Su nuolaidomis už labai gerą kainą siūlomi du puikūs konstruktoriai vaikams: 14 skirtingų robotų, maitinamų saulės energija arba 1000 detalių rinkinys sukurti bet ką, kas tik šauna į galvą (Video)  (1)

Konstruktoriai yra lavinantys žaislai, padedantys vystyti augantį vaikų protą. Geriausia tai, kad rinka visada gali pasiūlyti skirtingo sudėtingumo konstruktorių, kurie tiks ir patiems mažiausiems, ir jau šiek tiek paaugusiems. Pavyzdžiui, mažieji gali norėti pažaisti su kaladėlėmis,o štai šiek tiek paaugę susidomėtų tokiu saulės energiją naudojančiu robotu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš pradžių pažvelkime į šį robotą su maža saulės jėgaine „14-in-1 Solar Robot“, parduodamą su 25% nuolaida už €13.35. Į Lietuvą jis yra siunčiamas nemokamai.

Gamintojas teigia, kad šį robotą galima surinkti skirtingai - įmanoma sukurti 14 skirtingų kombinacijų. Kadangi jis juda, šio roboto surinkimui reikės ir mechanikos, ir elektronikos žinių. O štai baterijų nereikės, nes jis naudoja nedidelį saulės elementą.

Įdomu tai, kad kai kurie iš šių robotų turi ratus, o kiti - kojas. Rinkinyje yra keli maži elektros varikliai, jungikliai ir mikroschemos. Viską sustačius į vietas pagal instrukciją gaunamas įdomus mažas robotas.

Toks konstruktorius lavina vaikų motorinius įgūdžius, loginį mąstymą, skatina susidomėjimą elektronika ir mechanika. Gamintojas teigia, kad žaislai su saulės energijos elementais taip pat ragina vaikus pasidomėti atsinaujinančia energetika.

Šio konstruktoriaus detalės yra pagamintos iš ABS plastiko, todėl yra nežalingos ir labai lengvos. Tiesa, jau vien dėl to, kad rinkinyje yra ir smulkių detalių, tėvai neturėtų leisti vaikams žaisti vieniems. Konstruktorius sveria 550 gramų.

Kaip atrodo tokio tipo konstruktorius gyvai, galite pamatyti šiame vaizdo įraše:

Nors skirtingos konstrukcijos reikalauja skirtingo žinių lygio ir įgūdžių, šis žaislas gali būti kiek per daug sudėtingas patiems mažiausiems - ji  labiau tiktų vaikams nuo 9 metų ir vyresniems. O štai jausnesniems turbūt labiau patiks kaladėlės.

6 metų ir vyresniems vaikams tikrai patiks kaladėlių rinkinys „Building Blocks Toy Model for Children Educational Toys“ - šiuo metu taikoma 26 % nuolaida ir jis kainuoja €21,36. Į Lietuvą šis žaislas atkeliaus nemokamai.

Jame - net 1000 skirtingų spalvingų iš ABS plastiko pagamintų detalių. Jos skiriasi ne tik spalva, bet ir forma - kai kurios yra mažesnės už kitas.

Šis rinkinys yra pakankamai didelis ir platus. Jame - 1000 detalių, kurios pasižymi skirtingomis spalvomis, forma ir dydžiu. 

Pagrindinė tokių konstruktorių nauda vaikams - skatinamas kūrybiškumas. Čia nėra teisingo ar klaidingo būdo surinkti konstruktorių. Vaikas pats gali nuspręsti, ką statyti. Kadangi kūriniai vis tiek bus gana abstraktūs, bus skatinama vaiko vaizduotė, gebėjimas perkelti mintis į fizinį pasaulį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(1)
(12)

Komentarai (1)