Iš Vokietijos sandėlio, europietiška garantija ir nemokamas pristatymas: Geekmaxi skelbia didįjį „March Mega Sale“ išpardavimą ir pristato populiariausius „Xiaomi“ pasiūlymus su specialiais nuolaidos kuponais ir iš ES sandėlio (Video)  ()

Įdomiausi „March Mega Sale“ išpardavimo pasiūlymai:

1. „Xiaomi Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis

2. „Xiaomi Mi A2“ išmanusis telefonas – 6 GB + 128 GB, globali versija

3. Labai populiarus „Xiaomi Jimmy JV51“ belaidis rankinis dulkių siurblys


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skelbia apie prasidėjusį didįjį kovo išpardavimą – „March Markdowns Sale“. Jo metu galima su nuolaidomis ir iš Vokietijos sandėlio įsigyti įvairių prekių  – nuo belaidžių ausinių iki elektrinių paspirtukų ir nuo telefonų iki dronų. Daugeliui produktų taip pat yra taikoma solidi 20% nuolaida - norint ja pasinaudoti, tereikia atsiskaitymo metu prekėms pritaikyti "20% off" kupono kodą: MZU9CL16. 

Visą informaciją apie šį išpardavimą, prekių pasiūlymus ir sąlygas rasti apsilankę oficialioje Geekmaxi interneto svetainėje.

Žemiau - įdomiausi šio išpardavimo pasiūlymai iš „Xiaomi“ asortimento:

1. „Xiaomi Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis

Dabar taikomas specialus nuolaidos kuponas qmXzfBar ir šį išmanųjį laikrodį galima įsigyti 5 eurais pigiau - dabar tai turbūt geriausia kaina perkant iš ES sandėlio. 

Vienerių metų garantija, iš Vokietijos sandėlio – garantuojama, kad nebus jokių mokesčių.

„Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis daro viską, ką ir kiti pigūs panašūs įrenginiai: skaičiuoja žingsnius, primena pajudėti, matuoja širdies ritmą, stebi jūsų miegą ir taip toliau. Tačiau be viso to, jis naudojasi telefono GPS sistema bei turi elektroninį kompasą.

Iš tikrųjų, „Xiaomi Amazfit“ yra labai tinkamas aktyviems žmonėms. Visų pirma dėl to, kad turi net keturis sportuojantiems skirtus režimus, kurie padeda prietaisui efektyviau stebėti jūsų mankštą, nepriklausomai nuo to, ar sportuojate ant bėgimo takelio, ar bėgiojate lauke, ar važiuojate dviračiu ar užsiimate kita veikla.

Šį laikrodį galima nustatyti taip, kad jis dažnai praneštų apie nueitą atstumą, sudegintas kalorijas ar pulsą.

Fizinio aktyvumo duomenų pateikimas yra puikus. Įveikus kilometrą, laikrodis suvibruoja, pranešdamas apie jūsų sėkmę, o širdies ritmo matuoklis rodo rezultatus ekrane.

Galiausiai galima peržiūrėti visą ėjimo maršruto schematinį vaizdą pačiame laikrodyje.

„Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis yra tinkamas įprastu režimu gyvenantiems žmonėms bei tiems, kurie mėgėjiškai užsiima sportine veikla.

2. „Xiaomi Mi A2“ išmanusis telefonas – 6 GB + 128 GB, globali versija

Dabar taikomas specialus nuolaidos kuponas qxqSNPqC ir šį telefoną galima įsigyti 15 eurų pigiau. Vienas iš pačių geriausių pasiūlymų 6/128 GB versijai ir svarbiausia, iš ES sandėlio. 

Dviejų metų garantija, iš Vokietijos sandėlio – garantuojama, kad nebus jokių mokesčių.

Naujos kartos „Xiaomi Mi A2“ yra pilnai metalinio korpuso, tačiau kur kas svarbiau yra tai, kad šiuo atveju išmaniojo telefono ekraną nuo susibraižymų saugo kokybiškas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas.

Be to, „Xiaomi Mi A2“ taip pat dar gali pasigirti santykinai optimalių matmenų korpusu (15,8 x 7,5 x 0,5 cm) bei nedideliu svoriu (168 g).

Šiuo atveju dar norisi pridėti ir tai, kad prekyboje iš viso yra platinamos trijų skirtingų spalvų „Xiaomi Mi A2“ versijos: auksinės, jūrą primenančios mėlynos ir juodos.

Be to, kadangi šis išmanusis telefonas priklauso „Android One“ projektui, tai reiškia, kad „Xiaomi Mi A2“ taip pat turi platų operacinės sistemos meniu kalbų pasirinkimo asortimentą, įskaitant ir lietuvių kalbą.

Reikšmingu „Xiaomi Mi A2“ išmaniojo telefono privalumu dar tampa ir dirbtiniu intelektu aprūpintos kameros.

Pavyzdžiui, šis sprendimas naudojant priekinę kamerą itin praverčia tada, kai norite greitai įamžinti asmenukę. Kitaip sakant, šiuo atveju dirbtinio intelekto pagalba realiu laiku vyksta papildomas nuotraukų retušavimas, todėl jos visuomet atrodo kur kas gražiau nei naudojantis kitais ekonominės klasės išmaniaisiais telefonais.

Analogiškas dirbtinio intelekto galimybes turi ir gale integruotos kameros. Vis dėlto, pastarosios leidžia užfiksuoti dar geresnes nuotraukas dėl tos priežasties, nes šiuo atveju 12 MP kamera yra specialiai adaptuota fotografijoms dieną, o 20 MP kamera – nuotraukoms fiksuojamoms naktį.

Būtent toks sprendimas garantuoja, kad su „Xiaomi Mi A2“ išmaniuoju telefonu užfiksuotos nuotraukos atrodys itin ryškiai ir kontrastingai, nepriklausomai nuo to fotografuosite dieną ar naktį.

3. „Xiaomi Jimmy JV51“ belaidis rankinis dulkių siurblys

Dabar taikomas specialus nuolaidos kuponas uMyD5kXH ir šį belaidį rankinį dulkių siurblį galima įsigyti 10 eurų pigiau.

Vienerių metų garantija, iš Vokietijos sandėlio – garantuojama, kad nebus jokių mokesčių.

„Xiaomi Jimmy JV51“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui.

Šis įrenginys yra universalus, gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Jis stebina savo baterijų talpa, priedais ir kaina.

„Jimmy JV51“ variklio galia siekia net 400 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 18.5 kPa. Siurblio baterijų talpa siekia net 2500 mAh, todėl su pilna baterija gali dirbti 45 minutes.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV51“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių. Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Galiausiai, „Jimmy JV51“ turi 4  antgalius tarp kurių yra ir specialus baldams, šalinantis ir erkutes.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra puikus dulkių siurblys, siurbiantis galingai ir efektyviai. Jį patogu naudoti tiek valant grindis, tiek ir baldus. Ergonomiška rankena, sumontuota 65 laipsnių kampu, tausoja riešus ir suteikia papildomo patogumo. Visos šios savybės lemia, kad „Jimmy JV51“ yra labai mėgstamas pirkėjų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(7)
(4)

Komentarai ()