Drėgnas ir sausas skutimas, puiki išvaizda, patogus naudojimasis ir pati žemiausia kaina - Cafago su 41 % nuolaida parduoda naujos kartos „Xiaomi“ barzdos skustuvą (Video)  ()

Kam rinktis tam drėgno ir sauso barzdos skutimo, jei viską galima turėti iškart? Stilingai atrodantis, atsparus vandeniui ir aprūpintas itin talpia baterija „Xiaomi SO WHITE 3D Electric Shaver“ barzdos skustuvas užtikrina maksimaliai patogų barzdos skutimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Cafago parduoda „Xiaomi“ barzdos skustuvą už 20,86 eurus.
  • 41 % nuolaida.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Robotas prekių skaičius.

Iškart verta pabrėžti, kad tai yra viena geriausių kainų per visą laiką, kai Kinijos internetinės parduotuvės pardavinėja šį skustuvą. Kitose internetinėse parduotuvės, net ir su nuolaidomis, šis barzdos skustuvas yra brangesnis nuo 2 iki 10 eurų.

O kuo gi pasižymi šis elektrinis barzdos skustuvas? Pats pagrindinis „Xiaomi SO WHITE 3D Electric Shaver“ privalumas yra tas, kad jis užtikrina sausą ir drėgną barzdos skutimą.

Skustuvo korpusas yra iš metalo ir gamintojas teigia, kad šį gražaus dizaino barzdos skustuvą yra patogu ir malonu laikyti rankoje.

„Xiaomi SO WHITE 3D Electric Shaver“ barzdos skustuvas turi IPX7 standartą, tad jis tikrai nebijo vandens ir gali būti panardintas po vandeniu.

Turimos trys 360 laipsnių kampu pasisukančios skutimo galvutės maksimaliai prisitaiko prie veido kontūrų ir švariai nuskuta barzdą.

Jei mėgstate drėgną barzdos skutimą, „Xiaomi SO WHITE 3D Electric Shaver“ tai taip pat nesukels jokių keblumų. Jis kokybiškai susitvarko su darbu ir jį yra lengva išvalyti.

Pats skustuvas palaiko du skutimo režimus, taip pat verta paminėti, kad skustuvas savo korpuse turi ir specialų peiliuką žandenų bei ūsų formavimui – išties naudinga funkcija.

Žinoma, kaip ir daugelis „Xiaomi“ įrenginių, taip ir šis barzdos skustuvas yra ganėtinai išmanus.

Jis ant savo korpuso turi LED indikatorių, kuris praneša kiek dar liko baterijos energijos, taip pat informuoja apie tai, kad metas barzdaskutę išplauti.

Dar yra barzdos anti-pešimo apsauga, sumani barzdaskutės blokavimo sistema ir kas itin patogu – keliaujant galima ją užrakinti, kad netyčia neįsijungtų.

Ypač verta paminėti, kad „Xiaomi SO WHITE 3D Electric Shaver“ turi 600 mAh talpos bateriją, kuri yra greitai įkraunama su USB laidu. Pats įkrovimas trunka 90 minučių, o barzdaskutė be jokios pertraukos gali darbuotis net 60 minučių. Tad vertinant praktiškai, baterijos nereikės įkrauti bent mėnesį laiko.

„Xiaomi SO WHITE 3D Electric Shaver“ išmatavimai yra 15,4 x 3,6 x 5,8 cm. Pakuotėje be pačio barzdos skustuvo rasite jo dangtelį, įkroviklį ir valymo šepetėlį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()