TOP 5 geriausi LED šviestuvai su 11.11 išpardavimo nuolaidomis ir tiesiai iš ES sandėlių: nuo įspūdingų šviestuvų gyvenamiems kambariams, iki specializuoto, automatiškai suveikiančio apšvietimo pagalbinėms patalpoms (Parametrų palyginimas, Video)  ()

Dabar - ne tik šaltasis, bet ir tamsusis metų laikas. Tačiau tai nėra didelė bėda, nes nėra blogo laiko atsinaujinti namų apšvietimą. Šią savaitę Kinijoje prasidėjo didžiausias metų išpardavimas 11.11, tad galima pasižvalgyti geriausių pasiūlymų patiems geriausiems daiktams. Šiame rinkinyje atrinkome Gearbest su 11.11 nuolaidomis siūlomus pačius perkamiausius šviestuvus, dalis kurių parduodami tiesiai iš ES sandėlių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-11-05 TOP 5 geriausi LED šviestuvai su 11.11 išpardavimo nuolaidomis ir tiesiai iš ES sandėlių: nuo įspūdingų šviestuvų gyvenamiems kambariams, iki specializuoto, automatiškai suveikiančio apšvietimo pagalbinėms patalpoms (Parametrų palyginimas, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos rinka yra pilna įdomių apšvietimo sprendimų, tarp jų yra labai sunku susigaudyti. Nors jie iš pirmo žvilgsnio atrodo praktiškai identiški, jie dažnai skiriasi valdymu, šviesos spalvos temperatūra, šviesos intensyvumu, valdymu ir kitomis charkteristikomis.

Panašūs ir šiame straipsnyje aprašyti šviestuvai, todėl tam, kad išsirinkti būtų lengviau, visas pagrindines charakteristikas sudėjome į šią lentelę:

  „Yeelight JIAOYUE YLXD04Y“ „Yeelight YLXD01YL“ „Yeelight YLXD09YL“ „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ „Xiaomi PHILIPS Zhirui“
Kaina

€83,50

33% nuolaida

€61,53

32% nuolaida

€21,97

32% nuolaida

€87,90

31% nuolaida

€11,42

23% nuolaida

Sandėlys Iš ES sandėlio Iš ES sandėlio Iš ES sandėlio Iš Kinijos sandėlio Iš Kinijos sandėlio
Tipas Pakabinamas, apvalus Pakabinamas, apvalus Pakabinamas, apvalus Pakabinamas, apvalus Įleidžiamas
Atsparumas aplinkai IP50 IP60 - IP60 -
Spalvos temperatūra 2700-6000K 2700-6500K 5700 K 2700-5700 K 3000-5700 K
Šviesos intensyvumas Iki 2200 lm Iki 2000 lm 670 lm Iki 2000 lm iki 200 lm
CRI (Ra) 95 95 95 82 -
Rekomenduojamas kambario plotas 15 - 20 m2 15 - 20m2 10-12m2 15 - 20m2 Naudojami keli šviestuvai kambariui
Valdymas

Jungiklis, „Wi-Fi“, „Bluetooth“, pultelis.

Jungiklis, „Wi-Fi“, „Bluetooth“, pultelis. Jungiklis, judesio daviklis Jungiklis, „Wi-Fi“, „Bluetooth“, specialus pultelis su drėgmės ir temperatūros davikliu Jungiklis, „Wi-Fi“.
Papildomi nustatymai

Keičiamas šviesos intensyvumas ir spalvos temperatūra

Keičiamas šviesos intensyvumas ir spalvos temperatūra - Keičiamas šviesos intensyvumas ir spalvos temperatūra Keičiamas šviesos intensyvumasir spalvos temperatūra
Išmatavimai ir svoris 45x45x7,80 cm, 1,56 kg. 32x32x7,30 cm, 1,28 kg. 25x25x7,10 cm, 1,04 kg. 49,5x49,9x5,4 cm, 1,63 kg. 8,9x4,7x8,9 cm, 0,09 kg.
Pirkėjų įvertinimas (įvertinimų skaičius) 4,8 (83) 4,87 (1012) 4,68 (34) 4,85 (491) 4,81 (57)

 

1. „Yeelight JIAOYUE YLXD04Y“ - didžiausias ir įspūdingiausias šviestuvas su žvaigždžių fonu

33 % nuolaida | €83,50.

Tai - išmanus LED šviestuvas, didžiausias šiame sąraše. Jo diametras - 45 centimetrai, o tai yra išties nemažai. Jam prilygsta tik vėliau aprašytas ir tik visai nežymiai mažesnis „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“. Šie šviestuvai yra ne tik didžiausi, bet ir brangiausi dėl didelio LED elementų skaičiausi ir išmanių bruožų.

