Naujos kartos belaidės ausinės su „Bluetooth 5.0“ ir aliuminio stotele – galima įkrauti daugiau nei 21 kartą, garsas kaip originalių „Apple“ ausinių, o kainuoja fantastiškai pigiai („Alfawise Mini True Wireless“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise Mini True Wireless“ – tai naujos kartos belaidės į ausies kanalą įstatomos ausinės, kurios bene labiausiai garsėja dėl integruoto „Bluetooth 5.0“ ryšio modulio bei komplekte pridedamo net 2100 mAh talpos įkrovimo stotelės-dėklo. Naudojant šią iš aliuminio lydinio pagamintą įkrovimo stotelę „Alfawise Mini True Wireless“ ausinės galima įkrauti daugiau nei 21 kartą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise Mini True Wireless“ specifikacijos

  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis. Ant korpuso esantis sensorinis mygtukas leis atsakyti į skambučius, perjungti ar sustabdyti grojančią dainą, šalia jo yra mikrofonas.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka sportuojantiems ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, taip pat kasdienai, išskyrus dienas, kai lyja (nėra atsparios vandeniui).
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus ir vidutinius dažnius dėka naudojamos naujos kartos duomenų perdavimo technologijos „Bluetooth 5.0“.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 3 valandos muzikos klausymui, 2,5 valandos pokalbiams, įkrovimo stotelė ausines gali įkrauti daugiau nei 21 kartą.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; magnetiniai elektrodai įkrovimui, „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: vienas mygtukas visoms funkcijoms, iš aliuminio lydinio pagaminta įkrovimo stotelė su išorine baterija, ergonomiškas dizainas – gerai įstatomos į ausies kanalą, keičiami ausinės atgaliai.
  • Korpusas: plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (2100 mAh), USB laidas, 3 vnt. ausinių atgalių ir instrukcijos anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  9 x 5,6 x 2 cm; 100 g.

„Alfawise Mini True Wireless“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • Gearbest“ – 23,14 € (raudonos, juodos).
  • Parduodamos su 6% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai, kol kas galima įsigyti tik „Gearbest“.

Už garsių prekinių ženklų belaides ausines tenka mokėti tikrai daug. Vis dėlto praktika rodo, kad Kinijoje yra bent keli gamintojai, kurie už visiems prieinamą kainą dabar jau tikrai gali pasiūlyti kokybiškai tiek aukštus, tiek žemus dažnius atkuriančias ausines. Bene naujausiu tai patvirtinančiu produktu šiuo metu tampa „Alfawise Mini True Wireless“ belaidės ausinės.

Šios ausinės geba atkurti 20 Hz – 20 kHz dažnių ruožą, išsiskiria 93 dB jautrumu ir 16 omų varža. Dėka integruoto Bluetooth 5.0 ryšio modulio „Alfawise Mini True Wireless“ geba užtikrinti stabilų bei patikimą duomenų perdavimą, kuris šiuo atveju yra pastebimai stabilesnis nei Bluetooth 4.0 atveju.

Gana ilgą laiką „Alfawise A1“ buvo pristatomos kaip vienos geriausios šio gamintojo belaidės ausinės. Tačiau naujos kartos belaidės ausinės „Alfawise Mini True Wireless“ šią nusistovėjusią tvarką keičia iš pagrindų. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise Mini True Wireless“ belaidžių ausinių 2100 mAh talpos įkrovos stotelė šias ausines gali įkrauti daugiau nei 21 kartą, tai „Alfawise A1“ atveju šis rodiklis siekia vos 3 – 4 kartus.

„Alfawise Mini True Wireless“ taip pat siūlo dar labiau ergonomišką bei patogų dizainą ir reikšmingą privalumą prieš „Alfawise A1“ belaides ausines dar įgyja dėl tos priežasties, nes turi keičiamus ausinių antgalius. Be to, „Alfawise Mini True Wireless“ įkrovimo stotelę dėl didelės baterijos talpos yra patogu naudoti ne tik ausinėms, bet ir išmaniojo telefono baterijai įkrauti.

„Alfawise Mini True Wireless“ atsiliepimai

Belaidės ausinės „Alfawise Mini True Wireless“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse pasirodė dar visai neseniai, tačiau jau spėjo susilaukti santykinai daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų. Šiuo metu „Alfawise Mini True Wireless“ turi 4,91 žvaigždutės įvertinimą iš 5 galimų. Tai reiškia, kad kol kas šias ausines 4 žvaigždutėmis įvertino vos vienas pirkėjas.

  • Sophie. Puikiai atrodančios ir labai patogios ausinės. Jau išbandžiau „Alfawise Mini True Wireless“ ir turiu pripažinti, kad šios ausinės garsą atkuria šauniai, o triukšmo šalinimo techninis sprendimas taip pat suteikia akivaizdų privalumą. Be to, minimalistinis dizainas gali praversti pačiose netikėčiausiose situacijose. Pavyzdžiui, man teko „Alfawise Mini True Wireless“ naudoti kaip ausų kištukus nakčiai. Patogu ir tai, kad tuo pačiu metu galima naudoti tik vieną ausinę, o kitą tuo metu galima įkrauti.
  • Winnie. Puikiai tarnaujanti baterija. Nors nesu didelis muzikos mėgėjas, bet turiu pripažinti, kad „Alfawise Mini True Wireless“ garsą atkuria taip pat gerai kaip ir mano originalios „Apple“ ausinės. Šių ausinių baterijos be papildomos įkrovos laisvai išlaiko pusę dienos net ir tada, kai klausau ne tik muzikos, bet dar atlieku ir tris 15 minučių trukmės balso skambučius.
  • Ahmet. „Alfawise Mini True Wireless“ atrodo taip, lyg tai būtų aukščiausios klasės belaidės ausinės. Puiki garso kokybė, lengvas naudojimas, ilgai laikanti baterija, ergonomiškas dizainas. Trumpai tariant, esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu ir tikrai „Alfawise Mini True Wireless“ belaides ausines galiu rekomenduoti bet kam.
  • Sadler. Esu be galo patenkintas šiomis ausinėmis. Man patinka, kad ausinės labai tvirtai laikosi įkrovos stotelėje. Tiesiog nereikia jaudintis, jog jos kur nors atsitiktinai iškris. Patogu ir tai, kad „Alfawise Mini True Wireless“ galima įkrauti tiesiog naudojant Micro USB kabelį. Be to, „Alfawise Mini True Wireless“ komplekte iš karto būna pridedami trijų skirtingų tipų ausinių antgaliai.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai ()