TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: nuolaidų kuponai „soundbar“ garso sistemai, veiksmo kamerai ir 3D spausdintuvui iš Čekijos sandėlio, pati mažiausia kaina 17 kPa galią turinčiam siurbliui ir pats geriausias dronas iki 150€ (Video, 2019 m. 11 savaitė)  (1)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 8 % nuolaida naujos kartos langų valymo robotui „Alfawise WS-860“ (iš Čekijos sandėlio)

- 20 % nuolaida 3D spausdintuvui „Creality Ender 3“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 9 % nuolaida mini kompiuteriui „Beelink N N4100“ (iš Čekijos sandėlio)

- 26 % nuolaida naujos kartos veiksmo kamerai „Alfawise EKEN H6S“ (su nuolaidos kuponu)

- 32 % nuolaida naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistemai „Alfawise XBR-08“ (su nuolaidos kuponu)

- 29 % nuolaida unikaliai IP kamerai-lemputei „Panoramic View Wi-Fi IP Bulb Security Camera“ (su nuolaidos kuponu)

- 21 % nuolaida vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai“

- 19 % nuolaida dronui „JJRC JJPRO X5“

- 5 % nuolaida išmaniajai apyrankei „MPOW DS-D6“

- 25 % nuolaida belaidžiam rankiniam dulkių siurbliui „Dibea DW200“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Čekijos sandėlio siūlomas naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-860“

169.10€ | 8 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise WS-860“ specifikacijos

„Alfawise WS-860“ – tai langų valymo robotas, kuris pasižymi 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, mažu sukuriamu triukšmo lygiu (60 dB) ir santykinai ilgu 5,5 metrų maitinimo laidu. Išskirtiniais šio langų valymo roboto akcentais tampa itin didelis valymo greitis (1 min. 40 s./m2), bei talpesnė nei įprastai 650 mAh baterija, kuri nutrūkus maitinimui energiją „Alfawise WS-860“ gali teikti apie 30 minučių.

Kaina

Tikrinta 2019 03 12

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“169.10€.
  • Dabar parduodamas su 8 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio pristatomas per 5 darbo dienas už 4.86 €.

Langų valymo robotai susilaukia vis augiau pripažinimo, nes padeda taupyti laiką. Susidomėjimas šio tipo robotais auga dar ir dėl tos priežasties, nes langų valymas yra nepatogus ir sunkus darbas, o valant išorę, dar ir pavojingas. Ir nors langų valymo robotai pagal populiarumą nepralenkia paprastų robotų siurblių, tačiau jų paklausa tolygiai didėja visame pasaulyje. O tai gera paskata gamintojams kurti naujus modelius, ir čia kinai yra tiesiog nepralenkiami –vos tik sugalvoję patobulinimą, iš karto gamina naujos kartos robotą. Vienas iš tokių atveju ir yra naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-860“.

Šis langų valymo robotas garsėja 2800 Pa siekiančia vakuuminio siurbimo galia ir nuo kitų tokio tipo robotų skiriasi integruotu slėgio jutikliu. Šis jutiklis garantuoja maksimalią „Alfawise WS-860“ pritraukimo jėga prie stiklo tuo metu, kai langų valymo robotui tenka judėti per stiklų sujungimus – pasak gamintojo, jis sėkmingai įveikia net 5 mm aukščio slenksčius. Tai nėra labai svarbu, jei valote vientisus vitrininius langus, bet jei valysite vonios plyteles ir norėsite, kad robotas sėkmingai pereitų nuo plytelių prie stiklinių paviršių, tada tai kritinis momentas – kiti robotai valytojai gali tiesiog prarasti slėgį ir nugriūti.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad „Alfawise WS-860“ langų valymo robotas puikiai tinka ne tik drėgnam, bet taip pat ir sausam langų valymui. Maksimaliai kokybišką langų valymą šiuo atveju pavyksta užtikrinti dėka naudojamos kokybiškos vos 0,4 milimetrų storio mikropluošto šluostės. Gamintojas tvirtina, kad ši šluostė geba surinkti net ir 1 mikrometrų (µm) dydžio dulkes.

Išskirtiniu „Alfawise WS-860“ bruožu taip pat tampa valymo sparta. Šis valymo robotas vieną kvadratinį metrą gali nuvalyti greičiau nei per dvi minutes (1 min. 40 s./m2). Pagal šį rodiklį „Alfawise WS-860“ lenkia daugelį kitų langų valymo robotų, kadangi jie kvadratinį metrą dažniausiai geba nuvalyti per 2 - 3 minutes.

Pavyzdžiui, to paties gamintojo senesnės kartos langų valymo robotas „Alfawise WIN660“ (dabar siūlomas iš Čekijos sandėlio už 156€) vieną kvadratinį metrą nuvalo per 2,5 minutės. Įdomu, kad šie abu langų valymo robotai užtikrina 2800 Pa siurbimo jėgą, tačiau „Alfawise WS-860“ privalumą įgyją dėl tos priežasties, nes veikia tyliau. Jeigu „Alfawise WIN660“ sukuria 65 dB siekiantį triukšmą, tai „Alfawise WS-860“ sukuriamas triukšmo lygis neviršija 60 dB. Tylesnį darbą naujos kartos langų valymo robotui atitinkamai pavyksta užtikrinti todėl, nes jis yra aprūpintas šerelių neturinčiu varikliu.