„Yeelight JIAOYUE YLXD04Y“ yra išmanus, nes jį galima valdyti tiek išmaniąja programėle, tiek pulteliu. Nustatymuose galima keisti spalvos temperatūrą 2700 - 6000 K ribose ir intensyvumą (iki 2200 liumenų). Taigi, tai - ryškus, didelis ir universalus šviestuvas, tinkantis daugeliui kambarių - nuo virtuvės iki miegamojo. O svarbiausia, jis turi itin aukštą šviesos atkūrimo indeksą - CRI siekia net 95 ir tai yra geriausias rezultatas, kokio galima tikėtis iš LED. 

Kaip išskirtinius bruožus galima paminėti žvaigždėto rašto pasirinkimą, vos 5 minutes užtrunkantį montavimą ir IP50 atsparumo vandeniui ir dulkėms reitingą.

Štai keletas šią lempą įsigijusių pirkėjų komentarų, kurie atspindi bendras nuotaikas ir esminius pastebėjimus

  • T. Sawyer – „Puiki lempa su paprastu pritvirtinimu. Ji naudoja push-in mechanizmą, kurio dėka pritvirtinami laidai. Tereikia paspausti mygtuką ir laidai saugiai bei greitai pritvirtinimi. Svarbu atkreipti dėmesį, kad laidai būtų nepažeisti ir nesiliestų prie metalinio lempos korpuso. Norint pačią lempą pritvirtinti prie lubų, tereikės išgręžti dvi skylutes ir ją pritivirtinti su pakuotėje esančiais varžteliais, kurių pilnai užtenka išlaikyti šiai lengvai lempai. 480 mm pločio lempoje šviesa pasiskirsto tolygiai ir nėra tokios srities, kuri būtų ryškesnė nei likusios. Pats naudoju šilčiausią spalvų temperatūrą (2700K) ir didžiausią ryškumą, nors galima pasirinkti ir kitus nustatymus: 2700 – 3500 – 4000 – 5500 – 6500 Kelvinus. Viskas priklauso nuo asmeninio skonio ir kokia veikla užsiimate. Taip pat labai geras dalykas, kad galima nustatyti konkretų režimą ir lempa jį atsimena net tada, kai yra išjungta. Kitas smagus dalykas, kad lempą galima valdyti keliais skirtingais būdais: su balso asistentu, išmaniąja programėle ir nuotolinio valdymo pulteliu. Taip pat galima vieną šviestuvą valdyti su skirtingais nuotolinio valdymo pulteliais arba su vienu valdymo pulteliu valdyti visas namuose esančias lempas – labai patogus sprendimas. Apskritai, tai puikus produktas ir palyginus tą kainą, kurią sumokėjau, vargiai rasčiau kažką geriau. O, dar pamiršau paminėti ir CRI – spalvų perdavimo indeksą – kuris yra labai aukštas (Ra95). Jūs iškart pastebėsite skirtumą tarp 20 dolerių kainuojančios lempos ir šios lempos. Nors šios pigios lempos turi įvairių spalvų temperatūrų diapazonus, bet net nepriartėja prie tokios apšvietimo kokybės, kaip kad ši lempa. Aš įsirengiau 12 tokių Yeelight lempų ir neturiu nei vienos problemos su jomis. Puikus produktas už gerą kainą.“
  • Gianluca – „Esu visiškai patenkintas šiuo produktu. Puikus apšvietimas, galima pasirinkti keletą skirtingų režimų per programėlę arba valdyti su sieniniu jungikliu. Taip pat itin gerai, kad lempa atsimena paskutinį režimą, tad nereikia kiekvieną kartą iš naujo nustatynėti švietimo režimo ir tai ypač praverčia nakties metu. Negaliu sulaukti kada mano šalyje ši lempa palaikys Amazon Alexa arba Google Home balso asistentą ir šviesą galėsiu valdyti balsu. Ketinu nusipirkti dar dvi lempas kitiems kambariams.“
  • Вадим – „Tai yra antroji lempos versija ir aš esu visiškai įsitikinęs, kad ji, nepaisant to, kad negavo apdovanojimo už dizaino sprendimus, kaip kad pirmoji lempos versija, tačiau yra ne mažiau stilinga, o ir apšvietimo rezultatai yra daug geresni. Nors deklaruojama (gamintojo aut. past.), kad šviesos srautas padidėjo 10 % (lyginant pirmos kartos lempą su antrosios aut. past.), tačiau galiu atvirai pasakyti, kad vizualiai atrodo kambaryje šviesiau bent 30 %. Tad jei ieškote geros, kokybiškos lempos, aš tikrai rekomenduoju šį produktą.“
  • Alexey – „Labai naudinga ir patogiai valdoma lempa. Paprastas montavimas, keletas skirtingų ryškumo ir spalvos temperatūros režimų. Galima šviesą valdyti naudojantis Bluetooth nuotolinio valdymo pulteliu arba išmaniajame telefone esančia programėle. Pardavėjas atsiuntė pakuotę tvarkingą ir nepažeistą, nors ji keliavo per visą Europą.“

2. „Yeelight YLXD01YL“ - tas pats ryškumas tik kur kas mažesnio diametro korpusas, puikiai tinka vonios kambariui

32 % nuolaida | €61,53.

