TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: su nuolaidų kuponais siūlomas itin populiarus „Xiaomi“ išmanusis LED šviestuvas, „Xiaomi Ninebot ES2“ paspirtukas bei 2 robotai-konstruktoriai (Video, 2019 m. 5 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 20 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 95.11€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“ (su nuolaidos kuponu)

- 33 % nuolaida nešiojamam kompiuteriui „Teclast F6 Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 14 % nuolaida planšetiniam kompiuteriui „Xiaomi Mi Pad 4“ (su nuoalaidos kuponu)

- 60 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „CleanRobot“

- 42 % nuolaida barzdaskutei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“

- 27 % nuolaida populiariausiam konstruktoriui vaikams iš Kinijos - „14-in-1 Solar Robot“

- 31 % nuolaida robotui-konstruktoriui „DIY Assembled Electric Robot Induction Educational Toy“

- 22 % nuolaida perkamiausiai atminties kortelei - „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- 20 % nuolaida skaitmeniniam oscilografui „DSO138“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis LED šviestuvas „Yeelight YLXD01YL“

58.41€ | iš Čekijos sandėlio | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBLED120701 | 4.87 balai iš 5 (1340 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos, dabar įtrauktas į išpardavimą. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugeli Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

2. Su nuolaidos kuponu 95.11€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“

380.56€ | su nuolaidos kuponu GB1111ES2 | „Xiaomi Ninebot ES2“ specifikacijos

„Xiaomi Ninebot ES2“ yra paprastas, lengvas, suaugusiems žmonėms skirtas elektrinis paspirtukas, skirtas trumpoms distancijoms įveikti - idealus miestuose ar parkuose.

„Ninebot ES2“ yra puikus. Jis tarsi išmanusis prietaisas, pilnas įvairių funkcijų. Jis tikrai išsiskiria iš konkurentų šioje kainos kategorijoje. „Ninebot ES2“ pasižymi aukšta kokybe, paprastu dizainu ir programėle, kuri leidžia stebėti įrenginio būseną. (Origami Originals)

Kaina

Tikrinta 2019 02 01

  • Gearbest - 380.56€.
  • Su nuolaidos kuponu GB1111ES2, sutaupoma 95.11€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Lietuvoje - bigbox.lt 528,99 €

„Ninebot ES2“ yra labai paprasto dizaino elektrinis paspirtukas, primenantis tuos paspirtukus, su kuriais žaidėme būdami vaikais. Visgi, jis turi tvirtą aliuminio rėmą, kuris gali išlaikyti iki 100 km svorį, nors visas paspirtukas sveria vos 12 kg. Jis gali būti sulankstytas per porą sekundžių ir tuomet automobilio bagažinėje ar namų prieškambario spintoje neužims daug vietos.

Įprastoje konfigūracijoje „Ninebot ES2“ galia siekia 700 W, maksimalus greitis – 25 km/h, o nuvažiuojamas atstumas – 25 km. Aišku, realiomis sąlygomis dinaminės charakteristikos priklausytų nuo apkrovos, kelio sąlygų ir vairuotojo įpročių, tačiau gamintojas pateikia būtent tokius skaičius.

Visgi, juos galima pagerinti papildoma išorine baterija, kuri sveria 1,5 kg, bet išaugina galią iki 720 W, leidžia pasiekti 30 km/h greitį ir įveikti atstumus siekiančius net apie 45 kilometrus. Tačiau tokiu atveju patobulintas paspirtukas Lietuvoje jau bus priskirtas mopedų klasei ir reikės registracijos - plačiau apie tai šioje atmintinėje. 

„Ninebot ES2“ turi LED žibintus, kurie pasirūpins, kad ir naktį būtumėte matomi ir patys matytumėte, kur važiuojate. Juos galite nustatyti naudodami išmaniojo telefono programėlę, kurioje taip pat rasite greičio ribotuvo funkciją, autopilotą, užraktą ir įvairią techninę informaciją apie savo paspirtuką.

