Tomtop skelbia „Yeelight“ šviestuvų išpardavimą: garantuota „Xiaomi“ kokybė, itin gera kaina ir pasiūlymas iš Vokietijos sandėlio (Video)  ()

„Xiaomi“ dukterinė kompanija „Yeelight“ gamina įvairius kokybiškus šviestuvus, apie kuriuos gerai atsiliepia juos įsigiję pirkėjai.

Šįkart Tomtop geromis sąlygomis parduoda keletą itin populiarių „Yeelight“ šviestuvų ir pasižiūrėkime kuo jie pasižymi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Xiaomi Yeelight AC220V 28W 240 LEDs Intelligent Ceiling Light“

Dabar kainuoja 52,73 eurus, 65 proc. nuolaida, iš Vokietijos sandėlio atsiųs per 4-6 darbo dienas už 8,09 eurus. Ribotas prekių skaičius.

Tai vienas iš puikių „Yeelight“ šviestuvų, pasižyminčių puikia pagaminimo kokybe ir geromis techninėmis savybėmis.

Šviestuvas yra pagamintas iš aliuminio ir PMMA, sveria apie 1,3 kg ir yra tokių išmatavimų – 317 x 70 mm.

Gamintojas nurodo, kad 240 vnt. LED šviestukų yra itin kokybiški ir jie švies 40 000 valandų.

Labai svarbu paminėti, kad šis šviestuvas užtikrina 1800 liumenų, šviesos temperatūrą nuo 2700 iki 6500K, o apšvietimo kampas siekia 180 laipsnių.

Geriausia, kad visus parametrus, švietimo režimus galima keisti tiek su pakuotėje esančiu valdymo pulteliu, tiek ir su savo išmaniuoju telefonu ar net balso komandomis: „Amazon Alexa“, „Google Assistant“ ir kt.

Tereikia atsisiųsti „Yeelight“ programėlę, kuri yra suderinama su „Android 4.4/iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Valdymo pultelis su šviestuvu yra susiejamas „Bluetooth 4.2“ ryšiu, o išmanusis telefonas siunčia komandas į šviestuvą „WiFi“ 2.4 GHz ryšiu.

Dar vienas smagus dalykas, kad jei turite „Mi Band“ išmaniąją apyrankę, tai beliks ją susieti su šiuo šviestuvu ir vos tik užmigsite, apyrankė automatiškai apie tai informuos šviestuvą ir jis pats išsijungs. Tiesiog puikus sprendimas.

2. „Xiaomi Yeelight AC176-264V 33W 294 LEDs Intelligent Ceiling Light Lamp“

Dabar kainuoja 114,26 eurus, 52 proc. nuolaida, iš Kinijos sandėlio nemokamai atsiųs per 7-15 darbo dienų. Ribotas prekių skaičius.

Dar vienas puikus „Yeelight“ šviestuvas, kuris, kaip ir aukščiau paminėtasis, yra kokybiškai pagamintas, atsparus šviesos mirgėjimui, valdomas su išmaniuoju telefonu ar balso komandomis.

Šviestuvas pagamintas iš aliuminio, ABS ir PMMA medžiagų bei prie lubų yra pritvirtinamas reguliuojamu 0,5-1,5 metro lynu.

Taip pat jis yra atsparus dulkėms ir pagamintas taip, kad į jo vidų nepatenktų vabzdžiai.

Beliks atsisiųsti „Yeelight“ programėlę, kuri yra suderinama su „Android 4.4/iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Palaikomas „WiFi“ 2.4 Ghz ryšys. Šįkart nuotolinio valdymo pultelio nėra ir visas valdymas vyksta su išmaniuoju telefonu.

Galima pasirinkti skirtingus švietimo režimus, spalvų temperatūrą (2700-6500K), nustatyti laikmatį ir kt.

Svarbu paminėti, kad šis šviestuvas, turintis 294 vnt. kokybiškų LED šviestukų ir, gamintojo teigimu, užtikrinantis ilgesnį nei 40 000 valandų švietimą, pasižymi 95 CRI rodikliu. Tai reiškia, kad apšviesti objektai išlaiko natūralias ir ryškias palvas.

3. „Xiaomi Yeelight YLDD04YL 2 Meters WIFI Connected RGB Intelligent Strip Light ( Upgrated Version)“

Dabar kainuoja 29,88 eurus, 54 proc. nuolaida, iš Kinijos sandėlio nemokamai atsiųs per 7-20 darbo dienų. Ribotas prekių skaičius.

Tai yra lanksti „Yeelight“ šviesų juosta, kurią galima pritvirtinti praktiškai bet kurioje kambario vietoje ir suteikti naujų spalvų. Ir tai nėra vien tik gražus pasakymas – gamintojas teigia, jog ši šviesų juosta suteikia net 16 milijonų įvairių spalvų atspalvių.

Valdymas vyksta balsu arba su valdikliu, o visa spalvų paletė ir dar daugiau įvairių funkcijų yra prieinama su ta pačia ir jau ne kartą minėta „Yeelight“ programėle.

Tad programėlėje galima bus pasirinkti skirtingus atspalvius, šviesos ryškumą, nustatyti švietimo laikmatį, prisiderinti muziką ir dar daugiau.

Svarbu paminėti, kad 2 metrų ilgio šviesų juosta turi 48 LED šviestukus ir gamintojas užtikrina, kad nebus jokio mirgėjimo.

Beliks išimti iš pakuotės šią šviesų juostą ir per keletą akimirkų ją priklijuoti norimoje vietoje. Viskas greita ir paprasta.

Tačiau jei jūsų nesudomino šie šviestuvai, Tomtop atkreipia dėmesį, kad šiuo metu pas juos vyksta speciali akcija ir visos prekės iš Vokietijos sandėlio parduodamos su nuolaidomis, siekiančiomis iki 68 proc. Visą informaciją rasite apsilankę šioje Tomtop svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()