„Yeelight YLXD01YL“ - visiškai kitoks šviestuvas, nei prieš tai paminėtas. Taip, jis irgi turi išmanių bruožų - gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi taip pat itin aukštu CRI - tais pačiais 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

3. „Yeelight YLXD09YL“ - automatinis šviestuvas pagalbinėms patalpoms

32 % nuolaida | €21,97.

„Yeelight YLXD09YL“ yra mažiausias pakabinamas šviestuvas šiame sąraše ir jis neskirtas gyvenamųjų patalpų apšvietimui. Jo diametras - 25 cm, tačiau tai jam suteikia unikalią funkciją - jis yra skirtas koridoriams, drabužinėms, laiptinėms ir kitoms 10-12 kvadratinių metrų pagalbinėms patalpoms apšviesti

Svarbiausias jo išskirtumas - automomatinis „Yeelight YLXD09YL“ valdymas. Jis tiesiog turi šviesos ir judesio daviklį ir automatiškai užsidega, kai aplinkoje jau yra tamsu ir atidarote duris ar einate pro koridorių. Po vienos minutės šviesa užges savaime. Tiesa, jis neturi jokių išmanių funkcijų.

„Yeelight YLXD09YL“ šviesos intensyvumas - 670 lm, o šviesos spalvos temperatūra - 5700 K. Pastebėkite, kad nesakome žodžio „iki“ prieš konkrečias reikšmes - šios charakteristikos nėra reguliuojamos. Tai tiesiog yra paprastesnis šviestuvas su konkrečia paskirtimi.

Tarp išskirtinių bruožų reikėtų paminėti ne tik fiksuotas šviesos charakteristikas, bet ir atsparumą vabzdžiams, labai greitą įrengimą, našų judesio daviklį. Šis šviestuvas pasižymi dienos šviesai artima spalva, o išmanių funkcijų trūkumas jį paverčia vienu iš pačių pigiausiu pakabinamu šviestuvu šiame straipsnyje.

4. „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ - „tai turbūt pats geriausias ant lubų kabinamas LED šviestuvas už tokią kainą“ 

31 % nuolaida | €87,90.

Tai - dar vienas didelis išmanus šviestuvas su reguliuojamomis charakteristikomis. „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ šviesos spalvos temperatūrą galima nustatyti nuo 2700 iki 5700 K, o intensyvumą - iki 2000 lm. Aišku, tai daroma ir programėle, ir pulteliu, tačiau pultelio pakuotėje nerasite, priešingai nei pirmojo šviestuvo atveju. Kita vertus, jis dar labiau apsaugotas nuo aplinkos poveikio - atitinka IP60 standartą.

„Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ kuria muziejinio lygio apšvietimą, tinka daugeliui kambarių, atrodo paprasta ir veikia labai funkcionaliai.

„Xiaomi Mijia Zhirui“ gali būti valdoma tiek išmaniuoju telefonu, tiek specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl labai paprasto montavimo.

„Xiaomi Mijia Zhirui“ šviestuvas yra atsparus dulkėms (IP60) ir taip pat gali būti valdoma ne tik išmaniuoju telefonu, bet taip pat ir specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu „Xiaomi Zhirui Transmitter“.

Šis nuotolinis valdymo pultelis yra perkamas atskirai, bet jį įsigyti tikrai verta – jame yra integruoti temperatūros ir drėgmės davikliai.

 „Xiaomi Zhirui Transmitter“ yra susiejamas su išmaniuoju telefonu, kas reiškia, kad patalpos drėgmė ir temperatūrą galėsite matyti tiesiog išmaniojo telefono ekrane. Tačiau šie davikliai panaudojami ne tik pranešimams apie temperatūrą ar drėgmę – pagal šią informaciją galima iš karto automatiškai nustatyti šviestuvo elgseną: vėstant patalpai, šviestuvas skleidžia vis šiltesnę spalvą. Nors tai kambario nepašildo, bet sukuria kur kas jaukesnę atmosferą.

„Xiaomi Mijia Zhirui“ – tai didelio pasisekimo jau spėjęs susilaukti produktas. Šį ant lubų montuojamą LED šviestuvą Kinijos elektroninėse parduotuvėse su malonumu įsigyja pirkėjai iš viso pasaulio, o tai bene geriausiai patvirtina pirkėjų reitingas. Jis šiuo metu siekia 4,86 žvaigždutes iš 5 galimų.

  • Johnny. Tai turbūt pats geriausias ant lubų kabinamas LED šviestuvas šioje kainos kategorijoje. Pagrindinis „Xiaomi Mijia Zhirui“ privalumas – ryškumas. Sukuriamas šviesos srautas yra tikrai labai didelis, todėl „Xiaomi Mijia Zhirui“ puikiai tinka tiek jaukiam patalpos apšvietimui sukurti, tiek praverčia tada, kai norite maksimaliai ryškaus patalpos apšvietimo. Man labai patinka, kad šį LED šviestuvą galima valdyti išmaniuju telefonu, tačiau kartais labai praverčia ir paprastą jungiklį primenantis nuotolinis valdymo pultelis.
  • Max. Tai kompaktiškas ir stilingas šviestuvas su integruotomis išmaniomis funkcijomis, kuris leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvą. Likau maloniai nustebęs, kai sužinojau, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali automatiškai keisti patalpos apšvietimą priklausomai nuo paros meto. Įdomu ir tai, kad šį šviestuvą galima susieti su fiziniu aktyvumo asistentu, kas leis jums automatiškai išjungti „Xiaomi Mijia Zhirui“ tada, kai išeisite iš namų.
  • Roman. Esu išbandęs tiek „Xiaomi Mijia Zhirui“, tiek „Xiaomi Yeelight Smart“. Turiu pripažinti, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ atrodo kur kas solidžiau, o plonesnis korpusas leidžia ženkliai sumažinti atstumą iki LED, todėl apšvietimas tampa kur kas ryškesnis. Iš patirties galiu pasakyti, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ galima drąsiai naudoti kaip pagrindinį šviestuvą. Jeigu nuspręsite įsigyti šį šviestuvą, tuomet rekomenduočiau įsigyti ir nuotolinį valdymo pultelį „Xiaomi Mijia Zhirui“.
  • David. Puikus šviestuvas, kuris turi keturis darbo režimus. Įdomiausia yra tai, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali keisti spalvos temperatūrą automatiškai. Pavyzdžiui, „Xiaomi Mijia Zhirui“ vasarą dienos metus skleidžia šaltai baltą šviesą, o atėjus vakarui arba žiemos metu pradeda naudoti šiltesnį gelsvos spalvos apšvietimą.

5. „Xiaomi PHILIPS Zhirui“ - idealus pasirinkimas akcentiniam ir baldų apšvietimui

23 % nuolaida | €11,42.

Tai - į lubas įleidžiamas išmanusis šviestuvas „Xiaomi PHILIPS Zhirui“. Tai, kad jis yra įleidžiamas į lubas, šiame sąraše jį paverčia unikaliu. Jam reikia daugiau laiko įrengimui, tačiau jis nėra skirtas viso kambario apšvietimui - tokie įleidžiami šviestuvai naudojami akcentiniam, perimetro ar baldų apšvietimui. Žinoma, jei panaudosite jų kelis ar keliolika, jie puikiai apšvies ir kambarį.

Funkciją atspindi ir maksimalus šviesos intensyvumas, kuris siekia tik 200 liumenų, o štai spalvos temperatūra yra reguliuojama 3000 - 5700 K ribose. Tai pasiekiama „Wi-Fi“ ryšiu prisijungus išmanųjį prietaisą. 

Apskritai, visi šie šviestuvai yra savaip naudingi. „Xiaomi PHILIPS Zhirui“ labiau tiks akcentiniam, detaliam apšvietimui, o „Yeelight YLXD09YL“ - koridoriams, prieangiams, laiptinėms ir kitoms nedidelėms namų erdvėms. Visi likę šviestuvai yra universalūs.

Yeelight JIAOYUE YLXD04Y“ yra didžiausias šviestuvas (45 cm) šiame rinkinyje ir ko gero, atrodo stilingiausiai. Tik jam reikės erdvės, tad pukiai tiktų svetainėse, dideliuose kambariuose. O dėl žvaigždėto paviršiaus būtų labai romantiškas miegamajame. Jis yra ryškus, atsparus aplinkai ir išmanus.

O štai „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ turbūt yra pats funkcionaliausias, jei tik papildomai įsigysite valdymo pultelį su temperatūros ir drėgmės jutikliais. Be to, jis yra dar atsparesnis, bet šiek tiek mažesnis, o dėl papildomų funkcijų ir šiek tiek brangesnis. 

Tarpinis variantas - „Yeelight YLXD01YL“. Tai kompaktiškas, labiau klasikinio stiliaus pasirinkimas, leidžiantis pasiekti labai aukštos kokybės apšvietimą ir dėl mažesnių matmenų puikiai tinka mažesnėse erdvėse, pavyzdžiui, vonioje.  Šis šviestuvas, beje, yra pats pigiausias, šviesa labai gera ir galbūt todėl yra geriausiai vertinamas iš paminėtų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()