Kur kas svarbesnė „Ninebot ES2“ savybė yra puikūs stabdžiai. Šis paspirtukas turi tradicinius stabdžius ant galinio rato, kuriuos tikriausiai prisimenate iš savo vaikiškų paspirtukų laikų. Tačiau kartu su jais veikia ir elektroniniai stabdžiai, kurie gerokai sutrumpina stabdymo atstumą.

„Ninebot ES2“ yra manevringas, lengvai valdomas ir patogus. Jo ekrane matysite greitį, o telefonu galėsite keisti nustatymus. Beje, ar pastebėjote, kad kartais rašoma „Xiaomi Ninebot ES2“, o kartais - „Segway Ninebot ES2“?

„Segway“ yra garsus riedžių gamintojas, kuriam elektrinės asmeninės transporto priemonės nėra naujiena. Šią kompaniją 2015 metais įsigijo kinų bendrovė „Ninebot“, kurios dalininkė yra „Xiaomi“. Taigi, šie prekiniai ženklai yra susiję ir dabar yra naudojami įvairioms marketingo kampanijoms. Kad ir kaip būtų vadinamas šis paspirtukas, tai - tas pats gaminys. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.6 balai iš 5 (308 vertinimai)
  • Variklio galia: 700 W;
  • Įveikiamas atstumas: 25 km;
  • Maksimalus greitis: 25 km/h;
  • Baterijų talpa: 5200 mAh; įkrovimo laikas – 3 h; galima prijungti papildomą bateriją - su ja iki 30 km/h greitis ir iki 45 km atstumas
  • Maksimali apkrova: 100 kg;
  • Važiuoklė: 8 colių ratai, dvigubos spyruoklės, elektriniai ir mechaniniai stabdžiai; galiniai ir priekiniai amortizatoriai
  • Šviesos: LED lemputės ant dugno, galinis STOP žibintas, priekinė 1.5W LED lempa
  • Programėlė: „Nitebot APP“. Parametrų nustatymas, greičio, nuvažiuoto atstumo ir kitų parametrų rodymas. Prijungia prie telefono per Bluetooth.
  • Medžiagos: aviacinio aliuminio korpusas
  • Matmenys ir masė: nesulankstytas 102.00 x 43.00 x 113.00cm; sulankstytas 114 x 22 x 15cm; 12 kg; patogiai susilenkia transportavimui.

3. Su 33 % nuolaida ir nuolaidos kuponu siūlomas nešiojamas kompiuteris „Teclast F6 Pro“

424.80€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBNBSFPM01 | 4.71 balai iš 5 (78 vertinimai)

Šis pilnai metalinį korpusą turintis nešiojamas kompiuteris pas pirkėjas atkeliauja su iš karto įdiegta angliška „Windows 10 Home“ operacinės sistemos versija ir ypatingas tampa dėl to, nes gali būti naudojamas net šešiuose skirtinguose darbo režimuose.

Labai tikėtina, kad tokia nešiojamo kompiuterio konfigūracija dažnam skaitytojui asocijuojasi su didesne nei tūkstančio eurų kaina, tačiau „Teclast F6 Pro“ pavyzdys puikiai patvirtina, kad tokias galimybes turintį nešiojamą kompiuterį šiuo metu jau yra įmanoma įsigyti ir išleidžiant mažiau nei 500 eurų.

Šis kompiuteris sulaukė gerų atsiliepimų iš apžvalgininkų ir pirkėjų, tačiau į gerą jam tai neišėjo - didelis kompiuterio populiarumas paskatino gamintoją ženkliai padidinti kainą, tad šis modelis po anonso proga paskirtų nuolaidų pabrango gerokai virš 500€. Ir tik dabar jam vėl taikoma akcija, tačiau pačios mažiausios kainos jau nepasiekė ir neaišku, ar bepasieks.

