Pačios geriausios belaidės ausinės 2019-ais metais? Išbandė 5 populiariausias belaides ausines ir jas palyginimo tarpusavyje („Samsung Galaxy Buds“, „Apple Airpods 2“, „Xiaomi AirDots Pro“, „Huawei Honor Flypods“ apžvalga ir palyginimas, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pasaulis 2019-04-13 17:36
liuks ausinės
Pasalietis 2019-04-13 20:13
Paulius dirba t.lt ir meluoka po kiekvienu komentaru.
amas 2019-04-14 09:44
Aliexperss geriausiaus kainos, iki 10€ tokios ausinės. Aš nedirbu aliexpress
Patty85 2019-05-08 14:22
Everything you need to know about AliExpress, the super-popular Chinese shopping site giving Amazon a run for its money .
RobertasZadeikis 2019-10-21 21:44
Įsigijau Samsung Galaxy buds 2019.07.17. ir prasidėjo... Pirma: garsas tikrai geras ir viskas ką čia rašote beveik tiesa. Netiesa tai, kad mikrofonas (arba triukšmų slopinimo programa slopiną ne tik triukšmą, bet ir mano balsą taip, kad Mama nebepžįsta, nei mano balso, nei supranta ką kalbu. Šitų ausinių mikrofonas tylioje aplinkoje gal ir veikia, bet automobilyje ar gatvėje taip pradeda čiurlenti mano pašnekovo telefone, kad lengviau atspėti apie ką kalbu negu suprasti. Nusprendžiau nunešti į garantinį remontą. Prėmė, pakeitė - tas pats. Vėl nunešiau, atidavė ir parašė, ausinės atitinka gamintojo reikalavimus. Kokius reikalavimus, manes tai negirdi, kas ką ten atitinka? Nunešiau pas pardavėja , vėl pakeitė (sako) į naujas. Bet mano balso vistiek niekas nesuprana. Pardavėjas "varlė.lt" pinigų negražina, garantinis nesutaiso . Paskambinau į MTTC pasiųlė kreiptis į pardavėją, nuvykau pas pardavėją pasiųlė kreiptis į garantinį. Linksma. Paskambinau į Samsung aptarnavimo skyriu, kol kalbėjau su jų "pačiom geriausiom" ausinėm, manęs nesuprato. Teko išjungti "Galaxy Buds" įranga, tada pasišnekėjome. Pasiūlė kreiptis į garantinį..., bet aš ką tik iš ten. Tai va šandiena 3 mėnesiai, o ausinėmis dar nesinaudoju...taisau. Žmonės mieli nepirkite Samsung Galaxy Buds, joms dar toli iki pigių kinietiškų ausinių, kurios veikia, mane girdi ir supranta. Pirkau šias ausines ,nes labai gyrė samdyti testuotojai. Gaila apsirikau.