„Alfawise WS-860“ maloniai stebina savo baterijos tarnavimo galimybėmis praradus pagrindinį maitinimo šaltinį. Jos talpa siekia 650 mAh, kas reiškia, kad nutrūkus maitinimui šis langų valymo robotas dar veiks apie 30 minučių. Be to „Alfawise WS-860“ komplekte pridedamas laidas kartu su ilgintuvu siekia 5,5 metro. Tai irgi galima laikyti privalumu, kadangi senesnė kartos valymo robotai atkeliauja su ženkliai trumpesniais laidais, kas atitinkamai gali sukelti nepatogumų valant didesnius langus.

Palyginimui norisi pridėti, kad apie 10 eurų mažiau kainuojantis langų valymo robotas „Alfawise WIN660“ pagal daugelį išvardintų charakteristikų nusileidžia naujos kartos „Alfawise WS-860“. Pavyzdžiui, „Alfawise WIN660“ laido ilgis siekia apie 4 metrus, šis langų valymo robotas be pagrindinio maitinimo gali veikti iki 25 minučių, nes turi integruotą mažesnės 600 mAh talpos bateriją. Skirtumai nėra dideli, bet visi jie naujos kartos „Alfawise WS-860“ naudai.

Apibendrinant, techniškai „Alfawise WS-860“ pagal daugelį parametrų tampa geresniu pasirinkimu, nes šis langų valymo robotas veikia ne tik tyliau, bet ir greičiau. Tiesa, senosios kartos „Alfawise WIN660“ galima valdyti išmaniuoju telefonu, o „Alfawise WS-860“  aprašyme apie tokią galimybę nutylima. Vis dėlto ar tai jums svarbus privalumas reikėtų nuspręsti individualiai, kadangi abu langų valymo robotas nuotoliniu būdu esant reikalui taip pat galima valdyti ir komplekte pridedamu pulteliu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (3 vertinimai)
  • Galia: 75 W elektrinė galia, vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 1 min. 40 s.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba ant korpuso įmontuotais mygtukais.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas: apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas. Maitinimo laido ilgis – 5,5 m.
  • Išskirtinės sąvybės: labai tylus, itin didelis valymo greitis, didelės talpos baterija.
  • Matmenys ir masė: 25,2 x 25,2 x 7 cm; 1,3 kg.

Dabartinė 169.10€ kaina yra mažiausia šio langų valymo roboto kainų istorijoje:

2. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas 3D spausdintuvas „Creality Ender 3“

167.32€ | 20 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas L7G9HLGWRR | „Creality Ender 3“ specifikacijos, atsiliepimai

Pats perkamausias šio sezono 3D spausdintuvas - „Creality Ender 3“. Tai yra kompaktiškas ir labai geru kainos ir kokybės santykiu pasižymintis 3D spausdintuvas. Jį įsigiję pirkėjai ir apžvalgininkai teigia, kad tai vienas geriausių 3D spausdintuvų pradedantiesiems.

Puikus spausdintuvas už puikią kainą. Labai paprasta jį surinkti. Aš su savo 6-erių metų sūnumi jį surinkau greičiau nei per valandą. Visos reikalingos dalys ir varžtai aiškiai sužymėti. Ekstruderis yra gerai sukalibruojamas. Aš tikrai rekomenduoju šį spausdintuvą tiems, kurie dar tik ieško savo pirmojo 3D spausdintuvo – tikrai nenusivils. (Federico S.)

„Creality Ender 3“ yra geriausias 3D spausdintuvas savo kainos kategorijoje. Jis spausdina greitai, jį lengva surinkti, jis tinka pradedantiesiems. Dar daugiau - jis yra šiek tiek saugesnis už kitus rinkoje siūlomus panašius 3D spausdintuvus, nes turi uždarą maitinimo bloką. „Creality Ender 3“ apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 03 12

  • Lietuvoje - neparduodamas
  • Gearbest - 167.32€.
  • Su nuolaidos kuponu L7G9HLGWRR
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas 4.86€.

„Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas. Jis labai tinka ir jau patyrusiems profesionlamas, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai sutinka, kad „Creality Ender 3“ yra vienas geriausių biudžetinių 3D spausdintuvų. Tiesa, jis yra ganėtinai panašus į „Alfawise U20“ 3D spausdintuvą, tačiau turi ir nemažai skirtumų.

Pirmiausiai, „Creality Ender 3“ yra lengvesnis net 4 kilogramais už „Alfawise“ spausdintuvą. Taip pat jo spausdinimo erdvė yra mažesnė.

Jei 12 kilogramų sveriantis „Alfawise U20“ turi 300 x 300 x 400 mm dydžio spausdinimo erdvę, tai „Creality Ender 3“ – 220 x 220 x 250 mm. Tai reiškia, kad „Creality Ender 3“ spausintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus. O tai yra kiek mažesnių parametrų daiktai, lyginant su „Alfawise U20“.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s. Tad šiais parametrais „Creality Ender 3“ yra labai panašus į brangesnį 3D spausdintuvą „Alfawise U20“.

Visgi, „Creality Ender 3“ palaikomos temperatūros yra šiek tiek aukštesnės, o ir spausdinimo greitis 30 mm/s didesnis.

Vienas iš ryškesnių šių dviejų spausdintuvų skirtumų yra tas, kad „Creality Ender 3“ neturi į prisilietimus reaguojančio ekrano. Jis aprūpintas įprastų LCD ekranėliu ir funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle.