Greta to norisi paminėti ir tai, kad „Teclast F6 Pro“ yra aprūpintas:

  • pasyviai aušinamu mobiliu septintos kartos „Intel Core m3-7Y30“ centriniu procesoriumi,
  • „Intel HD Graphics 615“ vaizdo plokšte,
  • 13,3 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) lietimui jautriu ekranu,
  • 5000 mAh talpos baterija,
  • 8 GB operatyviąją DDR3 RAM atmintine,
  • M.2 tipo 128 GB talpos SSD disku
  • lietimui jautriame paviršiuje (angl. touchpad) integruotu piršto antspaudų skaitytuvu.

Šis nešiojamas kompiuteris taip pat yra aprūpintas 360 laipsnių vyriais, todėl esant reikalui gali būti naudojamas net šešiuose skirtinguose darbo režimuose. Be to, gamintojas žada, kad šio kompiuterio vyriai yra labai patikimi ir rimtai ištestuoti.

4. Su 14 % nuolaida ir nuolaidos kuponu siūlomas planšetinis kompiuteris „Xiaomi Mi Pad 4“

194.70€ | 14 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBTAXM4LTE | „Xiaomi Mi Pad 4“ specifikacijos

Daugelis gamintojų jau atsisako planšetinių kompiuterių, tačiau Kinijos bendrovė „Xiaomi“ vis dar tiki šviesia jų ateitimi. Ir greičiausiai „Xiaomi“ šiuo atveju negali klysti, nes pastarasis gamintojas savo kuriamus elektroninius aksesuarus platina praktiškai visame pasaulyje. Tokį vieno geriausiai visame pasaulyje žinomo vietinio Kinijos gamintojo įsitikinimą pilnai patvirtina iš vasarą anonsuotas naujos kartos planšetinis kompiuteris „Xiaomi Mi Pad 4“.

Praktiškai visus žaidimus galima žaisti esant aukščiausiems nustatymas ir nematyti kažkokio užlaikymo. O tuos žaidimus, kurie reikalauja itin daug resursų, galima puikiai žaisti pasirinkus vidutinius nustatymus. Ir kas yra itin puiku, kad net po 2 valandų žaidimų, planšetė praktiškai visiškai neįšilo. Jos temperatūra tesiekė 29 laipsnius pagal Celsijų, tad tai fantastiškas rodiklis. (TechTablets.com)

Apžvalgininkai sutinka, kad „Xiaomi Mi Pad 4“ – tai geriausiais praėjusiais metais pristatytas kiniškas planšetinis kompiuteris. Beje, „Xiaomi Mi Pad 4“ dideliu privalumu tampa ir „Xiaomi“ plėtojama „MIUI 9“ operacinės sistemos versija. Kitaip sakant, pasirinkdami šį planšetinį kompiuterį galėsite jaustis užtikrintai ne tik dėl techninių galimybių, bet ir dėl programinės planšetinio kompiuterio dalies.

Beje, atkreipkite dėmesį ir į tai, kad „Xiaomi Mi Pad 4“ planšetinis kompiuteris turi Wi-Fi 802.11ac (2.4 / 5 GHz) ir „Bluetooth 5“ belaidžius ryšio modulius, palydovinės navigacijos sistemų GPS / GLONASS imtuvą bei yra aprūpintas USB C tipo jungtimi. Svarbiais „Xiaomi Mi Pad 4“ privalumais taip pat tampa iš metalo pagamintas galinis dangtelis, įdiegta 3,5 milimetrų ausinių jungtis bei integruota dviguba garsiakalbių sistema.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi Pad 4“ lyginant su „Xiaomi Mi Pad 3“ (apie jį jau rašėme) šis naujos kartos planšetinis kompiuteris gavo tokių svarbių atnaujinimų, jog techninių charakteristikų aspektu kai kurie pakeitimai atrodo tiesiog neįtikėtinai.

Pavyzdžiui, jeigu „Xiaomi Mi Pad 3“ yra aprūpintas kinų pamėgtu ekonominės klasės „MediaTek MTK8176“ centriniu procesoriumi, tai „Xiaomi Mi Pad 4“ turėdamas „Qualcomm Snapdragon 660“ CPU pagal savo našumą be jokių didelių pastangų nurungia praktiškai visus ekonominės klasės išmaniuosius telefonus.

