TOP 3 įdomiausi pasiūlymai iš TomTop: 128 GB talpos atminties kortelė „Kodak Micro SD Card“, išskirtinio dizaino „Bluetooth“ kolonėlė ir labai geros kainos „Xiaomi“ belaidės ausinės (Video)  ()

Naujausi Tomtop pasiūlymai:

1. „Kodak Micro SD Card“ - 128 GB talpos atminties kortelė

2. „Smalody Sl-10 Wireless BT Speaker“ - belaidė „Bluetooth“ kolonėlė

3. „Xiaomi QCY T1C Youth Version Mini Dual V5.0 Wireless Earphones“ - belaidės ausinės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Kodak Micro SD Card“ - 128 GB talpos atminties kortelė

Su nuolaidos kuponu HTKDK ši atminties kortelė kainuos 16,99 eurus. Nemokamas siuntimas į Lietuvą, ribotas prekių skaičius.

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių pasiūlymų tiems, kurie ieško kokybiškos ir didelės talpos atminties kortelės.

128 GB talpos „Kodak Micro SD Card“ atminties kortelė pasižymi dideliu duomenų nuskaitymo (100 Mb/s) ir įrašymo (80 Mb/s) greičiu bei tinka praktiškai bet kokiems įrenginiams.

Ar tai būtų nešiojamas kompiuteris, planšetinis kompiuteris, išmanusis telefonas, dronas, vaizdo registratorius ar bet kuris kitas įrenginys, kuris palaiko atminties kortelę.

Gamintojas užtikrina atminties kortelės stabilų bei greitą veikimą, 1080P, 3D, 4K vaizdo įrašų, nuotraukų, dainų ir kitos informacijos sklandų įrašymą bei paleidimą.

Atminties kortelė gali darbuotis nuo 0 iki 70℃ temperatūroje bei yra atspari vandeniui, dulkėms ir smūgiams.

2. „Smalody Sl-10 Wireless BT Speaker“ - belaidė „Bluetooth“ kolonėlė

Dabar taikoma 48 proc. nuolaida ir ši belaidė „Bluetooth“ kolonėlė kainuoja tik 18,87 eurus. Nemokamas siuntimas į Lietuvą, ribotas prekių skaičius.

Galima rinktis iš trijų belaidės kolonėlės spalvų: juodos, mėlynos ir „Party“ stiliaus.

„Smalody Sl-10 Wireless BT Speaker“ yra aukštos kokybės ir cilindro formos „Bluetooth“ kolonėlė, kuri palaiko FM radiją, turi mikrofoną, tad ji veikia, kaip laisvų rankų įranga, taip pat galima įdėti atminties kortelę bei turi pačias svarbiausias jungtis, kaip AUX, 3,5 mm audio ir kt.

Gamintojas teigia, kad belaidė kolonėlė turi 4 omų, 200 Hz – 20 KHz ir 10 vatų galios garsiakalbį, kuris užtikrina puikią garso kokybę. Ši belaidė garso kolonėlė yra susiejama su išmaniaisiais įrenginiais „Bluetooth 4.2“ ryšiu ir veikia iki 10 metrų atstumu.

Taip pat galima įdėti TF atminties kortelę ar tiesiog prijungti įrenginį per USB jungtį.

Dar vienas svarbus momentas, kad „Smalody Sl-10 Wireless BT Speaker“ turi 1200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks iki 3-4 valandų. Tad „Smalody Sl-10 Wireless BT Speaker“ užtikrins linksmai lauke praleistą laiką.

Pati kolonėlė yra tokių išmatavimų: 22,2 x 11 x 9,5 cm ir sveria apie 550 gramų. Pakuotėje yra „Smalody Sl-10 Wireless BT Speaker“ kolonėlė, microUSB įkrovimo laidas, 3,5 mm audio laidas, kolonėlės nešiojimui skirtas dirželis ir naudojimosi instrukcija anglų kalba.

3. „Xiaomi QCY T1C Youth Version Mini Dual V5.0 Wireless Earphones“ - belaidės ausinės

Dabar taikoma 32 proc. nuolaida ir šios belaidės ausinės kainuoja 21,03 eurus. Nemokamas siuntimas į Lietuvą, ribotas prekių skaičius.

„Xiaomi QCY T1C“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta klausytis muzikos įvairiose vietose. Šios ausinės yra atsparios prakaitavimui bei vandens purslams.

Šios belaidės ausinės pasižymi stilingu dizainu ir gamintojas užtikrina, jog jas yra lengva bei patogu nešioti, o dvigubas HD mikrofonas užtikrina labai aiškų ir kokybišką garsą, tad šios ausinės yra puikus pasirinkimas ir tiems, kurie ieško laisvų rankų įrangos.

„Xiaomi QCY T1C“ pasižymi išties gerais techniniais parametrais: palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, kuri suteikia didelę duomenų perdavimo spartą, stabilų ryšį, didelį našumą ir mažą energijos suvartojimą; suporuojamos su bet kokiu įrenginiu; TWS technologija - ausines galima naudoti atskirai ir po vieną, kadangi garsas yra siunčiamas į ausines atskirai, o galima naudoti ir abi drauge; aplinkos triukšmo slopinimo funkcija; palaiko SBC+AAC technologiją, tad „QCY T1C“ atkuria originalų muzikos skambesį, užfiksuoja ir leidžia mėgautis kiekviena, ir pačia smulkiausia, dainos detale; dažnio diapazonas siekia 20-20000 Hz, garso stiprumas iki 108 dB ir 32 omų varža.

Ausinių laikymo dėžutė tarnauja ir kaip įkrovimo dėkliukas, kurio talpa siekia 380 mAh ir to užtenka ausines įkrauti maždaug 4 kartus. Kitaip tariant, su „QCY T1C“ ausinėmis galima muzikos klausytis iki 20 valandų.

„QCY T1C“ yra mažos ir kiekviena sveria po 4,6 gramus. Gamintojas užtikrina, kad ausinių formą puikiai dera prie žmonių ausų formos, užtikrina maksimalų komfortą ir laikosi stabiliai net aktyviai sportuojant.

Pakuotėje rasite pačias ausines ir jų laikymo-įkrovimo dėkliuką, įkrovimo laidą, dar papildomai dviejų skirtingų dydžių ausinių pagalvėles, kurių iš viso bus trijų skirtingų dydžių poros, tad ausinės tiks įvairaus dydžio ausims. Taip pat pakuotėje rasite ir naudotojo instrukciją kinų bei anglų kalbomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()