Tačiau jis palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės. Tai pastebi ir šis apžvalgininkas, kuris teigia, kad „tai vienas geriausių ir kokybiškiausiai pagamintų biudžetinių 3D spausdintuvų“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (928 vertinimai)
  • Spausdinimo erdvė: 220 x 220 x 250 mm.
  • Spausdinimo greitis: iki 180 m/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1-0,4 mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo – 0,4 mm.
  • Galimi užpildai: PLA, ABS, TPU.
  • Temperatūra: 255 °C; šildomas padėklas pasiekia iki 110 °C.
  • Ekranas: 1,4 colių įstrižainės LCD ekranas.
  • Jungtys ir lizdai: microSD kortelės lizdas.
  • Korpusas: aliumininis rėmas.
  • Kitos savybės: palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.
  • Valdymas: tiesiogiai pasirenkant funkcijas su valdymo rankenėle, kuri yra šalia ekranėlio arba iš microSD kortelės.
  • Masė ir matmenys: 44 x 41 x 46,5 cm; 8 kg

3. Iš Čekijos sandėlio siūlomas mini kompiuteris „Beelink N N4100“

151.30€ | 9 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Beelink N41 N4100“ specifikacijos, atsiliepimai

„Beelink N N4100“ – tai mini kompiuteris, telpantis vos 11,9 cm pločio kvadrate. Jis puikiai tinka naršyti internete, rašyti, žiūrėti vaizdo įrašus. Mažas korpusas gali būti montuojamas prie monitoriaus nugarėlės, o jame slepiasi 4 GB RAM ir 64 GB SSD, 2,4 GHz procesorius, „Intel HD Graphics 600“ vaizdo plokštė. Pirkėjams patinka tylus įrenginio veikimas, greitis ir itin viliojanti kaina.

Puikus mini kompiuteris, visi parametrai atitinka aprašymą. Licencijuota „Windows 10“ versija, geras „Germini Lake N4100“ procesorius – viskas, ko norėjau savo senajame kompiuteryje. Negaliu sugalvoti nieko geriau naršymui internete. (Vladymyr)

Kaina

Tikrinta 2019 03 12

  • Lietuvoje neparduodamas;
  • Gearbest - 151.30€.
  • Iš Čekijos sandėlio, 9 % nuolaida.
  • Tai pati mažiausia kaina,
  • Siuntimas į Lietuvą už 5.26€.

„Beelink N N4100“ turi net du HDMI lizdus, palaikančius 4K rezoliuciją – pakuotėje netgi rasite porą HDMI laidų. Ir, nors teigiama, kad „Beelink N41 N4100“ geriausiai tinka per daug kompiuterio pastangų nereikalaujančios užduotims, kompaktiškame korpuse slepiasi „Intel HD Graphics 600“ vaizdo plokštė ir 2,4 GHz keturių branduolių „Intel GEMINI LAKE Celeron N4100“ procesorius.

Nenuvilia ir atmintis - „Beelink N N4100“ turi 4 GB RAM ir 64 GB SSD atmintinę. Pastarąjį komponentą galima pakeisti didesniu, jei tik yra tokio noro. Pirkėjai teigia, kad šis kompiuteris darbui pasiruošia per 10 sekundžių nuo įjungimo.

„Beelink N N4100“ yra sukurtas taip, kad būtų lengvai montuojamas prie monitoriaus galo, todėl jo svoris siekia vos 327 gramus. Įdomu tai, kad labai kompaktiškame korpuse nėra ventiliatoriaus. Vėlgi, tai parodo, kad itin sudėtingoms užduotims šis kompiuteris nėra skirtas. Kita vertus, čia yra kelios aušinimo angos.

„Beelink N N4100“ turi keturias USB 3.0 ir dvi HDMI jungtis bei „Micro SD“ kortelės lizdą (iki 64 GB). Šis kompiuteris neturi baterijos, todėl turi būti nuolat prijungtas prie maitinimo laido, kuris yra pridedamas. Tiesa, kadangi maksimalus įrenginio galingumas siekia tik 12 W, jo energijos sąnaudos yra visai nedidelės.

„Beelink N N4100“ - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie kompiuterį dažniausiai naudoja naršymui internete, filmų žiūrėjimui, dokumentų rašymui ir kitiems paprastiems darbams. Pasak pirkėjų, šį kompiuterį lengva patobulinti, o įdiegta „Windows 10“ operacinė sistema iš karto yra paruošta darbui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.33 balai iš 5 (15 vertinimai)
  • Procesorius: keturių branduolių 2,4 GHz taktinio dažnio „Intel GEMINI LAKE Celeron N4100“.
  • Vaizdo plokštė: „Intel HD Graphics 600“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM, 64 GB SSD, SD kortelė iki 64 GB.
  • Jungtys: keturios USB 3.0, 3,5 mm, dvi HDMI išvestys, „Micro SD“ kortelės lizdas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“, „Wi-Fi“ (2,4 GHz + 5,8 GHz), 1000 Mb/s LAN jungtis.
  • Išskirtinės savybės: maksimali galia siekia vos 12 W, gali būti montuojamas prie monitoriaus galo.
  • Komplektacija: maitinimo adapteris, du HDMI laidai, sieninis laikiklis ir tvirtinimo elementai, instrukcija.
  • Išmatavimai ir svoris: 11,90 x 11,90 x 2,45 cm; 327 g.