Kitaip sakant, šiuo atveju tenka pripažinti, kad naujos kartos „Xiaomi Mi Pad 4“ planšetinis kompiuteris savo techninėmis galimybėmis gali lygiuotis netgi su tokių gigantų planšetiniais kompiuteriais, kaip „Samsung“ ar „Apple“, tačiau kaina yra kur kas geresnė.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (3 vertinimai)
  • Tai pirmasis planšetinis kompiuteris pasaulyje, kuris gali pasigirti integruotu itin našiu „Qualcomm Snapdragon 660“ centriniu procesoriumi
  • „Xiaomi Mi Pad 4“ veikia su „MIUI 9“ operacine sistema, kurios sisteminis pagrindas – „Android 8 Oreo“ platforma
  • Tai vienas iš nedaugelio planšetinių kompiuterių rinkoje, kuris turi gale integruotą 13 megapikselių kamerą su autofokusavimo funkcija
  • GPS navigacija (tik modelis su LTE modemu, kiti neturi)
  • 3 GB arba 4 GB RAM
  • 32 GB arba 64 GB eMMC tipo vidinė atmintis
  • 8 colių įstrižainės ekranas (1920 x 1200, 283 PPI)
  • 6000 mAh talpos baterija
  • Turi integruotą LTE ryšio modulį

Dabartinė 194.70€ kaina yra mažiausia šio planšetinio kompiuterio kainų istorijoje:

5. Su 60 % nuolaida siūlomas robotas dulkių siurblys „CleanRobot“

24.78€ | 60 % nuolaida | 4.3 balai iš 5 (44 vertinimai)

Robotų dulkių siurblių esame matę pačių įvairiausių. Daugeliu atveju tokie įrenginiai puikiai veikia ir yra labai naudingi namų tvarkymo pagalbininkai. Deja, tokie įrenginiai kainuoja ganėtinai nemažai. Jei dar Kinijos kompanijų robotus dulkių siurblius galima įsigyti už 200-400 eurų ir tik pačius paprasčiausius modelius už 150 eurų, tai apie tokių kompanijų kaip „Samsung“ ar „Dyson“ įrenginius ir jų kainas geriau net nekalbėti – kainos tik prasideda nuo 600 eurų. Visgi, net ir tokioje rinkoje yra tokių robotų dulkių siurblių, kurių kaina yra tiesiog nepadoriai žema. Kaip ir šio „CleanRobot“ roboto dulkių siurblio.

Robotas tiesiog puikus! Veikia tikrai puikiai. Nepaisant jo dydžio, ji turi didelę siurbimo jėgą ir nėra labai triukšmingas, vienintelis trūkumas yra tas, kad filtras labai mažas, tačiau po kiekvieno dienos siurbimo jį išvalant, užtenka. Puikus pirkimas, aš rekomenduoju tai. (X***o (Ispanija))

Kaina

Tikrinta 2019 02 01

  • Lietuvoje - neparduodamas
  • Gearbest - 24.78€
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.
  • Cafago - 27.79€

Tai vienas tų robotų, kurie nepasižymi garsiais vardais - tai privalumas, nes nereikia mokėti už vardą ir trūkumus, nes niekada nežinai, kiek patikimas iš tikro yra gamintojas ir jo kūrinys.

Gamintojas „VGEBY“ teigia, kad tereikia įjungti „CleanRobot“ ir stebėti kaip jis valo namus. Aprašyme teigiama, kad jis puikiai įveikia dulkes ir dirvožemį. Tam naudoja mikropluošto audinį. Taip pat teigiama, kad dėl savo kompaktiškos formos ir konstrukcinių sprendimų, robotui yra lengva pasiekti purvą ir sunkiai prieinamose vietose.

Kaip jau ir galėjote suprasti, šis robotas dulkių siurblys nėra toks įrenginys, kuris būtų aprūpintas pačiomis pažangiausiomis technologijos, kaip, kad kiti – 20 kartų daugiau kainuojantis robotai. Tačiau tai nereiškia, kad jis yra mažiau naudingas - valyti kambarį valo, kaip ir visi kiti. Aišku, čia kalba neina ne tik apie jokį patalpų skenavimą ir virtualaus žemėlapio sudarymą, bet ir nėra iš anksto nustatomų judėjimų būdų.

