Gražaus dizaino, atspari vandeniui ir prakaitui, susiejama su išmaniuoju telefonu ir dar už gerą kainą - Tomtop skelbia išparduodantys sportinio tipo belaides „Xiaomi“ ausines  ()

„Xiaomi Bluetooth Earphone Sport Music Wireless Headphone Headset with Microphone“ yra itin geras pasirinkimas tiems, kurie aktyviai leidžia laisvalaikį bei ieškantiems laisvų rankų įrangos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Tomtop per ebay platformą parduoda sportinio tipo belaides ausines „Xiaomi Bluetooth Earphone Sport Music Wireless Headphone Headset with Microphone“.
  • Šiuo metu jas galima įsigyti už 14,88 eurus.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Galima rinktis iš dviejų spalvų: baltos ir juodos.

Iškart reikia atkreipti dėmesį, kad vienoje pakuotėje yra viena ausinė, o ne dvi. Šios ausinės yra puikus pasirinkimas ieškantiems laisvų rankų įrangos.

„Xiaomi Bluetooth Earphone Sport Music Wireless Headphone Headset with Microphone“ ausinė yra valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir galima sustabdyti/paleisti dainą, atsiliepti bei atmesti skambutį.

Tereikia ausinę susieti „Bluetooth 4.1“ ryšiu su savo išmaniuoju telefonu ir viskas – jau galima klausytis muzikos bei ausinę naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir ramiai bei saugiai vairuojant automobilį kalbėtis telefonu. Beje, gamintojas nurodo, kad vienu metu su ausine galima susieti du skirtingus įrenginius.

Šias ausines taip pat patogu naudoti ir sportuojant, juolab, kad jos yra atsparios vandeniui (IPX4) bei prakaitui.

Ausinė turi 40 mAh talpos bateriją ir yra įkrauna su specialiu bei pakuotėje esančiu USB įkrovikliu.

Pakuotėje be vos 4,5 gramus sveriančios „Xiaomi Bluetooth Earphone Sport Music Wireless Headphone Headset with Microphone“ ausinės taip pat yra ir skirtingo dydžio ausinės pagalvėlės, tad ausinė tiks bet kokio dydžio ausies landai.

Išties gražaus dizaino, atspari vandeniui ir prakaitui, susiejama su išmaniuoju telefonu ir dar už gerą kainą. Įkraunama ausinė yra puikus pasirinkimas tiek sportuojantiems, tiek ieškantiems laisvų rankų įrangos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()