Dabartinė 151.30€ kaina yra mažiausia šio mini kompiuterio kainų istorijoje:

4. Su nuolaidos kuponu siūloma naujos kartos veiksmo kamera „Alfawise EKEN H6S“

79.21€ | 26 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBKENH6S | „Alfawise EKEN H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise EKEN H6S“ – tai šiuolaikiška 4K raiška filmuojanti veiksmo kamera, kuri yra atspari vandeniui. Ši veiksmo kamera pranašumą įgyja dėl plataus 170 laipsnių apžvalgos kampo, elektroninio vaizdo stabilizavimo sprendimo EIS bei komplekte pridedamo nuotolinio valdymo pultelio ir trikojo.

Kaina

Tikrinta 2019 03 12

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“79.21€
  • Su nuolaidos kuponu GBKENH6S

Veiksmo kamerų etalonas gana ilgą laiką buvo „GoPro“. Vis dėlto dabar tikrai kokybišką veiksmo kamerą galima įsigyti ir Kinijoje. Šis alternatyvus pasiūlymas bene labiausiai svarstytinas dėl tos priežasties, nes Kinijoje pagaminti vaizdo registratoriai siūlo praktiškai analogišką funkcionalumą, tačiau kainuoja ženkliai pigiau.

Pavyzdžiui, naujos kartos veiksmo kamera „Alfawise EKEN H6S“ gali pasiūlyti visas geriausias funkcijas už visiems prieinamą kainą. Visa tai tampa įmanoma dėl integruoto pakankamai našaus „Ambarella A12“ lusto bei „Panasonic 34112“ sensoriaus, kuris nuotraukas geba fiksuoti 14 MP raiška, o vaizdą filmuoti gali 4K raiška (3840 x 2160, 30 FPS).

„Alfawise EKEN H6S“ integruotas „Panasonic 34112“ sensorius ypatingas yra dar ir dėl tos priežasties, nes pasižymi itin plačiu 170 laipsnių apžvalgos kampu. Tai tampa dideliu privalumu fiksuojant panoramines nuotraukas, o kartais gali praversti ir norint užfiksuoti asmenukes ar didesnį žmonių kolektyvą. Vis tai atlikti su „Alfawise EKEN H6S“ yra itin paprasta todėl, nes komplekte rasite ne tik trikojį, bet dar ir nuotolinį valdymo pultelį.

Norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise EKEN H6S“ veiksmo kamera yra aprūpinta elektroniniu vaizdo stabilizavimo mechanizmu EIS ir taip pat gali pasigirti trijų ašių giroskopu bei trijų ašių akselerometru. Čia svarbu atkreipti dėmesį tik į tai, kad EIS funkciją galima naudoti tuomet, kai filmuojama 4K raiška 25 FPS arba 1080P raiška 60/30 kadrų per sekundę sparta.

Bene rimčiausiu „Alfawise EKEN H6S“ veiksmo kameros konkurentu šiuo metu tampa „Xiaomi Mijia 4K“ (dabar kainuoja 124.75€, iš Kinijos sandėlio). Pastaroji veiksmo kamera gali pasigirti didesniu ekranu (2,4 coliai prieš 2 colius) ir analogišku EIS vaizdo stabilizavimo sprendimu, tačiau nusileidžia baterijos talpa - „Alfawise EKEN H6S“ turi 1450 mAh prieš 1050 mAh.

Be to, „Alfawise EKEN H6S“ pas pirkėją atkeliauja su daugybe papildomų aksesuarų, o šalia „Xiaomi Mijia 4K“ veiksmo kameros nerasite net vandeniui atsparaus dėklo, o ką jau kalbėti apie trikojį ar nuotolinį valdymo pultelį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (14 vertinimai)
  • Raiška, vaizdo kokybė: 4K (3840 x 2160), 1080P (1920 x 1080), 720P (1280 x 720).
  • Kadrai per sekundę: 1080P (1920 x 1080, 30 FPS arba 60 FPS), 4K (3840 x 2160, 30 FPS arba 25 FPS, 720P (1280 x 720, 30 FPS).
  • Kamera: 4416 x 3312 (14MP), JPG.
  • Vaizdo stabilizavimas: trijų ašių giroskopas bei trijų ašių akselerometras; elektroninis vaizdo stabilizavimas EIS
  • Atmintis: Micro SD kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2 colių (320 x 240).
  • Valdymas: mygtukais ant korpuso; nuotoliniu valdymo pulteliu; išmaniuoju telefonu.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, „time-lapse“ funkcija, nuotolinis valdymas.
  • Baterija: 1050 mAh, filmuojant 4K (3840 x 2160, 30 FPS) raiška energijos pakanka apie 50 minučių.
  • Jungtys: Micro SD kortelės lizdas, Micro USB ir HDMI.
  • Komplektavimas: veiksmo kamera, dėklas naudojimui po vandeniu, USB kabelis, trikojis, nuotolinis valdymo pultelis, kiti papildomo tvirtinimai.
  • Išmatavimai ir svoris: 5,93 x 2,14 x 4,11 cm, 550 g.

5. Su nuolaidos kuponu siūloma naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“

49.84€ | 32 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBEXBSP03 | „Alfawise XBR-08“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise XBR-08“ – tai naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema, kuri yra aprūpinta keturiais 52 milimetrų 10 W garsiakalbiais ir dviem pasyviais žemų dažnių garsiakalbiais. Ši belaidė garso kolonėlė taip pat garsėja unikalia korpuso konstrukcija, kuri leidžia esant poreikiui šią „soundbar“ garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.