Robotas tiesiog juda į priekį ir automatiškai keičia kryptį, vos tik susiduria su kokia nors kliūtimi. Teoriškai, jis turėtų natūraliai judėti aplink kambarį, kol galiausiai išvalo didžiąją dalį teritorijos.

Jame yra mikrokompiuteris ir specialios konstrukcijos ratas, kurie užtikrina, kad robotas praktiškai nepatirs kokios nors įstrigimo situacijos. 

„CleanRobot“ turi dvigubą filtrą ir dėl to gerai išvalo siurbiamą orą bei užkertą kelią antrinei taršai. Tai reiškia, kad jis išleidžia visiškai švarų orą, kas yra labai svarbu. Gamintojo teigimu, robotas sugeba pašalinti iki 99,7 % dulkių.

Robotas turi įmontuotą ir įkraunamą 1000 mAh talpos bateriją. Jos pilnai užtenka 1,5 valandų darbui, o įkraunama per 2-3 valandas.

Kadangi „CleanRobot“ yra kompaktiškas ir ganėtinai plonas robotas, jo išmatavimai yra 228 x 228 x 70 mm, jis sugebės palįsti ir po namuose esančiais baldais bei išvalyti ten susikaupusį purvą.

Skelbiama, kad šiam robotui visai nesvarbu kokios yra grindys - jis sugebės išvalyti ir kilimus, ir medines, ir bet kokias kitas grindis. Taip pat kompanija teigia, kad dėl pažangios variklio technologijos, šis robotas dulkių siurblys dirba kur kas tyliau nei konkurentai – „tai mini dydis su maksimaliu efektyvumu“.

6. Su 42 % nuolaida siūloma itin kompaktiška, kelioninė barzdaskutė „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“

19.47€ | 42 % nuolaida | „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai itin kompaktiškas prietaisas, sveriantis vos 86,5 gramus. Jis turi dvi 450 mAh baterijas, kurios be sustojimo gali dirbti 45 minutes. Skutantis kasdien šios energijos pakaks bemaž mėnesiui. Pirkėjai giria atsparumą vandeniui, „USB type C“ įkrovimo lizdą, kompaktišką dydį ir kokybę.

Puiki barzdaskutė keliaujantiems. Maža, lengva, atspari vandeniui, su „USB type C“ lizdu įkrovimui. Labai lengvai nuimama skutimo galvutė valymui, magnetas padeda ją įstatyti atgal į vietą. Aišku, pats skutimasis nėra toks efektyvus kaip su didele barzdaskute, bet šis prietaisas skuta pakankamai gerai. (Taras)

Kaina

Tikrinta 2019 02 01

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest - 19.47€.
  • 42 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu.

Šis prietaisas yra ypatingas tuo, kad telpa kišenėje – jis yra idealus pasirinkimas keliautojui. Šios barzdaskutės ilgis siekia vos 6,35, o plotis – 5 centimetrus. Ji sveria vos daugiau nei 86 gramus, tačiau vis tiek turi patogų, neslystantį korpusą.

Keliautojams patiks ir tai, kad „Xiaomi Youpin“ turi dvi 450 mAh baterijas. Jų pakanka 45 darbo minutėms. Gamintojas skaičiuoja, kad skutantis kasdien pilnai įkrautos baterijos dirbs 30dienų. Taigi, į trumpas keliones šį įrenginį galima pasiimti net negalvojant apie jo įkrovimą. Kadangi ši barzdaskutė naudoja „USB type C“ lizdą, ją įkrausite įprastu telefono įkrovikliu.

Žinoma, svarbiausia yra tai, kad barzdaskutė gerai veiktų. Šis „Xiaomi Youpin“ įrenginys turi dvi nerūdijančio plieno skutimo galvutes, todėl vienu judesiu apima didesnį odos plotą. Ši barzdaskutė tinka ir sausam, ir drėgnam skutimuisi, nes atitinka IPX7 standartą.

