprasta ir be jokių įmantrių funkcijų barzdaskutė su kuria didelės barzdos skusti nepavyks, tačiau kasdieniam įprastam barzdos skutimui būtų sunku rasti kažką geresnio nei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“.

O šiame vaizdo įraše apžvalgininkas parodo tai, kas ir yra svarbiausia – kaip „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ skuta barzdą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()