Esu sužavėtas šios garso sistemos galimybėmis. Aš buvau nusivylęs savo TV, kadangi filmų metu dėl prastos garso kokybės negalėjau normaliai išgirsti dialogų. Viskas kardinaliai pasikeitė įsigijus „Alfawise XBR-08“. Bent jau man, tai yra puikus pasirinkimas. Tiesiog TV nežiūriu taip dažnai, kad būčiau pasiryžęs investuoti didesnes sumą į aukštos klasės namų kino sistemą. (William)

„Pliusai yra gana akivaizdūs. Garso kokybė tikrai gera, o ir garso lygis yra aukštas, jo tikrai užtenka. Tik patariu nesirinkti maksimalaus 32 garso lygio – geriau apsistoti ties 28-30. Džiugina ir itin didelė gausa įvairių jungčių, tik S/PDIF nėra. Galime klausyti FM radijo, palaiko Bluetooth ryšį, tad galime susieti su praktiškai visais įrenginiais. O ir galimybės prijungti papildomai atminties kortelę bei USB atmintuką yra pliusai.“ „Alfawise XBR-08“ apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 03 12

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“49.84€.
  • Su nuolaidos kuponu GBEXBSP03
  • Dabar parduodama su 32 % nuolaida, į Lietuvą pristatoma papildomai sumokėjus 14.73€  už siuntimą registruotu paštu (nesirinkite pigesnio būdo „Expedited Shipping“ – rizikuojate mokesčiais).
  • Yra įtrauka į „Gearbest Exclusive Brands“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (61 vertinimai)
  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x10 W 52 mm skersmens;  2x pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 150 Hz – 150 kHz.
  • Kanalai: 2.
  • Varža: 4 omai.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.2 + EDR.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: USB, Micro SD, Aux, optinė garso įvestis.
  • Papildomos funkcijos: LED ekranas; FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; galimybė, kuri leidžia garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.
  • Matmenys ir svoris: apie 1 m ilgio; 1,59 kg.

6. Su nuolaidos kuponu siūloma unikali IP kamera-lemputė „Panoramic View Wi-Fi IP Bulb Security Camera“

13.35€ | 29 % nuolaida + nuolaidos kuponas 3218HKVOJV„Panoramic View Wi-Fi IP Bulb Security Camera“ specifikacijos, atsiliepimai

„Panoramic View Wi-Fi IP Bulb Security Camera“ - tai nestandartinis aksesuaras iš Kinijos, kuris iš pirmo žvilgsnio primena standartinę LED lemputę su E27 cokoliu. Vis dėlto tai ne LED lemputė, o slapta panoraminė 360 laipsnių kamera, kuri montuojama tiesiai į šviestuvą ir į išmanųjį telefoną per WiFi ryšį transliuoja filmuojamus vaizdus. Taip pat turi mikrofoną ir garsiakalbį, filmuoja visą erdvę 360 laipsnių kampu.

Šia kamera labai paprasta naudotis, o kas svarbiausia ji veikia tiesiog puikiai. Naudoju šią kamerą ant lubų pakabintame šviestuve tikrai santykinai dideliame kambaryje ir esu maloniai nustebęs, kad kamera aprėpia kiekvieną kambario kampą. Be to, puikiai savo funkciją atlieka ir kameroje integruotas mikrofonas, nors kaip jau minėjau, kambarys yra pakankamai didelis. (Chevon)

Kaina

Tikrinta 2019 03 12

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“13.35€.
  • Su nuolaidos kuponu 3218HKVOJV
  • 29 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.

Lietuviai besilankantys parodose, kuriose yra pristatomos IP kameros, dažnai išreiškia norą įsigyti slaptas kameras. Bene geriausiai šią rinką išmano kinai, todėl tokių kamerų pravartu tiesiog ieškoti Kinijos elektroninėse parduotuvėse.

Pavyzdžiui, Kinijoje dabar sparčiai populiarėja IP kameros modelis, kuris yra montuojamas į standartinį, ant lubų kabinamą šviestuvą. Paprastai sakant, ši IP kamera atrodo kaip įprasta standartinė LED lemputė, nes turi E27 cokolį. Vis dėlto pastaroji LED lemputė yra skirta ne patalpai apšviesti, bet jai stebėti.

Svarbu pabrėžti, kad ši IP kamera su išmaniuoju telefonu yra susiejama WiFi ryšiu ir vaizdą gali transliuoti 960p raiška (3 MP). Įdomu, kad šioje LED lemputėje integruotos kameros apžvalgos kampas siekia 360 laipsnių. Tokias kameras įprasta vadinti „fisheye“, kadangi vienos tokios kameros pilnai pakanka visai patalpai stebėti.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad ši kamera dar turi naktinį pašvietimą bei judesio daviklį. Toks funkcionalumas garantuoja, kad šia kamera patalpą galėsite stebėti tiek dieną, tiek naktį. Be to, esant reikalui taip pat galėsite tiesiai į išmanųjį telefoną gauti informacinius pranešimu tada, kai atitinkamoje stebimoje patalpoje kamera užfiksuos judesį.

Tokia kamera puikiai tinka tiek namų, tiek vasarnamių apsaugai, svarbiausia, kad saugomoje patalpoje veiktų WiFi tinklas. Dabartiniais laikais bevielis internetas yra kasdienybė, tad su ryšiu problemų nebus. Svarbiausias kameros bruožas – ją labai sunku pastebėti. Nežinant ko ieškoti, tokios kameros aptikti nelabai ir įmanoma.