„Xiaomi Youpin“ barzdaskutė turi Y formos plieninius ašmenis, kurie yra itin kieti ir aštrūs. Jie lengvai pašalina barzdos plaukelius ir palieka lygią odą. Dėl savo formos ir barzdaskutės konstrukcijos, ašmenys išlieka aštrūs labai ilgą laiką, o pati barzdaskutė yra labai efektyvi.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.79 balai iš 5 (89 pirkėjų vertinimai)
  • Pagrindinė funkcija: belaidis elektrinis barzdos skustuvas, kuris palaiko drėgną ir sausą skutimą.
  • Baterija: 2 X 450 mAh, 8 valandų įkrovimas suteikia 45 minutes darbo.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno skutimo galvutės, neslystantis itin kompaktiškas korpusas.
  • Atsparumas: IPX7 standartas – atsparus vandeniui.
  • Komplektacija: „Xiaomi Youpin“ barzdaskutė, „USB type C“ laidas įkrovimui, instrukcijos kinų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 5,00 x 2,55 x 6,35 cm, 86,5 gramai.
  • Apžvalgininkas labai patenkintas šia „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ barzdaskute ir jis tikrai ketina ja naudotis toliau. Jokių perkaitimų, jokių netikėtų išsijungimų, viskas veikia kuo puikiausiai. Tai yra ganėtinai paprasta ir be jokių įmantrių funkcijų barzdaskutė su kuria didelės barzdos skusti nepavyks, tačiau kasdieniam įprastam barzdos skutimui būtų sunku rasti kažką geresnio nei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“.

7. Su 27 % nuolaida siūlomas populiariausias konstruktorius vaikams iš Kinijos - „14-in-1 Solar Robot“

14.36€ | 27 % nuolaida | 5 balai iš 5 (3 vertinimai)

Tai labai įdomus ir labai populiarus konstruktorius, kokio nerasite paprastose parduotuvėse.

Konstruktoriai yra lavinantys žaislai, padedantys vystyti augantį vaikų protą. Geriausia tai, kad rinka visada gali pasiūlyti skirtingo sudėtingumo konstruktorių, kurie tiks ir patiems mažiausiems, ir jau šiek tiek paaugusiems. Pavyzdžiui, mažieji gali norėti pažaisti su kaladėlėmis, o štai šiek tiek paaugę susidomėtų tokiu saulės energiją naudojančiu robotu.

Gamintojas teigia, kad šį robotą galima surinkti skirtingai - įmanoma sukurti 14 skirtingų kombinacijų. Kadangi jis juda, šio roboto surinkimui reikės ir mechanikos, ir elektronikos žinių. O štai baterijų nereikės, nes jis naudoja nedidelį saulės elementą.

Įdomu tai, kad kai kurie iš šių robotų turi ratus, o kiti - kojas. Rinkinyje yra keli maži elektros varikliai, jungikliai ir mikroschemos. Viską sustačius į vietas pagal instrukciją gaunamas įdomus mažas robotas.

Toks konstruktorius lavina vaikų motorinius įgūdžius, loginį mąstymą, skatina susidomėjimą elektronika ir mechanika. Gamintojas teigia, kad žaislai su saulės energijos elementais taip pat ragina vaikus pasidomėti atsinaujinančia energetika.

Šio konstruktoriaus detalės yra pagamintos iš ABS plastiko, todėl yra nežalingos ir labai lengvos. Tiesa, jau vien dėl to, kad rinkinyje yra ir smulkių detalių, tėvai neturėtų leisti vaikams žaisti vieniems. Konstruktorius sveria 550 gramų.

8. Su 31 % nuolaida siūlomas robotas-konstruktorius „DIY Assembled Electric Robot Induction Educational Toy“

12.39€ | 31 % nuolaida | 4.62 balai iš 5 (219 vertinimai)

Tai - šešiakojis robotas-konstruktorius „DIY Assembled Electric Robot Induction Educational Toy“. Jis gali vaikščioti. Pavyzdžiui, įjungus vieną režimą jis seks jūsų ranką jos neliesdamas - tiesiog žiūrės į ją ir judės ten, kur juda ji. Kitas režimas leis robotui vaikščioti laisvai vengiant kelyje pasitaikančių kliūčių.

