Skaitmeninis kampo matuoklis, vertikalus/horizontalus gulsčiukas ir liniuotė už tokią kainą, kokių Lietuvoje nebūna (Specifikacijos)  ()

„Electronic Protractor Digital Spirit Level“ - tai universalus statyboms ir remontui skirtas įrankis, kuris pravers atliekant bet kokius konstrukcinius ir apdailos darbus. Naudodami šį elektroninį prietaisą galite sužinoti konstrukcijų kampo dydį laipsniais, o integruoti horizontalios bei vertikalios ašies posvyrio kampo matuokliai itin praverčia norint identifikuoti sienų ar grindų nežymius ir akimi dažniausiai nepastebimus nelygumus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Matlankio matavimo ribos: 0 – 225 laipsnių.
  • Kampo keitimo žingsnis: po 0,1 laipsnio.
  • Matavimo tikslumas: +/- 0,5 laipsnio.
  • Maitinimas: 9 V 6F22 tipo baterija (komplekte nepridedama).
  • Išskirtinės funkcijos: integruota su horizontaliu ir vertikaliu gulsčiuku, pašvietimą turintis ekranas; matlankio kampo fiksavimas; funkcija, kuri automatiškai išjungia matlankį jo nenaudojant; gali būti naudojamas kaip liniuotė, galima lengvai atkurti išmatuotą kampą ir užfiksuoti jo padėtį.
  • Matmenys ir svoris: 41,7 x 5 x 2,2 cm; 402 g.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – 19,53 €.
  • Dabar parduodamas su 22% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Palyginimui: paprasčiausias kampo matuoklis su liniuote, bet be gulsčiuko Lietuvoje kainuoja 31€, o pagal funkcionalumą labai panašus kampo matuoklis „ADA AngleMeter 45“ kainuoja net 125€. Kainų skirtumas – akivaizdus.

Jeigu namuose remonto darbus atliekate savarankiškai, tuomet greičiausiai puikiai žinote, jog įvairių įrankių gali prireikti pačiu netinkamiausiu metu. Būtent tai paaiškina, kodėl jais paranku apsirūpinti iš anksto. Jų dairytis verta Kinijoje, nes daugeliu atveju galite rasti tokių įrankių alternatyvų, kurie bus aprūpinti papildomomis naudingomis funkcijomis, o kainuos nepalyginamai pigiau, nei Lietuvoje esantys analogai.

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje dabar galima įsigyti skaitmeninį kampų matuoklį „Electronic Protractor Digital Spirit Level“, kuris taip pat dar gali atstoti gulsčiuko bei liniuotės funkcijas.

Tai labai universalus ir patogus įrankis, ypač kai reikia išsimatuoti, kokiu kampu nupjaut medį ar plyteles, koks gavosi stogo nuolydis ir daugybę kitų dalykų.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad gulsčiukas (maksimalus matuojamas kampas gali siekti 225 laipsnius) turi ekraną su pašvietimu ir ypatingas tampa dėl to, nes gali atmintyje laikinai užfiksuoti paskutinio išmatuoto kampo dydį.

Be to, geras sprendimas, jog skaitmeninis kampo matuoklis naudoja įdedamą bateriją, o ne integruotą akumuliatorių – išsekus baterijai ją lengvai pakeisite į naują, tad nereikės nerimauti, kad po kažkiek metų įrankis taps nenaudingas vien dėl nekeičiamo akumuliatoriaus.

Žinoma, kampo matuoklių būna ir mechaninių, bet skaitmeninis variantas kampus matuoja tiksliau, greičiau ir patogiau. Tiesa, šis matuoklis nėra pilnai elektroninis – kampo matavimui jis turi atlenkiamą kraštinę, kurį galima užfiksuoti ir lengvai atkurti kampą kitoje vietoje.  Taigi, galima ne tik išmatuoti, bet ir pernešti kampus ant ruošinio - stebint skaičius ant LCD ekrano galima išskleisti kampų matuoklį reikiamu kampu ir varžto pagalba užfiksuoti matuoklį.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad šis universalus įrankis gali pasigirti pilnaverčiu gulsčiuko funkcionalumu, nes turi tiek horizontalios, tiek vertikalios ašies posvyrio kampo matuoklius. Tad net jei nereikia matuoti kampų, šį įrankį galėsite naudoti kaip paprastą gulsčiuką. Greičiausiai sutiksite, kad gulsčiuką namuose turėti tiesiog būtina, nes jo gali prireikti net ir nusipirkus naują stalą ar ant sienos kabinant paveikslą.

Norisi pabrėžti, kad šiame universaliame prietaise integruota 40 centimetrų liniuotė taip pat gali praversti pačiose netikėčiausiose situacijose.

Kitaip sakant, namuose turėti prietaisą, kuris atlieka tris skirtingas funkcijas yra tikrai naudinga. Akivaizdus privalumas jaučiamas ir kainos aspektu, nes šiuo atveju praktiškai galite įsigyti tris daiktus už vieno kainą, o perkant Lietuvoje kažką panašaus, teks sumokėti per 100€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()