Kitas puikus jos pritaikymas – namuose paliktų vaikų stebėjimas. Galima juos ne tik stebėti, bet ir įjungus mikrofoną pasikausyti jų pokalbių arba per garsiakalbį kažką jiems pasakyti.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.72 balai iš 5 (154 vertinimai)
  • Kamera: HD rezoliucija (1270x720 px), 3 megapikselių raiška.
  • Atmintis: išorinė micro SD kortelė iki 128 GB
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra
  • Judesio daviklis: yra
  • Objektyvo kampas: 360 laipsnių apžvalgos kampas.
  • Nuotolinis valdymas: yra, per programėlę
  • Kameros pasukimo kampas: nesukiojama
  • Komunikacija: turi ir mikrofoną, ir garsiakalbį.
  • Ryšys: WiFi 2.4GHz
  • Programėlė: „iCsee“, su ja galima peržiūrėti filmuojamą vaizdą. Ji veikia tiek „Android“, tiek „iOS“ platformoje.
  • Atsparumas: vidaus naudojimui, vandeniui neatspari.
  • Svarbiausios savybės: montuojama į šviestuvą naudojant E27 cokolį; gali įrašinėti vaizdą į Micro SD kortelę arba realiu laiku rodyti išmaniajame telefone; turi integruotą mikrofoną ir garsiakalbį.
  • Montavimas ir maitinimas: E27 cokolis, maitinimas nuo šviestuvo.
  • Matmenys ir masė: 7 x 5 x 5 cm; 110 g.

7. Su 21 % nuolaida siūlomas vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

35.60€ | 21 % nuolaida | „Xiaomi 70mai“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio. Šis vaizdo registratorius yra ilgas, be ekrano, valdomas per išmanųjį telefoną, bet vis tiek pasižymi visa eile privalumų.

Labai gera kaina, įrenginiu lengva naudotis. Būtina mobiliojo programėlė veikia puikiai ir yra prieinama anglų kalba. Kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pritvirtinti taip, kad jis nebūtų lengvai pastebimas ir neblokuotų matomumo. Pridedamas lipdukas yra labai efektyvus. Itin gera vaizdo kokybė ir stebėtinai geras mikrofonas. (IDMRKFA)

Kaina

Tikrinta 2019 03 12

  • Lietuvoje - 55€
  • Gearbest - 35.60€
  • Su 21 % nuolaida, nemokamas siuntimas.

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (452 pirkėjų vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080 px), HD raiška; 30 kadrų per sekundę. Labai geras vaizdas dienos metu ir daugelį konkurentų lenkiantis vaizdas nakties metu - puikiai galima įžiūrėti numerius
  • Kamera: 2 MPx raiška; F2.2 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 130 laipsnių; „SONY IMX323“ jutiklis
  • Atmintis: microSD kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: nėra;
  • Valdymas – telefono programėle per „Wi-FI“, sąsaja anglų kalba; arba balso komandomis, bet supranta tik kiniškai
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, reguliuojamas smūgių jutiklio jautrumas; trijų ašių akcelerometras
  • Baterija: 240 mAh. Baterija skirta korektiškam vaizdo įrašo užbaigimui išjungus degimą. 
  • Jungtys: microSD kortelės ir microUSB bei „Reset“ mygtukas
  • Komplektavimas: 12-24 V įtampą palaikantis automobilinis įkroviklis su USB jungtimi, ganėtinai ilgas 3,5 metrų microUSB laidas, speciali tvirta plastiko juostelė, kuri yra skirta priklijuoti vaizdo registratorių prie automobilio stiklo
  • Pagal apžvalgas - tai puikus vaizdo registratorius: suminis apžvalgų reitingas 5 balai iš 5
  • Stebuklų čia nėra, bet vertinant kainos ir kokybės santykį, tai vienas iš geriausių vaizdo registratorių. Jis pasižymi puikiomis charakteristikomis ir turi daugybę pliusų.
  • Palygino „Xiaomi 70mai“ su „Alfawise G70“ ir „Xiaomi 70mai Pro“.

8. Su 19 % nuolaida siūlomas dronas „JJRC JJPRO X5“

124.60€ | 19 % nuolaida | „JJRC JJPRO X5“ specifikacijos, atsiliepimai

Geresnio drono pasiūlymo 150€ ribose tikėtis neverta. Žinoma, „JJRC JJPRO X5“ nėra tokių galimybių, kaip 10 kartų brangiau kainuojantys konkurentai, bet šiuo metu už tokią drono kainą geresnio analogo realiai nėra. Tai kompaktiškas biudžetinės klasės dronas su 1080p kamera, 5G „WiFi“ ir GPS. Šis dronas yra skirtas filmavimui ir puikiai tinka pradedantiesiems. Jis pats pakyla, leidžiasi, reikalui esant automatiškai sugrįžta pas pilotą. Pirkėjai džiaugiasi patiriamu skrydžio džiaugsmu.