Tačiau svarbiausia ne tai, ką gali šis robotas, o tai, kad jis yra konstruktorius. Jį reikės surinkti iš daugybės ABS plastiko dalių, o tai visada yra smagu. Aišku, vaikams reikės pagalbos ir priežiūros - rinkinyje tikrai yra daug smulkių dalių.

Visgi surinkti robotą nebus labai sunku - suspėsite tai atlikti per porą valandų. Pačiam robotui tereikia 4 AAA standarto baterijų. Jis neturi jokio pultelio ar labai sudėtingos elektronikos.

Dabartinė 12.39€ kaina yra mažiausia šio kontruktoriaus kainų istorijoje:

9. Su 22 % nuolaida siūloma perkamiausia atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

3.80€ | 22 % nuolaida | 4.82 balai iš 5 (1741 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

10. Su 20 % nuolaida siūlomas skaitmeninis oscilografas „DSO138“

15.75€ | 20 % nuolaida | „DSO138“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai mažų gabaritų skaitmenis oscilografas, kuris puikiai tinkamas besimokantiems elektronikos subtilybių. Skaitmenis oscilografas „DSO138“ nepasižymi dideliu tikslumu, tačiau yra tinkamas tuomet, kai namų sąlygomis prireikia analizuoti elektros grandinės veikimo principą ar galimus jos sutrikimus.

Tikrai labai naudingas prietaisas. Išbandžiau jį su savo signalo generatoriumi ir galiu patvirtinti, kad signalo forma pradeda deformuotis ties maždaug 50 kHz riba. Kur kas geresnis rezultatai gaunami tiriant garso spektrą. (Candace)

Kaina

Tikrinta 2019 02 01

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“15.75€.
  • 20 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą kainuoja 0.16 €.

Pristatant „DSO138“ norisi pabrėžti, kad pastarasis oscilografas yra tinkamas įvairių formų signalų stebėjimui. Jo pagalba galima nustatyti ne tik signalo dažnį, bet ir impulso plotį, signalo minimalią bei maksimalią reikšmes, o esant poreikiui ir pikinę įtampos vertę. Kitaip sakant, pagal šį apsektą „DSO138“ nieko nesusileidžia profesionaliems skaitmeniniams oscilografams.

Vertinant įprastas oscilografų kainas „DSO138“ yra tikrai labai pigi alternatyva, kurią turint poreikį laisvai gali įsigyti kiekvienas norintis skaitytojas. Svarbu pabrėžti, kad šis skaitmenis oscilografas tikslumu nusileis profesionaliems oscilografams, tačiau pastarieji kainuoja keliolika kartų brangiau, tad atsižvelgiant į kainų skirtumus mažesnis tikslumas yra mažiausias menkniekis. Be to, jis turi tokių funkcijų, kokiomis didžiuojasi tik brangieji analogai, pavyzdžiui, gali pasiūlyti tokią papildomą funkciją, kaip signalo išlaikymas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.43 balai iš 5 (42 vertinimai)
  • Strobavimo dažnis: 1 Ms/s.
  • Juostos plotis: 0 – 200 kHz.
  • Įėjimo impedansas: 1 MΩ.
  • Tikslumas: 12 bitų.
  • Vertikalus jautrumas: 10 mV.
  • Maksimali įėjimo įtampa Umax: 50 Vpp (1:1), 400 Vpp (10:1).
  • Minimali signalo trukmė: iki 10 μs.
  • Ekrano dydis: 52 x 40 mm.
  • Maitinimas: 9 V (DC).
  • Matmenys ir svoris: 15 x 11 x 2 cm; 130 g.

Dabartinė 15.75€ kaina yra mažiausia šio oscilografo kainų istorijoje:

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: