Su juo galima daryti praktiškai viską: Tomtop skelbia parduodantys itin praktišką bei išmanų šviestuvų jungiklį „Xiaomi Yeelight Smart Dimmer Switch“  ()

Tomtop skelbia per eBay platformą parduodantys itin įdomų prietaisą. Teigiama, kad su juo galima itin paprastai bei lengvai valdyti savo šviestuvus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu šis sieninis, išmanus „Xiaomi Yeelight Smart Dimmer Switch“ šviestuvų jungiklis parduodamas už 12,99 eurus.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Vieno mėnesio pinigų grąžinimo garantija.

Sieninis „Xiaomi Yeelight Smart Dimmer Switch“ šviestuvų jungiklis yra puikus būdas kontroliuoti namuose esančius šviestuvus.

Jis yra gražaus dizaino, kompaktiško dydžio: 86 x 86 x 44,5 mm bei sveria 106 gramus.

Jungiklis yra pagamintas iš ABS ir PC medžiagų bei tinkamas naudoti pačiuose namuose. Jis nėra atsparus vandeniui.

Pats šviestuvų valdymas su šiuo „Xiaomi Yeelight Smart Dimmer Switch“ jungikliu yra paprastas. Tereikia tarpusavyje suporuoti Bluetooth 4.2 ryšiu savo turimą šviestuvą ir „Xiaomi Yeelight Smart Dimmer Switch“.

Ar viskas vyksta tinkamai, informuoja ant jungiklio esantis LED indikatorius. Taip pat yra ir specialus perkrovimo mygtukas.

Kai įrenginiai jau suporuoti, tada galima su „Xiaomi Yeelight Smart Dimmer Switch“ pilnai valdyti savo šviestuvus ir nereikia papildomų nuotolinio valdymo pultelių ar išmanaus telefono.

Jungiklio paspaudimu bei jo pasukimu yra įjungiamas/išjungiamas šviestuvas, keičiama šviestuvo skleidžiamos šviesos temperatūra (2700K, 5000K, 6500K) ryškumas bei pasirenkami skirtingi švietimo režimai.

Verta pabrėžti, kad šiuo metu šis sieninis jungiklis yra suderinamas su šiais populiariais šviestuvais: „Yeelight Smart LED Light“, „Yeelight (450/480/650mm) LED Ceiling Light“, „Yeelight HAOSHI Light“ bei „Yeelight Smart LED Chandelier“.

Gamintojas nurodo, kad ateityje šis sieninis „Xiaomi Yeelight Smart Dimmer Switch“ šviestuvų jungiklis bus suderinamas ir su kitais šviestuvais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()