Tai yra puikus dronas. Jau pirmo skrydžio metu jis veikė tobulai. Man pavyksta 19 minučių jį išlaikyti ore su vienu įkrovimu. Rekomenduoju įsigyti dar vieną bateriją – taip bus smagiau. (Johny)

Tai yra tiesiog kokybiškas kompaktišas filmuojantis dronas su GPS, kuriuo gali naudotis ir pradedantieji, ir pažengę pilotai. O už savo kainą, kai ji siekia mažiau nei 150€, surasti dar geresnį variantą yra labai sunku. „JJRC JJPRO X5“ apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 03 12

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest – 124.60€
  • 19 % nuolaida, 6.67€ už siuntimą į Lietuvą.
  • Geekbuying - 142.24€ (iš Lenkijos sandėlio)
  • Coolicool - 151.29€
  • AliExpress - 153€
  • Amazon - 172.49€

Šis itin kompaktiškas dronas sveria vos 400 gramų, nes yra labai mažas ir turi plastiko korpusą. Jame sumontuota 1800 mAh baterija, kurios pakaks 16-18 skrydžio minučių. Vėliau baterijos modulį galima pakeisti ar įkrauti – tam prireiks 5 valandų.

„JJRC JJPRO X5“ yra vienas perkamiausių dronų iš Kinijos - pagal populiarumą patenka į TOP 5 perkamiausius dronus ir nusileidžia tik DJI ir Xiaomi dronams, tačiau pastarieji kainuoja nuo 2 iki 10 kartų brangiau. Imant modelius iki 200€, tai pats perkamiausias ir populiariausias dronas. 

„JJRC JJPRO X5“ turi didelį, patogų pultelį su telefono laikikliu. Jei jūsų telefonas palaiko 5G sąsają, jame galėsite realiu laiku stebėti tai, ką mato dronas. Orlaivis nuo piloto gali nutolti 5-6 šimtus metrų. Geriausia tai, kad jis automatiškai sugrįžta pas pilotą, jei nutrūksta ryšys, ima sekti baterija ar pilotas to tiesiog paprašo vieno mygtuko paspaudimu. Įdomu tai, kad „JJRC JJPRO X5“ turi sekimo funkciją – jis gali tiesiog pats sekti judantį žmogų. Arba sukti ratus aplink nustatytą tašką – tam naudojama GPS.

Žinoma, „JJRC JJPRO X5“ turi neblogą kamerą. Ji yra sumontuota per vibraciją slopinančias pagalvėles, o jos laikiklis vertikalioje ašyje juda 90 laipsnių kampu – galėsite filmuoti ir tai, kas vyksta priešais, ir tai kas vyksta po dronu. Žinoma, toks kameros stabilizavimas neprilygsta „Xiaomi FIMI A3“ turimam dviejų ašių gimbalui ir elektroninei stabilizavimo sistemai, tačiau juk „Xiaomi“ įrenginys yra daugiau nei dvigubai brangesnis - „Xiaomi FIMI A3“ kainuoja 267€ ir pagal populiarumą taip pat patenka į TOP 5 perkamiausius dronus iš Kinijos. 

Kuo brangesnis įrenginys geresnis? Na, „Xiaomi FIMI A3“ nuo piloto gali nutolti ir visą kilometrą, yra žymiai greitesnis, o 2000 mAh baterijos pasak gamintojo, užtikrina 25 minučių skrydį, tačiau realybėje ne viena „Xiaomi FIMI A3“ apžvalga rodo, kad skydžio laikas siekia apie 18 min.

Tačiau „JJRC JJPRO X5“ yra lengvesnis, nes „FIMI A3“ sveria 560 gramų. Didžiausias „Xiaomi FIMI A3“ privalumas tikriausiai yra pultelis, kuris turi savo ekraną ir labai talpią bateriją. Tuo tarpu „JJRC JJPRO X5“ gali pasigirti kaina, saugaus sugrįžimo sistemomis, 5G ir mažesniu svoriu.

„JJRC JJPRO X5“ yra labiau biudžetinės klasės dronas, kai „Xiaomi FIMI A3“ galima laikyti vidutinės klasės įrenginiu. Visgi, „JJRC JJPRO X5“ kainuoja daugiau nei dvigubai pigiau ir tai neišvengiamai daro įtaką ir pirkėjų vertinimui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.7 balai iš 5 (128 vertinimai)
  • Baterija: 1800 mAh ličio polimerų; 16-18 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: pultelis su telefono laikikliu, reikalinga JJPRO X5 programėlė.
  • Valdomo skrydžio ribos: 500-600 m.
  • Galimybės:  šis dronas gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą, išlaikyti nustatytą aukštį, automatiškai sekti pilotą,  skristi aplink nustatytą tašką. Skirtas pradedantiesiems, apsižvalgymui iš oro, filmavimui.
  • Kamera: 1080p, vertikalioje ašyje juda 90 laipsnių kampu.
  • Ryšiai: „WiFi“, 5G.
  • Navigacija: GPS;
  • Medžiagos: plastikas;
  • Matmenys ir masė:  35,00 x 35,00 x 9,50 cm, 400 gramų.

9. Su 5 % nuolaida siūloma išmanioji apyrankė „MPOW DS-D6“

13.35€ | 5 % nuolaida | 4.75 balai iš 5 (912 vertinimai)

Tikriausiai visi žino biudžetinių išmaniųjų apyrankių karalienę „Xiaomi Mi Band 2“. Kad ir koks geras būtų šis įrenginys, jis turi lygiai tokių pat gerų, o gal ir geresnių konkurentų. Pavyzdžiui, „MPOW DS-D6“ atlieka visas pagrindines funkcijas, kurių tikitės iš išmaniosios apyrankės - skaičiuoja žingsnius ir sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, pažadina, primena pajudėti, įspėja apie į telefoną atėjusias žinutes ir taip toliau.

Šalia to „MPOW DS-D6“ turi didesnę bateriją nei „Mi Band 2“ - 90 mAh prieš 70 mAh, kuris dar ir įkraunama dvigubai greičiau.

„MPOW DS-D6“ taip pat jums padės surasti nežinia kur nukištą telefoną, 0,87 colių ekranas įsijungs vos pakėlus riešą, o ir patogus minimalistinės išvaizdos korpusas nebijo dulkių ir drėgmės - atitinka IP67 standartą.

10. Su 25 % nuolaida siūlomas belaidis rankinis dulkių siurblys „Dibea DW200“

133.50€ | 25 % nuolaida | „Dibea DW200“ specifikacijos

„Dibea DW200“ - tai naujas belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas namams ir automobiliui. Jo galia - 250 W, o siurbimo galia - net 17 kPa. Jis efektyviai susiurbia visas dulkes, kurios vėliau stringa ciklone ir keturių lygių filtravimo sistemoje. „Dibea DW200“ turi 2000 mAh bateriją, kurios pakanka maždaug pusvalandžiui - šis siurblys tinka namams, kurių plotas yra iki 120 kvadratinių metrų.

Kaina

Tikrinta 2019 03 12

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“133.50€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • 25 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 8.82€.

„Dibea DW200“ – tai naujas belaidis rankinis dulkių siurblys namams ir automobiliui. Tai – du prietaisai viename. Sumontavus ilgą aliuminio vamzdį, šis prietaisas puikiai tinka namų valymui, tačiau be jo „Dibea DW200“ yra pakankamai trumpas ir lengvas darbui automobilyje. Prie šio įrenginio funkcionalumo prisideda ir du valymo režimai – silpnesnis (8 kPa) tiks minkštiems grindims, audiniams, užuolaidoms, o stipresnis (17 kPa) – automobiliui, kilimams, kai kuriems baldams.

„Dibea DW200“ turi integruotą 2000 mAh bateriją. Įjungus stipriausią režimą, baterija išseks per 15 minučių. Taupesnis antrasis režimas leis šį laiką ištempti dvigubai. Gamintojas teigia, kad vieno įkrovimo turėtų pakakti 120 kvadratinių metrų išvalymui. Tai turėtų būti gana nesunkus ir patogus darbas, nes šis dulkių siurblys kelia tik 68 dB triukšmą.

Pagal savo charakteristikas „Dibea DW200“ iš karto taikosi į rimtus vidutinės klasės rankinius dulkių siurblius ir lygiuojasi su populiariausiu šios klasės atstovu - „Xiaomi Jimmy JV51“ (dabar kainuoja 171.00€).

Palyginimui, „Xiaomi Jimmy JV51“ yra galingesnis dulkių siurblys (400 W prieš 250), tačiau ir pastebimai triukšmingesnis – jo ūžimas pasiekia 75 dB lygį. Šie prietaisai yra labai panašūs, tačiau „Dibea“ gaminys yra gerokai pigesnis. Ko netenkate pasirinkdami pigesnį siurblį?

„Xiaomi Jimmy JV51“ siurbimo galia yra šiek tiek didesnė (18,5 kPa), jis turi HEPA filtrą. Tačiau „Dibea DW200“ turi cikloną ir keturių lygių filtravimo sistemą, kuri užtikrina, kad siurblį paliekantis oras yra pakankamai švarus. „Xiaomi“ prietaisas turi šiek tiek didesnę dulkių talpą (0,5 l prieš 0,3), tačiau yra sunkesnis (2,9 kg prieš 2). Tačiau greičiausiai didžiausias skirtumas yra baterija - „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 2500 mAh elementą, o „Dibea DW200“ – tik 2000 mAh.

„Dibea DW200“ yra labai patogus, ergonomiškas dulkių siurblys. Pakuotėje yra keturi antgaliai. Platus antgalis su besisukančiu šepečiu idealiai tiks kilimams ir kietoms grindims. Specialus čiužinių valymo antgalis pagerins miegamojo švarą bei leis išvalyti baldus. Tuo tarpu apvalus šepetys pravers valant užuolaidas bei kai kuriuos paviršius, o siaurasis leis išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas. „Dibea DW200“ pakuotėje taip pat yra ir kablys, leidžiantis šį siurblį pritvirtinti prie sienos – taip jis neužims per daug vietos namuose.

„Dibea DW200“ neturi HEPA filtro, tačiau jo keturių lygių filtravimo sistema yra labai naši. Geriausia tai, kad filtrus galima plauti ir jie tarnaus labai ilgą laiką. 

Trumpai:

  • Galia: Elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia – 8-17000 Pa.
  • Garsas: 68 dB.
  • Filtras: ciklonas su keturių lygių filtravimo sistema.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,3 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2000 mAh talpos baterija, kurios pakanka 15-30 minučių darbo, išvalomas 120 kvadratinių metrų plotas. Įkrovimas užtrunka 4-5 val.
  • Antgaliai: 4 – su besisukančiu šepečiu, čiužiniams, plokščias sunkiai pasiekiamoms vietoms, apvalus užuolaidoms.
  • Išmatavimai ir svoris: 59,00 x 28,00 x 18,50 cm (pakuotės dydis), 2 kg.

Dabartinė 133.50€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: